Obama nem az a bátor ember,aki meg akar halni az igazságért mint a két Kennedy vagy M. L. King.

godblessamerica.jpg

Az igazság ugyanis az, hogy bizonyos  jelentörténelmi figurák esetében nem is annyira az "autoriter"-ségük legnagyobb gond, hiszen  a Mai Győztesek és Jók ésIgazak meg Gáncstalanok még csak annyit sem engednek másképpen gondolni,mint Orbán, Putyin , Merkel vagy Bolsanaro.

Van 1 közös Merkelben,Putyinban, Erdogan-ban,Orbán ban , Biden-ben és Trump-ban : Nem ismerik a Rückwerts-et.

NO PASARAN!

 

Egyszerűen csak az ELŐRE Vorwerts-et ismerik.

nem képesek revidiálni,meghátrálni,tolatni, engedni, visszakozni  , csak előre és előre és  még akkor is, amikor ők maguk felismerték a hibát.

 

America is back and ready to lead the world

Joe Biden

Hey, Old Dude - I should rather focus on keeping the 2nd place in the world position while there’s still something out of beet prestige.

Merkelnél már nagyon sokszor mutattam a kis nüanszot,azt a bizonyos 2015. augusztus csütörtöki sületlenséget,amit még csaknem is ő, hanem egy kommunikációs tanácsadója talált ki, akit ki is raktak a team-ből, már vasárnapeste takarodnia kellett ríva hazudozta a családi okokat, amikből szerintem annyi az igaz, hogy még a felesége is letépte az arcát,amiért elbaszta ezt a jó pénz találós Dzschob-ot.Egy egészen apró átgondolatlanság volt,nem azt mondom,hogy enélkül a baki nélkül is kb nem itt tartanánk, de alappillére annak az illiberális euroidiótizmusnak , aminek a kommunikációs  , minden realitást is nélkülöző blőffje a "menekültek igazságos elosztása a tagállamokközött a szolidaritással"

Van enneka blöffnek egy indokolható része,amiúgy hangzik, hogy a bruttó menekülteket a németek leválogatják ésakik nemkelleneknekik,azokat osztják szétigazságosan.Én...elfogadom ezt is,ez is egy létező szempont,attól még azonban a blöff nem működik.

Azonban az is valami, ha Merkel pénteken kiáll, Rückwerts-et kapcsol,épp csak kitolatni az átgondolatlan szírszaporítóidiótizmusból,  lés bevallja, hogy elragadtatván magát nem gondolt arra, hogy nehezen ellenőrizhető,ki a szír amenekültek között és ezt a részt még ki kell dogoztatnia. Ez még az ő szempontjukból is gazdaságos,több milliárd € lett volna megspórolható, valanelyest csökkent volna a nyomás a Balkániútvonalon úgy, hogy az amerikaiak,akikérdekeltek egy Líbia alakú lyuk rányitására Ázsia felől is Európára, nemtiltakoznak. Alyukelőállítássa ettőlfüggetlenülSzíriában under construction maradhatott volna.

Annak,amit Merkel,Trump, Biden Orbán és más, a hátramenetet nem ismerő politikusok csinálnak , az inverze a hol előre-hol-hátra, azaz a hintapolitika,

aminek mesterei az osztrákok. Nem-nem! - bizony nem Kurz találta fel,ő csak jó tanuló és nem is az osztrákok találták fel a Kállay-kettős-t,,viszont Horthy nagyon sokáig sikeresen alkalmazta. Egészen 1944.március 19-ig, amikoris a németek eltörölték,de akkor annak már napi taktikai hadi okai voltak. Viszont a náciknak 1944.tavaszán a még használható vasútvonalaknál a legesleges-leges-legelső-főszempont a hadi disztribúció lett.

Macron pl majdnem ügyes hintapolitikus lett -most Szarkó orrára koppointottak, hogy tudja már a helyét vagy mehet a börtönbe és kussoljon,szerintem ebbőlMacron is veszi a lapot.

Orbán nem veszi alapot,nem tanul semmiből és nem hátrál.

dramairajz.jpg

Orbán szeretnbe csak annyira ügyes illiberálislenni,mint Biden -és nemtudná, hogy az illiberális demokráciában mit számítanaka "szavazó"-k? Az illiberális demokrata a teljesen mindegy,milyen oldali szavazókat egytömegnyiátverhető baromnak tartja,még a Provident. a "Jézus Egyháza"aJehova Tanúi  vagy a HIT Gyülekezete vagy Rutkai József Prolong/Gnolorp kereskedő is jobb véleménnyel van az ügyfeleiről,mint az illiberális demokrata a barmokról,akik még szavaznak.

lábjegyzet:
Gyorsan még megmutatom,mit csinál  egy liberális demokrta kisarányú győzelem esetén:
"Szeretnék a másik oldal szavazóinak is alkalmas vezetője lenni."
Az illiberálisdemokrata Minden Idők legnagyobb médianyomásával arat pár százalékos győzelmet, de ez nem elég, csak tőgázzaltovább a médiahengernek.És csak 1 véleménylehet ebben a Kristályéjszaka Dél-ben, csak1vélemény,még véletlenülsemlehet eltérő vélemény,pl az, hogy Trump minden volt például  hasznos idióta,y nullakiterjedésű niemand és seggarcú bohóc,az autoriterséghez jósokminene megvolt,pl a túlzottönértékelése, csaképpen hatalma nemvolt,még egy vidéki bíró is megbaszhatta a "rendeletét" :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6216386544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása