Megsemmisített Gáljé Zoltán mesterfogásával Sissy Freud grófnő engemet már teljesen. Ugyanisz Kalyi Gelyike

olytászbaját.

Gáljé Zoltán azért írta ezt most Kari Garinek, hogy a zsírostoba Bájerék trumpi mélységeket is alulmúló kampányának élét vegye.

Az Ellenzékünk reményei szerint hátha a geci a járványba rohadna má bele, viszont amilyen szépen az Ónijó  lerendezte az  oltakozás sorsát

 

azzal, hogy

csak az oiropid gyártmányú virusvakcinák a jóvakcinák

 

amikből viszont nem kötöttek le eleget időben

hudefejlettekmar.gif

 

tehát konkrétan annyira hatékony lakosságarányú oltakozás  fél éven belül nem lehetséges

mert büdöskínai vagy büdösruszki vakcinával továbbra is hülyeség a Jók és Igazak szerint

 

meg veszélyes

 

így hát ugyan miért ne mammoghatna Gelyike ojtásbalyátan, ha ez mind csak elymélyet és face-meg brandfényezés

 

Majd az lesz Gáljé Zoltán Rhodusz-a ugrandusza, ha lesznek orosz és kínai vakcinák és azokkal lehetne talán megoldani az időben oltakozást---

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6016379206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.01.10. 10:42:12

Az orosz és kínai oltás Magyarországon még nem engedélyezett. Beadta a potrohás a kérvényt sürgősségi magyar engedélyezésre?
Az oroszok, vagy a kínaiak megjelentek az európai piacon, hogy szeretnének engedélyeztetni? Ja, egyik sem történt még meg. Na, ezért mondom, hogy jelenlegi elmeállapotodban nem lehetséges semmiféle beszélgetés. Őrjönghetsz, de OLTANI akkor lehet, ha vagy európai vagy magyar engedélye van egy oltóanyagnak. ELindított ilyen kérvényt a geci az oroszra vagy kínaira? NEM
maguk a kínaiak vagy oroszok elindítottak ilyen kérvényt? NEM
akkor min őrjöngesz?
Az olaszok tudtommal EU tagok. Ha ők használhatnak másfélét, akkor megtehetné a potrohás is. De nem teszi. Persze, az is egy megoldás, hogy ÉN vagyok kizárólag a felelős az egész oltási mizériáért, ahogy azért is, hogy nincs vidéken körzeti orvos, meg nem is tudom, milyen ügyekért voltam múlt héten felelős? Ja, rtl hiradó szerkesztése.

2021.01.10. 10:48:40

Egyébként meg, ha jól tudom van egy masszív 2és fél millás potrhoástábor. Akkor engedélyeztesse a kínait vagy oroszt saját magyar hatáskörben, és nemzeti konzultáció kereében értesítse ki őket, hogy jöhetnek oltatni, Bájerzsóti szervz egy békemenetet, ott úgyis kétmillióan szoktak lenni, azokat mind beoltják, akkor azokkal együtt, akik meg már elkapták a vírust, meg is lenne a nyájinmmunitás.
Probléma? Ja, értem a két momemtumos csaj nyomja a stemplit arra, hogy mivel lehet oltani, meg mivel nem. Esetleg magas Sorosgyuribácsi személyesen.

2021.01.10. 10:55:46

www.portfolio.hu/global/20210108/koronavirus-olaszorszagban-mar-400-ezer-embert-beoltottak-464556

Domenico Arcuri közölte, hogy december utolsó hetétől számítva már több mint 918 ezer dózis érkezett a Pfizer-BioNTech vakcinából. Arcuri hangsúlyozta, hogy Olaszország első helyen áll az EU-ban, ami a beadott oltások és a lakosság arányát illeti.

tehát ők sem kinai vagy orosz oltást használnak
hogy hogyan szerzett pfizerből majdnem egymilliót? Talán nem fürkészekkel meg portyázokkal próbál oltást venni, csöng a kassza saját zsebre, ugye, hanem vannak szakemberei. Nem SZPetike, hanem szakember.

2021.01.10. 10:56:55

Na, megint rádfolyott a szar, amit elkezdtél rámdobálni
Most majd jössz, hogy "gyűlöletbetegagymosottbeggyuzosjólán"
További jó kommentelést magaddal.

Serény Vélemény 2021.01.10. 12:26:46

@Freud Sissy: A logika a következő: Mo. teljes átoltása (pontosabban a drága lakosság valahány százalékénak - ez valódi tudomány(!) az átoltása) a magyarországi covid járvány végét jelenti.
A jófiúk SZÁJUKKAL támogatják az oltást, de amikor már beszopatták a népet a kínai és a többi, a piacon elérhető oltással szemben, akkor ez nem jelenti azt, hogy TÉNYLEG akarnák azt, hogy a magyarok tényleg beoltassák magukat, mert ezt záros határidőn belül a nagyonfejlettésjó Pfizer-BioNtech vakcinával _egyébként_ _sem_ lehet megtenni, mert a nagyon szociális és együttérző és satöbbi EU addig tárgyalt, amíg az elérhető gyártási ütem mellet a vakcináció maximális mértéke sem teszi lehetővé IDŐBEN az EU átoltását.
Ez itt arról szól, hogy a covid még hetekig, hónapokig vagy évekig fogja szívni az embervért, és azt is jelenti, hogy minden másodperc és minden nap, és minden hét minden gazdaság számára látható számokban mérhető kárt okoz.

2021.01.10. 13:21:09

@Serény Vélemény: és akkor most megpróbálunk kicsit még előrébb nézni az orrunknál....az oroszoknak vagy Kinának érdeke,hogy az EU előbb, vagy velük egy időben lábaljon ki a járványból? NEM
Beadta engedélyeztetni Oroszország vagy Kina bármelyik oltását az európai ügynökségnél? NEM
beadta a potrohás engedélyeztetni bármelyik kínai vagy orosz oltást engedélyeztetni? NEM

Bónuszkérdés: kinek áll érdekében, hogy sorban mindenki még legalább fél évig, egy évig csődbe menjen, főleg turisztika, vendéglátás, rekreáció, stb területén az országban, és ahogy mondani szokták, "szarér-hugyér" fel tudja vásárolni a csődbe ment szállodákat, éttermeket, fittness stúdiókat, kocsmákat...stb.
Na, kinek is van jelentős érdekeltsége a turizmusban itthon...kinek is...kinek is..jövő ilyenkorra kinek a tulajdonában lesz a turisztikai - vendéglátó ipar kb 90%-a? Óccsóért.

Serény Vélemény 2021.01.10. 13:26:40

@Freud Sissy: A lényeges dolgok elnyelése a lényegtelen dolgok felfújása által.

Ha nem jön össze időben a "nyájimmunitás", akkor mégis mit kezd a világmindenség összes szállodájával a potrohás és t családja?

Serény Vélemény 2021.01.10. 13:53:15

@Freud Sissy: Itt a bizonyíték:
index.hu/kulfold/2020/09/16/genetikai_kockazatokat_hordoz_az_orosz_vakcina/

Már _szeptemberben_ megvolt a huhogtatás az orosz vakcina ellen.

Ami egy _hagyományos_ ismert technológiával gyártott és fejlesztett vakcina. MÉg nem tudunk róla semmit, de a főcím már az, hogy "genetikai kockázat".

2021.01.10. 14:00:16

@Serény Vélemény: hogy is mondta Nathan Rotschild? Akkor kell venni, mikor vér folyik az utcán.

Az orosz oltásról továbbra is az a véleményem, hogy SENKI, se az oroszok, se a potrohás nem kívánta még engedélyeztetni sem a magyar, sem az európai körben.
Nincs miről beszélni.
Én tartozkodnék ettől a huhogtatás szótól, mivel ugye, a potrohás lényegében azzal nyerte a választást, hogy jönnek majd a migráncsok, és jól megtossza Ali a 83 éves Aliznénit, akihez berakják majd albérlőnek.

2021.01.10. 14:04:06

@Serény Vélemény:
index.hu/szolgalati-kozlemeny/2020/07/24/index_lapvezetes_tavozas_dull_szabolcs_munk_veronika_toth_szenesi_attila_haasz_janos_bodolai_laszlo/

júliusban felálltak az újságírók az indexból, tehát szeptemberben már bőven fedeszes irányítás alatt állt :DDD

Serény Vélemény 2021.01.10. 14:10:17

@Freud Sissy: Ez viccnek jó, de ugye azért nem hitted el?

2021.01.10. 15:15:53

@Serény Vélemény:

...A teljes személycsere után (2020. szeptember 1. –)

Bár júliusban még úgy nézett ki, hogy Szombathy Pál sem vállalja az Index vezérigazgatói posztját,[48] az augusztusban felálló új vezetésben mégis Szombathy lett a vezérigazgató-főszerkesztő (ami szokatlan összeállítás, mert általában az üzleti vezető és a tartalmi vezető céljai eltérnek, sőt: gyakran ellentétesek), rajta kívül Sztankóczy András, a Válasz Online korábbi újságírója lett a stratégiai igazgató-vezető szerkesztő, Kitzinger Szonja a gazdaságért-kultúráért-szórakozásért felelős főszerkesztő-helyettes, Balogh Ákos Gergely, az orbanviktor.hu egykori szerkesztője, a fidelitas-os Ufi című lap, majd a Mandiner korábbi főszerkesztője a szervezetfejlesztésért felelős főszerkesztő-helyettes, és Fekete-Szalóky Zoltán, az InfoRádió korábbi felelős szerkesztője a hírigazgató.[49][50] ..
forrás: wikipédia

heki 2021.01.10. 16:10:03

@Freud Sissy: Arra gondolt SV, szerintem, hogy már szeptember előtt Fidesz-közeli emberek kezében volt az index részvényeinek (?) többsége, magyarán, már két-három éve fideszes oligarchák vannak az anyagi háttér biztosítása mögött, akárcsak most a Népszavánál is.

2021.01.10. 16:12:32

@heki: nem tudom, mire gondolt, de egy szeptember 16-i index cikkre felépíteni az ellenzék ármánykodását eléggé ingatag összeesküvés elmélet.

2021.01.10. 16:45:27

@heki: de ha megnézed, akkor megint egy katedrális van itt a hülyeségre felhúzva, hogy
"azzal, hogy
csak az oiropid gyártmányú virusvakcinák a jóvakcinák

amikből viszont nem kötöttek le eleget időben" írja Dudi
arra sem Dudi, sem SV nem reagál, mikor már itt is a másik posztoknál is vagy 10-szer kérdeztem,hogy "engedélyezést elindította-e valaki az orosz vagy kínai vakcina ügyben" ja nem

meg az az EU elbaszta - világosan megmondta a szóvivő, KÖZÖS döntés volt, együtt döntöttek, ott volt a potrohás is, de rajta már nem csodálkozunk, hogy utólag hazudozik, meg geci, és másra mutogat
tiltakozott, mikor az EU elbaszta a rendelést? NEM
akkor most mit pofázik utólag, ő is vastagon benne volt ebben a döntésben

Ez a szokásos fideszes szaremberség, hogy elcseszett döntésért felelősséget nem vállal, ott mutogat az EU-ra, és orosz-kínai ügyben meg mutogat az ellenzékre, holott NINCS ilyen engedélyes oltás
közben futtatja ezerrel a "baloldali halálkampány" verziót, mivel nem regisztrálnak elegen, és képtelen egy normális, mozgósítő kampányt összehozni.
Tehát felelős itt mindenki, EU, ellenzék, bárki, csak az ország felelős kormánya NEM felelős semmiért
nekik szerintem megfelel a helyzet, lásd fenn Nathan Rotschild idézet.
És akkor Sv előhúz egy szeptemberi index cikket, mikor az az index már nem AZ index volt. Holnap meg jön DUDI, és "agymosottbehuggyozosjolángyűlöletbetegség a statisztikainem tudomány" ordit párat, és le van rendezve, én vagyok a hülye, ők az okosak.

heki 2021.01.10. 17:24:06

@Freud Sissy: Nyilvánvaló, hogy a politika lényege az, hogy "én nem tehetek semmiről, a' emberek akarták", "az EU tehet róla", "én mindent megtettem, de hát...." "Összeesküdtek ellenünk..." stb. lózung.
Azt írod: "És akkor Sv előhúz egy szeptemberi index cikket, mikor az az index már nem AZ index volt."
(Ez kicsit ilyen mitologizálás: az IGAZI index, meg a NEM IGAZI index között, mert nagyon nehéz meghúzni a határvonalat.
Ott kezdődött, hogy az internetto amblokk átment az indexbe?
Vagy ott, hogy Uj Péter otthagyta a csapatot?
Vagy ott, hogy megszüntették a kommentelés lehetőségét?
Vagy ott, hogy pár éve megszerezte a Fidesz az index gazdasági hátterének felügyeletét?
Vagy ott, hogy most nyáron felállt Dull Szabolcs?
Hol van egy éles határ, egy vörös fonal? )

SV arra utalt, szerintem, hogy nem nagyon látszódik különbség a szeptemberi index és a régi index között, a HUHOGTATÁS (de rühellem ezt a szót, ej), függetlenül jelen van a médiában, végül is tökmindegy, ki a nyílt, és ki a rejtett gazda.

Régebben, pár éve, amikor dudival még normális kommunikációs (nem unalmas) viszonyban voltatok, talán emléxel, dudi írta a tipikus indexes hozzáállást, egy harapás, kettő nyalintás.
Ez az arány a látványos fideszes index-elfoglalás óta se változott, megvan a harapás, meg megvan a nyalintás aránya is, most is.
Ha ránézel a mostani index-re, nem érzed azt, hogy origo-s lakájmédia.

Dull Szabolcséknak annyiban nem hiszek, hogy azt állítják, ők mindig is haraptak, mert hogy független sajtó, meg miegyéb, dehogyis, ugyanmár, olvastam dühítően elfogult cikkeket náluk, nem is a politikáról, hanem a városom helyi életéről. Amit asszem jobban ismerek, mint ők.

A 444 annyiban becsületesebb, hogy bevallottan ideologikusan elkötelezett, akárcsak a hvg, vagy a kuruc.info, vagy a mandiner, vagy az alfahir.

Az azonnali nem merte elkötelezni magát még, és ott lehet úgy kommentelni, hogy nem törlik a hozzászólásod.

Az indexnél lehetett nagyon régen (internetto) kommentelni, már régen nem lehet.
A 444-nél már nem túl régen, de nem lehet kommentelni.
A hvg-nél lehet kommentelni, de törölnek, ha túl pontos kritikát fogalmazol meg.
A mandinernél lehet kommentelni, csak kedved nincs hozzá, annyira buborék-kultúra, akárcsak a kuruc.info.

Az azonnalin lehet talán külső és belső gátlások nélkül kommunikálni. Még.

Nem vagyok kommentelés-fétissel élő ember, de egy média, ha beszünteti, korlátozza a visszajelzések mennyiségét, minőségét, az számomra elgondolkodtató. Beszélhetünk-e demokráciáról akkor?

Ahogy pl. a Facebook, Insta, Twitter stb. Trumppal teszi most, hogy letiltja, háááát, elég necces.

Nem is azért, mert kíváncsi lennék egy barnítós krémmel bekent póthajas pojáca véleménye iránt, csak hogy ki dönt és miről? Kinek van igazi hatalma? Milyen jogon? stb.
Mint médiatanár gondolkodom ezen.

Serény Vélemény 2021.01.10. 17:38:12

@heki: "Nem is azért, mert kíváncsi lennék egy barnítós krémmel bekent póthajas pojáca véleménye iránt,"

Naja, csak a probléma nem is az, hogy a véleménye mi, vagy mi volt, hanem pl a konkrét döntéseiről sem lehetett máshogy konkrét tudomást szerezni, csak, ha az ember figyelt a twitter fiókjára. Namost pl. ennek lőttek.

A potus nem véleményvezér, hanem politikus. Sok ember van, akinek a véleménye abszolút irreleváns, mégis véleményvezér, mert annak nevezi ki a nemtommi.

2021.01.10. 17:40:01

@heki: Végre! Ezt vártam, hogy mástól is halljam, nekem maga a HUHOGTATÁS szó az nagyjából a pocaklakó szintjén áll, illetve mikor fiatal anyuka a gyerekét "kis szerelmem"-nek hívja.
És én ilyenkor visítani tudnék.
Úgy gondolom én is, hogy a média jellemzője,hogy nagyokat mondjon, különben nem nyitják le a cikkeket. Ezért "huhogtatással" vádolni...ha nem ütős a cím vagy felvezető, bele sem kattintanak.
A felelősség kérdése: élénken emlékszem a pillanatra, mikor a potrohás vezérlőtábornokká nevezte ki magát járványügyben, és az önkormányzatokat bekussoltatta, hogy ne szóljanak bele.
Arra is emlékszem, mikor mondta, hogy a járványkezelés sikeressége az alacsony halálozási szám lesz. Jelenleg közel 11 ezer fő. A víruslabor osztrákoknál úgy a fele kb ennek a számnak.
Az önbarnítós pojácát én már az előző években sem értettem, ki tette oda, és miért nem rugta ki, mikor elszabadult.

2021.01.10. 17:42:35

@Serény Vélemény: önbarnítós pojáca, aki ugye azt mondta, hogy vigyék haza a termelést, tök jó ötlet, képzeld, ha a németek hazavinnék az összes összeszerelő üzemet tőlünk, meg számos ország SSC centeréről úgy döntenének, ne már, hogy a magyarok nevessenek a végén, francia embernek francia telefonügyeletet meg hr osztályt!.

Serény Vélemény 2021.01.10. 17:42:36

@Freud Sissy: ""engedélyezést elindította-e valaki az orosz vagy kínai vakcina ügyben""

Tehát az, hogy (ha) az EURÓPAI engedélyezést a potrohás nem indította el, az a potrohás hibája?

Viszont már novemberben agyonlőtték az esetleges különjáratú magyar engedélyeztetést:
www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2020-006469_HU.html

Serény Vélemény 2021.01.10. 17:49:31

@Freud Sissy: Az értelmiségnek nagyjából semmi nem számít. Képzeld el, hogy a hatvanas években még volt az USÁ-ban egy csomó jól fizetett és jól dolgozó MUNKÁS. Konkrétan csináltak is valamit, nem csak a zabot hegyezték az Excel táblázatokban az irodában, hanem gyártottak is valamit.
EZ a réteg mára pont azért szűnt meg, mert nagyjából semmit nem gyártanak már az USÁ-ban. Mert a kínaiak sokkal kevesebb pénzért dolgozva tudják ugyanazt a minőséget. Meg az indiaiak. És a lényeg a politikusoknak nem az, hogy legyen egy csomó jól fizetett amerikai munkás, hanem az, hogy a nagy multicégek a profitjukat maximalizálni tudják. És a legfelső 0,1% - a tényleg nagyon gazdagok - még tovább gazdagodjanak.
A munkások meg dögöljenek meg, oldják meg maguknak a problémáikat. Ami az, hogy nincs munkalehetőség, ahol gyakorlati munkával egyáltalán elfogadható fizetéshez lehet jutni.

2021.01.10. 17:49:49

@Serény Vélemény: ez egy kérdés, nem egy tiltás.
AMúgy Angela néni tárgyal Putyinnal, érdekes, a potrohás állítólag a haverja, de mégis Angelanéni került körön belülre :D
Amúgy meséld már el, minek tolta ezerrel a potrohás az orosz / kínai cuccot, ha úgysem hozható be?
Vagy látsz-e bármilyen szándékot, hogy a kínaiak nagyon értékesíteni akarnak itt?
Gondold végig, NEM érdekük.
Ha náluk nincs járvány, az EU-ban meg igen, akkor nyertek.
És akkor még tegyük hozzá, hogy a who küldöttség nem mehet a virus eredetét tanulmányozni, ami vééééletlenül a vuhani labor mellett 500 méterre ütötte fel a fejét.

2021.01.10. 17:51:17

@Serény Vélemény: a munkásokkal kapcsolatos véleményem lásd fentebb, mit szólnánk, ha Angela néni elvinni az összeszerelő üzemeket, német autóhoz német melóst felkiáltással.

Serény Vélemény 2021.01.10. 17:53:07

@Freud Sissy: ... annak a who-oak a küldöttsége, amelyik gyakorlatilag fényesre nyalta a kínaiak hátsóját, amikor azt nyilatkozta, hogy " a kínaiak jól kezelték a pandémiás helyzetet "

2021.01.10. 17:54:33

@heki: @Serény Vélemény: ha már így dumcsizunk...arról mi a véleményetek, amit írtam a kommunikációs gátakról, hogy lehet-e valakivel (DUDI) dumcsizni, ha minden sorában van egy "agymosott" vagy "gyűlöletbeteg" és satöbbi
meg a jolán, aki büdös és még be is huggyozik, mert seggrészeg

2021.01.10. 17:55:54

@Serény Vélemény: igen, az a balfasz who, aki nyilván semmit sem lenne képes megállapítani, én a magam részéről sóval hinteném be a who helyét is, de miért is nem mehetnek be, mikor látszik, hogy
1. nem értenek hozzá
2. megvették őket kilóra a kínaiak
vagy a kettő együtt .

Serény Vélemény 2021.01.10. 17:57:41

@Freud Sissy: Nyilván értenek hozzá, ezért is derült ki, hogy jóval több fertőzött volt vuhan-ban, mint amennyit eddig beismertek. De nem kétszer annyi, hanem tízszer...

Serény Vélemény 2021.01.10. 18:02:40

@Freud Sissy: Van egy karakteres véleménye az agymosásról, amit hangoztat is. És?
Van mondjuk ezer dolog, amiben nem értek vele egyet, csakhogy pont ez a lényeg: Dudival nem kell egyetérteni. Az örjöngővecás jótüncivel viszont kötelező egyetérteni, ha egy kicsit is észérvek mentén be tudod húzni a csőbe, akkor azonnal kitilt.

Serény Vélemény 2021.01.10. 18:07:35

@Freud Sissy: Vannak ilyen dogmákká merevedett téveszmék, amik valahogy nem támadhatóak:
pl, o1g, választási csalással, ezért illegitim, nem demokratikus, diktatúra.
Azt egy elvakult Orbán-gyűlölőnek nem lehet elmagyarázni, hogy amiről beszél, az nagyjából hülyeség, virtuális valóság. Pl ha diktatúra van, akkor miért létezik az, hogy Budapesten demokr-atikuson megválasztották a Karácsonyt? Hogy létezik az, hogy a ... véleményvezérek 0-24-ben szidhatják és o1g-zhetik Orbánt?

Serény Vélemény 2021.01.10. 18:21:23

@Freud Sissy: Csak neked, és csak itt egy idézet, pont a kedvenc őrjöngő vecámtól, és a jótündér nick-tői:

jotunder · orulunkvincent.blog.hu 2021.01.10. 14:03:43

@jeanbart: a két jelenségnek nincs sok köze egymáshoz.
előszöris, fel sem merülhetett az, hogy a trumpisták átveszik a hatalmat. ahogy
bejutottak az épületbe, elkezdtek bohóckodni, szelfizni. pontosan tudták, hogy amit csinálnak az nem egészen OK. úgy gondolták, hogy lényegében elnöki engedéllyel vannak bent (valójában a biztonságiak engedték be őket, hogy csökkentsék a feszültséget). ezek nagyon nem akarnak totális hatalmat maguknak, sokkal mélyebben tisztelik az alkotmányukat, mint mondjuk én, aki azért eléggé tisztelem az alkotmányukat. az nem orbán alaptörvénye, az komoly dolog. az persze igaz, hogy ez egy nagyon veszélyes dolog, az is igaz, hogy trump megbocsáthatatlan

"(valójában a biztonságiak engedték be őket, hogy csökkentsék a feszültséget)"

ízlelgesd!

Ez szerinted tényleg azt hiszi, hogy ez így van, vagy annyira hülye?

Vagy tényleg nem kerek a történet még szerinte sem, de valami ordas hazugsággal muszáj a saját féldebil táborát etetni? És tényleg azt hiszi magáról, hogy belelát az emberek fejébe? "úgy gondolták, hogy lényegében elnöki engedéllyel vannak bent" - tudja, hogy mit GONDOLTAK?

heki 2021.01.10. 19:18:36

Kicsit szétmentek a kommunikációs szálak. Na, mindegy.

@Freud Sissy: dudi a te haverod, hogy milyen szinten kommunikáltok, az a ti magánügyetek.

@Serény Vélemény: azért Trump újdonságot hozott be azzal, hogy a twitter felületén kommunikált a világgal, azt hitte, naivan, hogy akkor ő használja fel a twittert, de most a média bebizonyítja, hogy ő nem eszköz. :) (Tehát letiltja Trumpot, aki ennek örömére ábrándozik arról, hogy új média-felületet tud csinálni, pedig dehogy.)

De úgy látom, széttart a beszély. Egymás mellett beszélünk el, nem egymásra reagálva. Mindegy.

2021.01.10. 19:34:56

@heki: én nem azt kértem, hogy foglalj állást, én szimplán annyit kérdeztem,hogy párbeszéd szempontjából mennyit ad hozzá a kommentsorhoz, mikor ugyanazok a panelek puffognak folyamatosan?

Serény Vélemény 2021.01.10. 20:03:54

@Freud Sissy: nem ééén mondom, hanem a jotunder!!!

heki 2021.01.10. 20:39:04

@Freud Sissy: "ugyanazok a panelek puffognak folyamatosan?"
öööö... úgy látom, mindkét félnél.

Elmesélek valamit, ami lehet, hogy nem sokakat érdekel: a mi iskolánk, ahol tanítok, 1-12. (13-14.) évfolyamos iskola.
Majd mindegyik korosztályban tanítok, az alsó tagozatot kivéve.
Most például ötödikesekkel is vagyok sokat együtt, tanulószoba néven. (felsős napközi.)
Pénteken csak egy órát voltam velük, ez alatt a következő történt.
Amíg átvonultunk a tanterembe, zajt hallok, látom, hogy valami konfliktus van a két ötödikes: alfa-hím és alfa-nőstény között,
alfa-nőstény megpofozza (ilyen feleséges mozdulatokkal) alfa hímet, majd hozzá vágja a széket alfa hímhez, aki erre alfa-nőstény kedvenc könyvét a sarokba vágja.
A székdobálás miatt megsérül alfa-hím okos telefonja. Alfa nőstény látványosan zokogva el a sarokba, alfa hím gúnyolódik rajta, majd ugyanakkor felháborodik, hogy megsérült a telefonja.
Heki, mint jó pedagógus, próbál moderálni a két személy között, mit érezhetett a másik, miért tette ezt.
Kiderült, hogy alfa-nőstényünk egész nap verbális (gúnyolódás) és fizikai (hógolyózás a szünetben) agressziót élt meg, és egyszer csak elpattant nála valami.
Alfa-hím ugyanakkor nehezményezi, hogy ő fizikálisan nem bántotta másikat, de a szék hozzá lett vágva, meg a telefonja is megsérült.

Nem is tudom, miért jutott az az eszembe :)

2021.01.10. 21:15:54

@heki: rendben, értem. Viszont választ kaptam egy kérdésemre, ha ez kívülről tényleg ilyennek látszik, akkor jól éreztem én, itt az ideje, hogy hosszabb szabadságra küldjem magam innen. :)

heki 2021.01.10. 21:30:53

@Freud Sissy: szerintem nem szabadságra kell menni, hanem felhasználva a korszerű, digitális oktatás legújabb formáit újra kell képezni magunkat :) és lőn boldogság.

Dr.Koós Alajos 2021.01.10. 22:04:23

Csak úgy hirtelen, ahogyan németek elégedetlenek saját kormányuk és az EU oltási politikájával. Micsoda borzalom, fejlettnémet elégedetlenség a közös európai politikával, amit a legjobbak és legigazabbak a létező és elképzelhető legjobban csinálnak

m.focus.de/politik/deutschland/tagebuch-wie-die-umstaendlichkeit-der-eu-den-deutschen-buergern-geschadet-hat_id_12846089.html

In Deutschland läuft der Impfstart weiterhin schleppend. Grund dafür ist die schleppende Arbeit der EU, an die die Bundesregierung die Verantwortlichkeit übertragen hat.

Die Peinlichkeit ist gewaltig. Während in Israel, Großbritannien und den USA Millionen Bürger schon gegen Corona geimpft sind, hängen Deutsche frustriert in telefonischen Warteschleifen. Es fehlt an dem Impfstoff, der in Deutschland entwickelt wurde.

Der Gesundheitsminister Jens Spahn, heftig kritisiert, lässt sich mit Hoffnung auf mehr Impfdosen zitieren, obwohl er hätte handeln können, anstatt zu hoffen.

Die Mainzer Firma Biontech hatte Zigmillionen von Impfdosen angeboten, aber die deutsche Regierung verschob die Entscheidung nach Brüssel. Wie bei vielen anderen Themen auch erwies sich die gepriesene „europäische Lösung“ als Tarnwort für „lange Bank“.

Kommissionspräsidentin Ursula von der Leyen hat zwar einen deutschen Pass, möchte sich aber als Mustereuropäerin profilieren. Die Extrawünsche der 27 EU-Mitglieder kosten Zeit. Besonders die eifersüchtigen Franzosen und ihr Gefolge richteten Schaden an. Ihnen missfiel, dass große Summen an eine deutsche Firma mit amerikanischem Partner fließen könnten. Auch der französische Pharmakonzern Sanofi sollte profitieren. Der lieferte aber nur Ankündigungen.

Die deutsche Regierung muss sich das Versagen der EU ankreiden lassen. Eine einflussreiche Nation wie Deutschland hätte einen Weg finden müssen, ihre eigenen Bürger optimal zu versorgen und gleichzeitig in der EU loyal zu agieren.

Frick László Intézet 2021.01.11. 05:07:41

@Freud Sissy: Az van,amit az úúúúságír. Mi?,Lujzaaaaa! Ha az index akkora tapló-tahóműveletlen -és tudatlan bunkó tahajjamódon tálalta a SOTE kínai orvoslás tanszékének az alapítását,akkó jaztatat írotta.Oszt ha nem írta ki jaz úság, hogy mekkérelmezték,akkóosztán bísztóss hogy nemkérelmeztékmeg.

Nézzük a tepornódat,amireélvezel:Amiért Orbán "klasszikusan tematizálta" a teújságjaidat, Boldogképviselőre huszadannyi jógyerekgeci sem futotta már. Szerinted annakasok zsíroshajú,mosatlanhónaljú,zsírosfarmeres nyúltpulcsis gombáspicsájúcímlaptündérneka havi szaros 300ezer Ft-jáért van arra ideje,hogy MINDENT kirakjanak neked a CÍMLAPra, hogy tudd?

Mondok neked egy számodra élvezetesen izzzzgi verziót. Van ugyemondjukegy Kínaiak FaszátSzopó Ország Vezetése. Jóba vannak a világuralomra törő bár,de azért a Szovjetúnió sorsátjáró Komonista Bíródalómm vezetésével,kapnak tehát egy lakkdobozt 2020 nyarára, hogy tudjanak az Adriáramenni orgiázni,merta dobozban szájsprék vannak,húsz pöff 30 nap alatt egy dózisésmegvan a védettség.

Nemazt mondom,hogy ez így volt, csakannyitMUTATOK hogy:Életszerű.

Az, hogy egy politikus mit mond az oltakozásáról,az politika. Közben az a politikus súlyos rákos demég hozzáParkinson-kórban is szenved,ezértazt mondjáknekiaz orvosai, hogy még az engedélyezés előttadja be.

Mi az az engedélyezés?Ismeredazt a büdösparasztibőőőőcsességet,miszerint az ótónemjogosítvánnyal megyen,hanem bérzinnel?Állami vezető vagyok,az államiótásomkészen van,most folyika Bürokratikus Procedúra,amiben ülneka hivatalnokokéstologatják az aktákat,ahogy az Európai Gyógyszerügynökség itt,a szemünkláttáratologatta tekintélyelvűségbőlegy hétig tartogatták azt a döntésüket,amit pedig fejben mártudtak a kérelembenyújtása előtt:hogy:meg fogják adni.

Lúúújzaaaa:Ki kéne gyönnöd már ebből az újságéletből,bazdmeg.

Mint megveszekedett orbángyűlölőnek,nem tud eszedbe jutni az a verzió,miszerint:
1.szemmelláthatóan bátranmozog és csaka kedvedérthúzza apotroháspofájára a maszkot
2.Mert még júniusban rásprézett a torkájára a kínaisprével.

Frick László Intézet 2021.01.11. 05:14:32

@Freud Sissy: @heki: @Serény Vélemény:

Egy sztármúzeum sztárkiállítását hamegnyitják,durvábbak a fogflalásjelenetei,mint a kapitoliumban.

Én a legdurvább képekközüla durvábbját válogattam.

Az USÁ-ban arcfeismerőkeresőveldolgozott az FBImár20évvelezelőtt és a capitoliumban,aki WC-rekuporodik,asegge összes nyílása be van kamerázva.

És nemtudjuk,ki vágta a rendőrtfejbe a tűuzoltókészülékkel2021-ben,deazt tudjuk, hogy maga Trump akarta a gyilkos erőszakot így.

Nehogy bvármelyiktek félreértse:Szemernyit nemsajnáloma beképzeltostoba seggfejet,ezt és még többet is érdemel. Aki most az eseteibőlnemtanult,az is ezt érdemli.

Szájert sem sajnáltam-lássátok itt a bejegyzéseket Strosszkánnalkapcsolatban.Szarkót sem sajnálom. Szarkóa zsaorlásakor kapott egy egérutat:Ha nem politizála gyakorlatban,nemlesz baja.Szarkoelkezdett Macronnal haverkodni, barátkozni, tanácsadója lett,tehátelővesztik a vádat,miszerint KadhafivalEGYÜTT maffiózóskodott.Éssenki nemkérdezimeg, hogy holvoltez a vád 2017-ben vagy 2016-banéshogy-hogy pont most, tavalyősszel került elő?

És mármost megmodom a 2022-esleaks-ekről:Senki nem fogja megkérdezni,holvoltak a leaks-ek 33,27,21,17,14 meg 9éven át?

Frick László Intézet 2021.01.11. 05:18:23

@Serény Vélemény: @Dr.Koós Alajos: @heki:

Ebben a percben,amikor ezeket akaraktereket a szintemárhalott billentyűzetemen megpróbálombeírni,az FBI-nak a Szűűűűnnnyűű Pééédátlanúúú Dúúúúrva Dúúúlásról 3000 órányi filmanyaga van éskivétel nélkülMINDEN ARC-hozmegvan a név,utvca-házsszám az éppen tartózkodás GPS kooordinátáival.Plusz megvan a szervezés összesforgalmazása,a telefonokon ésmásokoseszközökön,az összesímél,titkosüzenet stb.

Sőt, ha viccelnék,azt mondanám, hogy az FBI-nál hamarabb tudták, hogy Capitolium balhé lesz,mint maga Trump azt sejthette volna.:D

Frick László Intézet 2021.01.11. 05:20:00

@Dr.Koós Alajos: Most elteszem ezt a loinket a spájba és beillesztem majd februárban.Kíváncsileszek,annyiéletet hagy-e neki Merkel cenzúrája.

Frick László Intézet 2021.01.11. 05:23:30

@Freud Sissy: Az a baj,hogy te INNEN az Úság Világába mégy szabadságra, Asztirtaazújságóniába. Tudom,hogy kellemetlenséégek érnek itt,nem annyija alyanosz,mintmondjuk egy csajszis fórumon,aholmagán a fórumfelületen senki nemír csúnyátamásikra, csak aztán afészbúkonmeg ímélben ketten-ketten egymásközött a másik háta megette... Viszont magán afórumon,amíg azt az 1-et érted,nem lehet bajod...

2021.01.11. 08:01:02

@Frick László Intézet: Már többször kértem, adj meg egy linket, forrást, bármit, ahonnan TE tájékozódsz.
Mert az újság, az nem jó. De valahonnan csak megtudod, mi történik a világban.
Honnan?

Nem járok semmilyen fórumokra, sem kommentelni, mondtam már, kizárólag ide.
És azért írtam, hogy szabadságra megyek, mivel én értem, hogy a te elbaszott és fruszrrált lelkednek miért van szüksége valakire, akit folyamatosan rugdoshat, de azt is lásd be, hogy nekem meg elegem van ezekből a "nembeszélgetés" -ekből.
Mert ez nem beszélgetés, hogy elkezdez aztírtaazújságozni, meg agymosottozni, de semmilyen kérdésre nem válaszolsz,
tessék, HONNAN tájékozódsz, ha nem az újságból (tévéből, internetes portálról, rádióból) HONNNAn? Linket kérek.

Frick László Intézet 2021.01.11. 10:19:27

@Freud Sissy: Nincs már időm,ezt isAlajosnakírtam, csak gyorsan bemásololneked,szevasz.
A lényeget már Kínában találják ki és az oiropid,ha ügyes,meg érti az idők szavát,akkor szépen elsajátítja.

A Globális Spekulalista Világkonszern,amit sajtónyelven "Volkswagen"-nek neveznek,már a 90-esévek elején tudta ezt.

A Volkswagennek két olyan típusú vállalati formája van Kínában,amire van szava az európai KÖZGÁZ-nak meg még kétféle,amiről fingja sincsen.

És most beszéljünk a bankrendszerekről.Jéghegycsúcsa szerűen az Alibaba került most a világsajtó kis szines rovatába... de hamarosan fizikaikiterjedés nélküli virtuális banki szféra alakul ki,amivel a "fizikai" bankiszféra demég a fizikai adóhatóságokmeg a bármik semfognak boldogulni

miközben a Depp Web-nek ma már hat szférája van.

Egy oiropid el sem tudja képzelni azt a bangladesi vagy dél-indiai bankrendszert, ami nyitni rögtön a virtuálissal nyit. És a hatásával ezekre a gazdaságokra.

És várjál,mert ez itt,amit írok,nem hagymázas lázálom,még a BGF-en is tanítják szart seérőpénzért vehető "papírok"-ért.Annyira nem titok.

Szerinted én tehetek róla,hogy egy index-telex de főleg hvg-sújságírónak nincsen annyi esze,mint egy fizetős papírrt "hallgató" BGF-es hülyegyereknek?

2021.01.11. 11:55:15

@Frick László Intézet: továbbra is csak egy linket várok, hol lehet tájékozódni, ha nem az internetes újságokból.
Megmondom őszintén, a többi kommentedet el sem olvasom, mert tudom, mi van benne.
AMúgy mindig vannak utolsó cseppek, most pl. SZGY kommentje volt, hogy "fizetett színészek" ostromolták a capitoliumot :DDD
Azt hiszem, van a hülyeségnek egy olyan szintje, amire egy pillanatot nem érdemes vesztegetni.
Egyetlen dolgot szeretnék még itt tőled, egy linket, honnan lehet tájékozódni, ha nem az internetes portálokról.
LINKET!
te mit olvasol el vagy mit nézel, vagy mit hallgatsz, ha kíváncsi vagy arra, mit történt tegnap a világban vagy itthon?

2021.01.11. 11:56:19

@Frick László Intézet: smonca nem kell mellé, néhány linket, mit olvasol, ha híreket akarsz.

Serény Vélemény 2021.01.11. 12:06:52

@Freud Sissy: Link. Tulajdonképpen a "hyperlink" rövidítése. A "hyperlink" nem tud nem a kibertérben végződni. És mivel a kibertérben végződik, és a kibertér a virtuális valóság egyik részhalmaza, ezért automatikusan torzít.

2021.01.11. 12:09:19

@Serény Vélemény: igen. De mivel nem tudsz ott lenni mindenhol, ezért olvasással tájékozódsz, ami lehet, torzit, de én csak annyit kérdeztem, Dudi mit olvas.
És te mit olvasol, ami nem torzit?
Még ezt a választ tőled is el fogom olvasni, de mit jeleztem, már megkezdtem az éves szabimat innen.

Serény Vélemény 2021.01.11. 12:26:35

@Freud Sissy: "És te mit olvasol, ami nem torzít?"

Röviden: a Bibliát. :)

Minden másnál meg - Dudinál is - figyelembe veszem, hogy vannak torzító tényezők. Mivel intuitív módon egyébként meg lehet mondani a "torzítás" szintjét és előjelét, ezért van egy volumen, aminél a hírek fogyasztását már inkább hanyagolom, mert pont ezt az intuitív képességet üti ki az információ-flood, és az a manipuláció, amikor a lényegtelen dolgokat felnagyítják, és a lényegeseket ezáltal elrejtik.
És nagyon utálom, amikor egy eseményről vagy emberről előregyártott véleményzuhatag omlik a nyakamba - mielőtt - konkrétan az esemény - a valóság legalább látható, érzékelhető szelete - elérhetővé válna.

2021.01.11. 12:44:57

@Serény Vélemény: oké, klassz én is olvasok egy csomó mindent, de én pl. a hírekről beszélek. Honnan tudod, mi történt a capitoliumnál pl. ? A bibliában nincs benne. Szóval, melyik újság, hírportál, stb amit lenyitsz, és átnézed.

heki 2021.01.11. 13:20:39

mandiner.hu/cikk/20210111_orosz_vakcina_ocsai_lajos

a vakcináról és oroszokról, de lehet, hogy orosz ügynök!!!

Serény Vélemény 2021.01.11. 13:53:10

@Freud Sissy: "Honnan tudod, mi történt a capitoliumnál pl. ?"

Nem tudom hogy mi történt ott, de abban biztos vagyok, hogy nem az, aminek mutatták.
Azon felül, hogy van valami, ami ott történt, de nem lehet tudni, hogy konkrétan mi történt, csak azt, hogy nem az, amiről a médiahabverés szól...

Ezt pedig egy kb néhány tízmásodpercig nézett, élő youtube közvetítésből "vettem le". - ahogyan ezt említettem is.

2021.01.11. 14:28:54

@Serény Vélemény: aha
tehát link nincs, mit olvasol
és egy több órás eseményt egyetlen 10 másodperces videóból, egy kameraszögből véve megítélsz.
Ahogy Dudi mondja, nincs több kérdésem.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 14:43:00

@Freud Sissy: ÉNn a CNN live-ot néztem. Azt láttam, hogy 5 biztonsági őr folyamatosan hátrál néhány alak ellen. Se dulakodás, se fegyverviselés, se felszólítás, se semmi. Bizonyos emberek határozott léptekkel mennek egy határozott irányba (vagyis ismerték a járást odafelé, fel is tűnt, milyen jól tájékozodó csürhe ez), köztük a CNN kamerása is menetel, és... és ennyi. A biztonságért felelős emberek lényegében bekísérték őket. Ez volt a Capitolium bevétele.

Mindenütt azt olvasom,hogy Trump erőszakra buzdította a híveit, de nem találom a felvételt hozzá, ahol ezt meghallgathatnám. Leírva sem találom sehol. Pedig érdekelne. És amíg nem linkelik a tényleges beszédwt, addig a hírt torzítottnak - vagyis hazugnak - tekintem.

A 444 egyébként elárulta, miért kellett ezt megszervezni. A Trumpot végképp eltörölni...

"Trump novemberi vereségével csak egy cikluson át volt elnök, így az alkotmány értelmében a jövőben még indulhatna az elnökségért. Mivel az amerikai történelemben csak egy ember, az őt legyőző Joe Biden szerzett több szavazatot nála elnökválasztáson, ez nem is teljesen irreális elképzelés. Trump tábora nagy, támogatói rengetegen vannak, a republikánus párton belüli megítélése a választások idején készült közvélemény-kutatások szerint elsöprően pozitív."

Hogy is nézne az, ki hogy az lehessen elnök, akit az amerikai választók akarnak? Hová vezetne ez?

444.hu/2021/01/11/a-trumpot-vegkepp-eltorolni

Frick László Intézet 2021.01.12. 06:37:26

@Szorgalmas Gyémánt: @Freud Sissy: Miben különböznek társadalomszociológiailag Trump és Biden választótömegei,nem a csillingeket,a díszeket és a zsuzsut, hanem a törzset kérdezem. És nem is a szobai okoskodásokat erről, 1014-es minták alapján.

Frick László Intézet 2021.01.12. 06:38:31

@Freud Sissy: Linkeket akarsz cenzúrában és véleményvezérelt illiberális demokrácia sajtajából.

Frick László Intézet 2021.01.12. 06:40:12

@Freud Sissy: Amiről nincs link,az nincs,mi? -akkor bazdmeg Németországban nem feleannyi,hanem tizede sem dolgozika sohamároknak,mint amennyirőlidehaza huhognak. Kb 30000 betanítottmagyar bontóhentes dolgozikkin Németországban éserről link nem lesz. Talán az ÁRNYÉKÁT veti a fészbúkra...

2021.01.12. 08:19:35

@Frick László Intézet: ne zaklass, szabin vagyok.
Egyetlen (vagy több) linket kértem, hogy te ÁLTALÁBAN honnan tájékozódsz. Pl. honnan tudod, mi történt a capitoliumnál. Melyik oldalt, oldalakat stb nézed meg, ha kiváncsi vagy az eseményekre.
SV például félig válaszolt, EGY 10 másodperces videóból (tehát egy több órás, nagy területen zajló eseményről egy 10 másodperces egy kameraszögből felvett videóból) tájékozódott. Azt már nem merte elárulni,hol találta a videot, annyit írt csak, hogy a youtubeon. De hogy kinek a csatornáján, ki volt a feltöltő, hogy jutott el ehhez a videóhoz, már nem merte elárulni.

Szóval, honnan tájékozódsz? Pl. a capitolumnál történtekről, az amcsi elnökválasztásról..stb? Honnan?
És mint írtam, szabin vagyok, nem megyek bele semmilyen más témában, kizárólag erre a félbehagyott ügyre várom a választ. Honnan tájékozódsz, trumpról, az amcsi eseményekről, a capitoliumban történtekről? Honnan?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.12. 11:42:39

@Frick László Intézet: Lakóhelyileg különböznek. Nézd meg a választások eredményét muttó térképet. Ha egy település eléri a 4-500 ezres lélekszámot, bekékül.

Frick László Intézet 2021.01.13. 07:14:10

@Szorgalmas Gyémánt: Igen, vannak részletek,amiket ki lehet szerelni "elemzés"-hez. Obama szerint alatino-k Trumpra szavaztak,ami azonban a lényeg,pl Arizonában százezres latino bevetésével tudták kipréselni a negydszázalékot.

A netoratív trükközésnekpont ez alényege, hogy a truvályyból látszólagospárhuzamokat szándékoltnakmutatokki.Ne feledd, hogy most tanácsadó vállalatok tartjákamarkukat meg könyvelik be maguknak Biden győzelmét. A CNN nyilván annak a tudatában ünnepel,hogy ők csinálták idenneka győzelmet.És megint egy kismagyar párhuzam,ugyanez törént nálunk 2006-ban,amikor az indexmeg Sváby András egymástólfüggetlenülis ünnepeltékmagukat azzal,hogy Gyurcsányt őkvitték győzelemre.

Holott a valóságizgalmasabb,mert Gyurcsányt az MSZP-ben a Gyurcsányt a legkorábban felismerőMSZP-sekvitték gőzelemre,szándékuk ellenére. nem számítotak ugyanis gyurcsány mór-beszédére.Sőt.Győzelmi mámorukban feltétlenül Vitányi frakcióján akartak ütni,bár szerintem ebbe az is belejátszott,hogy szokásuk szerint tajt részegek voltak.

Frick László Intézet 2021.01.13. 07:19:30

@Freud Sissy: A Capitolimnál történtekkel kapcsolatban a CNN és a Biden-párti fotómunkások anyagai a mérvadóak. Kizárólag -és ezért tök fölösleges linkelnem azokat,amiket te is olvastál-kizárólag Biden párti,sőt,küldetéstudatos forrásokra támaszkodomEzek nem titkolták, hogy a Pentagon 3 nappalkorábban figyelmeztetett.

Az a te bajod,hogy szerinted életszerű az, hogy a mai internet-leszűrés a minden lehallgatása, azt tudják, hány pintet hugyál Trump egy nap,kiknekmit mond

ismétlem GPS koordináták szerint

Annak idején tudták, hogy Juzamamikormikrózza fela vesekímélő diétája fagyasztott tálcáját.

Juzamamegtiltotta hogy az utolsófutároknálbármilyen eletromos eszköz legyen,de azt tudta a CIAhogy mikor nyit be hozzáa futár. Láták azt, hogy kb az a hőpont,ami ő, hol bujkál a házban.

És mikor volt ez?"milljóéve" azóta mennyit fejlődött a taktika.

Trump nem ezzela baromságávallett alkalmatlan,hanem SOHA NEM IS VOLT ALKALMS

Évekkel ezelőtt mondtam,ha valaki megvilágosítaná az elméjét, szégyenében öngyilkos lesz.

Frick László Intézet 2021.01.13. 07:22:10

@Freud Sissy: Azokon a képeken,amikre te is élvezel, beállítottjelenetekláthatóak,a sok barom megállt a JókésIgazak fotósaainakéspózoltak a tégedet felháborító képekre

miközben "nem tudjuk még" hogy ki vágta fejbe a rendőrt aporoltóval
de azt meg tudjuk, hogy a rendőr kire szavazott (nyilván megkérdezték a családját :...)

Azt meg tudják mondani a szakembereek, hogy a csürhéből egyenként kinek mennyi volt éppen a hőemelkedése...

Frick László Intézet 2021.01.13. 07:25:20

@Freud Sissy: Mutatok egy történelmi példát:

Nincs rá bizonyíték, hogy Kádárék direkt feláldoztákMezőImrét,aki útjában volt Kádárnak.

Amit tudunk, hogy Biszku Béla megállítatta a Dózsa György úton a hártom tankot,amit a Köztársaság tér felmentéséreküldtek és csak már akkor folytathatták az útjukat,amikora lincseléslezajlott,akkor viszont azonnal.

Ehhez még azt kelltudni,hogy egyébként az ősziprovokációsorozatban a tankokat igyekeztek mellőzni. Mező el tudta intézni, hogy jöjjeneka tankok,denemő tartotta a kezében az események irányítását,hanem Biszku.

Vagyis:Kádár.

szevasz a szabidon,biztos jólesz ügy neked, ha nem kell látnod (beit nem szeretnélés meg is kímélnek tőle.

2021.01.13. 08:06:39

@Frick László Intézet: én abból szálltam ki, hogy kétféleképpen látjuk a világot, amivel nekem semmi bajom nem lenne.Pl. a capitolium ostroma az, ami, TRump pofázott, a hívei egy része elmebeteg, és benyomultak, káosz,stb. Ebben az időben még ő volt a pentagon/cia/fbi/nemzetigárda stb felett diszponáló tag, mivel a roham idején még ő volt az elnök.
Szeinted Biden megrendezte, staisztákkal beállították az egészet, többezer embert úgy lehetett mozgatni, hogy senki sem pofázik, hogy kaptunk 500 dolcsit, ha jelmezben balhézunk...azt, hogy a nemzeti gárda..stb miért nem reagált időben, azt nem tudod magyarázni, mivel Biden MÉG nem diszponál a balhé idején felette.
Ezzel nem is lenne baj, kétféle szemlélet, OKÉ.
És most jön az a rész, ami miatt szabin vagyok
"agymososttgyűlöletbetegbehuggyozós"

Aézrt vagyok szabin, mert semmiféle más véleményt nem engedsz meg, aki el mer térni a te roppant egyedi, kreatív, peesti srácokban kb eddig 10 cikkben lehozott alternatív valóságodtól, az ugye v"sgymosottgyűlöletbetegjógyerek"
Ezért vagyok szabin.
Ja, még egy, az oltás
na, ezért is vagyok szabin
kb 100szor tömted a számba, hogy "büdösruszkijóoldalojjanaranyos" a kínai meg orosz oltással kapcsolatban, miközben annyit mondtam, hogy jelen helyzetben sem itthon, sem európában nem engedélyezett.
Kár róla beszélni, mivel NINCS engedélye. Senki, sem az oroszok, sem a kínaiak, sem a potrohás nem kérte sem itton, sem az európai ügynökségnél, hogy használni lehessen
válasz: kép a két momentumos nőről
nekem erre nincs időm, de kedvem sem hozzá

A "statisztika áltudomány" kb ezerszer leírtad. De mikor SV említi, hogy honnan tudja pontosan, ki lakik a körúton, akkor arra nem mondasz semmit.
Tehát SV statisztikája JÓ statisztika.

Ebból látszik, hogy mennyire elfogult és előítéletes vagy te is, és SV is.
Amit én írok, az fasság, és én hülye vagyok, semmit sem tudok jól
de pl. ti ezen a kérdésen udvariasan kikerülitek egymást, hogy akkor most a stat. az áltudomány, vagy nem.
Mert elvtársak vagytok. Én meg ellenség, akit ÜTNI kell.
Na, azért vagyok szabin. Játsszatok egymással kisfiúk.

Serény Vélemény 2021.01.13. 08:27:14

@Freud Sissy: A kérdés egyébként nem az, hogy én honnan szerzem be a híreket, hanem az, hogy TE honnan tudod, hogy amit a médiában olvasol/látsz, az igaz?
Mi az a módszer, amivel el tudod dönteni, hogy éppen palira vesznek, vagy pedig éppen az igazságot mutatják?

Frick László Intézet 2021.01.13. 09:37:05

@Freud Sissy: Nézd,a probléma ezzel az iskolai rajzverseny szinttel van, rajzoljunk -és erre te jössz a közismert és már 600-szori átmásolásokban torz vóldizni kopírpapírokkal. Hogy:azokat te rajzolod nekem.És hogy miért nem engedem meg hogy neked az legyen a rajzod.

Én megengedem hogy rajzoljál,legyen saját rajzod, ,a baj nem az hogy nem engedem meg,a baj az, hogy azok nem a te rajzaid.

Természetesen az ostromlók Trump hívei voltak,nem kell annyira sok ember.

Hányszáz focihuligánt kellett ahhoz felbérelni, hogy te azóta is egybemosd őket a tüntetőkkel,akik nem voltak annyira buták,mint Trump hívei és nem gyalogoltak bele a provokációba.

nyilván,akik kitalálták a székház ostromot,azok abban a hitben voltak,mint Bidenék, csak elfelejtették, hogy annak a koörosztálynak,akik körbe állták a Szabadság teret,még tanítottakpolitikai alapismereteket meg történelmet,viszont Trump bunkajainakmeg nem tanítottak sem történelmet (főleg nem szovjet és szocialista történelmet,ami telis-tele van ilyen provokációkkal,mint a "TV székház ostroma"

Létezik egy verzió,miszerint Orbán találta ki a tévéostromot,amiből ez lett a haszna ami a te tudatodban is megfigyelhető.

A Horthy-korszakban kimentek tüntetni,normálisan felvonulni a szociáldemokraták 44444-en,meg kiment 40 kommunista ésmegcsinálták a balhékat,amiket aztám Horthyék lefotóztak a propagandájukhoz, hogy a munkások ilyenek,agresszívek.

A TV székház "ostromakor" akiről tudhatnánk,az a hosszúhajúlány,aki kiállt a lépcső tetejéremegállítani a csürhét.Nyilván..elvileg ellehetne képzelni, hogy a körben álló többtízezer férfiből párezren odamennek éspicsánrúgdossák aprovokatőröket, azonban ezek a jeleneteket simán elehet adni az atrocitás képeinek. Mint ahogy Horthy-ék fotósai, ha elkapják a szocdemeket, ahogy verik akomcsi provót, akor "Verekdő proletár csőcselék" a kép aláírása.

Az első pár alkalom után a szocdemek megszervezték és még a tüntetések elején összeszedték és megverték a koömmunistákat.

Biden emberei a Trump embereihez képest arányaiban talán még annyian sem voltak.

Nézd, 4-et Trump embereiből öltek meg,a provóknak összesen csak a rendőrt kellett megölniük és az azóta is mindent visz.

1956-ban is voltak emberek,akikmegpróbálták az ilyesmit megakadályozni,mint ami most a rendőr agyoncsapása volt. Kádárék fotóin azonban őket is a lincselők közé "azonosítottrák".

Amit rendre elfelejtesz:Elítéltem Trumpot már ezelőtt a balhé előtt.Nem kellett ez. Ha Trump nem volt azzal tisztában, hogy nem szabad a támgatóit a Capitolium-hoz csődíteni,akkor olyan mértékben politikai buta, hogy tökéletesen megérdemli a sorsát.

nem Trump-ra kell fókuszálni itt, hanem a Trumpra mértmédianyomásra és a Trumpellen bevetett eszközökre és módszerekre. Trumpkellék csupán,a hasznos idióta.

Különben mi érdekel téged összesen Trumpból? - a remény, hogy majd Orbán is ezt kapja.

Itt, számomra az a probléma hogy egy pozícióját vesztett hatalom a saját belpiacán nem fél ennyire átlátszó és történelmileg ismert ócska 100-70 éves eszközöket alkalmazni,akkor mi lesz külföldön..
És őszintén,grófnő:Ez most Amerika legnagyobb baja? És ezzel, hogy Trump picsán van baszva azok a problémák,amikról 20éve terelik el a figyelmet,megoldódnak?

Jól jött az, hogy a Hasznos Idióta felmondta a klímaegyezményt, de tudott ebből az USA,ennyi egérútból négy év alatt profitálni?

Az USA a világvezető a zöldenergia fejlesztésben vagy bárminek a fejlesztésében?

Mára szinte behalt Amerika Szent Gazdaságitehene az autógyártás, a "bűnös" gyártók autói két, az amerikai autók 3-4 gallon benzinnel teszik meg egységteljesítmény mellett ugyanazt az egységtávolságot,innen kell nekedlink annak a bizonyítására, hogy hová került az az 1-3 gallon benzin töblet, vagy kisiskoláskorodbólmaradt annyi eszed, hogy minden autóbuzulás nélkül tudjad A LEVEGŐBE. Akkor... innen,az erről folyó sajtódumák (amik linkelhetőek)mik?

Serény Vélemény 2021.01.13. 10:06:48

@Freud Sissy: (SV éveken keresztül azzal foglalkozott, hogy bizonyos számokról bebizonyítsa, hogy azok a számok bizony egész jót jelentenek, amikor egyébként mindenki tudta, hogy pont nem. Csak mondjuk a felsővezetés nem ... )

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.13. 18:03:03

@Frick László Intézet: Százezer latinó bevetéssel negyed százalék. Arizonában benne volt az is, hogy Trump igen keményeket mondott McCain-re, aki "Arizona hős fia" a helyik szemében, ezért bizonyos republikánus szavazók nem mentek el szavazni most.

KIvnácsi vagyok, mit fog lépni a demokrata párt a migráió ügyében, amikor a következő válaszáson nyilvánvaló lesz, hiába adnak most 11 millió embernek állampolgárságot, azok jórészen nem rájuk fog szavazni.

Kedvenceim azok a lation szavazók, akik azért válsztották Trmupot, mert nagoyn aggódnak az USA-a áramló latinó migránsoktól.

Frick László Intézet 2021.01.14. 06:21:19

@Szorgalmas Gyémánt: Jó, háta Nagy Fehér Angolszász számára alatino az a koszos pápista egytömeg,viszont van egy nagyon-nagyon apró és nüansznyikülönbségaközp-amerikaimenekültekésaz ázsiaimeg afrikaimenekültek (akik Európába jönnekföl)között,mégpedig az, hogy a latino-k AZONNAL dolgozniállnak még a zöldkártya semérdekli őket. Amúgy meg az USA Joint Vision-os expedíciós serege harmada nem-állampolgár,a zöldkártya (és államplgárság) reményében elszegődött latino. Akik valahogy ki tudnakmaradni a propagandafilmekből.

Frick László Intézet 2021.01.14. 06:27:04

@Freud Sissy: Nem,azén véleményemneka főbb sávjai nemjönnekaPesti Srácokon,pla Trumpról valóvéleményemeleitőlfogva,a migrációról valóösszesvéleményeim TABU a Pesti Srácokon,aPesti Srácok Boldogképviselőtnem nevezi a FIDESZ barmánakPócsképviselőtnemamásiknakés aPesti Srácokon még az életben nem írták le a PintérMűvek teljes nevétúgy,ahogy én. Szerintemorbán közepes képességű,a Pesti Srácok szerint zseniális.

A Pesti Srácok szerint aliberálisok,szerintemazok az illiberálisok.A Pesti Srácok szerint a baloldal,szerintem ha esetleg a faszával az,aki jobbkezes. De méga zsendere,az kérdés attól.

A Pesti Srácok önkénetelnülmég fényezi is Karácsony Olyan Aranyos gergelypofikáját én viszontguminőnek nevezem és többnyire azt nevezemmeg,aki rendszeresen a szájába gyugja,mint papagájgépezen.

A PestiSrácok szerint Orbán fontos tényező az oiropolitikában, szerintempedig hasznos idiótája az amerikaiaknak,kb,mint Trump volt.
Ellenben a te szövegeid 99,66%-ban bárholoplvashatóaka jógyerekmédiában, talán esetleg hajléktalan ügyben van más véleményed,dealényege az, hogy Tarlósa hibás meg a FIDESZ.

Frick László Intézet 2021.01.14. 06:27:50

@Freud Sissy: Nelógjálmost meg a pesti srácokozásodra adott válaszom elől,ráadásul tovább is lenne.

Serény Vélemény 2021.01.14. 08:53:55

@Frick László Intézet: Van még egy érdekes dolog, amit az agymosómédia természetesen nem furcsáll. Obama a mme Sissy által valahova linkelt cikk alapján arra van kibukva, hogy a latinók "evangéliumi" (elmaradott) keresztény hitük miatt nem szavaznak a plogjesszívekre.

most egy Sissy soooha nem fogja a valóságot karcolni, de a kérdés az, hogy
- ki írta a cikket?
- ki az az élő ember a földön, aki Sáronnak nevezi a lányát (Énekek éneke:2:1 Én Sáronnak rózsája vagyok, és a völgyek lilioma.)
- miről nevezetes? - már a név, az apjáé?

Szükség esetén segítek, de a googli a barátod, érdekes az egész, ami nekem önmagában csak abból a két tényből lejött, hogy
1) az evangelical-t evangéliuminak fordította,
2) Sáron.

erről van szó:
danubeinstitute.hu/hu/blog/felelotlenek-obama-szerint-a-trumpra-szavazo-latinok

:-D

Egyébként meg én kedvelem a pesti srácokat, mert vannak dolgok, amiket ugyan ők is habverve, de legalább le mernek hozni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.14. 09:01:28

@Frick László Intézet: Ez így van. Már 2010-ben bármi olyan munkát, amihez auótba kellett ülni, meg kellett fogni egy kábelt, vagy kellett csavarozni a egy rútert, latinok végeztek abban a a projektben, amit az amcsikkal együtt csináltam.

Frick László Intézet 2021.01.14. 10:14:53

@Szorgalmas Gyémánt: A keresztyényfundamentalisták nálunk közé vannak keverve a reformátusoknak,holott evangéliumelőttiek,ótestamentálisak,Jézuskivételével nem foglalkoznak túlsokat az újtestamentummal. Márpedig a WASPamerikakeresztyénfundamentalista

a"modern zakós" marketingköntösben

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.15. 15:09:31

@Frick László Intézet: Bidenék megoldása:

"Joe Biden eskütételét a CNN értesülései szerint Leo J. O'Donovan jezsuita atya fogja vezényelni, az áldást pedig Dr. Silvester Beaman, a Biden szülővárosában, Wilmingtonban (Delaware) működő Bethel Afrikai Metodista Püspöki Egyház lelkésze adja meg."

mandiner.hu/cikk/20210114_lady_gaga_es_jennifer_lopez_is_szinpadra_lep_joe_biden_es_kamala_harris_beiktatasan
süti beállítások módosítása