Nem hiszitek el,mi kell ahhoz ma Magyarországon, hogy valaki

 

ingatlanmágus

 

lehessen.

 

Ismertek egy faszit,64 saját tulajdonú  lakást ad ki albérletbe Szeged belvárosában,a többsége felújított és a mágia szerinte az, hogy a felújítottak papír szerint "irodá"-k.

Sanyinéniék is azt hiszik, hogy ingatlanmágusok voltak,amikor 2010- és 13 között Kőbányán lakótelepi lakásokat vásároltak össze föl 6,5 - 8,5 MFt-ért,majd 2015-és 2019 között eladták a javát  18,5-22,5 MFt-ért.

Surdakalap, Derrick-szemüveg, MN vil'kékmackógatya kivulről ráhúzott barna tiszti nejlonzoknival, barna MN tiszticipő,mustárszínű,kigombolható  műszőrme béléses ballonkabát -Sanyinéni asziszi,hogy ettőlnem látzikmajd gazdagnak.Meg az ezüst 1998-as Toyota Corollá-ja,jaz :D

LÓFASZT!

Mit százmillióK!

Százmilliót forgatva nem kunszt ingatlanmágusnak lenni, baszod!

Legyetek ti szaros 44 millióból ingatlanmágusok :D

Tessék elolvasni a telex jógyerekmagazint és majd jól megtudjátok,mi kell ehhez:

ingatlanmagus.png

 

 Asztaaaa, hogy hasít most az airbnb, húúúú.

"Ez a kurva fieszgeci Varga Judit belerojad elevenyten a zsírjába, joszt akkó telleni fog lindabtetőre nekem is fussaja, ja palatetőmre!"

/Iszos Julis/

A valóság szegényház.

/Kosztolányi/

 

Még Varga mninisztersége előtt vették föl a CSOK-ot , gyorsan a négy szobásat "négy lakásos"-naktéveszteték,mert pont azért elis adták az airbnb-lakást, valamint a műűűvésznőazt igéri, hogy ha 5 éven belül nemlaknák a balatoni felújított parasztházat,ami annyira botrányos,hogy még egy lakáskultúramagazinban is benne volt a titkolás végett,akkor kamatostulvisszafizetik. Hátőőőőugye,2022 az jövőre lesz,tehát a jógyerekremények szerint a művésznő,idézem,picsán lesz rúgva

 

A kb 8x10-es alapterületű ház a hűha szerint közel 200 négyzetméter,nyilván a betonplaccotés a medencét is hozzávették,a beépített tetőteret is bruttó.bruttó az ereszcsatornától mérve.

10szer8ashaz.jpg

Visszafizeti a csokot Varga Judit, ha határidőre nem költöznek be az új házba

2021.01.27. 22:03 Módosítva: 2021.01.27. 22:04
 

Visszafizeti a tízmilliós csok-támogatást és annak kamatait Varga Judit, ha a jogszabályban előírt határidőre sem költözik be családjával a Balatonhenyén épülő TÖ MÚLTIDŐŐŐ  MÁR MEGÉPÜLT BAZKI  195 négyzetméteres házukba – közölte az RTL megkeresésére az Igazságügyi Minisztérium.

Korábban a Telex írt arról, MÉG MÁST IS ÍRTUNK?DEMOST ARRÓL HALLGATUNK  hogy Varga Juditék nemcsak a XII. kerületben vásároltak új ingatlant, hanem a Balatonhenyén épült házukhoz is igénybe vettek tíz millió forintnyi csok-támogatást.

Az igazságügyi minisztérium szerdán megküldött közleménye szerint a tárcavezető és férje – akik a hitelfelvétel időpontjában, 2017 októberében még mindketten Brüsszelben dolgoztak – azt tervezték, hogy megbízatásuk lejárta után három gyermekükkel együtt az alig 150 lelkes Balatonhenyére költöznek, és ott élnek majd.

Csakhogy azóta mindketten Budapesten kaptak munkát, ezért a CSOK-támogatást folyósító banktól azt kérték: öt évig ne kelljen az ingatlanban élniük.ASZTAAAA!

Ezt a jogszabályok lehetővé teszik, de ha az ötéves moratórium leteltével sem költöznek be a házba, akkor kamatokkal együtt vissza kell fizetniük a 10 milliós támogatást – közölte a minisztérium. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2016405346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.27. 13:23:06

izé... ezt a hüp-hüp barbatrükköt nálunk a faluban a....
fodrász...
is megcsinálta...
(Vett egy csomó házat - az öregek kihaltak belőle, a fiatalok meg nem akartak a faluba élni - najjábó' senkise tudja összesen hányat, és kiadja albérletbe.)
Olcsón. (Egyébként.)
Nomeg ez a kapitalizmus :D

Serény Vélemény 2021.01.27. 13:25:36

Az egyik volt kolléganőm, amikor feliratkozott a léccámleépítésre, akkor már mindene megvolt (kb 49 évesen) a boldog nyugdíjasélethö... ő spec. abban egy kicsit turbósabban csináta, hogy nem maoi házat vett, hanem tengerpartit. Aztán kiadja :)

Frick László Intézet 2021.01.28. 06:56:34

@Serény Vélemény: A valóság szegényház -megmondta Kosztolányi is.Nemegészen így és ebben a sorrendben garázsoltaműűűvésznő,denemis zavar az senkit az igazsággyárban,most azzal mentették a menthetőt,hogy a négyszobásat négylakásosnak bakiztákmintegy véééletlenül:D

Mindegy,a bélyeg már megragadt.

Frick László Intézet 2021.01.28. 07:01:28

@Serény Vélemény: Más. 27-én 1000 föléugrott a napi statisztika.Nem 27-i bejegyzések miatt. Tallózgatam,de...nem találom,mi ugraszthaatta meg ennyire...
süti beállítások módosítása