Be szeretnékmutatni két fasiszta diktátort,akik az a ritka kivételek, aki tényleg is faiszta diktátorok voltak, viszont még a török egyházi közbeszéd felfedezőjének,az idültalkoholista amerikaiseggnyaló bértollnok  Magyari Péternek sem tudnak  az eszébe jutni delirium tremenses éberálmában sem:

Francisco Franco, teljes nevén Francisco Paulino Hermenegildo Teódulo Franco y Bahamonde Salgado Pardo de Andrade spanyol katonatiszt, a spanyol polgárháborúban a fasiszta erők egyik vezetője,

 

ráadásul a katolikus nemzetikeresztény kategóriában 4!44!4!!4!4!4!44!!

1939–1975 között Spanyolország vezetője.

António de Oliveira Salazar pénzügyi szakember, politikus, Portugália diktatórikus hatalmú miniszterelnöke 1932-től 1968-ig. Nevéhez fűződik az autoriter Estado Novo rendszer kialakítása, országa gazdaságának konszolidálása, majd a gyarmatok megtartásáért vívott kétségbeesett háború és az ezt követő gazdasági válság.

franco_y_salazar.jpg

A magyar geciújságírtók 90% egyszerű tudatlanságból hagyja ki a poent,10%-uk viszont úgy vanlehet vele, ha az a sok barom bevette a süket trükkjeiket, annyira tanulatlan hülyék már hogy Franco-ról semmit sem tudván,mit se  nyom Orbán karakterroblolásában,jó lesz a Kádár Geci Cigány megint Hitlernek , az bevált eddig is.

"A valóság szegényház."

/Kosztolányi Dezső/

Egyébként pedig történelmileg azért is tabu a jógyerek geci magazinokban is Franco,amiért a Spanyol Polgárháborúhoz a fejlett bezzegnyugatiak úgy álltak hozzá Hitler segge kinyalása évében,1938-ban.  A franciák pl a nemzetközi brigádok Pireneusokon átkelő menekülőit olyan koncentrációstáborokba zárták,amikhez képest a náci KZlágerei akkoron  cserkésztáborok voltak. Majd pedig a fasiszta VichyKöztársaság,Hitler francia csatlósakiadta azokat a fricceknek,akik nem haltak meg tífuszban vagy vérhasban vagy nem tudtak megszökni. A többihez már nem kell szöveg: Nyilvánvalóan Franco úgy maradhatott mindhalálig Spanyolország vezetője, hogy a fejlett oirópai bezzegállamok ezt szépen elnézdegélték évtizedeken át.

 

Jó étvágyat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6816375746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 10:34:58

Itt van egy kép a veszélyes faiszta "tömegről" (mind a 10 emberről)

mandiner.hu/attachment/0427/426969_mocsar.jpg

Ezeket a komolyan radikális, mindenre elszánt, kőkemény embereket nem tudta megállítani a Capitolium őrsége.

Kedvencem a zászlót tartó terminátor, meg is értem, hogy 1100 főt kellett a nemzeti gárdából hozatni ellenük.

Serény Vélemény 2021.01.07. 10:47:12

"országa gazdaságának konszolidálása"

ezt lefordítom: ma a Kecskeméten készült Mercedes autók alapvető alkatrésze a Cseh,
SPANYOL,
(meg még valami talán lengyel, de hogy nem német az biztos, nem jut eszembe.)

Hengerelt acéllemez.
Ami hatalmas tekercsekben érkezik a gyárba.

(műszaki vonalas megjegyzés: gyakorlatilag azon kevés EURÓPAI országok közé tartoznak, amik még tudnak acélt gyártani. Valszeg a spanyol ipar most olyan szinten van, mint amilyen szinten a franciának _kéne_ lennie. De a francia ipar már nagyjából sehol nincs.)

Frick László Intézet 2021.01.08. 05:29:28

@Szorgalmas Gyémánt: Amitmár most tudhatunk, hogy jótüntetőkbékésen,ritkásan,cuki kisgyerekkela nyakukban,mind olyan fittek,annyira aranyosak ésmosolyogva kiabálnak a megafonba.

Rossztüntető elsősorban redneck hillbilly,indiánirtópioneernak van felöltözve,a déliek zászlajával munkásbakancsban masérozó proletár barom.

És:"Verhostadt:orbánék hallgatnak!" [facebookbejegyzés,általában beszél Verhofstadt a szélsőjobbosok hallgatásáról,felis sorolja a bandát :D ]

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 14:58:45

@Frick László Intézet: Az indián fickó a Qanon mozgalom vezetője. Szerintem jó titkosszolgálati húzás volt ez, az évek alatt becsatornázott minden aktív futóbolondot a mozgalomba az USA-ban, sőt, még azon túl is.

Frick László Intézet 2021.01.09. 08:03:56

@Szorgalmas Gyémánt: Egészen lazán lézengtek apuccsisták ésa fotósok egészen felkészültekvoltak.Szerintemméginstruálták is a barmokat...ezt csinálták az amerikaiaknálunk 1956-ban.
süti beállítások módosítása