VÁLASZ Szembe jönnek veled az autópályán és azok mind hülyék -mi? :XD

KÉRDÉS Tagja vagy zárt fészbúkcsoportoknak?

VÁLASZ Persze. Többnek is. Miért?

KÉRDÉS Mi van akkor, ha valakit nem érdekel az autópályaközlekedés és gyalogol fönt a domboldalon?

autonomfahrers.jpg

Német humor: A képen szerintük Autonomfahrers [autonómközlekedők] láthatóak a netokratív birkacsordában :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3616387094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.13. 16:12:21

@Freud Sissy: A véleménybuborék egy jelenség, amit a keresők, és ajánlóprogramok is felerősítenek. Ha a keresési és oldallátogatási előzményeid benne vannak egy véleménybuborékban, akkor semmi nem fog neked a véleménybuborékodon kívüli véleményt, vagy információt ajánlani. Ezért úgy érzed, hogy az, amit gondolsz, az általános, de valóságban csak a buborékon belül az...

Frick László Intézet 2021.01.13. 16:45:42

@Freud Sissy: Kicsit sokat képzelsz magadról ha azt gondolod hogy te vagy az egyetlen zárt véleménybuborékban élő,aki imádja a "szemben az autópályánmindenkivel" -t puffogtatni :D

Az az igazság, hogy először kommentbven és "számodra személyeskedően"bántóan akartam ezt kifogalmazni egy kérdezve állítássalmilyen érzés a Fészbúk AutópályánMIndenkivela Cuki Egyet ÉrtünkIrányban autókázni

azt feltételezve rólam, hogy semmi másválasztásom nincsen,mint az autópálya.

Az ne zavarjon, hogyén sosemondtamolyant, hogy minden hülye szembe jön velem az autópályán.
Azt mutattam, hogy mindenki,mint franciák nyári szabadságra.megy ki és a lehetséges két irányba az autópályákra.

Van ugye a balpálya meg a jobbpálya,demi van, ha nem csak autópályákból (véleménysztrádákból) áll a világ,hm?

Mi van pl szerinted akkor, ha mindenki birka az autópályán.

Pl Németországban 30 év kellett ahhoz, hogy mindenki birka legyen.

Ilyen birkák lepik el ma [most!] pl a Gyorsforgalmit. ÉS az a hülye,aki nem birka...:D

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.14. 13:50:13

@Serény Vélemény: A facebook nem is erre való. Nálam mindenféle politikai tartalom tiltva van, a facebookot teljesen másra használom.

Frick László Intézet 2021.01.15. 05:53:03

@Szorgalmas Gyémánt: Én is azt szoktam mondani, ha pornótnézek, hogy kizárólag szociológiai szempontok alapján,mintegy társadalomkutatás szerűen.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.15. 09:29:15

@Frick László Intézet: a FB deep learning rendszere nagyon jól finomítható, ma már zéró agitprop megosztás ér el. Akikkel nem tudtam elbánni, azok a vegánok. Mi s feljött egy Attenborough- idézet, hogaszongya nem bír el a bolygó több milliárd húsevőt vagy valami ilyesmi.

Serény Vélemény 2021.01.15. 11:41:44

@Szorgalmas Gyémánt: Az összes vegánt kizavarnám a p... be mínusz tíz fokban egy egész napra a havazásba fát vágni, vagy valami hasonló melót csinálni.
Úgy könnyű ugatni, ha az ember seggeléssel és monitorbámulással tölti a munka- és szabadidejét, de amikor kalória kell, akkor kalória kell...

Frick László Intézet 2021.01.15. 11:59:35

@Szorgalmas Gyémánt: Ja,de a bolygó elbír 4milliárd növényitejfogyasztót, wasztakurva.Meg még 4milliárd csiamagfogyasztótmeg egymillárd olyan embert, aki szezonon kívül zabál holland módszerrel gyártott pakcsojt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.15. 12:51:28

@Frick László Intézet: Attenborough enniyre mélywen nem gondolt bele. Életkora alapján én már nem is várom el tőle.

Frick László Intézet 2021.01.16. 05:50:38

@Szorgalmas Gyémánt: 15 év internbeten lógásban megtanultam egyet és ez nemváltozott az ősnetokrácia óta,sőt:

Ha nagyon izgat valami,amit valaki mondott,meg kell próbálkozni az eredeti szöveg felkutatásával.

Amaiinternetes médiakeresőmotorozás alapú, talál valamit,ami akoncepciójánakmegfelelés azt kiragadja.

Múlt tavasszaltárgyaltuk ezt, Amanpour esetéből. Amanpournbakkiadták,mit kell baszniés őelis kezdte baszni,de nyilván Amanpournbak van egy szakmai útja,amin elért oda,aholmost van. tehát ha én vagyon Amanpour, akkor,amíg pisálok a WC-n,unalmamban elóveszem az okoseszközömésmegnézem azt is,mi az igazság az ügyben,amit kiadtak baszni, hiszen maélőzni fogok a barbár nácival, nehogy valami meglelővelálljon elő,ne legyek már meglephető.

Azt tapasztaltam sok idézettelkapcsolatban,legalább a feelepont az ellenkezőjét állító szövegből való.

Az állattenyésztésnekésa növénytermesztésnek van egy természetes egyensúlya,mérlege.ha több növényt akarok termeszteni,elvileg több trágyára van szükségem.

Akikamarhatenyésztésselhuhogtatnak,azoknak csak a fejlettnyugati ipari marhagyártás tud az eszébe jutni,az iparikörülményekközötttápon tartott marhák,akikkelplállati fehérjét 8azaz döglöttmarháól is készített port) etetnek föl.

Azonban pla növénytermesztő mezőgazdaság, ha szakmaiasan-mormálisan és bio természetességgel működik,akkortrágyát igényel,tehát ahhoz állat kell,ami szarja azt a trágyát.

Ha a szokásom szerint gúnyolódnék plavegánokon,akik nemakarnak tejet inni,mertállatból való, arra mutatnék rá, hogy apapíron állati tejlegalább harmada titokban márnövényi tej,aminek az oka a növényi-olajgyártásban van,ennek a gyártásnakamelléktermékébőlhamisítjákaműtejet,de szerintem legális növényi tejet is gyártanak.

Itt kellmegjegyeznem, hogy 2020-ban 30%-kaltöbbkávéfogyott,mint amit megtermeltek,nyilvánvaló, hogy minden 3-ik kávé valamijen por koffeinezve és aromázva.

Azok a divatmajmok, akik ugatnak amarhatenyésztés ellen és floodolják a plnövényitej fogyasztást,szokták basztatni az olajpálmaültetvények elurhodásátmeg az ipari növényolajgyártás vegykémiai megoldásaait is. namost, ha a mérlegen valami elúrhodik,akkor az még további anomáliákat is szülhet, vagyislehet, hogy kevesebb lesz a húsmarha és ettőlaz internetes agymosásokáldozatai megnyugszabak,deplnőhet a növényiolaj-és zsír ipari előállítása,ami nemkisebb környezetkárosodásokozója,mint a marhahúsgyártásé.

Ha most ezt a fenti sémát áttekintetted,nyugodtan rámérheted a SARS 2.0-ra meg a virológiára és a vakcinákkal való okoskodásokra is.

Hamarabb fog végezni az emberiséggel az internetes agyhalál,mint a marhák fingta széndioxid ésmetán.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.01.17. 13:49:13

@Frick László Intézet: külföldi tudósító csak akkor kerülhet képbe, ha veszi a fáradtságot, és beszél olyannal, aki ismeri a magyar viszonyokat, és nem teljesen elborult ellenzéki (ez nem lehet könnyű), illetve olvas olyan cikket (ez is ritkaság nagyon), amiben aránylag korrekt a tájékoztatás. Pl. azt, hogy az Index sose volt papírújság, se tévé, csak egy netes portál, elég sok külföldi tudósító elbaltázta. Minden konkrét ügyön végig lehetne így menni...

Szijjártót is, Varga Juditot is (ők sokat szerepelnek kint mert jól tudnak angolul) simán meg lehetne fogni, ha kicsit beleásnának a témába a kintiek, de nem teszik. A másik oldalon Szijjártó és Varga is "természetesen" szégyentelenül kihasználja az alulinformáltságot, hogy a "nincs itt semmi látnivaló" szövegüket ismételgessék.

Frick László Intézet 2021.01.17. 14:31:57

@Dinamuki: Nem értem.Stábok vannak, egy Jaime Oliver úgy csinála műsorában,minthafőzne és a team-ben csak food designer az adott műsoron négy dolgozott és egyébként valami 48 ember.

Amikor Amanpour azt a feladatot kapta hogy hányja kardélre már az autoriter náci fűrertramp Mr Orbán külügyminiszterét..ahogy elnézem ezt az Amanpourt,nem egy tökfőzelékből kakikált figura, dolgoznak a csapatban vagy 68-an és a válla felől hátraszól a csapatnak, hgogy nézzenek már azért körül ott a Balkánon az interneten legalább, mert ezeknél a geci náciknál sose lehet tudni, nehogy a komonista valami ismert bolsevik trükkel gyöjjön és meglepje.

tehát ugye egy laikus úgy képzeli el az Amanpour stábot,mint egy szovjet szines tévét, vannak,akik forrallják a levet aztán mások meg hűtik.Mert hát:Fizetnek vagy 50-60 embert.Most nem azt mondom, hogy a wikipedia vagypl az index cikkek googletranslate-je megbízható,de mondjuk...pl én a biztonságkedvéért szoktamkeresztbe ellenőrizni a Youtube-on,így jöttem rá, hogy Németországban a dízel autócsere program mekkora tabu, cenzúra alatt áll, teljes a hírzárlat.

Van egy magyar,aki kamionszám hozza be a most már ide-oda belevágásokkallikvidált autókbóla hasznosíthatóakat,ő viszont nem néz youtube-ot, szerinte a hangulat óriási németországban,az albánok szétszopatják a német hatóságok agyát is.

Tárgyaltuk nepperekkel, hogy milehet a cenzúrameg a hírzárlat oka, arra jutottunk, hogy az elsőroncsautó program leégését szerették volna elkerülni a németek... éshátlátszik, hogy menet közben most is korrigálniuk kellett az albánok miatt...

Én ugye úgy képzelném el az újságírást, ahogy most a telex-en látom,mintha néha nem csak a kötelezőekbe állnának bele...

Emlékszel még M.Kiss Csabára? Évekig használtam mottónak az egyik kérdését, amit egy sertéstelepen tett föl, ahovábeállt kocagondozónak.

Az ember azt hinné, hogy az ájfónok világában... az újságíró pla riporter... riportokat akar készíteni.. hiszen...ezért fizetik.

Kiadják a csapásirányokat, a Házon Kívülfeladata az, hogy bemutassa,akormány semmit sem tesz az oltási kedv fokozására a, bezzeg Izraelben.

Mutatják is,hogy Izraelben mennyiremenőapropaganda.

namost... itt... egy tanulatlan analfabétadisznókupec ravasz paraszt azt kérdeznémeg, hogy annyira van oltóanyag, hogy ha a profiprop hatásáratódulnak a népek ótakozni,lenne mivel?

Azt akarom kérdezni tőled...Mi van, ha az ember.. csakúgy a Tóta Wé szerint nem létező JÓZAN paraszti eszit használja.

Ingyen.

mert: vele született.

"Ez a zöld sár,amit itt tolok..ez..mind disznószar?"
/M.Kiss Csaba/

Muki,az ájfónok korszakában hol vannak ezek az emberek? Nyilván nem az influenszerekre gondoltam...

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.01.17. 19:03:34

@Frick László Intézet: a nyugati sajtó paneleket ismételget Mo-ról, és ezeket a paneleket Klúnitól Svarceneggerig vissza tudja mondani bárki. Ezeket ők tényleg elhiszik. Pl. elhiszik, hogy a cigány-magyar együttélés Mo-on annyiból áll, hogy a xenofób magyarok sportot űznek az ártatlan cigányok vegzálásából. Elhiszik, hogy az ellenzéki sajtót ellehetetlenítették, fogalmuk sincs, hogy pl. létezik hvg, klubrádió, ÉS, Mancs, 444, stb. Elhiszik, h Orbán török basaként uralkodik, mondjuk ez részben igaz is, de nem úgy, ahogy ők gondolják.
Ha nyugati mainstream médiában dolgozik valaki, akkor ezt hiszi, és eszerint áll hozzá, akármekkora a stábja. És ezen óriási magyar fogyatékosságok mellett a részletek már eltörpülnek a számára.

Teljesen ugyanez a helyzet pl. Marine le Pennel, meg az apjával (meg Zemmourral) Franciaországban. Akárhová hívják meg őket a műsorba, mindenki úgy áll hozzá, hogy na itt vannak a nácik, lehet őket szopatni. Ha Marine Le Pen nem francia riporterrel csinál interjút, kb. arról szól az egész, hogy "hölgyem/uram, maga itt kérdezni van, nem engem kioktatni" (a náciságról).

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.01.17. 19:16:13

@Frick László Intézet: egyébként Merkel pl. bemondásra elhitte Orbánnak azt, hogy százezernyi ukrán menekült jött Magyarorsázgra, akármekkora a stábja. Ezt onnét lehet tudni, hogy visszamondta valami sajttájon vagy interjúban, halál komolyan. Aztán később lehet, h vki elmondta neki, hogy nem így van, és azóta Orbánnak egy szavát se hiszi el. De talán azóta is ebben a hitben él. A lényeg, h. azért külföldről nehéz tájékozódni a magyar viszonyokról. A kulcs az őszinte érdeklődés lenne, túl a paneleken, az meg nem sokszor van.

Frick László Intézet 2021.01.18. 07:01:29

@Dinamuki: Persze jólenne azt is tudni,hogy mik az ukrán menekültség kritériumai.
vegyük plamenekültségkritériumátNémetországban,majd játszunkelegy gondolattal,miszerint jövőhétfőtőlegy ganyi vas ingyenpénzt nemkalnakamenekültstátuszúak Németországban,majd innen téged kérlek szépen,becsüldmeg, hogy egy ekkorahúzásmennyi idő alatt hányszázalékkal csökkentiNémetországban a menekültek számát.

Aztán itt van maga az ukrán kifejezés.

Amagyar jók-ésigazak szóhasználatában az ukrán, az ukrán ha egyébként uzshorodi is és alig beszél ukránul.

Kasza Lajos jászberényi ukrán lakótelepén élnek ukránok,demost ezek a te számításod szerint amenekültek (akik nincsenek) vagy vendégmunkások (akikelveszikamunkátamagyar proletárelől,aki elee nem hajlandó lepípírozottan havi fizetésérthavimunkarendben havi 26 napot dolgozni.Max 10-12napot szeretne dolgozni és abban a hébe-korban,amiben eszébe jut,tudokegy kéthetet,amikor nemfog dolgoznimenni,ez az iskolakezdés előttikét hét.. régebben még volta címerezéskét hete)

Namost pl a románok... Azok az olytánok,akik április elejétől november közepéig a kiserdőben laknakolyan tákolmányokban,mint a budapesti hajléktalanok,azokmenekültek vagy vendégmunkások?

Vagy a 30000 német nyugdíjpótlósegélyes,akik Magyarországra emigráltak, ők Flüchtigé-k?

Mindamellett, hogy Merkel sose hazudott úgy meg akkorát,mint Orbán.

Frick László Intézet 2021.01.18. 07:09:54

@Dinamuki: Én a szocializmusban szocializálódtam a Kettős Beszéd társadalmában.

A Kettős Beszéd lényege az, hogy az ember.. elolvasta Csalog Zsoltösszesműveit aztán találkozott cigányokközöttCsalog Zslttalésészrevette,ahogy a cigányok is észrevették,azt,ahogy Csalog Zsolt ránézett a cigányokra.
vagy plaz embermunkája következtében azt a feladatotkapta, hogy sofőrködjön olyan fejlett bezzegnyugati újságírónak,akit 1200 DMköltségen magyarországi cigányokat riportozniküldtek,ésaz újságcikkében azt írta a cigányokról,amit írnia kellett,mertmint egy Földes Andrást nemrég,tehát egy meghatározott célbólküldtékMagyarországra,NÉZNI viszontpont úgy nézett a cigányokra,mint Csalog Zsolt.

Az ember sokszor...egy majom testvére vagy a kutyája vagy a macskája vagy az anyakocája tekintetéből is mimindent ki nem tud olvasni.

Azt hiszem...az emberekközött...úgy isműködnekdolgok,hogy plaz emberpénzt húz egy szervezettől,a szervezetnek vannak elvárásai, a szervezettőlmegkérik, hogy tegyen egy PR-nyilatkozatot és azt persze megteszi,mertki ellensége a sajátpénztárcájának

de egyébként amúgy baszik Hell energiaitalt inni. vagy pl olyan mértékben zöld-tudatos,ráadásul olyan területén él a világnak, hogy esze ágába se nincsen egy csili alukapszulábólfőtt aromázott valamit inni,amikor Tito caffeteriájában 40 oirocentért sokkal különbet iszik.

Frick László Intézet 2021.01.18. 07:44:14

@Dinamuki: Azon gondolkodom,mi lenne a megoldás. Kinek nincs ájfónja.Az ájfónokkal jobbképminőségetlehet előállítani,mint a 90-esévek hiradós videókameráival. Pllehetne olyant csinálni, hogy nem valami maszek fluenszer a jutyúbról, hanem pl az Euronews dolgozó egyszerűen, vagyis forgatókönyv és előzetes egyeztetések nélkül"üres tárral" mennek ki és riportoznak.

Orbánék sajtaja milliárdnyiközpénzt emészt föl,pl napi 40000-éert egész fdasza lakóautótlehet bérelni,az MTVAmegrendel egy provance-i riportot a francia vándorcigányok életéről.

Pl ha nekem hírportálom lenne,elmennék a Spicey Fish-be a Jegenye utcába és amikor megjelenneka 444-esek kajálni,felmikrózott gyári fagyasztottkaját vinnék ki nekik,persze élőzve.

Kedvenc tervem ola 2011-esLegszegényebb Falu,akét gecitmeg mondjuka TÁRKI-tól valakitmikrobuszba ültetniés csinálnákZTODAY abban a faluban egy közös riportot,természetesen úgy, hogy azért a legszegényebbségakkori történelmi hátterét is felhánytorgatnánk,tudod, hogyy milyen mókás az arca Sík Endrének?

Azt tudjuk, hogy a magyar kitántorgó sohamárok 12,85%-a miket irkál össze a fészbúkon,de pl mi van a zömével,a többtízezrekkel,a legalább 60%-ukkal,akikről még azt sem tudjuk, hogy mit dolgoznak?

Azt tudjuk,hogy Miniszterelnök Urunk főtanácsadója mit olvasgált össze a múlthetiújságból,hogy felmondja mámaa hírekben,deplhol van az orbán Prop Chrudinák Alajosa,aki Németrszágban riportoz a menekülteket IntegrálóElsőÖtéves Terv sikereiről

mindössze egy hír volt most,hogy egymillióan nem dolgoznak azóta sem.

Vagyis pro és kontra is elég nagy poenok tudnak kimaradni.

Frick László Intézet 2021.01.18. 09:54:03

@Mata Hariette: Az kétségtelen, hogy az "Internet Nép"-nek a tudatát az internetes média befolyásolja. Az embermásoló,utánozó és mintakövető majom.
Az is baj az Intewrnet Népével,amit te minden napdemonstrálsz ésamiért lehetetlen egy tényleg a babákkal foglalkozó,tényleg az újszülötteknekmeg a kismamáknak a jót akaró internetes vállalkozást csinálni.

mert ha tényleg akarom a jót a babának,akkor nincsen mese,csúnyákat kellmondanommamákrameg császármetszóbácsikra meg orvosokra és pl az Internet Népe hiedelmeire.
De ha csúnyátmondok? - akkor népszerűtlen leszek és zuhan a látogatottságom.

lehet fikázni az embereket, hogy milyen hülyeségeket keringtetnek a járványrólmeg oltásról, viszont az i9nternetes hypochondriáraépítő ésezért azt generáló házipatika és hasonló internetes vállalkozások fönt vannak az indexi magasságokban.

Ez az a komplexitás,amibe senki nemmerne IGAZÁBÓL belenyúlni.

leírják,hogy mnilyen ostobák az emberek az oltással,majd ugyanott hír, hogy Trumpmit tett tönkre ésmiért a hibás,amit az elődei is csináltak azért,meg a kínai az büdös és Trump egy büdöskínaizóvolt és egyébként Biden ugyanazt fogja csinálni egy rakásmindenben,mint Trump.,egyszerűen azért,mert nem ezektől az emberektől van a politika.

Ostorozni az Internet Népétmertmikeket írnak az ótásról, de máskor meg pont jó az, hogy ennyire segghülye, tudatlan büszke az Internet Népe?

Frick László Intézet 2021.01.18. 09:56:27

@Mata Hariette: Ménenicseeen újjan bróbaganda mint Jizrajelbe-je,de oszt ha meg ugyanakkora lenne, de nincsen hozzá oltóanyag?
Hát még ha azt is meg mernék mutatni,hogy Jizjarelj-ben még elmaradottabb a társadalom, azaz nagyobb a társadalmi szolidaritásnem annyira atomizálódott,mint az Egyszemélyes Társadalmak Bezzegországaiban...

Meg netanjahu orbánalakú,de ha meg megszerveztei a zótássot,akkónem,de ha meg Óbbá júgy messzerveztetné,tictára-ja egy Netanyjahú hitlerr lenne :D

Serény Vélemény 2021.01.18. 10:25:13

@Frick László Intézet: Akitől a házat vettük a faluba', annak a fia és lánya is Angliában pörög. Ők mondjuk nem mosogatnak, hanem vállalkozók, vagy mi.
De a lány az bizony hazajött ebbe a borzalmasan elmaradott rettenetes egészségügybe:

szülni.

Eddig a _tény_ és most jön a kérdés: és ezt így hogy?
Akkor vajon milyen tapasztalata lehet az átlag nemangolnak az angol EÜ-ről, ha...?

Frick László Intézet 2021.01.18. 13:08:58

@Serény Vélemény: Igen bonyolult és összetett kérdés az angilalizóké. Példáula cigányokat rekesztik ki leginkább Angilaliban,de a magyar cigányok mégis sikeres angilalizók nyelvtudás nélkül is.

Abban, hogy hazajön szülni, benne van a "Buba éneke" .. a cigányok egy részénél (nem a dalit proletárokról beszélek...) pl a gyermek-szülő viszony még ott tart, ahol a magyaroknál az I. vh előtt.

Amirőla gecik nem beszélnek:Ilyen olcsó egészségügy meg ennyire fasza nyugdíj[rendszer] nemhogy a posztszocialista országokban nincsen (Romániából,akinek van pénze,ide jár a középosztálybólis,az ukránok közülmeg a gazdagabbja)

Itt megvan a császározás 70000-ből, nem hiszem, hogy 200 Font futná Angilaliban.

Meg persze a sohamárok azzal nem dicsekednek, hogy a segélyeket itthon felveszik, meg hogy fizetik maguk után atébét, hogy ne szakadjon meg, ha visszajönnek Sohamárból.

Ezek a "riportok" a sohamárokkal fészbúkon szkájpon készülnek,mindenki azt hadovál,ami jólesik neki :D
süti beállítások módosítása