Aki nem lép Eszterre, nem kap rétest estére. Mert a rétes nagyon jó, seggnyalóknak az való.

 Bejegyzésem nem "véleménycikk" és nem csak egy dolog.Tényeket mutat,

valamint attól,hogy Olyan Aranyos nemzetikeresztény ésilliberális öreg bácsi lett a Segglyukarcú után az elnök a Rájz Ap folytatódik ugyanúgy,legföljebb majd  mostantól cenzúrázzák,és nem lesz kiadva a Politico véleménytengelyén kötelező napipancsnak 

tehát hasonlít a mai amerikai rájzaposok véleményére is. muchachos!

Szibériában az idézem, "rettenetes hideg" ellenére,-15 fokot mértek, amit a 444 fordítógépe -50 foknak fordított,

kimentek tüntetni,bár egyébként általános iskola földrajz 4-es-alá szintű tudomás alapján januárban Szibériában a -15 fok rendkívüli melegnek számít. A szibirjakok a -15fokos számukra melegben hajdonfőtt és kigombolt kabátokban tüntettek. És az illiberális Navalnij amúgy jobbos nacionalista populista,de errőlMagyarországon csak az Azonnali.humerészelt írni  és az is egy "véleménycikk" volt Hegyi Gyulától,aki nyilvánvalóan akkoraegy vén ökör,hogy még tud oroszul,tehát olvassa az orosz sajtót, vagyis annyira hülye,hogy azt hiheti,nem csupán Navalnij az ellenzéke Putyinnak, főleg pedig nem vezéreazorosz ellenzéknek.

 

Orbán csupán álmodozik az illiberalizmusnak arról a fokáról, amit Koszovó Hőse, DabljúBush jobbkeze és a Majdan Tér foskavarója meg helyszíni irányítója Joe Biden testesít meg.

Navalnij a Krím félszigetről:

2015.:Alekszej Navalnij ellenzéki képviselő házi őrizetében a második interjút adta a moszkvai Echo rádiónak. Az interjú nagy botrányt kavart az ellenzéki támogatók körében, főleg Navalnij Krímről szóló szavai miatt.

Arra a kérdésre, hogy "a Krím a miénk?" [Navalnij] azt válaszolta, hogy "Krím - azoké az embereké, akik a Krímben élnek".

Navalnij hozzátette, hogy a félszigetet "minden nemzetközi normána durva megsértésével foglalták el", de most Oroszország része.

A politikus azt tanácsolta az ukránoknak, hogy ne tévesszék meg magukat: a Krím "Oroszország része marad, és belátható időn belül soha többé nem válik Ukrajna részévé".

Оппозиционер Алексей Навальный дал второе интервью за время домашнего ареста - радиостанции "Эхо Москвы". Интервью вызвало большой скандал среди сторонников оппозиционера, в основном из-за слов Навального о Крыме.

На вопрос "Крым наш?" оппозиционер ответил, что "Крым - тех людей, кто живет в Крыму".

Навальный добавил, что полуостров "был захвачен с вопиющим нарушением всех международных норм", но сейчас является частью России.

Украинцам политик посоветовал не обманывать себя: Крым "останется частью России и больше никогда в обозримом будущем не станет частью Украины".

 

Orosz Menetelés -orosz nacionalistákdemonstrációja a szerintükbüdöskaukázusinépségszámára. Navalnij az alábbinyilatkozatában nem csakaliberálisoknak,de a hipsztereknekismegadja amerről hánymétert:D

 

NA DEHÁT ISMERJÜK A MAGYAR JÓGYEREKEKÍZLÉST:A FASISZTA SEGGEK IS NYAMIK NEKIK AZ ÖSSZEFOSÁS ESETÉBEN :D Ha ki van adva, hogy tudás,gondolkodás meg még ész nélkül is fel kell szopni Navalnijt,akkor karasó!

 

Navalnij a kaukázusiakról:

 

2011. November 4-én Moszkvában és Oroszország más régióiban sor kerül a nacionalisták következő akciójára, amelyet "orosz menetnek" hívnak. Idén a neves blogger és a korrupcióellenes harcos, Alekszej Navalnij csatlakozott szervezőbizottságához, ami a liberálisok körében számos kritikát váltott ki támogatói körében. A "Lenta.ru" Navalnyitól megtudta, miért megy az "orosz menetre", és miért nem akarja etetni a Kaukázust.

"Lenta.ru": Alexej miért megy az "orosz menetre"?

Alekszej Navalnij : Negyedszer veszek részt az Orosz Meneten és minden évben felteszik nekem ezt a meglehetősen furcsa kérdést. Évente részletesen elmagyarázom, hogy meglehetősen egyszerű álláspontom van:

vannak politikai tények, vagy csak tények: itt a nap, itt az ég, a Volga a Kaszpi-tengerbe ömlik, a hipszterek szívesen viselnek műanyag keretes szemüveget , és Oroszországban van "orosz menet ".

Vagyis az "orosz menet" függetlenül attól, hogy ki hogyan viszonyul hozzá,  létezik. Ez a politikai élet észrevehető és alapvető ténye. Különböző emberek járnak az "orosz menetekre", és lehet, hogy az emberek egy része nem kedvel valakit amenetből. Az "orosz március" jobb megjelenésének egyetlen módja az, ha valaki részt vesz benne. Szóval megyek.

Mit jelent az orosz menet? Miért van rá szükség egyáltalán?

Az "orosz menet" az oroszországi nacionalista mozgalom evolúciójának eredményeként jött létre. Ennek az evolúciónak a dinamikáját teljesen pozitívnak és pozitívnak tartom, mert a mai napig, amikor nacionalistákról beszélünk, felidézünk néhány embert, akikkel Jelcin a 90-es évek hajnalán harcolt. Általában nem nacionalisták voltak, hanem leggyakrabban valamiféle szovjet hazafiak. Minden lényből volt egy pár.

A nacionalista mozgalom sajnos történelmi okokból állandóan egyfajta félig földalatti állapotban van, nem legalizálható, és sokáig nem is legalizálható. Különösen ez az oka annak, hogy a nacionalista mozgalom sok vezetője meglehetősen marginálisnak tűnik. Folyamatosan nyomás alatt élnek, és más vezetők egyszerűen nem tudtak megszületni, és nem is születhetnek tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1416402128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.01.25. 10:48:23

Orbán kapott a jósajtótól az "asszonyságért". Holott Feri régebbi "cseréljük le az öregecskedőt egy húszévesre" viccelődése szvsz valóban sértő, ha már.
Tényleg annyi minden van, amiért lehet bírálni Orbánt, ne már pont ilyenekkel.

Frick László Intézet 2021.01.25. 11:02:24

@Dinamuki: Szerintem viharosan szakadnak lennebb a motívumok,a stílus és...minden.

-1 fok,kásás hó, vizes útfelületek "Wúdetámad a tél."
Tetőre állt egy Mustang Nyíregyházán "Világbajnok-mindent tarolt és totálkárra tört" .

"Minus Fünfzehni Grat" ezt lefordítja -50 fok! -nak,hah :D
nemis ez...hanem:lehetetlen a más vélemény.Nem lehet eltérni.

Nagyon teszett az a tetű is,aki belekötött a kamionosba, aggyoztak egyet koccantak,aggyoztak,majd a tetűnek volt fedélzeti kamerája,megkereste és szembekerült a hülyekamionossal,provokálta, a barom ráhúzta a kamiont és

az győzött,aki erős megosztón be tudta adni a verzióját

holott a tetű is hunyóvolt az előzményekben

csak azok nemkerültekfölamegosztóra...

Még pár évés olyan feljelentő ország leszünk autózásban,mint Németország.

Vezetés helyett ezekre a szarokra figyelnek...holott vezetni sem tudnak,de maga az autó is okos,meg még ez a sok eszköz

Amikor egy korai VW Golf I-es sok lenne nekik(tudod,nem volt benne még vízhőfokmutató sem, csakkétlámpa,egy sárga= még hideg a víz

meg egy piros:már forr

25 éve nevetgéltünk az amerikaiidiótákon,akikmindenüvékivont videókamerávalmentekésmegbénult az egész autpálya a balasetmentes oldalon is az efféle "levideózombeküldömés aratok/híres leszek" picsákmiatt

És tessék:Már mi is felfejlődünk ehhez...

Frick László Intézet 2021.01.25. 11:09:28

@Dinamuki: Orbán jobban teszi,ha meghúzza magát.Egyelőre csak körbe lőtték,de lesznek pontosabb találatok is. Merkel lelécel ősszel és a helyére az amerikaiak bábja kerül majd.

Wildhunt 2021.01.25. 12:58:37

@Frick László Intézet: szerinted lesz energiájuk/pénzük ilyesmikkel foglalkozni? Már nem a sajtóban, hanem valójában. Én nem hiszem hogy ukrajnától tajvanig le tudnák fedni az összes elkezdett műveletet.

Serény Vélemény 2021.01.25. 13:18:45

@Wildhunt: Ha valamit fölhabosítanak, akkor az bizony fel van habosítva. És akkor az a fontos és kész.

Frick László Intézet 2021.01.25. 13:42:15

@Wildhunt: Ezt latolgatjamost mindenki. Az ATV-ben röhögőmaszturbációspartikat rendeznek, van valami fedőtéma,demindenki azon dörgöli előre a markát, hogy rúhjákmajd a Vidéki Cigányt picsán.

Latolgatjuk..latolgatjuk, néhánypolitikabuziismerősömodavél, hogy a magyar társadalom"annyira elmaradott" hogy a zavargásoklétszámát képtelenségpárezer főnél többre feltolni,volttegnapez az étteremnyitászárás provokáció,de szerintem a médiafüstje is szánalmas volt,nemhogy a valósága...

Van ez a zanarchistánk azonnali.hu/cikk/20210123_a-kozpont-bezarasa-semmi-mas-mint-peldastatualas-es-a-problemak-elfedese,rendszeresen fesztiválozik az azonnalin..ilyenből kéne [nemnekem,hanem a JókésIgazaknak...] 100ezer,de huszonnégy nem tesz ki belőle féltucatot.

Frick László Intézet 2021.01.25. 13:50:22

@Serény Vélemény: A hab könnyű. Lehet a szar foskavarva habos ... de...hogy mondjam...A "kremniológus"-ok is azt hagyjákki a számításból,hogy ha Magyarországnyugatabbra is van Oroszországnál,ittsincs attól mégmindenkiolyan fokonn elpicsásodva, hogy a büdöslábú jóllakottak helyére beválassza az új Éheseket.

Amit nemakarnaklátni a ruszisztikusaink: Van egy harmadik rétege Putyin választóinak,akik útáljá kPutyint,mint a szart,deúgy vannak vele, hogy a helyezt viszont még soha nemvoltilyen nyugodtOroszországbanés van ez a mondás,miszerint nem annyira büdös a szar,ha nemkavarják. Putyin amúgy is vagyparkinsonos vagy rákos vagy mind a kettőegyszerre,szerintemsenki nem bánja,ha a szarkavarásmégvárat pár évet.

És mi van akkor,ha ez nálunk is motívum?

Úgy van velea jógyereksajtó, hogy ha Budapesten az osztogatásokat meg a semmittevéseket eltudták vaminekkommunikálni,ez beválik majd országosan is.

Szoktam ezt mutatni:
Települési politikában is van ilyen,járod a falut,ordéjjanak a paógármesterr ellen,viszont ééééérdekes, mégis megválasztják. Akár hogy algebrázikaz ember,ez csakúgy jöhet ki,hogy a fülkemagányban párak,akikokádanak a paógármester ellen,tehát a fülkemagányban meg csak az érdekeik szerint szavaznak :D

Dr.Koós Alajos 2021.02.25. 05:16:27

Vannak bizonyos kartotékok, és akkor kerülnek elő, amikor szükséges

www.tagesschau.de/ausland/russland/nawalny-russland-amnesty-international-101.html

Amnesty erkennt Status ab
Nawalny kein "gewaltloser politischer Gefangener"

Rechte Aufmärschen und EinwanderungskritikAmnesty zitierte keine konkreten Äußerungen Nawalnys aus der Vergangenheit. Der Kreml-Kritiker hatte jedoch zu Beginn seiner politischen Karriere vor etwa einem Jahrzehnt einwanderungsfeindliche Erklärungen abgegeben. Damals soll er auch an rechtsextremen und monarchistischen Aufmärschen teilgenommen haben. Er wandte sich gegen die Einwanderung aus Zentralasien und übte Kritik an den muslimischen Kaukasus-Republiken.Dies stehe "im Widerspruch zur Definition eines politischen Gefangenen", wie sie von Amnesty International angewendet werde, erklärte die Organisation nun.

Frick László Intézet 2021.02.25. 05:20:53

@Dr.Koós Alajos: Ugyanez a helyzet nálunk a neonáci Márki-Zay-jal.

Frick László Intézet 2021.02.25. 05:21:54

@Dr.Koós Alajos: Annyi,hogy Márki-Zay,mert nem csak félfasiszta, hanem Jörg Haider színvonala,tud vigyázni a szájára.
süti beállítások módosítása