malátakávé -nemkávé,hanem pótkávé

...

macikávé - nemkávé,pótkávé

...

presszókávé -ha nem "személyzetikávé" és szocialista meg posztszocialista környezetben: kávézaccból főzött tea szerűen áttetsző kávéfőzőgép-gumi ízű "fekete"

/Nagy Hannibal Szótár -néhány kávé címszó/

A netokrácia kétdimenziójában  [ -> Síkbolygó] az önellentmondás megsemmisítő erejű. Nem kell megtanulni vitatkozni,sőt, tanulni vagy tudni sem kell, ha kitudsz piszkálni 100 állításból egy "önellentmondásosat".No, de ha egy ilyen önellentmondáskutató algoritmust ráfordítok a haladár tézisekre, alig marad belőlük fenntartható.

A medve és a gyerek nem játék.

Egy kocka abároltszalonna egy kocka kenyéren és a gyerek nem katona

A család-az-család kampány efféle. Mutattam akkor, hogy egyelőre az apa[kép]nélkül felnövő lányok ,nők egész életükre örökre megmaradó sérüléseket hordoznak.

"A nemváltó műtétem után otthon lábadoztam és anyukám megtanított,hogyan kell nőnek lennem. Előszöris főzni tanított meg. A nagymamám két receptet tanított meg egy babos-rizsás ételét meg egy szószét."

/Habla Now 2020./

 

A halálra készülő embert már túl sok minden nem izgatja, az életbe is belefáradt, a halától viszont retteg és mégis élni akar. 85-95 éves nőknél igen gyakorivolt,hogy valamelyik háborúban maradt oda az apjuk.

Ha beszélgettem velük életük panaszairól,akkor ez az apa hiány kivétel nélkül mindegyiküknek fájt.

Egyszerűen ez a család-az-család kampány...  (nyilván a cél csak fedősztori és valójában teljesen más irányú politikai kampányról - lényegében a médianyomás megadásának része- van szó, egyszerűen csa rákell nézned a médiatengelyre,ami forgatja) (Természetesen a szar által vész ki szart emel esete:Orbán meg a lengyel testvéreinekakart kedveskedni,őket támogatni az ebben Brüsszel-lel való küzdelmükben...)

Ezekből az illiberális polprop   kampányokból maga az ember marad ki: a biológiai lény. Az "egyenlőbánásmód" rizsái pozitív diszkriminációba fulladnak,apolitikaikorrekt szóbűvészkedés pedig soha nemállhat le,hiszen mi az, hogy afro~?

 

Az embert médiatermékként kezelik -miközben mindenféle aktuális népnevelő programokkal bombázzák. Hogy:le lehet gyártani  a tömegember tudatát,mint médiakészítményt és méghozzá nagy szériában.

"Nyugaton" egy darabig a Goebbelsi Marketing csak a kereskedelmi reklám-propagandában működött, viszont nálunk a szocializmusban a politikában megmaradt végig 1945 utántól... a Rencervátásig és azóta is.

A család az család és azok a formák,amikhez az ember egyelőre nemképes biológiailag igazodni,azok pedig családpótlékok.

Az egyszemélyes társadalomban a család fogalma sehogyan sem értelmezhető,még a nyálasan stréber illiberális polprop zsenderológiája mentén sem.Kiállítanak két olyan aranyos buzit,aztán meghatnak bennünket a hányatott sorsú gyermekeről, hogy a zavaros körülmények helyett a jólkiszámíthatóbakerülnekmeg szeretetbe és ez a család lényege,nem az, hogymilyen kromoszómapár jellemzi a tagokat.

A Miszter Bén picsaemberek london alakú zárványtársadalmaiban van elég baj a kereszténydemokrata szemforgató hülyebácsik szerint "normális" családok körül  is : az egodeizmussal, az önzéssel, a kompromisszum -és vitaképtelenséggel és a picsaember eleve is  magánakvalóságával. Amin nem segítenek a kamumédián keresztül nyomott rájzappos Változás Generációja népnevelő proprizsák.

Minden öt magyar lakodalmas [a gyerekek segge alákészen tesznek készen mindent] magyar házasságformából négy  a házasság ötödik éve előtt felbomlik,ennyit az "életesélyek" c.önhazug rizsáról.

Alulróljövő Rájz Ap-kezdeményezés az, ha egy kereskedelmi televízió a politikaimegfelelőségét ilyen reklámmal csekkolja? Ráadásulpolitikai kampány médianyomásban?- Ne bazd!

Persze,lehet jó apa egy kutya, farkas vagy majombanda is. Szőranya is kiválthat ösztönöket az emberben. Vagy egy guminő. Volt már ilyen a történelemben, a XII-XIX. században főnemesek, akik a lovukkal házasodtak volna meg.

Vannak tapasztalataim HHHHHHH proletár, állami gondozott gyerekekkel.Szivesen sorompóba állok bárkivel a vita klasszikus művészete pástján.

 

Előre bocsájtom azt, hogy ha egy gyermek a sorsában odáig jut, hogy nincsenek szülei vagy ami még annális rosszabb, elvették a szüleitől, akik pedig vannak,és ezért a gyermekért bejelentkeznek önjelölt és leginkább pénzéhes szülői formák,az én gondolkodásom szerint e témában az ő szempontjaik a gyermek legutólsó és legmellékesebb szempontjai után nagyon hosszú szünettel lemaradva sem következnek. Az elsőtől a 2073-ik sorig a gyermek szempontjait tekintem és  csak azért nem szarom le még a szívét is a gyermeket óhajtóknak,mert a szarom is értékesebb, bio adalék az ő szempontjaiknál. Például az, hogy a gyermekért bejelentkezők miket beszélnek:nyilvánítanak ki. Egy semmibenhívő relativista-fikaista önző marketingtársadalomban bármilyen kijelentés csak egy dolog és megszofisztikálható Holnapaz ellenkezőjét gondolomés ha a médianyomás velem van, győztem. Igen gyakori,hogy az anyjuk életére,az apjuk vérére is megesküsznek,hogy komolyan gondolták. A magyar rendszerben gyakori, hogy a fejlettnyugati un "örökbefogadók" egyszerűen megvásárolják a gyereket a korrupt rendszerben,cigánygyereket szoktak kapni,mert az a magyar belpiacon nem népszerű,aztán egy hónap múlva jelentkeznek kétségbeesve,mint aki elbaszta a választását a kutya vagy macskamenhelyen,hogy kösz,mégse kérnék ezt a büdöskölyköt,kibirhatatlan. Rúg harap és mar, tör és zúz és fajtalankodik a kishúgával.

 

LÓ KUTYA GYEREK - EZ HOLLYWOODBAN EGY SOR. -Olyan Aranyos -ez polprop trükk.

Meg a politikában:Egy önképe szerint világvezetésre termett birodalom,ahol az Elnök kutyával floodolja a népszerűséget.

 

 

politikaistreberseggnyalonyalfazek_1.jpg

Jellegzetesen képmutató stréber nyálfazék,aki politikai megfelőségét tanusítja, hogy a Német RTL-től is kapja a €-ban fizető melót. A szocializmus teli volt ilyen korrupt, politikai aljasindokból képmutatókkal. Maga, az őt foglalkoztató gecimédiakonszern is mindössze képmutatásból politikai megfelelő,mert ez a trend fizet most jólapiacon. Termnészetesen a magánéletében Korszerűtlen MúltbavezetőElavultcsaládformában él,imígyen neveli a gyerekeit,de amikormajd már alkalmasaklesznek,majd szépen megtanítja őket, hogy a farkasokkala XX.században kellett kórusban üvölteni,most csaka birkákkal bégetni a hasznos.

 

És még abban sem vagyok egészen biztos,hogy összesen nem csak fizetségért nyálaskodott.

 

Gyűjteményemben van arra példa, hogy egy vállalkozó nőpár foglalkozik államigondozott gyerekek nevelésével,mint nevelőszülők.nem kell [fel]izgulni: Heterók. Csalás az egész,a hatóságoknak előadták, hogy külön-külön a férjeikkel és úgy családban,azonban valójában egy kis maszek menyhelyet működtetnek. Belenéztem a két asszony arcába meg tekintetébe, egyikünk sem olvasott ki semmi jót,ők azt, hogy két perc alatt átláttam a szitájukon,én meg azt,hogy ebben az iparágban telesen szokásosan pénzéhesek,viszont született óvónők,nagyon értenek aa gyerekekkel való mindenféle bánásmódhoz,nem kell rikácsolniuk,vonalzóval csapkodniuk, tenyereseketmeg kokikat osztogatniuk. Egyszerűen rátermettek,alkalmasak,minden nagyon szép,minden nagyon jó,a gyógypedagógiai alany imbecillis szülőktől elvett gyerekek átlagon felül teljesítenek, van olyan gazdag a szókincsük,mintha a Marcibányi Téri ÁltalánosIskolába járnának,13éves cigány kislánynak autentikus cigány nézene van letöltve a telefonjára,pl Parno Graszt és hasonlók. Föl sem kell becsülnöm részleteiben, csak ha a nagyátlóikat veszem,ez a két nő a köztüklévő semiféle viszonyban,még csak nem is barátnők,egyszerű vállalkozótársak, tiszteségesen megcsinálják a munkájukat, de ha a családszerűségét vizsgálom a duónak egyet tudok: Ha kiadnak nekik egy gyermeket,az addig van náluk,amíg a rendszer mást nem gondol, vagyis ideális esetben tehát a gyermek felnőttkoráig. Szerencsés esetben, vagyis ha nem rajtuk múlik,akkor biztosítják az állandóságot,az óra-perc rendszerességet,a nyugalmat, a felügyeletet,a felzárkóztatást meg a többit.

Heteróknak is azt szoktam mondani, jól gondolják meg. Kezdjük ott, hogy ha rabság-szerűnek gondolják az elkövetkezendő kb 30évig tartó "tizennyolc évet" akkor inkább ne. Az un "kereszténydemokrata" hülyebácsiknak is azzal szoktam érvelni: Inkább  Isten ments, hogy gyereket "vállal"-janak a picsák,akik még saját magukról semképesek gondolkodni,azt hagyjuk is, akikre még egy kisállatot se bíznék. Nem hogy rávezetni vagy édesgetni őket. Valamint az apás abortusz híve vagyok.

 

Jézus azt mondá: Engedjétek hozzám őket. Nempedig azt, hogy  A nevemben menjetek reájok! 

Szingli az,akinek olyan magas az önálló jövedelemszerző képessége,hogy az önellátása/öngondoskodása sávjába tartozó tevékenységeket, dolgokat szolgáltatás-formákban igényli &  képes megfizetni. Gyak: egyszemélyestársadalmi forma.

Egyszemélyestársadalom nem család. Egyszemélyestársadalom mellett alkalmilag sodródó más egyszemélyestársadalmak nem család.

 

 egyenszurke_2.jpg

Pozitívdiszkrimináció nem egyenlőbánásmód. Viszont a pénzéhes szuka,az pénzéhes szuka.

 

Gyerek közelébe nem lenne szabad ilyen arcot engedni. Pszichés sérülteket pedig hozzá nem.

Van egy szál,a szociális, az örökbefogadHATÓ gyermekkel történt valami,pl Magyarországon most erre gyúrnak rá,miszerint a család lényege az olyanaranyosság é s mutatnak egy szerintük annyira aranyost,
pl a provokációs mesekönyv szerkesztője jól láthatóan alkalmatlan nevelőszülőnek vagyis csak a buziknak JÁRÓ pozitívdiszkrimináció segíthetné hozzá örökbefogadott gyerekhez. Ha nemkapnákmeg a gyereket,előrántanák apozitívdiszkriminációtkijátszós buzikártyát.

Szerintem az, hogy az örökbefogadható gyermekkel VALAMI TÖRTÉNT az pont, hogy nem legalizálja a kisérletezgetést. A drogos drogos, ha buzi,ha a 17 zsender bármelyike is. Ha az önállóéletvitele is necces,akkor hogy lenne alkalmas gyereknevelésre. Egykorzserűmodern picsa marketingtársadalomban még sima és "unalmas" hetero szülőpárok sem alkalmasak,a sajátmagzott gyerekük nevelésére. Egy hosszúhüvelykujjúpicsa számára az elsőa telókája és a gyerek előttmégott van sajátmaga is.

Van a picsatársadalomban elég baj a látszólag "normális" családokban is. Van baj a keresztyén meg a kereszténydemokrata családokban is. és ha nem? -onnan is ki kell engedni a gyereket,errőlmár sok szülővel beszélgettünk,mindent jól csinálsz, ahogy az a gyermeknek kell éslakatlan szigetet neveltélbelőle.

A gyermek gyermekkertekbe kerül,ami forma eleve káros hatásokkal alapfelszerelt.. a "kis politikus alkatú" gyerekek vezérekkéválnak,ahogy a börtön vagy a laktanya leképezi a társadalmakat,úgy a gyermekkertekis.

Más szülők nem lakatlan szigetet nevelnek a gyerekükből,hanemügyeskis politikust, hogy nyalizzon az óvónéninek, hogy bánjon ela társaivalés hogyan legyen csomóponbti ember,kerüljön föla hierarchiában,az óvónéni előtt legyen jógyerek és vádolja agresszióvala társát,aki vissza mer neki ütni. Nagyon sok esetben pl pedagógusok nevelik így a gyereküket,akik egyébként amunkahelyükön nem szenvedhetik az ilyen kölyköket.

 

Szóval... eléggé összetett ez a kérdés ahhoz és ha valamit betonvassal kell kiverni a környékéről is az a politikai propagada.

Márpedig a család az család kampány semmi más,mint politikai propaganda.

 

Azonképpen annyira kevés azonosnemű meg LMBTQWERTZUIOPŐÚ-pár és triász jelentkezik gyereket örökbefogadni, hogy már csak azért nem érdemes etetni a témávala napipolitikai pancs haszonleső disznajait. Valamint ha felvesszük, aztán ebből az elenyésző számból még elenyészőbben kevesek lesznek EGYÉBKÉN alkalmasak.

Amúgy meg semmi gond:Ha egy azonosnemű alakulat szerintük család, akkor előveszem a rézhuzagolt, szurokkábeles tranzisztoros telefaXXXom és rámondom hogy fénymásoló. Vagy a segglyukamra mondom rá azt, hogy az pina.

 

Jó,és akkor most nézzük a Korszerű Modern Jövőbevezető Családformák kapcsolatimodell statisztikáit, 1 gyermekre egy átlag Korszarú Modern Jövőbevezető Családformákban milyen ésmeddig tartó szülőszerpű alkalmiak jutnak

Köszönöma figyelmet.

 családpótlék -az nem család, hanem pótlék

Jóéjszakát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3116407574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.29. 09:18:45

Ki ez az ijesztő arcú nő?

Dr.Koós Alajos 2021.01.29. 13:42:31

Mert ugye van olyan biológiai szülőkből és gyerekeikből alló család, ahol a gyereket bántalmazzák és nincs jó dolga.

Ezzel szemben ugye nem akarod azt mondani, hogy nem tudsz elképzelni olyan meleg/leszbikus párt, ahol jó helyen van a gyerek. Hát ja, el tudok képzelni, persze.

Érveléseink kiindulópontja tehát egy létező rendszer a benne előforduló rossz működésekkel, és ezzel szemben áll, hogy én mit tudok elképzelni.

Érdekes módon a jövőbevezető európai demokratáknak mind szörnyű képük van a hagyományos családról, míg a maradi reakciós fújorbánista rémisztő képződményeknek általában és alapvetően jó emlékeik vannak a saját és ismeretségbeli családokról, ahol hát ja, nem volt senki tökéletes, de azért szerették a gyereket és igyekeztek a javára tenni. Miért van ez.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.29. 13:48:00

A jövő elkezdődött:

www.napiszar.com/uploads/2021/01/28/408497184d69d6294656aec6505d8ca5_origi.jpg

Ma busszal mentem kivételesen, és láttam egy remek népnevelő plakátot, amin valami ilyesmi állt: Az autizmus nem betegség, ezért nem meggyógyítani kell hanem megérteni. Van néhány imserősöm, aki ezeket egy az egybe átveszi, és harsogja, szerintük ez így is van, hiába mondom nekik, hogy dolgoztam ilyenekel, a legjobb it szakemberek autisták, ismerem a tipust és hát... ezt kevés lesz megérteni.
Na ők felmondják ezt a család az család szöveget és ha rá mersz mutatni, hogy minden gyermeknek van anyja aki nő, meg apja aki férfi, hát jajj neked.
Az gyikőjük nagy barátnők valameilyik labriszos nővel, éa azt mondta, pusztuljon a világ, csak az ő barátosnéja érezze végre jól magát.
EZ szerintem ari.

Frick László Intézet 2021.01.30. 05:31:17

@Szorgalmas Gyémánt: Jaj,még ez,az autizmus.Ez lesz most nagy divat,mert apicsaember úgy tudja, hogy az autista,az valami plug 'n play (nem kell tennemsemmit,magától lesz) zseni

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.30. 11:34:43

@Frick László Intézet: Némi aspergeres hajlam kifejezzetten hasznos az
IT-ban meg a telekommunikáció bizonyos területein.

Frick László Intézet 2021.01.31. 06:50:45

@Szorgalmas Gyémánt: Biztosan ismersz eseteket, hogy az ember pl vészhelyzetekben mi mindenre képes.

A gyűjteményemtele van olyan esetekkel,amikben pl a ballábára sánta ember futás közben a pszichés terhelés következtében elkezd a jobblábára sántítani.

A hülyeség formáivalsokat foglalkoztam ebben a blogban már csak azért is,mertaKárpátmedencét lakótürknépekésa türkökkelfél-asszimilálódó egyebekélettechnikája a hülyeség tettetése,amitők ravaszágba számítanak,bár leginkább mindössze gyáva sunyiság.

Annyi,hogy az ember élettapasztalatai alapján utóítéletes lesz és pl ha eladó birkát keres és azt a messzi Túrkevén hirdetik,arra nem veszi a fáradságot, hogy a farzsebéhez kapjon a Caterpillar-jához.

Ezzelpedig Ázsiában találkoztam, hogy az IT-s,aki lubickolt a gyógypedagógiai alanynak nézhetőségében, gyak.egy nyóckeres strici éleslátása mellett a francstatti magyar proetár agresszivitásávalvágta kimagát egy európai drogosokból álló csürhe karmaiból, akik másfélévtizede gyűjtik a pénzt a hazaútra és "elveszett az útlevelük".

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.31. 10:18:15

@Frick László Intézet: Az életöszötn kallsszikus megnyivlánulása, amit mutatsz. Az agy ősi rétegei aktíváldónak ilyenkor, ami nem ér rá fóbiákkal, autizmusokkal meg nehéz gyermekkor miatti traumákkal bíbelődni. Aztán visszakpcsol az alany a fiatala nagyagyi területekre, és teljesen más ember lesz.

Frick László Intézet 2021.02.01. 07:17:56

@Szorgalmas Gyémánt:
27 thaiföldi börtönben senyvedő fejlett oiropid történetét ismertem meg,ezek közül
egynek jutott az az eszébe, hogy megtanul thai nyelven 800 alapkifejezést.
814 gringo senyvedését ismertem meg közép- s dél-amerikai börtönökben,ezekközül egy, amúgy nemtúlokosnaklátszó hülyepicsa eszébe jutott az, hogy megtanul spanyolul,majd pedig a fodrászolást, és elkezdett a szokásos "város" alakú latino börtönben fodrászkodni,lett egy kis műhelye,népszerű lett és már nem akarták feldugni neki nőtársai a felmosópompon mocskos fejét,hanem olyan jól keresett, hogy meg tudta fizetni a háziőrizetet.

Végül azt szeretném megjegyezni, hogy mindig az intelligens nép tanulja meg a befogadók nyelvét vagy egyáltalán,tanul más nyelvet, természetesen egy thai börtönben mindig van vagy 200 rab,akik tűrhetően beszélnek angolul. Viszont pont ezért szeretnék azt, ha az angolszász rab azt a hat évet 66-nak érezhetné.
süti beállítások módosítása