Hamarosan Magyarországon is hozzálát a gecimédia a médianyomás feltermeléséhez,tehát nem ártmegtanulni,mi számít gyűöletkeltésnek, random uszításnak,a szexuálismeg mindenféle kisebbség verbális kirekesztésének és a többi.

Mi se egyszerűbb,a Faceboook-ra van hagyva, vagyis egy nemzetközi egységes cenzúrára.

Húha,és lehetnek-e kivételek?

Ááááádehóóógissseeee, ilyet csak feltételezni is?

Következzék egy kis segítség azoknak,akik szeretnének jópontokat gyűjteni, nem szeretnék, ha a twitter,facebook vagy más szaósölmédia felületre föltett dolgaikat törölnék.

VIGYÁZZZ!!! A HASONLÓALAKÚ ÉS TARTALMÚ ,A DEFINICIÓNAK UGYAN MEGFELELŐ MÉG NEM BIZTOS HOGY UGYANAZ.

 

A cigány szó használata algoritmiológiailag ugyanaz, mint a buzi szó leírása,viszont ha a Potrohás Geci-tnevezem cigánynak, akkor az civilbátorság és politikailag megfelelőség, hiszen olyan náci diktatúrában élünk, amit egy Kádár alakított ki!

Ha a náci Orbánt kommunistázom le az átmegy.

Ha a populista gyűlöletkeltő bolzanáró Orbán kommunistáz valakit, az pedig gyűlöletkeltés.

Most már világos?

Tegyük föl,hogy az országodban van egy politikai szereplő,akit elkell távolítani,mert sötét,bunkó,korrupt,retrográd, vagyis jobbos,kommnunista, vallásos , oligarcha,luxus,dúsgazdag meg ilyesmi. Ha az adott országnak nincsen olyan náci vagy kommunista diktátora,akire esetleg a keresztrejtvény fejtők,tehát a 47-pluszos vén szar generációk emlékezhetnek, akkor a hozzávezetéshez induljunk el Hitlertől vagy Sztálintól,iktassuk be Trump-ot, egy kanyarral Bolzanaro-ra.

Mészáros az jöhet 107819-szer,míg azonban Pintér nevét nehogy leírjuk,mert úgy látszik, ő tud valamit a Jók és Igazak-rólis, ezért jobb, ha hagyjuk.

 

ÁJJÁJJÁJJJ !4!4!! Tudom, hogy kézen fekvő lenne pl az erdogán alakú Netanjahu-t is beiktatni, de egyet jegyezz meg: Netanjahu zsidó, tehát aki rosszat mond rá, az lehet antiszemita! Inkább hagyjuk,kerüljük,ott van még Kadhafi vagy a bűntársa Nicolas Sarkozy. Netanjahut bízzuk az amerikaiakra, majd ők elintézik.

 

Szijj László FIDESZ tolvaj oligarcha pénzt ad a kecskeméti kórháznak és abból amerikailélegeztetőgépeket vesznek,mi következik ebből? Hát az, hogy milyen sok kínai (= rossz) lélegeztetőgépet vettek Orbánék. -ugye, hogy nem is bonyolult :D

A gyűlöletkeltés vádja,a gyűlölködők meg a gyűlölet. Ezek mind piszokságok,amiket Jók és Igazak már eleve nem tudnának tenni,mert az ilyesmi fejletlenség és ha valaki csinálja, az jobbos vagy kommunista.

 

Vannak pl az irigy emberek.Így önmagában, ha errőla negatív, rossz emberi tulajdonságról elvonatkoztatva beszélek, nyugodtan kimondhato, hogy az irigy emberekben a gyűlölet forralja az agyvérzsírt látván, ha valakinek jó sok van pl pénzből,drágaságokból és vágytárgyakból. Megint más a tészta, ha pl mozgósítani kell a társadalmat valami jó célérdekében, pl Fuszuj Fuszuljevics Csocskin nyeri el az Észak-Kelet Szibériai Vasúti Tender-t, egy 1478 Rubeles állami megbízást. Akkor az nem gyűlöletkeltés, haúgy fogalmazommeg a főcímet:

FUSZULJICS MÁMA JIS 1500 MIRJÁDDALLETT GAZDAGABB,A'

 

Önmagában pl nem a  náci cselekedettelvádolás a minősítő. Azt ismeg kellnézni, hogy kit vádolna a náci cselekvéssel,különben úgy járhat a balfasz ostoba,mint a FIDESZ csicskása Demeter Szilárd, aki tök hülye az ilyesmihez, Szegény Jó Gyuribácsit nácik cselekvésévelvádolta meg,tehát értelemszerűen antiszemita.

 

Arnold Schwarzenegger pedig a  Capitolium ellen intézett puccsot a Kristályéjszakához hasonlította .Gyorsan összefoglalom,mi a Kristályéjszaka,náci progrom volt,aminek több,mint száz zsidó eesett áldozatul. A Capitolium "ostroma" pedig a politikaiidióta Trump szintén élő-agyhalott zsírostoba híveinek a tüntetése volt, nekiestek a Capitolium őrségének, a támadók közül négyen haltak meg és valakik pedig agyonvertek tűzoltópalackkal egy rendőrt. Viszont a történelmi hasonlitgatás egy Rossz-at ért TEHÁT UGYANAZÉRT SVAJCENYÉGER NEM ANTISZEMITA HANEM CIVILBÁTOR ÉS HŐŐŐS! -remélem,most már értitek!

Most már bárki beláthatja, hogy az Egységes Médianyomásegy komoly dolog,amihez a cenzúrának is egységesnekkell lennie,ami mennyire bonyolult.

 

AZ EMBER A LEGMAGASABB KOCKÁZATI TÉNYEZŐ A NETOKRÁCIÁBAN. Ezértkikell venni a szerkesztőségek kezébőla moderációt.

a_vitak_a_facebookra_koltoznek_a_gecimediaban.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1916397884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.21. 08:29:08

És még le is írja az igazságot:

"további újságcikkek (és más tartalmak) gyártására fordítjuk majd".

A gyártás. Nem arról van szó, hogy valaki ír valamit, hanem hír-dömping és gyártás.

Így nem kell értenie igazából semmihez az újságírónak, mert nem a valóság a lényeg, hanem a gyártás.

másrészt a kommentszekció néha tartalmazhatna a valóssággal való szembesülést is, de... azt nem lehet.

Frick László Intézet 2021.01.21. 09:40:11

@Serény Vélemény: Mindig a szövegeik végén árulják el a címben meg a becsaliban foglalt hazugságaiknak az igazságfelét.Ez indexes móccer.
süti beállítások módosítása