A Szivárvány Koalíció egyik kedvelt csapása a rohatt fideszre meg a geci diktátorra,aki szopja isputyintmiközben bolsanaro szerűen semmi kis bohóc és tramp is a járvány alatt avalahogy aköltekezésbe toszás aproletáriátusmegnyerésével és lázításával. Az egyikmélypont Surányi György ötlete volt a 100000 Ft-os alapjövedelemmel

egy friss pedig,ami alámossa az amúgy is gyönge oltakozási kedvet,az Olyan Aranyos kategóriából Fekete-Győr ötlete arra, hogy kapjon 100000 Ft-ot,aki beótattya magát.

és ez semmi, gyerekek,olyan emberek reklámozták az ötletet az ATV stúdiójában, mint Magyar György ügyvéd,akiszerintha 100000-et fizetnek az oltásra hajlandóknak,az gyorsítani fogja ajárványleküzdését,ami talpraállítja majd a gazdaságot s így ez a "befektetés" visszaforog.

nyalaspopulistaprovokatorka.jpg

Fizess nekem 100000-et Fekete-Győr és leszophatsz, mert az esztétikus, ha szopol.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6616387706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.14. 09:28:03

Figyu, ezt a szőrös majmot kiképezték.
Nem az a lényeg, hogy akármekkorát tudjon hazudni, mert az már alapból veleszületett képessége. A lényeg az, hogy ott legyen a képernyőn. A valóságban sehol az ég világon nincs, mert egy noname antikarizmatikus kis p...s, de ezek a mondásai pont azért vannak, hogy a média tudjon vele foglalkozni, ki tudja tenni a mindenféle képernyőre. A jobboldali azért, hogy milyen hülye, baloldali meg beszopatja az embereket, mintha EEEEZ Nem 1000%-os színtiszta populizmus volna.
DE a lényeg a képernyőn levés. Nem a valóságos létezés - mert az nincs, hanem a képernyő.

Serény Vélemény 2021.01.14. 09:34:58

ja: eu parlamenti választások 2019:
MOMENTUM:
344 512 szavazat
9.93%

ízlelgessük.

Nevezhetők ezek egyáltalán pártnak? Még törpének is alig... mert a ogy választásokon ~175 ezer szavazatot értek el.

Frick László Intézet 2021.01.14. 10:04:02

@Serény Vélemény: Jó,deki nézképernyőt?Akkora katasztrófa mamár a televíziózás,hogy olyan fosoklehetnekpiacvezetők,mint a Doktor Balaton.35évesnélfiatalabb egyáltalán nemnéztévét,azért vesz tévéneklátszóeszközt, hogy HBO vagy netflix "tévékészítmény" szerűségeket fogyasszon -de reklámmeg hírbetétnélkül.

Nemmerneknézőszámotmondani, hanem az aznaptévét nézől százalékátmondják be.

A beszavazós műsorokban két nullát zuhantak a számok,ma már ha egy "nagy nézettségű"-re beszavaz 30000 ember,az "sok".

A médianyomás sztrádája az internet. Tovább megyek:a fészbúk és annakis az a sávja,akik azt sem tudják már, hogy ők interneteznek.

A többi stimmel,nemtudom,mennyiremérhető,de nyilván fekete-Győrezzel a populista baromságávalnematévénézőkregondolt,mertott a háborúáll,az ugyanazon nyuggereketnemlehet a "csaptaik"-tóleltéríteni. Az egyik vén szőrsapósa fidesznek,a másikugyanúgy az ellenzéknek.Kéne csinálni egy olyan Drága Bolgárúr fórumot,ahováfelváltva telefonálhatnak be a két "oldal" nagyjábólugyanolyan vén idióta agyhalotthíveikb ugyanazokkalamondatokkalésmimmehalásokkal, csak ugye a frontmásik óóódalára lőve.

Amúgy a Momentum táborátsenki nemmeri"megmérni" fölmérnipléletkor szerint, én arra tippelek,hogy a Momentum szavazóbázisa valahol47 -és a halálközöttlebeg (vagyis a tévénézők...ebben igazad van, csak abban meg nekem,hogy a "tévénézők" az összezuhanópiac)

Frick László Intézet 2021.01.14. 10:05:40

@Serény Vélemény: Gondolj bele,hogy a Szivárvány Koalícióba nullánálnullábbkiterjedésűekisvonalfölékerülhetnek.

De nem új ez, hiszen a 2014-ben nemislétezett ferenc hogy bevitte már a Parlamentbe Fodor,foglalkozását tekintve gáborkát.

Serény Vélemény 2021.01.14. 10:28:23

@Frick László Intézet: "Jó,deki nézképernyőt?"

Világosabban akartam fogalmazni csak siettem: a screen igazából nem csak tv screent jelent, hanem mobiltelefon, tablet, számítógép-monitor screen-t is... sőt, igazából fülest is (fülhallagtót, headset-et, meg hasonlókat is, podcast-ilag.)

Serény Vélemény 2021.01.14. 10:30:35

@Serény Vélemény: ja, és volt egy módosítása választási törvényben, most nem egészen emlékszem fejből, de valami olyasmi, hogy ha két párt indul együtt, akkor 10%, ha három, akko' 15% a küszöb. Namost a moslék/szivárványkoala arra jó, hogy ezek, meg a nem létező liberálisok, meg a jóégtudja még mik legalább 1-2 képviselőt be tudjanak juttatni a parlamentbe (habzsidőzsi) céljából.

Dr.Koós Alajos 2021.01.15. 05:52:21

@Serény Vélemény:

Valamit azért tudnak ők, mert hány párt alakult már Magyarországon, akár azzal is, hogy ők majd a teljesen átlátható szakmaiság platformján meghaladják a magyar politikai élet szekértábor-logikáját; és közülük hány kapta meg azonnal a teljes jógyereksajtó főcímsoros feszült médiafigyelmét? El tudom képzelni, ahogyan valamelyik szerkesztő berobban a jógyerek- szerkesztőségbe, hogy hű, itt valakiket láttam az utcán aláírást gyűjteni, ők a jövő pártja, és a többiek mind azonnal megérzik, hogy tényleg, és attól kezdve teljes lelkesedéssel tudósítanak mindenről, ami velük kapcsolatos. Csak így, spontán történhetett, hiszen tudjuk, hogy olyan kapcsolati háló, ami őket ezekkel a szerkesztőségekkel összekötné, nem létezhet, csakis az lehet a magyarázat, hogy a tehetségük és rátermettségük a szakértő szemnek azonnal nyilvánvaló.

Frick László Intézet 2021.01.15. 07:47:23

@Serény Vélemény: @Dr.Koós Alajos:

Az egyik nagy bajom az, hogy a magyar demokrácia képviseleti demokrácia,viszont amédianyomáskezelői,avéleményformálók,a 300legokosabb magyar ésa többiek feszt nullakiterjedésűprogrampártokkalkisérleteznek.
Egy ilyen voltaz LMP..egy másik viszont a Jobbik 2.0.

Az LMP ncsak szeretett volna a zöld-gondolkodásúakra,mint bázisraépíteni...Ezzelaz is a baj, hogy Európábanminden zöldpártkamupártbáziss nélkül,ott is,ahola sok-sokszázezerésmilliózöld gondolkodású emberneknincs jobb ötlete,mint apolitikai zöldekre szavazni.

A Jobbik 2.0 létező bázisra a magyar házmesterfilozófus félfaszistákra épített,mint bázisra (de nem bázis[azaz képviseleti]párt voltpersze)

Az LMP akonstrüktőreitképviselte.Amikor viszont bejötta trükk,azonnalkettétörték az LMP-tésnemértette senki sem,én sem,azóta sem, hogy miért.Elvileg az is indokolhatta volna,hogy "osztódássalszaporodjanak" dehátez csak rizsa, valóságalapja nemlett." "Darab"-ra eggyeltöbb pártlett,de megosztozva a szavazókon.

Az LMP és a Jobbikjelenleg piacikivezetés alatt áll,viszont a félfaszista bázis-raépíthetújabb trükkös vagy a Nemzeti Jobboldal is bekebelezheti őket bármikor.

Dumaszinten a SötétTömeg-reúgy tekintenekapénzértokosak, hogy abbóllehet aggykirálykatonáznia programpártoknak szavazókat

pedig

Ki lehetne mérni,hogy a SötétTömegbőlmilliókat mársemmivelnemlehetne rávenni,hogy elmenjenekszavazni.

Aproletárokviszont elmennek szavazni,mivel az ő financiális jövőképükkb egy nap... egy napszámnyipénzért vagy valami ingyen-potyárá-ért meg lehet venni AZNAPa szavazatukat. tehátolyan nincsen,hogy 2021-ben 100000 Ft igéretével vásárolok proletárt szavazni 2022-re..Hiszen méga havi fizetés[es munka] sem csábítja,mert egyszerűen..nem képes elátni addig.

A nullakiterjedésűprogrampártokgründolói pedig feszt a demokráciáról papolnak,miközben...trükköznek feszt.

nem képviselni szeretnénekbárkit, csak a szavazataikra játszanak.

Sőt,nemritkán..lényegében undorodnak azoktól,akik szavaztak rájuk.Ezért nemmerik felmérni pl a Momentum szavazóit életkor szerint.

AMomentumot 40-70 éves újságírók csináltákés bő 60-as (exMSZP-s)nénik szervezték a szavazóikat önkéntesként.

Frick László Intézet 2021.01.15. 07:48:42

@Dr.Koós Alajos: @Serény Vélemény: Éskit tudott a 60 -75 éves momentumos aktivista néni megmozgatni szavazni-menni a gyerekikre?Nem az onokákat, csak a papát meg a barátnőket és a falurággyó munkatársait :D

Serény Vélemény 2021.01.15. 08:42:19

@Frick László Intézet: Honnan lehet tudni, hogy tulajdonképpen a nyomentum is egy balfékek pártja?

Onnan, hogy a pártvezetői pozíciókból azokat, akiket nagynehezen fölarcoltak, (az imidzsüket felépítették a médiákok) - azonnal lecserélték a kondér közelébe jutva olyanokra, akik viszont legalább lopni tudnak egy kicsit.

"
Ideológia
konzervatív liberalizmus
patriotizmus
Európa-pártiság
"

Dr.Koós Alajos 2021.01.15. 11:05:57

@Frick László Intézet:

Nekem ezzel kapcsolatosan mindig csak egy kérdésem van.

Itt van ez a páratlan értelmiség az országban, amelyik mindig tudja, hogy miért hülyék a magyarok, és azt is, hogy hogyan kéne, és teljesen független a Horn - Medgyessy - Gyurcsány - vonaltól úgy egzisztenciálisan mint eszmeileg és érzelmileg, viszont a legjobban tudnak mindent, na ők miért nem alapítanak egy pártot, amiről legalább ők elhiszik, hogy felkészült és hiteles.

Valószínűleg nem érdemeljük meg, azért.

Serény Vélemény 2021.01.15. 11:38:17

@Dr.Koós Alajos: "Itt van ez a páratlan értelmiség az országban, amelyik mindig tudja, hogy miért hülyék a magyarok"

Azt nem értem, hogy minek nekünk egyáltalán ilyen értelmiség, és hogy hogy a búbánatba tudott a fejünkre nőni?

Serény Vélemény 2021.01.15. 11:38:17

@Dr.Koós Alajos: "Itt van ez a páratlan értelmiség az országban, amelyik mindig tudja, hogy miért hülyék a magyarok"

Azt nem értem, hogy minek nekünk egyáltalán ilyen értelmiség, és hogy hogy a búbánatba tudott a fejünkre nőni?

Frick László Intézet 2021.01.15. 12:07:34

@Dr.Koós Alajos:
"Amotívumokmindig alacsonyabban vannak."

helyi-falusipolitikábólszoktammutatnimintákat országosra.Egy faluban az értelmiségi krém szidja a tahajját,akik hatalmaskodnak.

"OK-legyél te a polgármester!"

"Azt nem! - ezeknek a tahóknak?[akikalakosság ésakikbőlél a doktor úr, három vagyont hordtak össze neki,két feleségét stafírozták ki és öt gyerekét].

Véleményformálóinknálpont az a lényeg, hogy a politikát akarja csinálni, de nelehessen demokratikusan számonkérni.Mint valami afgán törzsi öreg nyanyák tanácsa:A háttérbőlosztják az észt az előretoplt politikusoknak, ha sikerül,akkormegint a véleményformálókvoltak az okosak, ha elbaszták,akkor apolitika baszta el.

csinálja a magyar újságíró véleményformáló a politikát,de basztatja apolitikust,meg a vállalkozót,aki gazdag.Szidja apopulistákat, depla vállalkozói szférát, ahogy azt a szocializmusban megszokta, basztatja.

Politikai szolgálatosan össszehazudgál egy ilyen adózásimeg statisztikai adatszolgáltatási fegyelműországban 100 leggazdagabbat, defőleg populistán kiszolgálja a rojattgazdagokat szidalmazókat, egy kalap alá véve egy Kasza Lajost egy "mészárossal"

De pl az igaztán veszélyes vállalkozót,mintPintérMűveket..le semeri írni minden évben Pintér nevét.Mészárosét,azt igen...

Az oirópai sajtóetika szerint egy újságírónakvéleményt formálni az,mint apácénak a fasszopás.

Ha csinálja?-delegalábbnem dicsekszik vele.

Nálunk dicsőség véleményt formálni,de ha demokratikusan ellenőriznék?-az a sajtószabadság megsértése.

Egy focicsapatra való normálisan gondolkodóújságíró nemmaradt a hagyományos baloldalon sem,mertnemüvöltötteka birkákkal. (Pl Szénási Sándor vagy Érdiék)
süti beállítások módosítása