"A farkasokkal kell üvölteni."

német népipolitikai jómondás

A szöveg Trump-pal nyit ugyan és mindenképpen keresztülvezet Htleren,mint egy KESMA termék,egy darabig minden piacon ugyanaz, csak a konklúziót meg a címlapról beugrató képet aktualizálják a célország/régió  szerint, Brazíliában Trump-pal és Hitlerrel Bolsanaro az egyenlő,a Fülöp-szigeteken Duterte, Fehéroroszorszában Lukasenko. Kelet-Európában ,a Balkánon Viktor Orban, Koszovóval semmi baj ,viszont a szerb miniszterelnök Orbán alakú.A Kétpói Harsonában és a Kengyeli Hírmondóban pedig Hitler az Boldogképviselő, Eva Barun meg a Pëtra.

Én azért szilvásgombóc formájában az ilyen propagandista bértollnokkal  megetetném a például csupán   Lukasenko és Duterte vagy az idióta,tök hülye és ostoba Bolsanaro és a sunyi Putyin közötti különbségeket. Vannak más tréfás ötleteim is,pl a Fülöp-szigetek teljes politikai vezetését lecserélném csupa olyan aranyos és Tante Merkel,Kamala Harris és Emanuelle Macron alakú demokratára. Természetesen áll a Trump-Hitler -Salvini vagy pl a Trump-Hitler és Anastasio Jose Jesus Iglesio Guevara Olivio de Huerte y Salvador Santa Juana pógármestere közötti párhuzam,a biztonság kedvéért azért nemárt, ha de Huertét gyorsan Che Guevarához és Fujimorihoz meg Erdogánhoz is hasonlítjuk,hátha nagyobbat ploccsan...

Trump-pal és Hiterrel lényegében a Földkerekségen a Jók és Igazak minden ellensége egyenlő,természetesen Netanjahu és Irán vezetése is. Meg Kim Duzsong Un.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/.external/.thumbs/95823b0cc8e16aaaadaccf55f595a6a0_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg

Senkit ne zavarjon, hogy ha Hitler csak fele annyira hülye valamint politikaianalfabéta és idióta, mint Trump (aki Hitlernek az esze tokjáról,amaimarketing-éspolpitikaipropaganda atyjáról, Dr Josef Goebbels-rőlmindig és nagyon percizen-gondosan elfelejtkeznek valahogy...) Tehát ha Hitler annyira képen-kívüli seggfej lett volna, mint Trump,akkor nemhogy a sörpuccsig nemjut el, de még valamikor az I.vh lövészárkaiban a saját faszába fojtják a bajtársai.

 

A harc ezzel nem ért véget, vannak még autoriter vezetők a világon Brazíliában, a Fülöp-szigeteken, egyes afrikai országokban és Magyarországon.

/BarackObama,Comedy Central,2021. january/

Mondom,

a technika tökéletesen egyforma, a címlapon a cím úgy nagyáltalában a fasizmusról szól egy Lenin- vagy Csolbajszan -szoborról hoaxált Trump "képpel", de a másik beugratóképen már a reklámanyagot lokalizálják az adott területre és Novij Ulen Ahcsa nacsalnyikja, Szerhíj Gorozsnyikov hajlik össze a helyi japánkocsiüzér Kosztya Gureskinnel. Mint ugye Hitler,aki tramp és aki fasiszta,mint pl Mussolini,itt már bele sem megyek abba történelmileg, hogy a fasisztikusabb SA barnainges barmainak az alja is mennyivel "politikusabb" volt Mussolininél és mégis hogyan végezték... És ha már a szovjetúnió alakúságról van szó, akkoraz Aktuálisan A Vészt Jósló Náciesemény elleni tiltakozáshullámban, ha valaki jót akar magának,akkor gyorsan Szerhíj Alekszics részeg kocsmai tombolását a Kirástály Éjszakához hasonlítja, vagy ha belháborúvolt,akkor a változatosság kedvérea Hosszú Kések éjszakájához.

schwarzeneggerakarjamaganakajot.jpg

"Ma újra nem mindegy,mit gondolnak az emberről politikailag!"

/Ördög Bakura Zoltán blogger,2006./

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8916385224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.12. 09:07:28

Arnold. Ó.
Sose fogom megérteni, hogy hogy lehet teherbeejteni egy nem túl szép, nem túl okos, több gyerekes latinó takarítónőt...
(nyilván úgy, hogy Arnold nem tolta szét magát nagyon koksszal... és ezért nem volt impó. De akkor is, ha már valaki Arnold, akkor teherbe ejthetett volna egy 30 évvel fiatalabb top-modellt is, ha már nem bír magával. Mié' pont egy latinó takkernőt?

Serény Vélemény 2021.01.12. 09:38:42

Ja, és még valami, ami tényleg a valóság, és nem a virtualitás: Arnold 1947-ben született, ami azt jelenti, hogy 1965-ben volt kb 18 éves. Arnold apja _tényleg_ náci volt, náci szimpatizáns és tényleg tényleg náci.
ÉS ez a náci apuci intézte el Arnoldnak, hogy a fiacskája, aki túl nagy növésű volt egyébként ehhez -- harckocsizó legyen az osztrák demokratikus hadseregben.

DE EZ nem számít a szelektív történelemben említésre érdemes ténynek.

Amy S. kedvéért: Arnoldunk náci apjának még a hatvanas években is akkora befolyása volt a volt náci barátai révén, hogy a konkrét sorozási szabályokat ezek a volt náci barátok megszegve, a fiát harckocsizónak tudták soroztatni.

Frick László Intézet 2021.01.15. 05:57:48

@Serény Vélemény: Igen,deLinzben,Klein München kerületben a HitlerHaus jó felételbontották a 10-esévekben, hogy az űrbőlne látszon a horogkereszt-alakja.

Nem győzöm az osztrák politikát dicsérni meg jópéldának bezzegelni, csak az a baj, hogy Horthy-ék találták fel. Pl az osztrákoknak ha van valami Fábry-féle vonalkód a politikaigatyáján,akkor otthon szokták mosigálni,nem Bruxellesben teregetni,mint ami Olyan Aranyosaink.

Majdmost kíváncsileszekmajd,mi lesz a rá-döbi-debi,amikorrájönnek, hogy Márki-Zay a NemzetiJobboldal vezére és az amagyar haider,akinek a feljövetelét megjósoltam az oktondi nácikártyázások miatt is. Nyilván Orbán miatt lesz majd Márki-Zay...
süti beállítások módosítása