A telex duplabalfasz naív báááboci és söröspalacklábú elhízott háziasszonykategóriás szerkesztősége a hasznos[idióta] közreműködésért (még egyszer megkaparintotta a FIDESZ a már 2012-ben pedig megkaparintott indexet és ez jól hangzik Brüsszelben) plusz

megspóroltak az Index Vállalatnak vagy 100milliót

(és kerestek Dull Szabolcsnak vagy 15-öt) önként (buta) távozásukkal... cserébe kapnak minden nap egy értékes kis leaks-et,amit ők tehetnek közzé,majd este a Retek Hiradó ingyen reklámozza őket. Meg a SzivárványMédia testvér-ugyanaztíró újságjai.

A telexesek butasága pedig azzal van kifizetve, hogy minden napkapnak egy kis leaks-et,amit aztán úgy flúdolnak az ugyanaztközlők, hogy "írta a telex"... A RetekKlub "hiradó" minden nap floodolja a telexet. Ez is kb ingyen van,okosban-közösben.

media1.hu/2020/11/05/telex-latogatottsag-hivatalos-adatok-2020-november/
veszelybenazindex.jpeg

A "távozó" indexes/telexesek között ott van azonban vagy három igazi geciújságíró, akikről képtelen vagyok elhinni, hogy úgy beszopták az avast,mint a kb egy 2006-os blogter-polpancser bloggerina szintjén irogató amatőr Munk Veronika még csummázta is. Nem hiszem el, hogy egy Földes András ősgeci-újságíró  akkora naíva lett volna, hogy nem látta át Bodolai és Dull össszefociját meg ezt az egész humbugot a létszámracionalizációval.

fluchtigsproblemeskeit.png

Egy hónappal a Telex indulása után a hazai weboldalak versenyében látogatók tekintetében a 16., majd másnap a 13., azután pedig a 11. helyen szerepelt a távozó indexesek által létrehozott új híroldal, míg megtekintésszám alapján egy 10., egy 8. és egy 7. helyezés jött össze, ami meglehetősen szép teljesítmény egy egyhónapos oldaltól, pláne úgy, hogy a munkatársak előző munkahelye, az Index látványos összeomlása egyáltalán nem következett be. Megnéztük részletesebben az adatokat.
Azt eddig is tudni lehetett – Kárpáti Márton, a Telex.hu-t működtető Van Másik Kft. tulajdonosa nyilatkozott erről a Media1 műsorának október 13-án –, hogy a Telex nagyjából napi 400 ezer egyedi látogató körül járhat, ez azonban, ahogyan akkor nyomatékosan jeleztük is: nem hivatalos, a Telextől származó, saját belső méréseken alapult. Az iparágban voltak, akik háttérbeszélgetések alkalmával szkeptikusak voltak az adatok hitelességét illetően, és még azt is megkérdőjelezték, miért ír le ilyen adatot a Media1. Más adat azonban ekkor még nem állt rendelkezésre, csak ezt tudtuk felhasználni ahhoz, hogy lássuk a Telex első néhány nap utáni eredményeit és legalább egy körülbelüli képet kaphassunk arról, hogy állnak pár nappal a start után.



És az index meg a telex  látogatottsági adatai:
  latogatottsagiadatok.jpg
Vagyis a FIDESZrémunalom lényegében annyit nem rontott,mint amennyit a telex valamint a "szomszédos" ugyanazok, a hvg, a 444és a hír24 látogatottsági adatainak az emelkedése hozott.
Összességében:emelkedés :D És ezt adják el a hazaárulkodók külföldön a FIDESZ által leurallt médiánakakoszosés elavultKESMAtömbre hivatkozva :XD ÉSegy EPképvislőneknincsen okoseszköze arra, hogy google fordítást kérve utánagoglizzon annak,amit az olyan alyanoszak árulkodnak neki... 

Aztán a tarhálás. Még ráadásula naív olvasóikat is lelejmolták ,azaz a hiszékeny olvasók finanszírozták apiacbővitést ésamég egy ugyanazt folyató csap megnyitását
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7716387718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.01.14. 11:40:11

Fejlettgondolkodású irodaimunkátvégző európai demokrata reggel még az ágyban rákattint a 444-re, indexre, telexre. Utána elmegy valamerre, mobiljáról mobilneten villamoson még egyszer 444, telex, index. Ez összesen 6 látogatottság a statisztikában.

Frick László Intézet 2021.01.15. 05:52:05

@Dr.Koós Alajos: Jelenleg az USA szeretné véleményvezérelni az oiropidokat és ebbe rengeteg energiát[kongresszusi Dollár-t]fektet bele.Én csak az Amerika Hangja magyar adását,a 444-et szoktam áttekinteni, az amerikaifasszopás és propaganda e-fehér.pálja,Dr Magyari vezérlőcikkeit,amik utat mutatnak.És ezzel letudtam a mellékes termékeket ugyanezen avéleménysztrádán. Ha a 444-etátfutottad,akkor aPolitico-t is.Eltérés nem lehet, hiszen liberális források nincsenek. Vita nincsen.Ha valaki bedob egy ötletet, ugyanarról az ötletrőlnemlehet vitatni, csaktámogatni.Lásd Fekete-Győr százezres ötletét.. alákérdezni lehet "ellenkezés"-sel,hogy még rápakoljanakpárlapáttal,mitől annyira zseniális.
süti beállítások módosítása