A család az család, viszont a bírósági gyakorlatban 100 esetből 92-ben az anyának itélik a gyereket,mi van akkor,ha a gyermeket nevelő pár (vagy triász) egyik tagja bejelenti, hogy zsendert váltott és múlt péntek óta nő,most pedig járjon neki az esélyegyenlőség.

 

Ugyanez gyerekes napokra meg migrénre és pszichésen érzett PMS-re.

zsenderidiotizmus.jpg

Fogom a zsendersemleges kártyában a Kőr Királyom és bejelentem, hogy tavaly óta afrofrankoid nőnek érzi magát éstehát dáma,szevasztok!

 

Mi az,hogy erős nő? A Butch-oknak,ha így megy tovább, fallokrata szimbolikájuk miatt bealkonyulhat.

https://akm-img-a-in.tosshub.com/indiatoday/images/story/201611/womenstory_647_110216073449.jpg?size=770:433

 

Esélyegyenlőség? -és ha jövőhéttől gyönge & törékeny nőnek érzem magam?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1916406986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.28. 22:34:31

Bevallom, én már jó ideje nem követem a buzológia tudományának aktuális állását. Mondanám, hogy vicces, de inkább szánalmas, amit művelnek a haladárok a kérdéskör kapcsán.

Frick László Intézet 2021.01.29. 05:56:27

@Szorgalmas Gyémánt: A netokráciakétdimenziójában az önellentmondásmegsemmisítő erejű.No,de ha egy ilyen önellentmondáskutató algoritmust ráfordítok a haladár tézisekre,alig marad belőlük fenntartható.

A család az család kampányefféle.Mutattam akkor,hogy egyelőre az apa[kép]nélkülfelnövőlányok ,nőkegész életükre örökremegmaradó sérüléseket hordoznak.

A halálrakészülőembertmár túl sokminden nem érdekli,azéletbe is belefáradt, a halátólviszont retteg ésmégis élni akar.85-95 éves nőknél igen gyakorivolt,hogy valamelyik háborúban maradt oda az apjuk.

Ha beszélgettem velük életük panaszairól,akkor ez az apa hiány kivétel nélkül mindegyiküknek fájt.

Egyszerűen ez a család-az-család kampány (nyilván a cél csak fedősztori és valójában teljesen más irányú politikai kampányról van szó, egyszerűen csa rákell nézned a médiatengelyre,ami forgatja) (Természetesen a szar által vész ki szart emel esete:Orbán meg a lengyel testvéreinekakart kedveskedni,őket támogatni az ebben Brüsszel-lel való küzdelmükben...)

Egyszerűen ezekbőlakampányokbólmaga az ember marad ki:a biológiailény.

Az embert médiatermékként kezelik. Hogy:lelehet gyártani egy ember tudatát,mintmédiakészítményt és méghozzá nagy szériában.

"Nyugaton" egy darabig a Goebbelsimarketing csaka kereskedelmi reklám-propagandában működött, viszont nálunk a szocializmusban a politikában megmaradt végig 1945 utántól... a Rencervátásig és azóta is.

A család az család és azok a formák,amikhez az ember egyelőrenemképes biológiailag igazodni,azok pedig családpótlékok.

Dr.Koós Alajos 2021.01.29. 06:08:30

A nyelv szintjére helyezett politizálás. Nevezzük annak most már azt is, amit eddig nem neveztünk annak.

Nem kérdés, hogy sok mindenki fog egzisztenciális kényszerből igazodni az új nyelvhasználathoz. Ami viszont nem igazodik, az a valóság, a jelenségek igazi természete, amely nem nyelvi alapokon nyugszik. A gyerek most is férfitól és nőtől születik, és természetes közege a biológiai szüleivel való együttélés

Frick László Intézet 2021.01.29. 07:01:06

@Dr.Koós Alajos: Van egy szál,a szociális, az örökbefogadHATÓ gyermekkel történt valami,pl Magyarországon most erre gyúrnakrá,miszerint a család lényege az olyanaranyosság ésmutatnak
pl a provokációs mesekönyv szerkesztője jól láthatóan alkalmatlan nevelőszülőnek vagyis csak a buziknak JÁRÓ pozitívdiszkrimináció segíthetné hozzá örökbefogadott gyerekhez.

Szerintem az, hogy az örökbefogadható gyermekkel VALAMI TÖRTÉNT az pont, hogy nem legalizálja a kisérletezgetést. A drogos drogos, ha buzi,ha a 17 zsender bármelyike is.

Van a picsatársadalomban elég baj a látszólag "normális" családokban is. Van baj a keresztyén meg a kereszténydemokrata családokban is. és ha nem? -onnan is ki kell engedni a gyereket,errőlmár sok szülővel beszélgettünk,mindent jól csinálsz, ahogy az a gyermeknek kell éslakatlan szigetet neveltélbelőle.

A gyermek gyermekkertekbe kerül,ami forma eleve káros hatásokkal alapfelszerelt.. a "kis politikus alkatú" gyerekek vezérekkéválnak,ahogy a börtön vagy a laktanya leképezi a társadalmakat,úgy a gyermekkertekis.

Más szülők nem lakatlan szigetet nevelnek a gyerekükből,hanemügyeskis politikust, hogy nyalizzon az óvónéninek, hogy bánjon ela társaivalés hogyan legyen csomóponbti ember,kerüljön föla hierarchiában,az óvónéni előtt legyen jógyerek és vádolja agresszióvala társát,aki vissza mer neki ütni. Nagyon sok esetben pl pedagógusok nevelik így a gyereküket,akik egyébként amunkahelyükön nem szenvedhetik az ilyen kölyköket.

Rákérdezek: "Mégis,ő az én gyerekem ésminden szülőa jót akarja a gyerekének."

Ismerek egy ilyen "orvos"-t. nem fogadott szót aprofesszoroknak,a zárószigorlaton az ilyeneket a bizottság odahívja és javallja,hogy kerüljék a gyógyyítás területeit,legyenek gyógyszerügynökök vagy hatósági orvosok.

Ez a faszi nem.Ő minden áron gyógyító területen akart,az apjalibáért vette neki az érettségit,az orvosit és mindent. Rgyet felejtett el: Apuáltalában meghal nyolcvan valahány évesen és a tökfilkómég mindig Dr Med Univ.

Szóval... eléggé összetett ez a kérdés ahhoz és ha valamit betonvassalkellkiverni a környékérőlis az a politikai propagada.

Márpedig a család az család kampány semmi más,mint politikai propaganda.

Serény Vélemény 2021.01.29. 09:30:26

@Frick László Intézet: "akkor előveszem a f....m és rámondom hogy p..a. "

Biden első 17 rendeletéből egy pont arra vonatkozik, hogy ezt te szabadon megtehesd - főleg ha tini vagy - és abba a wc-be mehess, amelyikbe akarsz.

Frick László Intézet 2021.01.29. 09:59:11

@Serény Vélemény: A Discovery Chanelstréber rájzapreklámjában találtamazt a latimonőt,akia forgatáskedéért úgy csinált,minthapisilniállna be az úgy csináló férfiakközé.

Ugyebárnemváltóról van szó,aki nőnek érzi magát,deméga faszeltávolítóműtétje hátra lenne,ha transznemű lenne,desima latino nő:bizonyítja a zsírpúpja a nyakigerinci szakaszán.

Szóval ha én nő vagyok fasszal és nőnek érzem magam,beülök ülve pisilni női WC fülkéjébe.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.29. 13:18:05

@Frick László Intézet: Szerinted miféle valós hasznot remélnek a család az család kampány pörgetői? Van tippem, de érdekel a te álláspontod.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.29. 13:19:19

@Frick László Intézet: Te, azt átnevezték nemváltó műtétről nemi indentitás megerősítő műtétté. Mivel ugy ők nem váltanak nemet.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.01.29. 16:39:24

@Dr.Koós Alajos: "Gyertek tehát, szálljunk alá, és zavarjuk ott össze a nyelvüket, hogy ne értsék meg egymás szavát!"

Ez, ami ma megy, ez vótmá'.

Frick László Intézet 2021.01.30. 05:16:02

@don Fefinho:
A netokrácia ÉgigÉrő Tornya fekvő alakzat, mindenki 1 nyelven beszél és nemérti egymást.

Nem,nem volt még.

A káosz és az entrópia nem ugyanaz.Minden káosz a rendszer feléfejlődik,a rendszer az önszerveződésben,az önszervezőátveszi az uralmat majd az entrópiakövetkezik,sazzala hőhalál,majdújjászületés ésmegint a káosz ,a satöbbi,a habbla és a blabbla.
süti beállítások módosítása