"Trumpnak vége, még Orbán maradt."

/Barack Obama 2021. january /

godblessamerica.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8316383826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.01.11. 08:11:10

Nem kétséges, hogy három perc alatt le tudják venni Orbánt a tábláról, és az sem, hogy bármilyen eszköz bevetését meg tudják magyarázni. Csakhogy a Nyugat problémája nem Orbán. A Nyugat befolyása zsugorodik. Erre ők most a teljes ideológiai egység kikényszerítését gondolják megoldásnak. Hát ezek nem annyira okos emberek.
Az volt ugye az alapelv, hogy bármit ki lehet szervezni Kínába, meg bárhová, mert a kínaiak a lényeget úgyse tudják elsajátítani. Hát az van, hogy most már tudják a lényeget. Az indiaiak is. És ezen semmit nem segít, ha Orbánt eltávolítják.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 08:39:34

@Dr.Koós Alajos: MIlyen kurva demokratikus már az, hogy az ameriaki "demokraták" eldöntik, ki maradhat, meg ki nem. Van egy gyanum, hogyha tényleg ki akarnák lőni, akkor nem pofáznáak róla, hanem csinálnák.

Frick László Intézet 2021.01.11. 10:16:47

@Dr.Koós Alajos: A lényeget márKínában találjákkiés az oiropid,ha ügyes,meg érti az idők szavát,akkor szépen elsajátítja.

AGlobális Spekulalista Világkonszern,amit sajtónyelven "Volswagen"-nekneveznek,már a 90-esévek elején tudta ezt.

A Volkswagennek két olyan típusú vállalati formája van Kínában,amire van szava az európai KÖZGÁZ-nak meg még kétféle,amiről fingja sincsen.

És most beszéljünka bankrendszerekről.Jéghegycsúcsa szerűen az Alibaba kerültmost a világsajtókis szines rovatába... de hamarosan fizikaikiterjedés nélküli virtuális banki szféra alakulki,amivela "fizikai" bankiszféra demég a fizikai adóhatóságokmeg a bármik semfognak boldogulni

miközben a Depp Web-nek ma már hat szférája van.

Egy oiropid el sem tudja képzelni azt a bangladesi vagy dél-indiai bankrendszert, ami nyitni rögtön a virtuálissal nyit. És a hatásával ezekre a gazdaságokra.

És várjál,mert ez itt,amit írok,nem hagymázas lázálom,még a BGF-en is tanítják szart seérőpénzért vehető "papírok"-ért.Annyira nem titok.

Dr.Koós Alajos 2021.01.11. 10:34:26

@Szorgalmas Gyémánt:

Az igazi demokrácia úgy néz ki, mint Németországban. Az Afd gondosan olyan politikát folytat, hogy sose kapjon 10-15%-nál többet. Rajtuk kívül, bárkire szavaz a német polgár, szinte pontosan ugyanazt a politikát kapja. A konzervatív CDU-CSU politika azt jelenti, hogy egy-két -három lépéssel mindig hátramaradva követik a progresszió legújabb irányait. De a lényeg ugyanaz. Egy közül választhatsz. Ezt hívják liberális demokráciának manapság.

És itt nemcsak az a kérdés, hogy ez így korrekt-e, hanem hogy az az egyféle politika jó-e egyáltalán. Hogy akik azt kidolgozzák, birtokában vannak-e olyan szellemi és morális erőforrásoknak, amelyek őket erre alkalmassá teszik?

Dr.Koós Alajos 2021.01.11. 11:45:35

@Frick László Intézet:
Egyre inkább erősödik a gyanúm, hogy akik itt az igazi politikát csinálják, nem túl okos emberek. Van egyrészről a régi egyrészről gyarmatosító, másrészről éjjel-nappal güriző, fillérbaszó puritán világ lendülete, ami egy darabig gurul még beavatkozás nélkül is, másrészt van a liberális demokráciának elnevezett társasjátékuk, amiben a nekik nem tetszőket kívül tehetik a partiból, de stratégiailag már nem képesek gondolkodni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 15:25:17

Steven Sund, a Capitolium rendőrségének vezetője szerint kongresszusi biztonsági tisztségviselők megakadályozták, hogy segítséget kérjen a Nemzeti Gárdától a Capitolium ostromakor. Sund - mint arról a The Washington Post című amerikai napilap helyi idő szerint vasárnap beszámolt - hozzátette: felettesei vonakodtak hivatalos lépéseket tenni a Nemzeti Gárda készenlétbe állítása érdekében, annak ellenére, hogy hírszerzési információkból sejteni lehetett: a korábbiaknál sokkal nagyobb tüntetésre kell számítani. Kormányzati tisztségviselők korábban azt mondták, hogy küldtek volna embereket az amerikai törvényhozás épületének biztosítására, de nem érkezett ilyen irányú kérés a capitoliumi rendőrségtől. Kenneth Rapuano, az amerikai Védelmi Minisztérium honvédelmi és globális biztonsági ügyekért felelős főtitkár-helyettese a múlt héten tájékoztatott: a Pentagon kapcsolatban állt a capitoliumi rendőrséggel, de azt mondták nekik, nem lesz szükség a Nemzeti Gárda támogatására. Sund hangsúlyozta: szólt az alsóház és a szenátus biztonsági tisztségviselőinek, hogy engedélyezzék a Nemzeti Gárda készenlétbe helyezésének kérelmezését, de ők ezt elutasították. A rendőrfőnök kérelmét állítólag hatszor utasították el vagy késleltették, annak ellenére, hogy Sund többször elismételte: ijesztő a helyzet. Sund január 16-án távozik tisztségéből. A lemondásra Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke szólította fel, de többek közt a Capitolium rendőri szakszervezetének vezetője is szorgalmazta Sund menesztését. (
(MTI)

Frick László Intézet 2021.01.12. 04:57:28

@Dr.Koós Alajos: Korszakunkban,hogy valamit minek neveznek,az 1 dolog.Ilyen plaz,amitNémetországban liberűlisnak hisznekésközben illiberális.

Pompásan szórakozom azon,ahogy rákaptakorbán illiberálsozásáraaz illiberálisok csicskái-jógyerekek.

IlliberálismerkelésObama,amai Orbánáltal liberálisok-nak feldicsértek.

A polkorrekt netokrácia számára a liberális akadály. Aliberális alapművelete a vitaésha megnézed,évekóta a JókésIgazak nem nyitnakvitákat. Vitanélkülmegy átminden,amit az USA vagy FejlettOirópa akar. Ha az USA belefog a emokráciája terjesztésébe,még az ENSZ-ben sem veti föla bejelentés szintjén sem.

A illiberális műveletek szemléltetésére az Arab Tavasz tökéletesen alkalmas. Biden alakúak(Joe Biden ott kavarta a szart Koszovóban majd Ukrajnában is) szervezte "helyinépmozgalmak" a hivatkozás,a jótüntetések(amik ugye "szemre" pont olyan alakúak,mint a "rossztüntetések") majd gyorsan a "szabad választások" ésa bábkormányok.

Egyiptomban annyira jólsikerülteka szabad választások,hogy aMuzulmán Testvériségés egy mégszélsőségesebben fundamentalista-iszlamista kombattószövetsége 2/3-otértel, és Mursziel nököt lényegében koholtvádakkal kellett félreállítani az egyelőre amerikabarát katonai junta kedvére. Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy a jóMurszimögött nem a rosszakáltak. Hanempont azt mondom,hogy az illiberálisokáltalerőltetett jó/rossz2D képlet a valóságban komplikáltabb és többdimenziós.

lábjegyzet az AfD-ről. Ez még nemaz az igazi náci alakulat,amivárhatóamai "Merkeli" hintapolitika inverz reakciójaként.Most a németekjólviselkednek,a birkákkal üvöltik a "farkas"-t..és majd a teljesen elpicsásodott társadalombólúgy 4-6-8évmúlva kél ki az igazi nejlonnácimozgalom.

Nemtudom, hogy amai gecikneklesz-emégmukkja 8-12évmúlva,demajdmeglátod: Fogjákmég dédelgetni az AfD-t,amikormár nemlesz,hanem az igazi nejlonnácik fognak bojócot csinálni magukból.

Frick László Intézet 2021.01.12. 05:20:55

@Dr.Koós Alajos: A nem túlokosban igazad van-én inkább tanulatlan-műveletlentmondanék.Ez mára gogli nemzedékakik szerint fölösleges lexikális tudással terhelnie magát az embernek,ha valamit nem tud,majd rákeres.

Csakhogy a gondolkodássafféle,mint a főzés,abból tudsz főzni,amibőltudsz. Beszerzed a szükségeseket,majd a receptet megfőzöd.A netokrata gogli alapúviszont nekiállfőzni,MAJD KÖZBEN rákeres a hozzávalókra.A kereséshez szavakra van szüksége: Arra tud rákeresni,amiről vannak szavai.

Nemrég néztemmeg a HBO-n egy "történelmi témájú" filmet.A tárgy az elsővilágháborúvége:A nagyhatalmaktérképészkednek Európában.SZületikegy nemzetállamésa filmenneka nemzetállamnak az ízlését,történelemszeléletéttükrözné, auzonban a történelmi igazság vagy kényelmetlen vagy túlkomplikáltnakmeg bonyolultnakítélikmeg az "alkotók". A nemzetállamkirálynéját állítják be nemeztállam teremtőnek,maga a nemzet csak dekoráció ,a figurákat magánaka királynénak a naplója alapján "ismerhetjük meg" A nép éhezett és szenvedett,főleg a német birodalomtól és ezértérdemli meg a Nagy[állam]t.. akirálynénagy bátran ráis mutat, hogy tessék,Kun Béláék mindenkit megölnek,akit csak tudnak.

Nagyon gondosan a filmbőlhiányoznaka földrajzi nevek, hogy Nagy[állam]nak a nyugati szélea Tisza vonala-e vagy pedig Budapest,ahol Kun Béláék. Ilyen, hogy hungarian,afilmben nem hangzik el,a bűnösországok között az Osztrák-Magyar monarchia.

Wilson amerikai elnök veti fel,minek az a sokkis állam Európában,egyesült államok kéne egységes vezetéssel és akkor a ilyen cirkuszokat elkerülhetik.

Még azelőtt láttam egy másik hasonlófilmet,ami a törökkorban játszódik egy Transylvania nevű országban,a népküzdelme a törökökkel, szintén egykurva hungarian az sok,annyit nem említenek,Transylvaniát a töröktámadásidején a hősromán néplakja,román népviseletek,ahogy a XIX-XX.sz. fordulóján elképzelték,meg a kb akkor elképzet "ősi román építészeti stílus" .

Ebben a blogban..nagyjából 11-12éve született egy bejegyzés,ami szétdefiniálja a fasisztákat a náciktól,pl azon az alapon, ahogy influenza ellen nem prizniccelvédekezik az ember.

A náciknem csak fasiszták voltak,hanemannálsokkal veszélyesebbek és ha valaki náciellenes,még lehet fasiszta meg ilyesmi...nemis ez a lényeg,hanem a nácizás,mint vérvád.

Az olyan propagandamunkák,amikpont a nácikmetódusai alapján készülnek,a szöveg Trump-palnyit ugyan ésmindenképpen keresztülvezet hitleren,mint egy KESMAtermék,egy darabigminden piacon ugyanaz, csakakonklúziótmeg a címlaprólbeugratóképet aktuaéizáljáka célország szerint, Brazíliában Trimp-palés Hitlerrel Bolsanaro az egyenlő,a Füölöp-szigeteken Duterte, Fehéroroszorszában Lukasenko

Én azért szilvásgombóc formájában az ilyen propagandistávalmegetetnémaplLukasenko és Putyin vagy az idióta,tök hülye ésostoba Bolsanaro és a sunyiPutyin közötti különbségeket. Természetesen áll a Trump-Hitler -Salvini vagy pl a Trump-Hitler és Anastasio Jose Jesus Iglesio Guevara Olivio de Huerte y Salvador Santa Juana pógármestere közötti párhuzam. trump-palés Hiterrellényegében a Földkerekségen a Jók és Igazakminden ellensége egyenlő,természetesen Netanjahu és Irán vezetése is. Meg Kim Duzsong Un.

Mondom,a technika tökéletesen egyforma,a címlapon a cím úgy nagyáltalában a fasizmusról szól egy Lenin- vagy Csolbajszan -szoborról hoaxált Trump "képpel", deamásik beugratóképen már a reklámanyagotlokalizálják az adott területre és Novij Ulen Ahcsa nacsalnyikja,Szerhíj Gorozsnyikov hajlik össze a helyi japánkocsiüzér Kosztya Gureskinnel.Mint ugye Hitler,aki tramp és aki fasiszta. És ha már a szovjetúnióalakúságról van szó,akkoraz Aktuálisan Vészt Jósló Náciesemény elleni tiltakozáshullámban, ha valaki jót akar magának,akkor gyorsan Szerhíj Alekszics részeg kocsmai tombolását a KirástályÉjszakához hasonlítja, vagy ha belháborúvolt,akkor a változatosság kedvérea Hosszú Kések éjszakájához.

Dr.Koós Alajos 2021.01.13. 05:58:34

@Frick László Intézet:

A nem túl okos esetében arra gondoltam: még egy kevéssé művelt, de egészséges józan ésszel megáldott ember is tudja: az győz igazán, aki békét tud teremteni, aki úgy erősíti meg a győzelmét, hogy abban valami módon a legyőzött is megtalálja a helyét. Most pedig azt látjuk, hogy megnyertek mindent, amit lehetett, és csak fokozzák a támadásokat.

Frick László Intézet 2021.01.13. 06:28:19

@Dr.Koós Alajos: Obama nem az a bátorember,akimeg akarhalni az igazságért mint a két Kennedy vagy King.

Az igazság ugyanis az, hogy bizonyos "hatalmak" esetében nemis az autoriterséga legnagyobb gond, hiszenpl a Mai győztesek még csak annyit semengednekmásképpen gondolni,mint Orbán, Putyin , Biden vagy Bolsanaro.

Van 1 közös Merkelben,Putyinban, Erdogan-ban,Orbán ban , Biden-ben és Trump-ban :Nemismerik a rückwerts-et.

Nem tudom, hogy vezetsz-e.Sokemberrel beszéltemmár errőlés hoztam is haza Fejlettisztánbólautót úgy, hogy nemvoltbenne hátramenet vagy helyesebben fogalmazva én nem találtammeg,pedig volt.

Egysdzerűen csak az ELÖRE Vorwerts-et ismerik.nemképesek revidiálni,meghátrálni,tolatni,visszakozni vagy engedni, csak előre és előre éssmégakkor is,amikor őmagu felismertéka hibát.Merkelnélmár nagyon sokszor mutattam a kis nüanszot,azt a bizonyos 2015. augusztus csüötörtöki sületlenséget,amit még csaknem is ő,hanem egy kommunikációs tanácsadója talált ki,akit ki is raktak a teamből,már vasárnapeste takarodnia kellett.Egy egészen apróátgondolatlanság volt,nemazt mondom,hogy enélküla bakinélkülis kb nemitt tartanánk,de alappillére annak az illiberális euroidiótizmusnak ,aminek a kommunikációs,minden realitást is nélkülöző blőffje a "menekültek igazságos elosztása a tagállamokközött a szolidarotással"

Van enneka blöffnek egy indokolhatórésze,amiúgy hangzik, hogy a bruttómenekülteket a németek leválogatják ésakik nemkelleneknekik,azokat osztják szétigazságosan.Én...elfogadom ezt is,ez is egy létező szempont,attól még azonban a blöff nem működik.

Azonban az is valami, ha Merkelpénteken kiállésbevallja, hogy elragadtatván magát nem gondolt arra, hogy nehezen ellenőrizhető,ki a szír amenekültekközött és ezt a részt még ki kell dogoztatnia. Ez még az ő szempontjukból is gazdaságos,több milliárd € lett volna megspórolható, valanelyest csökkent volna a nyomás a Balkániútvonalon úgy, hogy az amerikaiak,akikérdekeltek egy Líbia alakú lyuk rányitására Ázsia felől is Európára, nemtiltakoznak. Alyukelőállítássa ettőlfüggetlenülSzíriában under construction maradhatott volna.

Annak,amit Merkel,Trump, Biden Orbán ésmáshátramenetet nem ismerőpolitikusok csinálnak ,az inverze a holelőre-holhátra, azaz a hintapolitika,aminekmesterei az osztrákok,nemKurz találta fel,ő csak jó tanulóés nemis az osztrákok találták fel,viszont plHorthy nagyon sokáig sikeresen alkalmazta. Egészen 1944.március 19-ig,amikoris a németek eltörölték,da kkor annak már napi taktikai hadi okai voltak. Viszont a náciknak 1944.tavaszán a még használható vasútvonalaknál a legesleges-leges-legelső-főszempont a hadi disztribúció lett.

Macron pl majdnemügyes hintapolitikus lett -most Szaró orrárakoppointottak, hogy tudja már a helyét vagy mehet a börtönbe éskussoljon,szerintem ebbőlMacron is veszi a lapot.

Orbán nem veszialapot,nem tanulsemmiből és nemhátrál.

Dr.Koós Alajos 2021.01.13. 10:50:22

@Frick László Intézet:
Sokféle műveltség létezik. Létezik olyan, hogy egy értelmiségi kaszt könyvtárakat ír tele a saját fantáziavilágával, és egymás könyveinek ismeretét nevezik műveltségnek, és egymás dicséretével igazolják ezeknek az érvényességét. Nagy csapda ez, mert elszakad a valóságtól, amivel előbb-utóbb szembesülni kell.
Vannak ezzel szemben a klasszikus szerzők, nagyjából Shakespeare-ig bezárólag, akik leíró művészetet csináltak, tehát megfigyelték, hogy milyenek az emberek, és ezt írták le egy bizonyos művészi eszköztár felhasználásával. Az általános oktatásnak is, de a vezetők és az elit nevelésének is úgyszintén egy módszere, hogy klasszikusokat bifláztatnak velük. Ez abból a rendkívül bölcs felismerésből adódik, hogy még az elitoktatást se lehet kizárólag zseniális tanárokkal feltölteni, viszont egy szöveget számonkérni mindenki tud. És ha már a tanár nem is kiemelkedő, de a szöveg legalább kiváló, igazat írnak benne, és a gondosan kimunkált nyelvi formák, mint a gondolkodás alapegységei még akaratlanul is beépülnek a növendékek fejébe. Ugyanilyen fontos az idegen nyelvek tanulása, a szavak és nyelvtan magolása, hiszen minden nyelv tanulásával elsajátítunk valamit egy másik nemzet gondolkodásából. Ez kétségkívül nagyon fáradságos munka, és a számonkérés nem népszerű.
( Érdekes lenne egyébként összehasonlítani, hogy az amerikai politikusok közül hányan beszélnek, na nem magyarul nyilván, de németül, franciául, oroszul - szemben mondjuk az európai politikusokkal. )

Frick László Intézet 2021.01.13. 11:23:07

@Dr.Koós Alajos: Nem tudom, hogy neked mutattam-e ezt, de nagyjából 4éve tart Kínában az angoltanulási program, a gyerekeknek-diákoknak feltétlenül.
Szerintem az egyik legsikertelenebb program Kínában a kínaiak köpködésről leszokatása, nem hiszem, hogy A Párt eredménynek tekintené azt, hogy mindössze 95%-kkal szorult vissza a köpködés 2007 óta. Úgy értve, hogy egy tartományi óriásvállalat aulájának a zseníliaszőnyegét 2014-ben óránként 496 köpet érte, 2018-ban 13 köpet,ma pedig nulla. 2014-ben az uszodában hólyagzott a víz a köpetektől, depl 2018-ban egyet sem köptek már a vízbe.Akkor is,a köpés visszaszorítása a legsikertelenebb program. 2017-ben sikerült egy vidéki polázában a női illem szerint köpő butokos eladólány fotóznom,a másik utcai felvétel, biciklirőlköpő nő, nem sikerült,dekét évvelkésőbb már csak egy öreg nénit láttam csulázni.

Amúgy kínaszerte a diákok angolul beszélnek egymással,mert gyorsabb. Nem kell az ejtési/elhallási különbségekmiatt feszt visszakérdezgetni.

Hamarosan Kínában valami 3-400 millió ember fog egészen türhetően angolul beszélni, (amihez képest egy átlag londoni angol-angoltűrhetetlenül tahón és szegényesen beszél) de ha csak a Fölső100milliót nézem,a 100millióLegokosabb Kínai gazdagabb szókinccsel fog angolul beszélni,mint a 100 milliólegokosabb amerikai,amiből az viszont kétségtelen, hogy párezer amerikai jobban fog beszélni gazdagabb szókinccsel angolul,mint a párezer legjobb amerikoangolos kínai.

CSakhát a nagy számok az üzleti élet úgy általában és egyébként.

És most a Gondolkodás Műveleteihez tekintsük alapnak a filozófiát

pl az oiropid angolszász (angol nyelvű) fiolozófia szavatosságát és ... egyálztalán mennyire lehet aktuális a XX. századi angolszász filozófia plaz internet korszakban, a Facebook uralmának 14-ik évében.

Miközben a kínaiak támasza a gondolkodásfejlesztésben a kínai filozófia [itt plMo Cse / Mo Ti-re gondolok]

Gondolj bele: Bede Márton Magyarország egyik legokosabb embere azt hiszi, hogy ő cinikus,pedig csak semmibenhívő, ami nem ua.

De hagyjuk az angolt meg a filozófiát, tekintsük az internetkorszakból a hamarosan a felszínre is felköszönő netokratív bankrendszert, amiknek a fizikaikiterjedése jóformán nulla. A netokratív bankrendszer a ViChat -en működikfőleg,ami BE (bele) a CIA-nak és a Mindenhatooooo-nak (a Facebookkal)mennyi is a BELE látása?

Dr.Koós Alajos 2021.01.14. 10:00:38

@Frick László Intézet:

Hogy mi liberális és mi nem liberális, azt ma már nem a fogalmak szintjén döntik el. Ez is egy olyan szó, amelynek mára megszűnt a jelentése.
Pár évtizeddel ezelőtt még volt a szavaknak jelentése. Tudtuk, hogy mit jelent a rasszista, az antiszemita. Nagyon egyszerű definíciójuk volt: rasszista az, aki bőrszín alapján akarja eldönteni, hogy egy embernek kevesebb jut-e a jogokból. Antiszemita az, aki megvet egy másik embert azért, mert zsidónak született. Teljesen világos fogalmaink voltak: minden embernek egyformán járnak az emberléttel összefüggő jogok. Felemelő gondolat volt, egy olyan dolog, amit a szocialista állami oktatásban is tanultunk, és kivételesen soha nem kételkedtünk benne. Mára azonban ezek a szavak nem ezt jelentik. Ma nem tudjuk megmondani, hogy mit jelentenek ezek a szavak, ha valaki kimondja őket. Viták vannak arról, rasszista-e, ha a Napkeleti Bölcsek egyikét fekete bőrűnek ábrázolják. Ha valaki Soros Györgyöt bírálja, az antiszemitizmus, ha Benjamin Netanjahut, az nem. Ezeknek a szavaknak nincs már jelentése, nem lehet definiálni, mit jelentenek, funkciójukat kizárólag az határozza meg, hogy kivel szemben és milyen összefüggésben használják. A szavak, fogalmak felbomlásának jelensége ez, ami nagyon kiszolgáltatottá tesz bennünket, mert nem tudjuk az igazunkat megvédeni, ha a szavak, amire hivatkoznánk, nem rendelkeznek állandó jelentéssel.
Ezen a módon természetesen az illiberálisnak sincs semmilyen jelentése. Orbán persze jót szórakozott, hogy mekkora rikácsolást keltett vele, de a zűrzavar fokozásához maga is hozzájárult.

Frick László Intézet 2021.01.14. 10:06:32

@Dr.Koós Alajos: Kung Fu Cse szerint a válság oka a szavak eltávolítása eredeti jelentéstartalmuktól.

Frick László Intézet 2021.01.14. 10:09:43

@Dr.Koós Alajos:
Iksz Uhh-t náci cselekedettel vádolta meg és ettől antiszemita lett.
Zééé Ahh-t náci cselekedettelvádolta meg és ettőlpolitikailag meg felelőlett.

tehát az az őrület, ha valakit hasonlatban gázkamraCSINLÓnakállítok,ettőlantiszemitaleszek

de ha meg kristályéjszakát csinálónak hasonlítomakkor nemleszekantiszemita.

És nemlehetsz szabadelvű meg szabadgondolkodó,nem foglalkozhatsz a szavak jelentésével,mert ha ellene mondasz,akkor te vagy az autópályán a hülye szembemenő

ha közben fent gyalogolsz aa pálya fölött a domb oldalában az ösvényen,akkor is...

Dr.Koós Alajos 2021.01.29. 06:17:36

Sie seien von drei vermummten Männern abwechselnd geschlagen worden. Die Männer seien im November in der Provinz Kuta Alam festgenommen worden. Ein Anwohner sei misstrauisch geworden und habe sie beim Sex erwischt.

Die Schmerzen der Verurteilten seien kaum zu ertragen gewesen, berichtete der Sender CNN Indonesia. Medizinisches Personal sei mehrmals gerufen worden, um sicherzustellen, dass es den Männern gut genug gehe, um sie weiter zu prügeln. Dutzende Menschen wohnten der Bestrafung im öffentlichen Taman Sari Park bei.

www.welt.de/vermischtes/article225207627/Provinz-Aceh-Schwules-Paar-in-Indonesien-mit-77-Stockhieben-bestraft.html

Vajon beavatkozik majd a Biden kormányzat és az Európai Unió egyesített hatalmi ereje Indonéziában a melegek jogainak védelmében?

Nem azért kérdezem, mintha ez kérdés a nagy kommunikációs harcban számítana még bármit is, hasonló következetlenségek tömege meg sem érinti a jóemberpolitizálás hatalmi pozícióit a nyugati világban.

Inkább csak a tényre érdemes figyelni, hogy a nyugati jóembervélemények és jóemberítéletek a világ igen jelentős részén semmilyen befolyással nem bírnak. Hogy most majd visszatér az az elv, hogy a felvilágosult és haladó nyugati erők újra felügyelet alá vonják, hogy mi történik a világban, ott a világot egy szűkebb értelemben kell csak gondolni.

Frick László Intézet 2021.01.29. 06:49:11

@Dr.Koós Alajos: Indonéziáróligen kevés szó esik,pedig a térség igen erős gazdasága,a Távol Keleti Gazdaságierőtér egyik főbb erőműve. Az USA nemnagyon kezd ki velük -tehát nem lesz műsoron Indonézia baszogatása. Nadehát ugyanez az eset Szaúdi-Arábiával,páréve mennek a reklámok a "nyitás"-ról, nők vezethetnek,lehet jogosítványukmeg effélék.

Ám a gyakorlatban ez nemváltozott,ha olyan üdülőhelyen tartózkodol,ahol az ott üdülők 90% -a muzulmán,akkorkiviláglik a szaúdán férfiak zsírtahajja fallokrata bunkósága és ha nem,akkor sem bir a behiszterizált feleségével.
süti beállítások módosítása