A Hurrikánfrizurás Seggarc un "elnökségében" számomra a legnagyobb döbbenet azvolt, hogy az USÁ-ban ugyan nagyobb léptékekben és méretekkel,dekb ugyanazt a kismagyar idiótizmust sikerültmeg valósítnai a sajtóban,mint nálunk. Trumpmegkreálásáig azt hiztem, hogy ha másholnem,legalább az amerikai sajtóbanélmég valami az egykori amerikailiberális szabadságeszményekből.De amikor azt láttam

és erre az egyik legszemléletesebb a Clinton-Obama Mexikói Határkerítés

hogy a mi indexgecijeink legaljasabb szelektív ténykezelős-relativizálós hazudgálósmagyaripéteresésvásárhelyi marinénis féle trükkjeit képesek alkalmazni,elszontyolodtam.

 elijah_schaffer_a_twitteren.jpg

Természetesen a Hurrikánfrizurás Bojócelnök neve az elkövetkezendő 4-5év alatt többször lesz hivatkozás és alkalmas figyelemelterelő ráfogás,mint Richard Nixon-é 50 éven át.

enough.jpeg 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2216375740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.07. 07:20:52

Megjegyzem Nixon tök jó elnök volt.

Serény Vélemény 2021.01.07. 08:59:40

@Freud Sissy: Igen, a zindex címlapján meg már ott van egy roham(m)rendőr, aki éppen egy _műanyag_ zászlórudat tartó büdösnácit teper le. A zászló meg... hát igen a zászló...
:D

(Jaj Istenem, én még emlékszem a május 1-jei felvonulások kötelező zászlóerdejére, meg arra a csúcstechnikás zászlórúdra, ami fűrészporból volt, amit gyakorlatilag beletöltöttek egy gumicsőbe. A csúcstechnika az volt benne, hogy azonnal eltört, ha valaki jobban meglengette - gyengébbek kedvéért: véletlenül sem lehetett fegyverként felhasználni.
Én értem a hülyeséget, de csőbombák?
Most ez tényleg valami vicc?
Csőbombák és műanyag zászlórudak?
Ha én zavarogni akarok, akkor minimum egy alumíniumnak látszó könnyűfémötvözet zászlórudat viszek, aminek a hegyét levágom kb 60%-os szögben, (mint a covid-vakcinációs fecskendőket szokás) és élesre köszörülöm, és rádugok egy fagömböt. Ha nincs semmi gáz, akkor zászlórúd, ha van, akkor amíg a kezemben van, engem senki nem állít meg, csak ha lőfegyver van nála...)

2021.01.07. 09:05:05

@Serény Vélemény: nem biztos, hogy zavarogni akart. Odament, és elég, ha egy-két ember spontán elindít valamit, akkor a tömeg sodródik utána.
Lásd pár éve, mikor valami őőőőőrületes focimeccs után "spontán vidám fiatalok" bulizták végig a körutat.
Ott is szerintem valaki elindította, a többi meg ment vele. És tök jó volt, mert mindenki láthatta, milyen tömegigény a foci. Szerintem a fiatalok kb 80%-a egyszerűen sörözni volt előtte a körűti kocsmákba, de végre volt valami jó buli, és beszálltak.

Serény Vélemény 2021.01.07. 09:10:24

@Freud Sissy: Persze. Spontán. A világmindenség harmadik legőrzöttebb objektumában. Spontán.
Amikor gyújtogattak, és lőttek, a nemzeti gárda véletlenül sem avatkozott közbe, mert a BLM-nek lehet.
A spontánok ellen meg szinte perceken belül.

2021.01.07. 20:20:23

@Serény Vélemény: milyen érdekes teória a zavargásokról! Ha valahol az arabok / szírek / migráncsok zavarognak, akkor ugye, ők zavarognak.

Ha valahol a populista pöcsfejek hívei,mint trumpisták, vagy itthon focihuligánok zavarognak, akkor azt a libernyákok szervezték titkosszolgálati módszerekkel, mert mint tudjuk, ezeknek a tahómacsó pöcsfejeknek a hívei aztán tényleg nem ostobák és nem agresszívak, nem hirdetnek mindenféle zavaros felsőbbrendűséget, ami arra korlátozódik, hogy két sörbüfike között magukat gondolják különbnek mindenkinél.

Miért is zavarognának,agymosó gazdáik aztán tényleg nem napi szinten hergelik őket válogatott hülyeséggel, mint amikor a kutyát csibészelni tanítják.
Csak itt nem CSIBÉSZ-re kell ugrani,hanem LIBERNYÁK, meleg, stb szavakra.

Mi történt? Pont, az, ami látszik.
Addig hergelte a tömeget, amig balhé lett.
Ezt akarta? IGEN.
Heccelte az embereket? Igen.

Továbbá, ha egy populista pöcsfej nyer, akkor tiszta volt a választás, ha a populista, láthatóan elmeháborodott pöcsfej (lásd Trump) veszít, akkor csalás volt.

I won the election! :DDD
Te is be vagy csibészelve.
HUHOGTATÁS
LIBERNYÁK

2021.01.07. 20:41:14

@Serény Vélemény: érdekes módon, mikor pl. itthon a libernyákok elvesztették a választást, egymás között kissé berúgva röhögcséltek, hogy "nem azt mondták, Feri.."
és eszükbe nem jutott zavargást kelteni vagy embereket heccelni
Úgy emlékszem, mikor Trump nyert akkor sem volt ilyen hacacáré, Clintonné elegáns fehér nadrágkosztümben elfogadta az eredményt
Már többször mondtam, a pártok és a szavazók nem politikai nézet, vagy jobb-és baloldal mentén,hanem emberi tulajdonságok mentén hasadnak erre vagy arra
Amúgy meséld már el, azt a prémsapkás trumpistát szerinted Biden irányítja? :D
Egyébként meséld már el,

2021.01.07. 20:42:30

folyt...szóval azt meséld el, hogy lehet, hogy Karácsony megválasztása után nem volt zavargás. Nem számítottak rá,hogy nyerhet, és nem szervezték meg?

Serény Vélemény 2021.01.07. 20:54:44

@Freud Sissy:
www.aljazeera.com/news/2016/11/11/protests-against-donald-trumps-win-turn-violent

eu.usatoday.com/story/news/nation/2016/11/11/anti-trump-protesters-pepper-sprayed-demonstrations-erupt-across-us/93633154/

abcnews.go.com/Politics/thousands-us-protest-president-elect-donald-trump/story?id=43427653

a tipikus kettősmércés stemplizés és a tipikus kollektív felejtős játék...

:-)

Megint' az van, hogy a Trumpistanácik, amikor zavarognak, akkor ők gonoszok. amikor ugyanezt a fejlettjóóldali demo-kraták teszik, akkor az jó, üdvözlendő dolog...

2021.01.07. 21:05:26

@Serény Vélemény: értem, tehát ha az antitrumpisták zavarognak, akkor ők zavarognak. Ha a trumpisták zavarognak, akkor Biden szervezte.
Bárki zavarog, azt a demokraták meg a libernyákok szervezték :D

Frick László Intézet 2021.01.08. 05:39:25

@Freud Sissy: Nézd ez egy komoly szakma.
Te,mint gyűlöletbetegségedbe vakult naíva... valamiféle óóóóriási-nagyköltségvetésű cuccost tudsz elképzelni.

Miközben,mint Tüchtige Hausfrau,nagyon jólismereda nőifogásokat,még ha te magadnemis alkalmazod, hogymennyire takarékosmozdulatokkallehet pla reggeli brrrr-brrrr mosakodást elspórolnimindössze pár fifff-fiff és valami parfőmfátylaival.

Vagyis: Ugyan,miért is kellett volna az EGÉSZ-et megrendezni,amikor apolitikaiostoba (majdnem annyira buta Trump a politikához,mint te...viszont te semmifélefunkciótnemambicionálsz).

AmikorKádár és Szuszlov megtervezték az Ötvenhatos Őszi Eseményeket...mindössze párszázprovóra volt szükség. Tudom, hogy téged nemérdekela történelem,pedig akipolitikából tudni is szeretne valamit,az nem a LújzákÚságjábólfogja megtudni.

Maguka "forradalmárok"megfigyeltékabban a jelenben, hogy bizonyos piaci kofaasszony kinézetű uszítók jelennekmeg a lincselésselvégződött események ELEJÉN, de akkor,amikormáraaztán konkrétan alámpavasra húzták föl az ÁVÓs[sorállományú-t] akkor ezeka kövér félfogúnénik... valahogy... eltűntek.

A TV székházostrombólis azokaképek vannakmeg a fejecskédben,ami alapján a gyűlölséhged orgazmikusakat élvezhet,apotrohás geci bandája,plaz a lány,aki,ahoy párezren másokis felismerték a provokációt.. eléállt a csöürhének,hogy hagyják abba,hiszen provokáciiórólvolt szó.

Tudjuk, hogy Trumphurrikánfrizurás seggarc éspolitikiai zsírostoba is,annyira azértnem, hogy a KIHANGSÚLYOZOTT ATROCITÁSOK-rabuzdította volna a tömeget.

Ne felejtsd el:@Serény Vélemény:

Az Egyesült ÁllamokMegválasztott Elnökeolyan szakember,akiott voltKoszóvóban a szarkavaráskor és az Orosz-Ukrán válságkirobbantásáta helyszínen irányította SZAKEMBER hozzáértó,tudja,hogy nem 444444 embert kellmegvásárolni 10 Dollár/ Kopf, csak 10 embert kellmegvásárolni 200 Dollár per Kopf.

Frick László Intézet 2021.01.08. 05:40:42

@Serény Vélemény: @Freud Sissy:
Valaki bevitt egy fekete alapon EzüstSzürke geometrikus Izé-s zászlót.Amiról lehetett egy 3mp-skivágást készíteni,ami alapján akár nácizászló is lehet.

Frick László Intézet 2021.01.08. 05:42:25

@Freud Sissy: Annak idején jókat röhögtem akismagyar jócsürhe-rosszcsürhe szembeállításokon.a a mieink tüntetnekazok a jókokok, ha a zellenségeink,a rojattak,a büdesekek.

Ez engemis meglepett, hogy annyiév után ide jut Amerika is. Hogy:Már senki nemképes a liberális józan eszénél lenni.

CSak Mr Nixon süket trükkjei.

Serény Vélemény 2021.01.08. 08:54:47

@Frick László Intézet: Nem arra a zászlóra gondoltam, hanem az index címlapos az ún. 13 csillagos - amikor a csillagok egy körben vannak- un Betsy Ross flag-re : en.wikipedia.org/wiki/Betsy_Ross_flag

2021.01.08. 08:58:56

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet: akkor én, mint gyűleletbetegségbe fulladt bepiáloshuggyosjoli ÚJRA összefoglalom

1.Ha a libsik, balosok, demokraták zavarognak, akkor csürhe, zavargás

2.Ha trumpisták, orbánisták, populisták, szélsőjobbok zavarognak, akkor őket az 1. pontban felsorolt csoport agentprovocatörei hajszolták zavargásba.

Serény Vélemény 2021.01.08. 09:05:08

@Freud Sissy:
Ha törnek, zúznak, autókat gyújtanak, és rendőröket vernek meg, illetve lőnek le, és még gyerekeket és tinédzsereket is lelőnek, és mindeközben még kirámolják a kirakatokat is és egész műszaki boltok árukészletét tüntetik el aaaz micsoda?

A függetlenjóoldal szerint békés tüntetés a rendszer szintű rasszizmus ellen.

Frick László Intézet 2021.01.08. 09:05:40

@Freud Sissy: Jó,hát ez most könnyű lesz.

Játszásiból legyünk rendőrök,akkor rendben van,én leszeka büdös orbáncigány trumpnácik ellen kiállós rendőr,te meg az olyan aranyos üdelehelletűek elé állhatol:D

akarsz halottimatekozni is?

Seattle-ben a mennyi halott rohadt ott,mert az olyan aranyosak csak ki se adták a tetemeket.

Annyi a különbség,hogy Orbán politikai képességei közepesek

Trumpnak viszont nincsenek ilyen képességei.

Még annyit szeretnék hozzátenni:Akinekvoltakpolitikaiképességei1956 őszén,az akit csak tudott,az otthonmaradásra éskise az utcáralépésrebuzdított.

A zseni viszont Kádár ésSzuszlov volt,még Gerőis csak egy hasznos idióta volthozzájukképest.

Még Tito-t is megvezették,mint a birkát :D

2021.01.08. 09:12:01

@Serény Vélemény: ne térj el a témától. A téma most, az, hogyha a blacklivematters kapcsán zavarognak, az ugye zavargás.
Ha trumplisták zavarognak, akkor abban demokrata agentprovokatőrök keze van.
Ez a téma.
Mondd, nálatok a cégnél nem szokott megbeszélés lenni? És gondolom, ott, ha valaki eltér a témától,akkor udvariasan visszaterelik. Érted miről van szó, nem?
Tehát újra
ha nektek nem megfelelőoldali zavarog, akkor csürhe, zavargás
ha nektek megfelelőoldali zavarog, akkor abba az aljasgecijógyerekek heccelték bele fizetett provokatőrökkel.

2021.01.08. 09:14:59

@Frick László Intézet: a téma továbbra is az, amit SVnek írtam
Ha szemétjógyereklibernyákdemokrata zavarog, az zavargás

Ha trumpist,orbánista, populista, szélsőjobbos zavarog, akkor abba a másik oldal fizetett provokatőrei beheccelték.
És Trump még VÉÉÉÉLetlenül sem pofázik hónapok óta arrol, hjogy

I WON THE ELECTION!
Meg nem hagyom el a fehérházat, meg akadályozzák meg a rep. képviselők Biden beiktatását.
Semmi ilyet nem mondott.

Serény Vélemény 2021.01.08. 09:44:25

@Freud Sissy: "Ha trumplisták zavarognak,"

NA itt az agymosás gyümölcse!

Egy békés, agresszívnek nem nevezhető tüntetést hogyan lehet zavargássá hazudni/fokozni.

2021.01.08. 09:50:37

@Serény Vélemény: meséld a halott rendőr családjának.

Serény Vélemény 2021.01.08. 10:30:35

@Freud Sissy: Vagy a halott veterán katonanő családjának inkább?

2021.01.08. 10:38:32

@Serény Vélemény: A rendőr a Capitoliumot védte, oda volt beosztva. És mi dolga volt ott a veterán katonanőnek? Mit csinált ott,milyen célból?

2021.01.08. 10:39:25

@Serény Vélemény: Na, tényleg várom a választ, változtatsz-e a kommunikációs stílusodon, vagy lépjek le?

2021.01.08. 10:52:29

@Serény Vélemény: tehát nekem minden kommentembe bele van szőve ugyanaz a 3 jelző agymosott, gyűlöletbeteg, egybites, stb.
Én használom állandóan a függetlenjóoldal, geciújságírás, stb jelzőket is.
Már észre sem veszitek, hogy kommunikáltok, annyira beleégett a szóhasználatotokba ugyanaz a néhány jelző.
Ami semmit nem tesz hozzá a mondanivalótokhoz, ellenben kommunikációs gátként működik

2021.01.08. 10:52:54

@Serény Vélemény: HUHOGTATÁS. Az ellenvélemény pedig HUHOGTATÁS.

2021.01.08. 10:56:08

@Serény Vélemény: meg a tények, számok is, HUHOGTATÁS.
esetleg rinyálás, hiszti, ajvékolás
amikor drágajó Rózsikanéni hülyeségei ellen szóltam,akkor is, ugye hisztiztek a pedagógusok. EZEKNEK kellett 7-8 év, hogy belássák, kurvanagy hülyeségeket találtak ki, és egyesével kivezették ezeket az intézkedéséeket a rendszerből.
De ha akkor szólni mert valaki, akkor rinyált meg hisztizett.

Serény Vélemény 2021.01.08. 11:07:16

@Freud Sissy:
tény 1)
egyszerre legalább hárman itt a blogon, a feleségem, ezen kívül egyébként még néhány általam preferált műsorvezető és pár ember egyöntetűen: tényeken alapuló kérdéseket fogalmaz meg a a tegnapelőtti washingtoni eseményekkel kapcsolatban, amelyek azok "erőszakos" jellegével kapcsolatos fenntartásokat és még néhány ilyen konkrét tényszerű elemével kapcsolatos fenntartásokat fogalmaznak meg.

TE ezzel szemben az általad preferált sajtóban olvasható, és előadott narratívát ismételgeted mint az egyedüli elképzelhető - vagy elképzelhetetlen valóságot.

Ezt a jelenséget, ha elvonatkoztatunk tőled és tőlünk, akkor hogy hívják?

2021.01.08. 11:26:27

@Serény Vélemény: akkor ha jól értem, a szőrmesapkás elmebeteget úgy photoshoppolták be az épület folyosójára?

Serény Vélemény 2021.01.08. 11:38:04

@Freud Sissy:
"szőrmesapkás" -- ok
"elmebeteg" -- ok.

Szerintem is igen. elmebeteg és szőrmesapkás.

DE HOL VAN BELŐLE AZ ERŐSZAK?

Szerintem az egész játék arra ment ki, hogy Trump létező, valóságosan elkövetett politikai baklövését - jelentős hibáját - felszorozzák valami nagyon durva szabadság korlátozó intézkedés megalapozó tényleg durva értsd: terrorista eseménnyé.

Napokkal előtte már sejtettek valamit, ami azt jelenti,hogy az nsa már tudta, órákkal előtte már világos volt a tömeg, a tömegben részt vevők, és minden.

DE MÉG ÍGY sem jött össze az elvárt esemény: a patakvér és a törés-zúzás, és most jön az agymosás része, aminek Biden nyilatkozata már mutatja az irányát.

Serény Vélemény 2021.01.08. 11:41:40

No meg az is, hogy még mielőtt egyáltalán kiderült volna az erőszak mértéke, a ... sajtóban már "Trump erőszakos támogatói" szófordulat volt csak fellelhető, míg az ennél semennyivel sem kevésbé erőszakos tüncikézésekről maximum a "erőszakba torkollt/fordult" kifejezés érhető tetten...

2021.01.08. 11:42:10

@Serény Vélemény: továbbra sem értem, mit vársz tőlem.
Heccelte Trump a híveket? Igen
Betörtek a Capitoliumba? Igen
És én vállaljak felelősség azért, hogy Biden vagy a demokrata sajtó ezt hogy tálalja Amerikában? Vagy mégis mit szeretnél hallani?
Örzött épületbe tömegben benyomulni randalirozás. Hogy lehet más szóval mondani?

2021.01.08. 11:44:08

@Serény Vélemény: elárulom neked, SEMMIFÉLE nyomást nem tudok gyakorolni sem az amcsi, sem a hazai sajtóra, miről és mit írnak.
Ez a másik, amit kommunikációs gátnak tartok itt, hogy azt írta a cnn....és akkor én magyarázzam meg, miért azt írták. Mi vagyok én, felelős szerkesztő?
Tegnap egész nap melóztam, még csak nem is olvastam, miket írtak. Pár képet láttam, az ütős :))) volt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 11:47:03

@Freud Sissy: A prémsapkás "trumpista" egy összeesküvésgyártó üzletember, és természetesen nem Biden irányítja, az irányítja, aki Bident is irányítja.

Serény Vélemény 2021.01.08. 11:49:06

@Freud Sissy: Mondjuk azért annyit tehetnél, hogy nem hiszel el mindent, legalább is azonnal...

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 11:58:57

@Freud Sissy: Őrzőtt épület... ott vannak a CNN felvételei. Hol vannak az őrök? Az az 5 ember az őr? A Nemzeti Gárda reakcióideje több óra? ÉS ha fegyveres terroristák törnek be, akkor gond nélükl lemészárolják a teljes politikai elitet?

Itt a videó egy tüntető lelövéséről.

twitter.com/i/status/1347076676342185984

Ez kivégzés volt, célzott lövés egy fegyvertelen emberre, a twitter népe medig ujjong a történteken. Ilyenkor hol vannak az emberi jogok nagy védői? Csak úgy belegondolok, ha ez egy feketével tették volna...

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 12:06:42

@Freud Sissy:
Heccelte Trump a híveket? Igen
Betörtek a Capitoliumba? Igen
Egyételműen bizonyítható a kettő közötti összefüggés ? Nem
Védték a Capitoliumot az elvárható szinten? Nem
Reális, hogy 300 bolondember fegyverek nélkül elfoglaljon egy ilyen épületet, a nemzeti gárda órákat késsen, de a CNN egy másodpercet sem? Nem
Lenni kell tehát valaminek a hátterében, amit nem ismerünk? Igen
Cui bono? Bidennek és a demokratáknak például igen
Bűnbaknak persze pont jó Trump, ahogy eddig is? Igen

2021.01.08. 12:16:40

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:
akkor foglaljuk össze
Heccelte tr. a tömeget? Igen
Betörtek az épületbe? Igen
Még ő 2 hétig a hivatalban lévő elnök, tehát elvileg fegyveres erők, őrség, stb az ő fennhatósága alatt állnak? Igen

Miért volt ott a cnn két perc alatt? Mert nyilván ott volt már órák óta, ahol a tömeg
Eléggé fóliasisakos összeesküvés elmélet, hogy az egészet Biden mozgatta
esetleg a szabadkőmüvesek? :D
Akkor, ha jól értem, ÍTrumpot is Biden mozgatta, hogy hetek óta beszéljen hülyeségeket, és heccelje a tömeget?

2021.01.08. 12:17:38

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény: ja, és még egy
ahogy a nyomozós filmekben mondják
INDÍTÉK
megnyerte Biden a választást? Igen
ezek után szüksége van botrányra? Minek lenne?

Serény Vélemény 2021.01.08. 12:24:01

@Freud Sissy: Mert van egy ennél nagyobb botrány, amit el szeretne ezzel fedezni: ti. súlyos legitimációs botrány, amit a választási csalások miatti jogorvoslati kérelmek csípőből történő elutasítása okozott több helyen.

Nem elég az, hogy nem voltak választási csalások, ezt hihetően be is kellett volna bizonyítani.

Így az egyszerű nép egyszerű fia honnan tudná, hogy nem voltak rendszer-szintű csalások?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 12:28:57

@Freud Sissy: Ha órák óta güylekezik a tömeg, akkor miért nem erősítik a védelmet?

Olvasd el méegyszer, amit írtam, nem állítottam, hogy Biden mozgatta a szálakat, azt írtam, az mozgatta, aki Bident is mozgatta.

A szabadkőművességet, fólaisisakot és hasonlókat ne adj számba, ne tereld el a beszélgetés fonalát, hogy aztán szalmabábként szétcsapasd azokat.

Az indíték mi volt? Megalázni és besározni 74,222,958 Trump szavazót, azt a látszatot kelteni, hogy a törvényes hatalmat megpucssolni akaró demokráciaellenes agyatlan csőcselék.

Polgárháborusdit játszani nem lesz annyira jó móka a demokratáknak. Bár menyiségileg többen vannak, a veteránok, katonák, rendőrök, képzett lövészek, fegyverbuzik, gárdisták elsöprő többsége republikánus, szóval ha egyszer berobban az USA, az nem két egyenlő fél küzdelme lesz. Nagyon nem.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 12:37:30

@Serény Vélemény: Biden papíron 81 millió szavazatot kapott - ami nagyon sok, de 74 millió ember elutasít mindent, amit ő képvisel. A köztársaságuk alapja, a közös, oldaltól függetlenül elismert értékek hiányoznak. 74 milló ember nem akar transzvécét és azt, hogy a gyerekeit az LGBT lobbi tananyaga alapján neveljék fel. Ragaszkodnak a fegyvertartási jogukhoz, az istenhazacslád szeürintük nem a történelem szemétdombjára való hüyleség, ésatöbbi.
A magukat vallástalannak gondolók ezt sosem értik meg: a spirituális értékek sokkal fontosabak, mint a leszbikus kenyai nők házassgi jogai.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 12:43:34

@Serény Vélemény: Egy választási megfigyelő eskü alatt valotta, hogy Pennsylvániában akár félmillió hamis szavazatot is bevihettek.

twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1331678008210464768

KI sem vizsgálták, le sem söpörték, egyszűeren ignorálták.

Az audit logok pedig egyszeűren eltűntek.

"We just learned 2 days ago that virtually all chain of custody logs, records, yellow sheets, everything was gone. All forensic evidence, all custody sheets in Delaware county are gone"

2021.01.08. 12:43:43

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény: Potrohás itthon 2,49 milla szavazatot kapott, az ellenzék is hasonló mennyiségben. Potrohás elutasít mindent, amit ez a NEM RÁ szavazó közel 2,5 millió ember képvisel.

2021.01.08. 13:01:14

@Szorgalmas Gyémánt: Bident minden közvéleménykutatás nyertesnek prognosztizálta.
És valóban nyert.
Akkor csalás. Érdekes, mikor Trump nyert, akkor nem volt csalás. Csalás mindig csak akkor van, ha nem a populista / szélsőjobbos / trumpli / potrohás nyer
Tehát mondjuk ki, vagy Trump / Potrohás / Populista hülye/ szélsőjobbos nyer, vagy nyilvánvaló csalás.

EGY ember mondta. Ja, UFO-val is többen találkoztak már, vérfarkassal, és nyilván rengeteg embernek elég néhányezer dolcsit fizetned, akkor ő azt lát, amit te szeretnél.

Serény Vélemény 2021.01.08. 13:12:36

@Freud Sissy: Oké, akkor ennek nézz utána még egyszer!

Listán 18-ban a fidesz 2,8 millió szavazatot kapott. (ebben benne van 250e körüli levélszavazat.)
A következő a jobbik, aki 1 milliónál valamivel többet.

És utána jön csak a többi párt.

Itt nem arról van szó, hogy van két értékrend, és két szavazóbázis, hanem arról, hogy van egy kiemelkedő párt, egy nagyjából széljobb, meg egy csomó futottak még!

Serény Vélemény 2021.01.08. 13:15:09

@Freud Sissy: "Bident minden közvéleménykutatás..." Ez ugyanaz mint a ipa felezése = kivéreztetés.

Igaz ugyan, hogy győztesnek prognosztizálta, DE úgy, hogy közben jelentős előnnyel győz. A valóságban pedig éééppenhogy sikerült neki győzni. (A választási rendszer sajátosságai miatt.) ÉS itt a normálisabb amerikaiak érezhetnek egy kis furcsaságot...

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 13:46:16

@Freud Sissy: Hol van Magyarországon olyan jelenség, mint Utah-ban, ahol gyakorlatilag simán engedélyezett a poligámia és az evolúcióról úgy tanítanak, hogy hát ez ilyen modernista baromság, a világ 7000 éves, benne van a Bibliában, de le kell ezt is adni, mert kötelező, de ne higgy benne? Hol van olyan, hogy több a regisztrált lőfegyver, mint a regisztrált lakos?
Hol van olyan, hogy a kormnányzat bevezet valamit, a helyi vezetés pedig bele sem szarik, ennek pedig a következményei nincsenek?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 13:56:45

@Freud Sissy: Megnt a számba adsz olyanokat, miaket nem mondtam, majd szlambábként püfölöd. Linkeltem egy felvéelt, main ltáhatod, hogy egy válaszátsi megfigyelő eskü alatt vallotta, félmillió szavazatot vhettek be Pennsylviniában, 47 USB kártya egyszerűen eltűnt, 127 ezer levélszavaz megszámlálása után 200 000 szavazatot kapott Biden és így tovább. Az audit logok két nap után már nem voltak elérhetőek, (ez is milyen), így egyszerűen ignorálták a vallomást.
Eddig a váláasztásokon átlagosan 1.5%-a volt a levélszavazatoknak rontott, most néhány ezrelék.
Detroitban osk helyen 95%-ot kapott Biden... Lukasenko beérte 80-nal.

Mivel ezekre a kérdésekre nincs megnyugató válasz, marad a politikai ellenfél hiteltelenítése. Amire tökéletes egy sámánruhás barom, aki "puccsot" próbál meg végrehajtani. Ez igaz, láttam a tévében.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 14:03:24

@Freud Sissy: Eskü alatt vallott megfigyelő mondta, akinek az a dolga, hogy az ilyen eseteket jelentse, nem egy sámánruhás futóbolond, aki hogy, hogy nem, 300 fős "tömeggel" bejut a világ egyik legvédettebb épületébe. Ezt ki kellett volna vizsgálni, de nem történt meg, mert már nincsneek meg a számítógépek audit logjai... amiket egy banknál megőriznek 5 évig lakossági ügyfelek esetében. Itt törölték őket, biztos pont akkor lett tele a storage szerver, és mit is törölnénk róla, ha nem a választás menetének elektonikus naplóját...

Az agyonlőtt ostromlóra sem mondtál, semmit, ott miért nem vizsgálja senki a fegyverhasználat jogosságát?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 14:16:45

@Freud Sissy: Egyéni választókerületre lebontva így nézett ki:

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/Parlamentswahl_in_Ungarn_2018.svg

Egyfordulós választás, aki az első, az viszi az egyéni mandátumot. A darabszám csak a listás helyek elosztásánál érdekes.

Az USA pedig így néz ki:

i0.wp.com/www.brookings.edu/wp-content/uploads/2019/03/2019.02.28_Bill-Frey_Map1-final-version.png?w=768&crop=0%2C0px%2C100%2C9999px&ssl=1

Ez különösen annak a fényében érdekes térkép, hogy a déli államokban már kisebbségben vannak a fehér szavazók.

heki 2021.01.08. 19:02:06

@Freud Sissy: valahogy kéne definiálni precízen a "populista" minősítést, mert a jelenlegi definícióink eléggé szegényesek, megtámadhatóak.
De induljunk ki a populista jelenlegi definíciójából: populista az, aki a közösség legprimérebb, törzsi ösztönére hatva, ellenségképe(ke)t gyártva egy "elnyomó elit" ellen agitál a nép nevében, de saját hasznára hajtva.

(Mondom, nem pontos definíció.
Ha van pontosabb, szólj.)

De mindezek fényében,
eme definíció mentén:
Orbán Viktor populista? Igen.
Erdogan populista? (hááááát, necces, szerintem, inkább polgárháborús hérosz, - de lehet, hogy csak populista, lehet.)
Gyurcsány populista? Igen.
Karácsony Gergely populista? Igen.
Trump populista? Igen.
Biden populista? Igen.
Greta Thunberg populista? Igen.

Putyin populista? Nem. - Ő cár atyuska.
Merkel populista? Hol igen, hol nem. Ő politikus.
Macron populista? Hol igen, hol nem. Ő politikus.

És így tovább.
Jelenlegi definícióink szerint a politikusok többsége populista.

Ebből az következik:

vagy ez a kánaán.

Vagy nem pontos a definíció.

Valószínű az utóbbi, tehát mit is jelent az, hogy populista?

heki 2021.01.08. 20:18:20

@Freud Sissy: sok kérdés.
Populista szerinted:
"a meghatározása) aki azt az "egyszerű népréteget" akarja megnyerni magának, akinek a pofakönyvben a legmagasabb iskolai végzettsége az "élet iskolája" meg hasonlók. Érzek benne egy nagyfokú értelmiség ellenességet, és ebben nem ellentmondás, hogy pl. itt SV valószínűleg magasan képzett műszaki diplomás lehet, mert a vidéki műszaki értelmiség mindig is kilógott preferenciákban a többiek közül.
Populistának tekintem, aki roppant leegyszerűsített üzeneteket küld, amik nem igazak, de könnyű megjegyezni, és könnyű magadévá tenni, nehogy soros nevessen a végén, migráncsok, stb."

Bocs, ne haragudj, ez semmivel sem pontosabb definíció, mint amit mondtam, sőt, inkább pontatlanabb, mert belekevered a vidéki műszaki értelmiségiek iránti (lehet, hogy jogos) előítéleted, valamint a tanulatlanabb rétegek iráni előítéleted. :)

Szóval mi is a populista?

A politikus valószínű populista, általában, de
lehet, hogy ennek ellenére megbukik,
de ha nem az, akkor meg biztos megbukik. )
Lásd Scihffer bénázása a tehenek körül anno, még LMP korszakában.

Viktor és állandó háborús retorika:
én, mint katolikus anarchista, azt mondom, hogy Viktorból, mint nyakas kálomista kurucból kiirthatatlan ez. "Harcban állunk a vírussal", "Fürkészeket és portyázókat küldtünk ki a világ minden részére" "Partraszállunk" stb. stb. ez a kuruc mentalitás szerintem Orbán református (kálvinista) lelkületéből fakad.
Erről szerintem nem Orbán tehet, hanem a kálvinizmus kettős predesztináció elve hatása.

Mondom, én, mint katolikus anarchista, az ilyen szövegeken mosolyogni tudok, annak ellenére, hogy saját klérusom nagy része (nem mind), a mai Magyar Katolikus Egyház úgymond szépen lefeküdt Orbán hatalmi szőnyegére. Böjte Csaba és Barsi Balázs nem, de hát aki képzett katolikus, az tudja, hogy mindig is volt ilyen az Egyházban, a mi legnagyobb szentjeink (Assisi Szt. Ferenc, Don Bosco, Néri Szt. Fülöp stb.) olykor a legnagyobb csatáikat saját klérusok ellen vívták.

Röviden: ez a háborús retorika egyszerűen az eleve kiválasztatottság (predesztináció) elvén alapul, én legalábbis így látom, és mindig mulatok ezen.

Az más kérdés, hogy eme retorika mennyire korbácsolja fel az indulatokat, mennyire osztja meg az országot, de nekem, mint katolikus anarchistának könnyű mulatnom ezen. (Mindig szórakozom, hogy Viktor milyen textust tud háborús kontextusba helyezni, olykor meg is lepődöm, hogy milyen kreatív. Vírus elleni harc, na bazmeg. :) )

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 21:28:39

@heki: Thuküdidész a ​peloponnészoszi háború című művében azt írja, amikor a várost elkezdték ostromolni a barbárok, az epidamnoszi elit egyszerűen kisétált a kapun, szövetkezett velük és együtt fosztották ki a városállamot. A mai Amerika elitje pedig fogta és átvette az ipart Mexikóba, Kínába és Indiába. Volt más okuk a profitéhésgükön kivül? Nem volt. Ehhez az értelmiség pedig magyarázatot szállított, neves közgazdászok írtak jelentős műveket az ipar áttelepítésének szükségességéről, a sajtó mindig naprakész magyarázaotkat szállított arról, miért szükségszerű újabb és újabb munkahelyek millióinak megszüntetése, és nem volt egyetlen embr se, aki azt mondta volna, nem igaz, ohgy csak olyan gazdaságot lehet építeni, ahol a Fordot Mexikóban szerelik össze. Csodálod, hogy ezek után jött egy ember,aki azt mondta, a mexikói összerelésű autókra 35% büntetővámot szabok ki, ha rám szavaztok és az emberek rászavaztak? Mert egyetlen politikus is ilyet mondani rajata kivül? Dehogyis, lapítottak, mint szar a fűben. A nagyávorroks és az elit üzenete: ha a rozsdaövezetben élsz, megérdemled a pusztulást, ez a modernitás, nem tehetünk, nem is kell tennünk ellene semmit. Aztán utána jön a nagy csodálkozás, honnan is kaphatnak szavazatokat a poplisták és honnan is ered az elitellenesség.

Trump eredménye annak a fényében meglepő, hogy temrészetesen nem iparosította vissza az USA-t, a mexikói összeszerelésű autóimport 2019-ben rekordot döntött, a falhoz valami 20 km-t épített hozzá és az a COVI_D miatt a munkanélküliség nagyobb, mint a megválasztása előtt.
Ehhez képest ha Gergiában 5500, Pennsylviniában 30 ezer, Nevadában 15 ezer Biden szavazó mégis inkább Trumpra voksolt volna, ma ő lenne az elnök.
Szóval nem csak populista üzenetek vannak itt.

heki 2021.01.08. 21:37:01

@heki: elnézést, sok az
"én, mint"
indítású szöveg. Kicsit gáz így,
bocs.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 21:56:26

@Freud Sissy: Egyszerre nem lehet valami populista, szélsőjobboldali és konzervatív. A populista elitellenes, a konzervatív természetesnek tekinti a a társadalmi hierarchiákat és hogy a tömegeket egy kisszámú elit vezeti, és irtózik mindenféle radikális társadalmi átrendezéstől, a szélsőjobbos mázzal leöntöttől is.

heki 2021.01.08. 21:59:25

@Szorgalmas Gyémánt: Én most nem akartam Trump-ról, és az az ő valós vagy vélt elit-ellenességéről beszélni, mert ehhez nem értek,
de nagyon érdekes, amit írsz.
Ugyanakkor a populizmusról csak annyit akartam megjegyezni, hogy minden politikus KÉNYSZERESEN kell, hogy populista legyen, egyébként "megdöglend" (in.: Gyalog-galopp.)

Szóval a "populizmus" nem bír negatív értékkel, egyszerűen van, volt és lesz.

Trump-ról meg nagyjából ugyanaz a véleményem, mint dudi-nak,
de még abban vitatkozom vele, hogy Obama (mint utolsó "igazi politikus elnök") még ráadásul irtózatos geci is volt, szerintem,
Béke-Nobel díjat is kapott, a háborúi előtt, édes faszom.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 22:04:13

@Freud Sissy: Azt megkérdezhetem, hogy a vidéki műszaki értelmiség preferenciákban mivel lógott ki mindig is a többiek közül?
Egyáltalánk ki a vidéki műszaki értelmiség? Egy fizikaialg kistelepülésen élő, dea globális knowledge economy-ban dolgozó rendszermérnök vagy szoftverfejlesztő például az?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 22:28:51

@heki: Elméletileg a a mai ún. nyugatos demokráciának az lenne a célja, hogy a tömegek számára biztosítson minőségi életét. A takaríthoznói állásából is tisztességesen meg lehessen élni, a takarító gyereke is lehessen vezérigazgató, ha van hozzá elég tehetsége, szorgalma, satöbbi.
ÉS ezt egyre inkább nem képes hozni a fejlett Nyugaton sem. Érdekli ez az elitet? Túrót, annyit mondanak :life long learning az új módi, képezd át magad, légy versenyképes, a hiba cskais benned van, a rendszer megkérdőjelezhetetlen.
Az elitellenességnek ez a fő oka: az elit nem azt teszi, ami a dolga lenne, épp ellenkezőleg, szakmainak álcázott hazugságtengert generál, és aki ezekre rámutat, az nagyon gyorsan megkapja a populista jelzőt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 22:48:30

@heki: a magyar baloldal elég speciálisan populista, ők azt állítják, hogy Orbánék poplisták, miközben a legklasszikusabb populista üzeneteket ontják magukból "Trump jó volt a magyar kormánynak, Biden Magyarországnak lesz jó" (Karácsony), "szavazz rám, és az EU-s források végre nem Orbán stórmanjait, gazdagítják majd, hanem azokat, akiknek azt szánták, a magyar embereket (Donáth Anna).

A populizmus tankönyvi esete - a korrupt elit vs we the people.

A Karácsony FB poszttból azonban felfigyeltem egy számra, azt írta, a magyar GDP 36%-át termeli Budapest. Ezt előtte 50-60%-ra tették, (legalábis papíron, papíron példuál magam is Budapesten dolgozok) amit el is tudok hinni. Ha viszont már szerinte is 36% a budapesti részesedés, az azt jelenti, a vidéki gazdaság nagyot ugrott még a statisztikák szerint is. Eddig egy dolgozatról tudok, ami a fidesz sikerességét gazdasági, nem pedig populista soroskampányokra vezeti vissza. A populistázás nem megmagyarázza, sokkal inkább elfedi a valóságot.

Frick László Intézet 2021.01.09. 07:54:28

@Freud Sissy: @Szorgalmas Gyémánt:

A populizmus Rencervátás utáni kezdetei főleg az un "jobboldara" magyarázhatóak rá.Ott van Torgyánpopulizmusa.

Mamár apopulizmus nem szégyen,pl Fekete-Győr napontamég Torgyánt isképes alulmúlni. Szabó Tmea és Bangóné meg Kórozs pedig Pijolós Joli és Iszos Julis színvonalát a parlamentben képviselik.

Ha egy időbusszalidehozok 1993-ból50 MSZP-stésmegmutatom, hol tart ma az MSZP... kikre szorulrá,akik hogyan... nem hiszik el.

Gondoljatok csak arra,mit jelent az Internet Népe. Hogyan lincsel.

Frick László Intézet 2021.01.09. 07:57:46

@Szorgalmas Gyémánt: @heki: @Freud Sissy:
Amerika Újra Naggyá Lesz!

és

AmerikaÚjra Kész A Világ Vezetésére.

nem nem két véglet,hanem kontinuitás.

Trumpa populista faiszta és akkor Biden ennek csak az ellenkezője lehet.

Hát Biden UGYANANNAKapopulizmusnakésugyanúgy dolgozik.Annyi, hogy Trump csak dumált, Biden címén azonban majd "tettek" következnek,bárlényegében Trumpalatt sem voltleállás.

Mióta ismár se nemoszt,se nemszoroz az USA elnöke, ez az egész csak rizsa és figyelemelterelés.

Populizmus.

Ki nempopulista,a netokráciapopulizmus-szintje kb egy amatőr költők portál -jáé.

Frick László Intézet 2021.01.09. 08:02:11

@heki: @Szorgalmas Gyémánt: @Freud Sissy:

beszéljünkAmerikárólés csak egyetlen 1-etmutatok:
A Clinton-Obama határkerítést.

Trumpapopulista

aztán egyfajta populizmusnak az egész kerítést sikerült ráhazudnia Trumpra,ezt átvették nálunkis

de Biden mit csinál majd a kerítéssel?

Amit Obama csinált

Mindig csak a populizmus kibeszélős részén rugóznak, holott van a populizmusnak hallgatósrésze is.

Ilyenféle populizmus,ahogy Merkelék kussoltatnaka Menekülteket IntegrálóElsőÖtéves terv értékeléséről.

Orbán az egyikpopulista és pl ahogy ma Verhofstadt orbánozott (ami egyébként nemigaz,mert az európai szélsőjobbot nem szálazta széjjel, ezt csak nálunk hazudták populistán úgy,mintha külö9n orbánozott volna :D )

Frick László Intézet 2021.01.09. 08:02:38

@Freud Sissy: Egyfajta populizmus díszpéldánya vagy.

heki 2021.01.09. 14:57:27

Összegzésképp akkor a populizmus egy rugalmas fogalom, amibe azt csomagolunk, akit akarunk, és persze mindig a másik oldal a populista.
@Szorgalmas Gyémánt: melyik athéni politikus volt, amelyiket cserépszavazással száműztek, aztán csilli-villi páncélba öltözötten elhitette magáról, hogy ő Apolló (?), és üzent a népnek,
és a népek látták és mondták, hogy az istenük üzente, hogy vissza kell fogadniuk?

Nem Themisztoklész, de nem emléxem ki volt.
Nagy arc, marketingzseni az ókorban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.09. 22:22:19

@heki: Peiszisztratoszra gondolsz szerintem. Hát igen, populisták, populisták mindenütt. Hamvas írja a Karneválban, hogy a világnak kell egy kenőcs, amivel haladni tud.A populizmus ilyesmi, magából a demokráciából következik, hiszen a népet kell képviselni, a népképviselet emberének meg ekll valaki aki ellen képvsilheti a népet.
Nem egy kidolgozott gondolatom ez, de valami ilyesmi lehet a háttérben.

heki 2021.01.09. 22:34:52

@Szorgalmas Gyémánt: "Kenyőcs", ha szabad korrigálni, nem kenőcs, Hamvas a Karneválban "kenyőcs"-ről beszél :)

Nem ugyanaz, a kenyőcs szóban jobban tükröződik (az n és ny különbsége kapcsán) a dolog szubsztanciális lényege. :)

Ez a populizmus vs. demokrácia nagyon régi probléma, már a régi görög filozófusoknak is feltűnt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.09. 22:47:18

@heki: Igen, kenyőcs. Jaja, mióta demokrácia van, azóta probléma ez - és általában amire nem tudtak a régi görög filozófusok választ adni, arra az azóta eltelt minimum 2500- év alatt em sikerült. Szóval nem tartom valószínűnek, hogy éppen ez a hanyatló kor adná meg a választ.

Frick László Intézet 2021.01.10. 05:41:10

@heki: Apopulizmusolcsóés azt mondod,amitélveznek hallani az emberek,aminépszerű,amit szeretnéllátni,pl hogy mimmehalunk a potrohás geci miatt. Furcsa dolgoktudnaknépszerűeklenni,plakövér gusztustalanék csalággya,akik csak heverésznek a tévéelőttmeg kiabálnak,nyégerek,nálunk cigányok és Mónika só. SZintén nagyon népszerűazt mondani, hogy akik ilyeneket néznek,azok olyanok is.

Nem annyira egyszerű a populista... egyébként az Internet Népe maga a popolo.

Tkp a cínlaptündérekmunkáin lemérheted,mi kellapopolónak, a populizmus kell neki.

Populizmus abezzeganya és babamama blogokban nem beszélni a császármetszé-hez fűződő korrupciórólés arról, hogy 5 császármetszésből 4-et még hazugindokkalsemlehet igazolni.Populizmus az, hogy errőlnem beszélhetsz és az internetes vállalkozó,aki apoplóbólél,a sok hülye agyatlan befolyásoltpicsa miatt MODERÁLJA azaz törli,aki az igazságot ki meri mondani.

Populizmus az,miszerint Fekete-Győr András baloldali lenne,populizmusTrupCapitólimelőtt tüntetős akciójára tromfulami "baloldal"-unkat előhozni,populizmus,ha elfelejted a "baloldal"-un-ról a macskak9rmöket vcagy azt,hogyha,akkor esetleg fasszal baloldaliak.

Populizmus az,miszerint a faiszta Trumpésa jobbosok.

Magyarországon nehezen értelmezhető,depopulizmusnemzetikeresztyén faszistáknak beállítani Trumpékat, hiszen a Demokraták közös ima kereteiben öriztek.

Ha Trump-ról nem-popuzlistát akarokmondani,akkorrámutaok a tényre,miszerint egyképen kívüli outsider bohóc,akinekfogalmasem volt, hogy hol van ésmit csinál..és...Igazábólnemis csinált semmit. Béna Kacsa volt.

Akkor vagyok populistaa,ha mindent előszor JÓ-rameg ROSSZ-ra sikálokkettéés természetesen a JÓén és MI vagyunk és rossz az,aki a sokMI-zésünkre az ostoba száján kiszaladtatja a TI!-t.MI-zni nempopulista, TI-zni kirekesztő populista.

Ha a Nagy Hannibalszótárban a csürhe szó-hozlapozok,ezt találom:

csürhe - csürhe

Tavaly voltolyn,hogy a riportermögött 4-5méteres lángokkalégettminden,ami nem,azt törtéészúzták,deőmondta a populistát,amni a tudósítása forgatókönyvében volt,miszerint a cuki tünti olyan aranyos és békés.

Ha élő tudósításokat néztél a VáltozásokNépéről,akkor azokat az élőképeket először láttad

ésa populizmus az, hogy egyben utoljára is,pla gogli ki nemadna nekedolyant,amit minden élőzésben láthattál.Amikormár elmúlik az esemény,akkor csak a reklámok maradnak róla.

A populisták szerint mindenről Trumptehet ésapopulsták szerint Trumplesz a hibás mégegy évtizeden át,miközben Trump egy nagy nulla volt:senemosztott,se nem szorzott,deezt sema "jobboldali" sema "baloldali" populistáknemakarják hallani.

Apopulizmust btisztán proletár-ésmunkásnők között tanulmányozhatod,minden fiatal nő szoka és fasszopókurva és nem tud semmit,de majd ha szülés így tovább , nőtársukat a szó szoros értelmében lerúgdossáka buszsrólsatöbbi,intrika éspletyka,fúrásés faragás,a fiatal csajokkallényegébenmár bűncselekmény szinten alkalmazzák alelki terrort és a fiatal csajok egymássala fizikait.DE! Csakúgyvéletlenülejtsd el ezt az igazságot, nekedmennekésmeglincselnek és a VilágÖsszesNŐje elleni aljas fasztámadásnakállítják be,ha el meredmondani az igazságot. Alegkegyetlenebb fiatalcsajkínzóvén picsák azonosítják be magukat minden nővel és lesznek szószólói.

Természetesen a férfiállatoknak is megvannak az ilyesmijei,pl a vadászoknak. Isten ments, hogy vadászó férfiaknak a vadászásról az igazat is elmond.
süti beállítások módosítása