Volt tavaly Orbánnak az a győzelme "Brüsszel ellen" , ami már  a keddjére következő csütörtökön meg is bukott, annyira & akkorát szart az EP a miniszterek döntésére,viszont még vasárnap és hétfőn is ünnepeltette magát Orbán a médiájában az ugyan miért is. Annyit nem ér, hogy erről a saját bejegyzésem linkjét előkeressem.

 

Viszont Orbán akart valami kedvezményt tenni lengyel "szövetségeseinek" a Brüsszeli Győőőzelemért, ezért a káoszbrigádjával a szokásosan kontár jogi tákolmányozásban lezavartatta azt a családjogi izét, ami azt a párszáz buzit, akik szeretnének, kizárja a család fogalomköréből meg az örökbefogadásból. Viszont a lengyelekkel a családjogi meg az abortusz hozzáállásuk miatt baszakodnak az EP jó-és igazai.

Erre válaszul a magyarországi  Jók ésIgazak megpályáztak támogatásokat, amiknek a valahanyad részéből meg is csinálják a reklámot és a propagandát, blattolván ezzelpolitikaimegfelelőségüket Fejlett-és Bezzegisztánban,  elővették a kiugrott szerzetest, aki ugyan  nem pap, viszont olyan aranyos,meg még egy pár olyan aranyos buzit, akik mind szépen elmesélik nekünk a motívumaikat, jó sok mindent megtudhatunk ezekben a bujtatott reklám- és propaganda készítményekben a lelkivilágukról

"Nem nekem ítélték a gyereket? -látens homofóbok "

 

csak a gyerekek motívumait nem, azt nem tudhatjuk meg, hogy a gyerekeknek mi a jó és az ő szempontjaik mik, de igazából még azt sem, hogy ezek az olyan aranyosak tényleg is alkalmasak vagy csak ők mondják ezt saját magukról, ahogy Orbán a győzelmét meg ilyesmi.

 

A medve és a gyerek nem játék.

Egy kocka abároltszalonna egy kocka kenyéren és a gyerek nem katona.

kampanyreklampropagandahu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6216408938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása