A mai,önképébven "modern" emberiség gerincbántalmainak a kiropraktikológiai  alapoka az, hogy a legvérengzőbb majom felegyenesedéséhez és kétlábonjárásához a gerince "evolúciósan" képtelen volt ennyire rövid biológiaiidő alatt  felfejlődni. Ehhez járul még a jóléti majom jóformán minden mozgást nélkülőző eltespedése.

teherhordasfejenerositiaszuloutiizmokat.jpg

Az un "fejlődés" tempója mára követhetetlen lett. Ha fellapozunk egy papírszótárat a nemzedék szó szófejtése után, az még nagyjából negyedszázad-harmnincöt év-ben határozza meg a nemzedék időtávját. Korunkban a 28éves gyermekünk panaszlja, hogy a 24 éves húgától áthidalhatatlan generációs szakadék választja el. A picsatársadalmak "generációi" esetleg ha 10évet fognak össze.

olyanaranyosdiscovery_rise_9.jpg

A Facebook Robbanás, vektorálisan az internetrobbanással kommunikációs entrópiát okozott.

Amikor a korai netokraták figyelmeztettek a facebook veszélyeire,más ősnetokraták az internetdemokráciára hivatkoztak: "Majd az Internet Népe leszabályozza." Mára az Internet Népe facebookdróton rángatott neoprimitív lincselő majomhordává züllött. Egy zsíros hajú,zsíros farmeres nyúltpulcsis hónaljszagú ostoba picsa,mint címlaptündér,könnyű,otthonról végezhető internetes munka kereteiben lincseltetimeg az "internet népével a kis hülyepicsát -vagy akitő csak annak gondol. Vagy akitpolitikailag"kilüvésilistán" bejelölnek neki.

Miközben még a SARS 2.0kezelésében is életre-menő súlyos problémákat okoz ez a kommunikációs entrópia,maga a jelenség utoljára világ-konferenciálisan 15 évvel ezelőtt volt téma.

ooolyanaranyos.jpg

A változás kifejezés seggnyaló-politikai stréber elkurvulása a reklám-marketing túlzó behasználása miatt elképesztő. Miközben a Globális Spekulalizmus összevon, egyszerűsít,uniformizál és a lehetőségek számát igyekszik a 2 környékén tartani, aközben a rizsa, a népetetésés hülyítés a változásokról povedál.

Rise Up!

-miközben a Változások Nemzedékejó, ha pisálni felkel a telókázó kerevetjéről.

100 évvel ezelőtt a zsebmetsző inasoknak súlyokkal évek alatt nyújtottákolyan hosszúra a hüvelykujját,amilyen hosszúma a HosszúHüvelykujjú Lányoké.

hosszuhuvelykujjuakrendje.jpeg

Ha megnézel egy Rise Up reklámot, csupa olyan aranyos,pompás testtömegindexű, cuki, nyakában kisgyermekkel, békésen és ritkásan vonuló tarka,mosolygótömeget látsz.

cukisageseddybabbuu.jpgcukikalyanoszak.jpeg

olyanaranyosakbiztosnemtornekzuznak.jpg

Aztán magán a Rise Up-on csupa betegesen elhízott, nyálfrecsegve üvöltöző, tömeg-gombócokban gördülő,törő-zúzó, őrjöngő embert találsz -Ki viszi a kicsijét efféle csürhébe?

cukkini.jpg

Változásokat generálna a globális spekulalista marketing,miközben azoknak a 'már & kész" változásoknak az aprótöredékét sem képes kezelni, amit eddig hiszterizált.

 

Nincs két egyforma torokfájás. A te torokfájásod csak a tiéd és megismételhetetlenül egyedi! Ezért cégünk kétféle szert kínál, az A-t az a-torokfájásra és a B-t a bétorokfájásra!

EGYÉ' BAZMEG!

 

A lakatos bármilyen zárat kinyithatna -de csak azt nyitja, ami illeti.

A betörő bármilyen zárat feltör, főleg illetéktelenül - s utána már senki nem zárhatja vissza.

 

Az orvosember [sámán] kénytelen alkalmaz pszichológiai trükköket is -de aztán képes visszatéríteni.

A kuruzsló szélhámos hiszterizál - de visszahozni már képtelen és jól benne hagy a hülyeségedben, amit féltudással generált.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4916369814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.03. 08:35:29

Az indexiánus sajtó pl jól beszopatta az egész magyar közvéleményt úgy ahogy van, tokkal vonóval a covid oltással kapcsolatos abszolút hülyeségre.
Mosmeg próbálják oltani a tüzet, de már akkora a bizonytalanság, hogy még mindig nem jelentkeztek néhány millióan a vakcinációra.
Pedig. A nagyon gonosz zsidók néhány nap alatt beoltottak egymillió embert. TEhát a zsidók vagy nagyon hülyék, vagy tudjak, hogy gyakorlatilag az oltás veszélytelen, mert ha lenne bármi veszélye, akkor nem kockáztatnának akár egy életet sem, nemhogy még egymilliót...

2021.01.03. 09:37:51

@Serény Vélemény: és arra nem gondoltál, hogy NEM a sajtó főleg nem a független sajtó feladata a lakosság edukálása?
Esetleg a rejtőjenői figurákból álló dezinformációs törzs helyett végre hiteles tájékoztatás kéne?
Mégis milyen amatőr balfasz csapattal dolgozik a nagy partraszálló, hogy nincsen egy sima, oldschool kampány még az oltásról? Hova bassza el a propagandára költött százmilliárdokat, hogy nem megy még minden felületen, hiteles arcokkal, hogy OLTASD be magad?
Úgy tűnik, kicsit szét vannak esve a fiúk, Habony meg akármennyi tüsszentőport szív, pozitív kampányt nem tud, a gyülőletkampány meg erre nem jó.

Rühellkének meg úgy tűnik, a kis barátnői csak a divathoz értenek, meg a turizmushoz :DDD fingjuk nincs, hogy mit és hogyan kéne kommunikálni a lakossággal.

2021.01.03. 09:38:55

@Serény Vélemény: Amúgy a koronovirus. gov oldalon tegnap még mindig az volt a hivatalos tájékoztatás, hogy NEM létezik oltás :DDD
nem cserélték a tavaszi szöveget.

2021.01.03. 09:43:02

Nekem van pár orvos ismerősöm, ők próbálnak kis magánkampányt csinálni a fb-n, hogy már oltattak, meg jól vannak, stb
Informatívabbak, mint a dezimformációs törzs
Lásd annak idején Majka, aki több infot közölt a betegség lefolyásáról egy hét alatt, mint a kormány több hónap alatt

Takács Miklós 2021.01.03. 11:03:58

Azért nincs kampány, mert nincs a kampányhoz elég oltóanyag. Ha kampány lenne oltóanyag nélkül, az ellenkező hatást váltana ki, a "felkampányolt", de csalódott emberek akkor se oltatnának, ha később lenne elég kampány.
pestisracok.hu/orban-ha-lesz-eleg-vakcina-a-jarvany-utan-magyarorszag-hihetetlen-gyorsasaggal-all-novekvo-palyara/

Serény Vélemény 2021.01.03. 11:40:04

@Freud Sissy: Azzal kezdődött, hogy a regisztrációs oldal egy apró informatikai hibáját a függetlenjóóldali sajtó ügyesen felfújta, és mire néhány órán belül megtörtént a javítás, addigra a teljes kormányzati kommunikációt negligálta a 444/klubrádió/index/telex-es szemét.

Serény Vélemény 2021.01.03. 11:42:09

@Freud Sissy: Ugye te is bevetted a regisztrációval kapcsolatos médiahabverést?

Serény Vélemény 2021.01.03. 11:48:05

@Takács Miklós: 35 ezer oltás, az tényleg semmi. De a Steinmann-féléknek semmilyen oltás nem elég jó, ha nem megfelelően van papírozva. Mert mi a lényeg? A papír...
Izrael bezzeg- nem EU-tag, ezért ki tudott harcolni magának egy csomó oltást, és elsőként Netanjahut oltották be dec 19-én, és már tegnap egymillió izraelit oltottak be. Lehet, h. náluk nem a papír a fontos?

Serény Vélemény 2021.01.03. 11:49:27

@Freud Sissy: A beteges orbanofóbia egyik megnyilvánulása a lányának a csúfolása...

Serény Vélemény 2021.01.03. 11:55:22

@Freud Sissy: Hat igen, van akinek Majka a hiteles információforrás...

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.03. 12:14:44

@Freud Sissy: Masjka,mm int információs forrás :D Szakadok :D :D :D

2021.01.03. 14:29:10

@Serény Vélemény: most is ott van a rovat, szeretnél-e kapcsolatba kerülni a kormánnyal. Amúgy megjegyzem, én regisztráltam, és lófaszt se küldött vissza, megerősítést, bármit, gondolom, akik nem ikszelték be a "kapcsolatban kívánok lenni a drágajó ME úrral" azoknak külön rovat van a pokolban, hogy na, aztán ők soha nem kerülnek sorra.

@Takács Miklós: itt nem szokás Orbánidézeteket megosztani a prostisráciok című propaganda kiadványból. Elég hülye fideszfan itt a bloggazda, meg a kommentelők többsége, de azért ez még egy nyugodt sziget aránylag. Ilyen helyekről vett Orbánidézetek nélkül. Maradjon is így.

2021.01.03. 14:31:25

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:
hiába röhögtök, népszerű, sokan nézik, és az, hogy bemutatta, milyen szarul van, ő, aki elég fiatal, meg elég jó karban van, ha csak ezer vagy kétezer embert vett rá, hogy jobban odafigyeljen, már jó.
Nyunyoka néni tojásfertőtlenítése vagy Tuskó Hopkins örmester beszámolója arról, hány kutyasétáltatót füleltek le a házától 600 méterre, nem hiszem, hogy igazán informatív. Mármint normális embereknek. Nektek jó. :D

Serény Vélemény 2021.01.03. 14:43:09

@Freud Sissy: Adják kölcsön egy lavór homokot, amibe bele tudod dugni a fejedet, hogy nehogy a valóság is eljusson az agyadig ősi struccmódszer szerint? :-)

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.03. 14:47:55

@Freud Sissy: Majka súlyos drogfüggő volt, akikre sokkal veszélyesebb a korona és súlyosabb a lefolyása is - igen nagy esélyle el is viszi. Jópár ismerősömön átment, ebből egy lett rosszul, egy került kórházba (60 fölötti cukorbetegként). Egy alapbetegséktől mentes, nem szétdogozott, szétpiált, szétkokszolt szervezet némi fejfájással meg köhögéssel megússza, még az ízlelés elvesztése sem feltétlenül jelentkezik. Magasan képzett pszichológusként azt is tudod, hogy divat a tünetekeket túlzóan leírni.

2021.01.03. 15:03:32

@Serény Vélemény: Rühellkéről
hát, keress rá pl a 2018-ban divattervezőknek adott vacsorájára, amit ő mint...micsoda is? Trónörökös? Királylány? ki tudja milyen pozícióban adott, ahol egyértelműen jelezte, az ő focija a divat, és aki nem nyalja a löttyedt valagát, az lehúzhatja itthon a rolót.
És ez csak egy ügye a sok közül
amúgy ha jól tudom, van még jóhéhány gyereke a potrohásnak, azok vajon miért nincsenek terítéken? Talán, mert nem próbálnak kishercegnőt játszani.
Szerinted "pénztáros" vagyonának mekkora részének a valós tulajdonosa az a trampli? Mondj egy számot. Ötven és száz között :DD

2021.01.03. 15:06:13

@Szorgalmas Gyémánt: ja, neked orvosi végzettséged is van, virológus szakvizsgával, mint a mostanában a pofakönyvben mindenkinek :D

Serény Vélemény 2021.01.03. 18:09:19

@Freud Sissy: És még nekem alacsony az EQ-m... amikor az irigységedet és gyűlöletedet nem is rejted véka alá, csak mert valaki esetleg Orbánnak született.
Mégis mi lett volna a helyes eljárás?
Ha a lányát szövőnőnek, vagy kis gyufaárús lánynak adja? Vagy mint a fletó, "szociális munkásnak"? Mert az nem elég kamufoglalkozás?

2021.01.03. 18:58:56

@Serény Vélemény: tőlem aztán űrhajósnak vagy katolikus papnak is adhatja a lányát, mit érdekel engem. Te viszont nem vagy tisztában a modern állam működésével.
Apuci belenyúl az ÁLLAMKASSZÁBA, és létrehozza az NEMZETI divatügynökséget, az én befizetett adómból, majd Rühellke, ki tudja milyen alapon, összehívja a divattervezőket, és megmutatja, ki itt a főnök, és kinek kell nyalni, ha valaki külföldön marketing támogatást szeretne ÁLLAMI pénzből.
Értem én, hogy már lassan minden befizetett adóm "elveszti közpénz jellegét" de hogy jön ide az én EQ-m? Meg kéne könnyeznem, micsoda szép divattervezői vacsora volt. Már, akinek nem fordult ki tőle a gálája, ahogy Dudi szokta mondani.

2021.01.03. 19:04:55

@Serény Vélemény: Amúgy meg, azon túl, hogy állami pénzből gründolt ügynökséget gondol magáncégnek Rühike, ne röhögtess már... Rühike és a fashion :D
Egyetlen kapcsolata a divattal, hogy elvinné a fashionpolice, ahogy kinézni szokott.
Én egy kilós turkálóból különbül felöltöznék, mint ahogy az a nő előadja magát milliárdokból :D
Nem beszélve az apuci beszart búvárruhájáról, meg anyuci mosónő külsejéről. Talán a saját szüleit kéne először megdizájnolni :D

Serény Vélemény 2021.01.03. 19:06:53

@Freud Sissy: De ez tulajdonképpen kit érdekel?

2021.01.03. 19:07:08

@Serény Vélemény: az irigységről...nem hiszem, hogy van az a pénz, amiért én a saját szüleim lecseréltem volna a potrohásra és a megfáradt mosónőre.
Plusz vejkó mint férj.
JUJJ
nem
nem tudnál olyan összeget mondani, hogy családot cseréljek :D

2021.01.03. 19:09:12

@Serény Vélemény: mi? Hogy megint sikerült az ablakon kibaszni több milliárd közpénz a tehetségtelen és jó ízlés nélküli gyerek hobbyjára?
Ajáld fel a havi adókedvezményed, legyél abból ilyen nagyvonalú.
Dobd hozzá a CSÓÓÓkodoat, hadd játsszon Barbie babásat Rühike
vagy azt már nem adod :DDDD

Serény Vélemény 2021.01.03. 19:14:27

@Freud Sissy: ÉS neked, személyesen miért lenne jobb, ha nem Ráchel, hanem Anna lenne a kedvezményezett?

Most ezt komolyan kérdezem!

Miért jobb egy Biden, - akinek a fia kavart valami nagy szart Ukrajnában, olyan nagy szart, hogy még az FBI sem mert utána nyomozni, - mint mondjuk egy Ivanka, akinek a férje rendbeszedte a fél közel-keletet?

Serény Vélemény 2021.01.03. 19:15:47

@Freud Sissy: Te tényleg annyira ostoba vagy, hogy azt hiszed, hogy van jobb, meg rosszabb választás?

2021.01.03. 19:21:38

@Serény Vélemény: ja, értem, nincs választás. Akkor meg neked nem mindegy, hogy potrohás vagy nem potrohás.
Nincs amcsi állampolgárságom, ott nem szavaztam. Milyen Anna? Az a potrohás másik lánya?

Serény Vélemény 2021.01.03. 19:26:07

@Freud Sissy: Nem, Anna az a Fletó lánya. (Ha jól emlékszem.)
NEM azt mondtam, hogy nincs választás, hanem hogy nem a JOBB és a ROSSZABB között van választás, hanem kettő féle rossz között.
Ráadásul szerintem az általad csak potrohásnak csúfolt még mindig kb. tíz a huszonharmadikonszor jobb, mint a Fletó-Klára féle MOSLÉK koala.

2021.01.03. 19:32:59

@Serény Vélemény: mivel vélhetően túl kicsi voltál még a rendszerváltáskor, nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget annak, hogy DEMOKRATIKUS állam, és normál, hagyományos értelemben vett polgári demokrácia.
Úgy gondolod, hogy elmuzsikál a dolog, kapod az adókedvezményt, oszt jónapot, téged különösebben nem izgat más.
De én már elég nagy voltam az egypártrendszer alatt, és nem szeretném mégegyszer. Akkor se, ha kapok havi pártízezer adókedvezményt.

Serény Vélemény 2021.01.03. 19:41:53

@Freud Sissy: Persze, mert azt majd te mondod meg hogy mi a demokrácia és mi nem? Meg még ki mondja meg? Az az USA, ahol olyan szintű választási csalás volt, amilyen szintű csalást itt még valszeg a kékcéduláson sem produkáltak a kommunisták?
Vagy az eu? A nemzetközi ember- és drogkereskedelem központja? Vagy ki? A németek? Akiknél olyan szólásszabadság van, mint nálunk a múlt század ötvenes éveiben? Vagy a franciák? Az újév tiszteletére felgyújtott nyolcszáz autóval?

Serény Vélemény 2021.01.03. 19:50:09

@Freud Sissy: Biden kegyelmet akar adni egy olyan nőnek, akit a szövetségi bíróság halálra ítélt azért, mert kivágta egy nyolc hónapos terhes nőből a magzatát, és megölte a nőt. A gyerek túlélte.

TE kegyelmet adnál egy ilyen nőnek?

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:47:01

@Freud Sissy: @Serény Vélemény: Namost...komolyan... ne hülyéskedjünkmár,az, hogy Biden "akar valamit" az kb ugyanaz,mint amikor Karácsony Gergely dönt. Én véleményszabad vagyok, valamint ki a Jézuskában hisz,ki pedig abban, hogy Billie Eilish egy kis zseni vagy hogy Greta Thunberg autista és attól zseni.Ezek hitbáli dolgok,mint az is,hogy "Biden akar valamit"

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:55:25

@Freud Sissy: Szerintem demokratikus az az állam, ahol az Internet Népemoderációnélkül,auzóta iskutathatóanelőszöris egy 22 éves helyettes államtitkárt fölszoroz államtitkárnak,aztán jön a kukurvája meg a kikúrja. Bárki szabadon nácizható. Részeredmények vannak,mert egyelőre ha Selmeczi gabriella vagy más fideszkurva szuka picsája,akkor még fasszopónakis szabad nevezni,nemhogy asszonyságnak.

Úgy...próbáljál mármeg egy kicsit néha..magadhoz térni és elhidegülve,pl egy svájci Tüchtige Hausfrau tekintetévelvégigsiklani a magyarpolitikaiújságkultúrán,majd mérd már át... igaz, hogy Trump-palmég Amerikában is feljöttek a magyar népszokások,de azértegy bezzegállamban az ottani Jók ésIgazakmessze-messze nemengedhetikmeg maguknak, hogyakettőskereszt-mítú mintájára rámondással egy főösszeget egészében bekönyveljenek ellopottpénznek.

Sőt,szerintem a maiMagyarország nemhogy a mai Amerika demokráciaszintjét meghaladja,depl eléri a mégvalamenyie liberális Amerika 40 évvel ezelőtti állapotait.

Ha megnézed, hogyan lett plBidennek a gyúőzelme FÖLÉNYESúgy, hogy Arizonában 10000 azaz tízezerrelkapott több szavazatot ésmás államokban meg pártízezerrel több szavazatot,ami az elektorisággal jött aztán ki "fölényes"-nek,ehhez képest orbán választási csalásai...ö....

Ehhez mnég vedd a Trumpra okádottmédianyomástmeg azt, hogy csak Arizonában több,mint 100000 latino újállampolgár szavazott :D ezzeljött össze a 10000-es fényesfölény.Ne érts félre, természetesen a Hurrikánfrizurás Seggarcnak nem szurkoltam,szerintem egyszar Biden-nelmeg egybáb és ugyanazoké ráadásul, nem erről van szó.

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:57:26

@Serény Vélemény: @Freud Sissy: Bocsáss meg,Serény' de a szart az öreg Joe kavarta fossá,a fia mindössze elfogadta a gázmonopóliumban az igazgatótanácsi tagásot (annak jövedelmével)
Az már csak hab Joe bácsi torkán, hogy a koszovóizálásban is ő kavarta azt a fost,amiben a maffiaállamot legalizálták.

2021.01.04. 08:52:45

@Serény Vélemény: ja, etikázzunk kicsit.
És te kegyelmet adnál egy elnöknek, államfőnek, aki fél éven keresztül nem volt hajlandó maszkban mutatkozni (lásd saját 13 éves életkorod, anyúúúú nem veszem fel az a pullóvert, mert GÁZ a haverok előtt), szóval NEM hordott maszkot, és ezzel talán százak és ezrek halálát segítette elő, ahelyett, hogy maszkviselésre buzdított volna.

Serény Vélemény 2021.01.04. 08:57:21

@Freud Sissy: Ez nem etika. Egyszerű dolgok ezek, engem egy olyan Orbánviktor vagy Trump nem öl meg, aki nem vesz maszkot, viszont egy olyan nő, aki képes kivágni a gyereket egy terhes nő hasából... hát... nem szeretnék ilyeneket a közelemben tudni. És még azoktól is alapjárati hányingerem van, akik fordítva csinálják, ti úgy vágják ki a gyereket a mama hasából, hogy a gyerek haljon meg...

És igen a nyt pulbicistája már meg is írta, hogy miért nem szabad kivégezni ezt a szörnyet.

2021.01.04. 09:01:53

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet: a kommentoszlopok meg fb nem más, mint ventiláció. Levezeti a gőzt. Említésre sem érdemes.

A sok hülyeség között egy komoly válasz:
Akkor lenne pl. demokrácia, ha EGYENLŐ feltételek lennének a választáson.
Egyik fél sem költhetne állami pénzből a saját propagandájára, ajándékaira, krumplijára, bözsi utalványára. Nyerj választást, én százmilliárddal többet költhetek a kampányomra :D
Ja, és ha mondjuk egy alapvetően magyar, de éppen külföldön dolgozó UGYANOLYAN könnyen tudna szavazatot leadni, mint egy erdélyi, aki életében nem járt Magyarországon, és soha egy büdös fillér adót, járulékot nem fizetett ide.
Továbbá a KÖZPÉNZBŐL fenntartott köztévé nem durva propaganda adó lenne.
Ha nem lenne szavazólapfotózás és megfélemlítettek láncszavaztatása.
Akkor beszélhetnénk demokráciáról.

Továbbá esetleg akkor, ha a levett IPA pótlására nem úgy történne az osztogatás, hogy akit szeretek, az kap, a többieknek LFS.

és ez tudom, hogy itthon elképzelhetetlen, de akkor lenne demokrácia, ha a saját háza mellé közpénzből Disneylandot felépítő főnököt a saját pártja rugná seggbe egy iylen húzásért.

Serény Vélemény 2021.01.04. 09:04:57

@Freud Sissy: A láncszavazásról tudod egyáltalán hogy micsoda?

2021.01.04. 09:06:27

@Serény Vélemény: dehogynem etika.
Kivégeznéd-e, aki úgy okoz halálos autóbalesetet, hogy be van állva?

Vagy hány ember haláláért felelős egy olyan kormányfő, aki több támogatást ad a focikára, mint az egészségügyre?
És újra...hány ember haláláért felelős Trump, aki elbaszta a járványkezelést? Igyanak fertőtlenítőt?
És mi a helyzet itthon?
Most tessék még a tengerhez menni, mert utána karantén lesz....más országok már vörös listára tették hetekkel előbb Horvátországot.
A focimeccsen nincs alkoholfogyasztás, azért lehet megrendezni...ez szerinted hány ember életébe került?
Etikázzunk még.

2021.01.04. 09:07:30

@Serény Vélemény: nem, én hülye vagyok, nem tudom, hogy elég EGY szavazólapot ellopni. Ha fotózható, akkor nem kell láncszavaztatni,akkor elég fotót bemutatni.

Serény Vélemény 2021.01.04. 09:10:31

@Freud Sissy: Ettől szerintem Dudi egyébként eldobja majd az agyát, mert ez az úgynevezett szdsz-es egyenlőség, amit még régen szerintem ő talált ki: gyere fussunk futóversenyt, itt a rajtvonal, ott a cél. De én biciklivel megyek.
Ennyit az egyenlőségről. :D
Az agymosottság ott van benne, hogy közben Olgica hatszázé' nem csinál semmit, és úgy csinál hatszázé' semmit, hogy közben pontosan tudja, hogy ha megfelelően jól nyal, akkor soha az életében nem kell olyan munkát végeznie havi haccázé', aminek ténylegesen van mérhető, számokban ábrázolható eredménye.
És szerinted ez az egyenlőség, amikor az egész magyar celebvilág tele van, ilyen havi haccázas megmondóemberekkel... :D

Serény Vélemény 2021.01.04. 09:11:14

@Freud Sissy: Ja. Lefotózod, aztán beteszel mégegy x-et.
Jézusom...!

Serény Vélemény 2021.01.04. 09:18:03

@Freud Sissy: Ha már járványkezelés. Miközben az unió önmaguk fontosságát érzékeltető féldebil tisztségviselői alkudoztak az oltás árán (megjegyzem: Az EU a világmindenség gazdaságának 22%-a, mind a kb 350 millió ember, a nyolcmilliárdhoz képest az egész föld gdp-jének a 22%-át adja), azonközben valahogy "A" zsidók beoltottak egymillió állampolgárukat. Lehet, hogy ők nem alkudoztak?
:-D. Vagy kiszámolták, és rájöttek, hogy megéri nekik néhány hónappal hamarabb ujraindítani a gazdaságukat ÉS annak egyik legfontosabb területét a turizmust?

És EZ neked így jó?

2021.01.04. 09:22:28

@Serény Vélemény: persze, beteszel mégegy ikszet :DD
Az Eu tisztviselők oltári nagy seggek voltak az oltással, az biztos. Ellenben ha nem közösen próbálnak beszerezni, szerinted most hány oltóanyagunk lenne?
Elbazták, mert mindenről bizottságosdival döntenek, lassan. Viszont az pozitívum,hogy nem engedték egymással versenyezni az EU országokat, mert akkor neked soha nem lenne oltásod.

Serény Vélemény 2021.01.04. 09:27:43

@Freud Sissy: Szerintem? Egymillió. (Oltóanyagunk lenne.)
Az EU = EZ a működés, amikor a fontos dolgokat elb..ák, a lényegtelen dolgokon meg pörögnek a fejükön ezerrel.

(ELEVE 80 ezret kértünk, és csak 35 ezret kaptunk. Szerintem akkor már inkább jöjjenek az orosz vakcinák!)

Nem tudom mi nevetséges rajta? két x, az már érvénytelen szavazat.
A b) verzió, lefotózod, és jajbocs, elrontottam felkiáltással kicserélteted egy újra, amit aztán úgy x-elsz, ahogy akarsz.

2021.01.04. 11:10:20

@Serény Vélemény: egymillió oltóanyag :DDD
Senki nem tiltotta meg neki,hogy külön szerezzen
Amit eddig fel tud mutatni a külön beszerzésből, az még nem engedélyezett Szputnyik, amire az oroszok eleve közölték, hogy náluk sincs elég, nem adnak
Egymillió? Honnan? :DDDDD

Kitül? Miért nem vett? Semmiféle ilyen tiltás nem volt, hogy ne lehetne önállóan venni országonként.
Elment volna szépen a Pfizerhez, MASZK nélkül, és a recepciós kivezeti az épületből.
Egymillió :DDDD
és az a szomorú, hogy ezt el is hiszed.

Serény Vélemény 2021.01.04. 11:13:45

@Freud Sissy: Ja, a zsidók tudtak szerezni egymillió (pontosabban kettő) oltást. Csak a magyarok bénák, mert ők biztos nem tudtak volna...

2021.01.04. 12:29:43

@Serény Vélemény: A zsidók ennyivel okosabbak :D
Miért nem szerzett. Ha tudott volna szerezni, szerzett volna. De nem tudott. és ez megint TÉNY.
Eddig saját hatáskörben szerzett oltóanyagok száma :NULLA, hogy maradjunk a tényeknél.

Serény Vélemény 2021.01.04. 12:33:46

@Freud Sissy: Tény az, hogy van háromezer (vagy hat?) orosz vakcina. Úgyhogy ez sem tény... :D

2021.01.04. 12:59:16

@Serény Vélemény: nincs orosz vakcina. Kísérleti fázisban lévő 3000 adaghoz 3000 önkéntest keresnek. KÉsz, engedélyezett oltóanyag még NINCS.

Miért nem szerzett, ha tudott volna egymilliót szerezni.
Meg tudom, akár egy hétvége alatt egymillió embert is be tudna oltani, de pl. mikor Bp-en elszabadult a járvány október végén, akkor a tesztszámot sem sikerült 20 ezer fölé tornászni :D
Tehát teszt az nem megy két nap alatt 50 ezer sem, de 1 millió oltás menne.
És te ezt beszopod
Tudott volna szerezni :DD
Akkor miért nem szerzett
édesistenem, ennyire nem lehetsz hülye.

Serény Vélemény 2021.01.04. 13:04:38

@Freud Sissy: Úgy hallom, hogy a tanárok nem tolongtak az ingyé' végzett tesztnél, te pl voltál?

Azt akartam mondani, hogy van egy EU, ami az egész világ gazda_G_ságának kb a NEGYEDE, és arra nem képes, hogy lecsapjon egy működő oltásra mint takony a gyöngytyúkra... esetleg fordítva.

Lehet, hogy annyira butuska vagy, hogy nem érted, hogy mit is akartam mondani? EU mint értékközösség... hehe...

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.04. 13:25:55

@Freud Sissy: Már a baojrok szerint is egy vicc, amit az EU vakcinaügyben művel...

mandiner.hu/cikk/20210103_a_bajor_miniszterelnok_az_unio_hibas_oltoanyag_politikajat_kritizalja

Minek van az Eu, ha a lényegi kérdéseket továbbra is nemzetállami hatáskörben kell intézni? Nem az lenne az EU lényege, hogy együtt könnyebben, gyorsabban és olcsóbban szerzünk be vakcinát, mint tagállamonként külön-külön?

2021.01.04. 13:44:26

@Serény Vélemény: én már túl vagyok a fertőzésen, így nem szükséges.
Amúgy ingyen teszt szünet után :DD
Talán akkor kéne, mikor harmincfős osztályokkal vagy összezárva. Most mégis, kitől és honnan lehetett elkapni szünetben?
@Szorgalmas Gyémánt: beszerezhetett volna, de nem tudott külön. Akkor lenne. De nincs. Ahogy az oltást sem tudná megszervezni, ha hirtelen kapna többszázerer ampullát, mert egy sima tesztelést sem tudott, a napi 20 ezerbe már beletörött a bicskája.

Serény Vélemény 2021.01.04. 13:45:23

@Szorgalmas Gyémánt: Ez úgyis csak az első kör. Akármennyiért is vehetnek oltást, ha ezután minden évben úgyis újra kell oltani legalább a népesség valahány százalékát ahhoz, hogy a járvány nyugton maradjon...

Serény Vélemény 2021.01.04. 13:47:58

@Freud Sissy: Nekünk egy ingyen tesztet sem biztosított a zállam. Úgy látszik mi nem hisztiztünk olyan hangosan, mint a tanarak...

2021.01.04. 14:10:55

@Serény Vélemény: nem, neked van egy munkáltatód, aki biztosíthatott volna. Ismerettségi körben az volt a gyakorlat, pl. ha egy munkahelyen megjelent a vírus, az érintett dolgozókat a cég költségére letesztelték.
De most tényleg itt van az a pont, ahol elbúcsúzunk egymástól, mert értelmes, vagy részben értelmes dumcsi sem alakulhat ki közöttünk, amig a Habonyművek befolyása alatt állsz, a pedagógus, aki ugye, az az a személy, aki indokolatlanul mindenen hisztizik.
Te meg az ostoba fideszfan vagy, aki kikopírozzza a Habonyművek szövegeit, mert sajátra nem futja.
Na, pá.
Tanulj meg önálló szöveget alkotni, ha beszélgetni szeretnél.

Serény Vélemény 2021.01.04. 14:43:22

@Freud Sissy: Persze, mert értelmes csak az lehet, aki úgy értelmes, mint te, és aki "értelmes" ebben az értelemben, annak csak az lehet a véleménye, hogy az orbánpatás csúticigány... És az ideológiai véleménybuborék-atombunkerbe nem hatolhat olyan információ morzsa, ami esetleg egy ici-picit árnyalná a képet.

2021.01.04. 15:01:42

@Serény Vélemény: én nem a véleményedről beszélek, hanem az érveléstechnikádról és szóhasználatodról.
A pedagógus hisztizik, a virológus huhogtat, aki nem azt gondolja, amit te, az véleménybuborék, különben is, aki más véleményen van, mint amit a Habonyfércműveknél megjelenik, az meg agymosott.
Továbbá Duditól átveszed még a jógyerek, stb kategóriát.
A csuticgányt ti emlegetitek Dudival, tőlem még nem láthattátok.
Na, ehhez nincs kedvem,hogy ugyanazt ezredszer, véleménybuborék, jógyerek, hiszti, huhogtatás, AGYMOSOTT.
Számold össze, az utóbbi 1-2 napban hányszor használtad érvként azt, hogy agymosott.
Unalmas, de rohadtul. Közhelypanelek. Mégis mit kéne ebben látnom. Milyen információmorzsát? A huhogtatást vagy az agymosottat kéne új infoként fognom?

Serény Vélemény 2021.01.04. 15:11:56

@Freud Sissy: "aki nem azt gondolja, amit te"
Az "agymosott" nem érv, hanem ténymegállapítás.
Pl nálad az _tény_ hogy kifejezetten negligálod azokat a mondatokat, amelyeket Dudi, vagy én leírtunk, és amelyek teljesen világossá teszik, hogy nem vagyunk fidesz-fanok. És ugyanúgy tolod a habonyművek-et meg a potrohást, mert ezt NEKED szabad, de amikor a tanárhisztiről van szó, akkor besértődsz. Gyere hozzánk a multihoz, nyomjál le napi kilenc-tíz órát a call centerben, és kétszer annyit fogsz keresni, mint tanárként. Ha kibírod három hónapig... amit kétlek.

2021.01.04. 15:19:15

@Serény Vélemény: dolgoztam multinál elég sokáig.
Fogalmad sincs, mennyit keresek és mivel.Amúgy meg, vannak 12 órás napjaim is.
A potrohást én találtam ki, és már többször elmondtam, egy középkorú pali NEM nézhet így ki, ha közvéleményformáló. Potroha, pálikafőzés, majd legfeljebb nem kell nyugdíjat fizetni, akit elvisz túl korán az életmódja. Az egymillió alkoholista és 6 millió kövér országában komolyan ezt kell tolni?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.04. 22:22:50

@Freud Sissy: A helyzet az, hogy meg lesz szervezve az oltás, amint lesz elérhető védőoltás, be leszünk oltva, mindenki, aki akarja is.

Ha olvasol német híreket, akkor tudod, hogy ott is akadozik az ellátás, pedig német cég fejlesztette ki a védőoltást. És ha a világ harmadik legerősebb gazdasága nem képes szerezni eleget, úgy, hogy saját gyártású vakcinával rendelkezik, akkor nyugodtan szidhatod Orbánt, hogy miért nem szerzett, nem tudom komolyabban venni, mint a szokásos "de szar itt minden" szöveget.

www.tagesschau.de/inland/gesellschaft/faq-schleppende-impfkampagne-101.html

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.04. 22:35:59

@Freud Sissy: Az én cégem sem biztosított senkinek semmiféle ingyenes tesztet, azoknak sem, akik élő ügyfélszolgálaton dolgoznak.

Frick László Intézet 2021.01.05. 06:52:56

@Freud Sissy: Ja,az olaszok (baloldali jókormányy... bár ez ismegérneegy kanyart,hiszen valójában ez a baloldali kormány kb úgy nemakar kormányozni,ahogyse Salvini se a többi olasz politikailine semakar.Afféle "szralabda" most Olaszországban a kormányzáséstitokban még a fasiszták is támogatjáka baloldalt,mertez annaka stabilitásnakalátszata,amire az EU finanszírozza az olasz csődöt. naszóvalmégilyen szituációban is az olaszokorosz vakcinávalfognak oltani,meg persze azzala kevéske Pfizer csomagolású kínai-alapanyagossal,amit a Zónijó-tól kapnak. :D

Frick László Intézet 2021.01.05. 07:00:11

@Freud Sissy: @Szorgalmas Gyémánt: Egyszerűen ez a tesztidiótizmus elképeszt.

Virológus szakemberek...tényleg... ritka-őszinténszinte 2-3naponta ismétlikelalényeget:

1.tünetmentes fertőzhet.
2.Negatív-tesztes valójábanlehet fertőző
3.Máma negatív holnap pozitív
4. A negativitás" tudata fellazít,fogom a negatív tesztemet,másnap elkapom és egy hét múlva szuperfertőző leszek tünetek nélkül,annyira fasza az immunrendszerem.

Most azokra a húsökre ki sem térek,akik jelentkeznének az eltitkolt tüneteikkel az orvosnál,sőt akkoris a tüneteikkeljelentkeznének,ha nem is lennének tüneteik, csak kapjanak100% táppénzt.

Azokra legyinteni kár a kéz ereje,akik napi másfélóra homeoffice tesséklássék-ért követelik a 100% fizetést.

Vagy azokra a bátor egészégügyiekre,akikamásodikhullámban is pont azt csinálták,amit az elsőhullámalatt. Táppémnzre vetettékmagukat.Most volt a RetekKlub-ban annyi jóízlés, hogy nemadtak képernyőt az otthonról huhogó hős picsának.

Frick László Intézet 2021.01.05. 07:01:08

@Freud Sissy: Egészen röviden:A tesztelésértelme társadalompszichológiai-lélektani,mint pl most a "megkezdődtek az oltások"

Frick László Intézet 2021.01.05. 07:05:24

@Szorgalmas Gyémánt: @Freud Sissy:
Az Ónijóközösen csinál mindent.Kiadta feladatulaz oltási tervekelkészítését éskikötötte, hogy az oltási tervek nempublikusak,hanem titkosak.

erre az egyikúniósállam"képviselője".. bár egyébként őmaga aleghamarabb értesült arról, hogy az országonkéntioltási tervektitkosak, csinált egy kismédiapalávertazzal, hogy őmost az Ónbijóhoz fordult, hogy neki,mint (EP-közismert undorítóan hazaárulkodó cigánynak) adjákki az országa oltási terveit.

Innen kettő lehetséges:
-volt annyi esze,hogy valójában ezt nem merészelte,hivatalosan kikérni az előle is titkos oltási tervet
-kikérte,meg is kapta azt a választ,amit persze baszik kitenni az ablakába :D

gyorsan megjegyzem, hogy természetesen társadalompszichológiailag megemlítenek terveket az oltásokról,pl hogy mennyire cuki és bio sátrakban lesznek stb.

Serény Vélemény 2021.01.05. 08:59:43

@Frick László Intézet: Mert mi a fontos? A terv.
Nem az, hogy legyen vakcina, és bármiáron legyen, csak legyen, hanem hogy legyen oltási terv. MInt amikor a ruszki vakcinával szemben a jóoldali sajtó beoltotta a népet, hogy "nem transzparens" módon fejlesztették, és "nem megfelelően van dokumentálva".
Vagyis a papír hiányzik róla. Az a drágajó papír. Mert az a fontos...

Az oltási tervvel meg megintcsak az a probléma, hogy azt tartalmazza, hogy kik kapják meg az oltást... egy hónapon belül, meg... tíz hónap múlva. Akik tíz hónap múlva, azoknak aztán használni is fog nagyon...

A zsidók meg lezavartak kb 12 nap alatt egymillió oltást. Mert ők nem csinálták a tervet, hanem végrehajtották...

2021.01.05. 10:58:34

@Frick László Intézet: ja persze, titkos a terv :D Ez kb a "putyint már rég beoltották" szintű informáltságod megint.
HOL olvastad,hogy TITKOS az oltási terv? Linket kérek. HOL, KI mondta, hogy ezek titkosak? Mutass lécci valami erre utaló dokumentumot

@Serény Vélemény: ennyire segghülye nem lehetsz, hogy szerinted nem volt logisztikai terve a zsidóknak, hanem spontán csinálták :D

2021.01.05. 11:01:35

@Frick László Intézet: @Szorgalmas Gyémánt: és az ugye megvan, hogy az idültalkoholista Bájerzsóti aláírásgyűjtést szervez az ellenzék ellen, mert azok az oltás ellen kampányolnak.
Igaz ugyan, Karácsony elsők között írta ki, hogy fontos az oltás, és az összes ellenzéki vezető lenyilatkozta ezt, de egy delirium tremensben fetrengő fasznak ez mindegy.
Kb. Dudi is ilyen szinten kezeli a tényeket, mint a Bájerzsótio. Zsótinak van két mentsége, a pia és a havi többmillió forint, amit ezektől felnyal a geciskedésért.
De Dudinak mi a mentsége, hogy rendszeresen olyan dolgokat vezet elő tényként, aminek pont az ellenkezője igaz?

Frick László Intézet 2021.01.05. 12:15:43

@Freud Sissy: Nálam az orbánmédiaállandójelzője a balfasz,akontár,az önellenható,slapaj,szánalmasközepesnél gyöngébbéseffélék. értemén, hogy olyan vagy,mint a pornófüggő bácsik,hogy nincsen az,amieléglenne...De..bocsássmármeg, 4444forrás bassza orbánt meg a FIDESZ-t.Én viszont a kellemetlen dolgokat mutatom,pl a JókésIgazak...hát...ugye... eleintetökéletesen zseniálisakvoltak,de ahogy kezdenekmegveszekedni a gyűlölségtől,egyre gyakrabban már nem különbek a részeges Bájernél.

Karácsonyra nem azt mondom,hogy rossz, csak azt, hogy egy báb,egy guminő,egy niemand,ami igaz:egy önálló gondolata nincsen. De, becsületére legyen mondva, nem is akarta ezt, nem is gondolja ő magát alkalmasnak erre a szerepre.

Serény Vélemény 2021.01.05. 12:17:14

@Freud Sissy: Nalátod, te beszélsz? :-)

"Mert ők nem csinálták a tervet, hanem végrehajtották..."

Mit hajtottak végre, ha nem volt terv?

Segítek a nagy műveltséged és az EQ-d által felszorzott IQ-dnak: a tervet nem csinálni szokás, hanem a tervezés nevű folyamat, vagy tevékenység eredménye a terv. Tehát nem azt mondtam, hogy a zsidók nem terveztek, hanem pont azt, hogy a "tervcsinálás" nevű fedőtevékenység helyett nagyon pöpec módon megszervezték az oltást.

2021.01.05. 15:57:46

@Serény Vélemény: ilyen szintű kötözködést, mint te a tervezésről, serdülők szoktak előadni, legjobb kezelési módja,hogy angyali mosollyal közlöd vele, köszönjük az érdekes hozzászólást, mehetünk tovább?
Szóval, mehetünk tovább, ha más érdekes hozzáfűzni valód nincs? :)

2021.01.05. 15:58:57

@Frick László Intézet: szerintem öregedel, és romlik a memóriád.
A városliget volt a fő vonulat a választáskor, és ahogy ígérte, le is állította, amit még lehetett.

Serény Vélemény 2021.01.05. 17:57:33

@Freud Sissy: bizonyos kor feletti hm. hölgyek kétségtelenül nem értik, az ilyeneket szokták a tinik úgy nevezni, hogy: ....

2021.01.05. 18:47:45

@Serény Vélemény: tervezés..szervezés, én, mint aggastyánkorú, 101 éves asszonyság is képes voltam most utánanézni, pillanatnyilag 160 ezer dózis érkezett be, ami 80 ezer ember oltására lenne elég
Beoltottak száma: 12 ezer

Talán fel kéne hívni a zsidókat, hogy csinálták :D
Nem szégyen az okosabbtól tanulni
ahhoz képest, hogy a potrohás azt mondta, ha lenne elég vakcina, akár egy hétvége alatt beoltanának 1 millió embert
még 80 ezret sem sikerült 1 hét alatt

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.05. 23:47:13

@Freud Sissy: Összeállítottam egy olyan chartot, amiben a magyarokkal összevethető súlycsoportban játszó országok szerepelnek:

ourworldindata.org/grapher/covid-vaccination-doses-per-capita?tab=chart&stackMode=absolute&time=latest&country=AUT~CZE~HUN~POL~ROU~SVK~OWID_WRL&region=World

Több, mint kétszer annyi oltott van nálunk lakossságarányosan, mint Ausztriában... ami pedig fejlett Nyugat.

Frick László Intézet 2021.01.06. 06:44:27

@Freud Sissy: Városliget...azt hiszem,ehhez nem is kell hozzáfűznöm semmit,köszönöm:D 7
4Bevallom neked, nekem is pont jóvolt a Városliget úgy,ahogy volt,imádtam ingyen parkolni, nagyon jtmutatott, 12éven át lestem Frédi bácsi Ford Transitját, csak sajnos nemén hordtamel..meg le is lakták a hajléktalanok. Volt annak a Demszky Skanzen-része Liget-nek egy olyan sajátossága,mint a bioerdőknek:A fák nem csakhogy állva halhattak meg benne,de aztán eliskorhadhattak lerogyván a tövükre. ha 1992-ben kiszáradt egy fa,az ott korhadozott még 2012-ben is.

Ezt a különvéleményemmár igen sokszor hangoztattam:

nekem nagyon megfelelt a Demszky Skanzen.
A kétezres években "Moszkva" utcái amerikai filmeken.

Frick László Intézet 2021.01.06. 06:51:23

@Freud Sissy: Beszéljünk a halotti matekról.

Állítólag te világlátott,utazóHölgy lennél,akijárt már Fejlettisztánban.

megvan neked ennek a kifejezésnek "Fejlettisztáni Egészségtudatos Életmód"
a TARTALMA?

Egészségeséletmód és fitnessz.

Úgy nagyjából az, hogy néz ki egy bezzegsvéd,egy bezzegnémet vagy bezzeg farncia, ezutóbbiaknál necces, hogy a bácsinaklátszó a néni és fordítva... Szagróllehet megállapítani,nyilván büdösebb egy francia mód tisztálkodó bácsi,mint a de genetice illatos nénik.

Tehát ez a te propagandasávodat TÁMOGATÓ adat,miszerint nálunk azért birta el jobban a járványt a kórházi kapacitás,mert ez egy betegeskedőbb társadalom. Az elhízási adatok kivételével a fejlettisztániak mindenben jobbak.

Ráadásulnálunk a kb 1milli-1millió800ezer proletár,attólfügg, hogy számolom...
Egyszerűen az egymillicigányunk semmit nem törődik az egészségével,ha cukor,ha szívbeteg is,semmi diétátnem tart és ha szabadna külön statisztikázni,cigány férfijaink alig élik túla 60-at,az asszonyok a 70-et se érikmeg.
Tilos különstatisztikázni,de az országos adatokat rontja.

Valamint a sokkal több egyéb-beteg ember félelmei:elsemertekmenni sehová...otthon az alapbetegségükben kovid nélkülvégezték, ha nemlennne járvány,elmentekvolna orvoshoz,kórházba.Erről beszélt a vallásod papnője,a KSH-s néni.

Csak te ezeket nemakarod látni,mert nemillik apotrohás elleni szent küzdelmedbe bele.

pedig néha mégis :D

Frick László Intézet 2021.01.06. 06:52:46

@Freud Sissy: A zsidóknak nincsen ónijója NEMZETÁLLAM azt csinálnak,amit akarnak , nem kelligazodniuk, ,eleve jobbérdekérvényesítőek, valamit többet fizettek (ajánottak) a Pfizernek. Ennyi.

Ha Orbán azt merte volna csinálni,amit a zsidók, széjjelfikáznátok.

Serény Vélemény 2021.01.06. 08:56:14

@Freud Sissy: Van egy "oltási terv", amiben nyilván elől szerepelnek az EÜ alkalmazottak, ami nagyjából lehetetlenné teszi addig az "akárkik" oltását, amíg minden ápolónő és idősotthoni munkás nem kap oltást.
Megint egy uniós szarért hibáztatod a potrohást...

Serény Vélemény 2021.01.06. 08:57:54

@Frick László Intézet: naja, de a 30 dollár vs a 16 dollár megérte az uniónak a spórolást?

Serény Vélemény 2021.01.06. 09:00:36

@Szorgalmas Gyémánt: Bahrein.... ó b... ilyenkor legszívesebben üvöltve rohangálnék, hogy mi frász van, egy Bahrein megelőzi a németeket??? MÉghozzá nem kicsit?

2021.01.06. 10:10:32

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban-viktor-oltas-magyarorszag-pfizer-vakcina-europai-unio-menczer-tamas-veszhelyzeti-engedely.720915.html

..."Kirikiádész arra is kitért, hogy az engedélyeztetés volt egyedül lassabb, de az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is vészhelyzeti engedélyezéssel vezették be a piacra a Pfizer, illetve az Egyesült Királyságban az Ezzel Magyarország is élhetett volna egy hónappal ezelőtt, az Egyesült Királysággal egy időben. Viszont ha így döntöttek volna, akkor az összes felelősség és kártérítési igény a magyar kormányt terhelte volna..."

Semmiféle uniós szar nincs. Nem kötött meg senkit az EU. De ezt már több fórumon, többször lenyilakozták, BÁRKI EU tag megcsinálhatta volna a saját szakállára a vészhelyzeti engedélyezést.
De nyilván minden országnak, igy nekünk is, (meg a németeknek, franciáknak, stb) sokkal kényelmesebb egy nemzetközi szervezet mögé bebújni, ha mégis valami szar kerül a palacsintába az oltóanyaggal kapcsolatban.
Ugyanúgy az EU semmiféle KÖTELEZŐ listát nem adott le, kiket és milyen sorrendben kell oltani, és ez országonként el is tér.

2021.01.06. 10:14:51

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet: ti tájékozódtok is valahonnan, vagy csak propaganda oldalakat olvastok?
Utána meg velem vitáztok útszéli stílusban, mert nem vagytok képben.
Kinai oltóanyag: MO. engedélyeztethetné, ha akarná ezt is. De nyilván kényelmesebb NEM engedélyezni.
Az Oroszt is engedélyeztethetné.
Pillanatnyilag nem egy saját engedélyezés okoz gondot, hanem az is, hogy a meglévő 80 ezer emberre való adaggal ne 15 ezren legyenek csak beoltva.

Serény Vélemény 2021.01.06. 10:16:52

@Freud Sissy: Az unió nem kötelező listát adott le, hanem kötelezővé tette a lista elkészítését. Amely listában nyilván az EÜ dolgozók vannak legeslegelöl.
Az EÜ dolgozók meg nyilván azért nem állnak sorba, (az oltásért) mert a függetlenjóóldali média beszopatta őket.
Oszt ennyi.

Serény Vélemény 2021.01.06. 10:17:59

@Freud Sissy: A zsidók? Náluk vajon van ilyen, hogy az esetleges kártérítésért lehet perelni? Vagy ők csak szimplán életképesek, és ha nincs ilyen kretén EU-s szabályozásuk?

2021.01.06. 10:33:54

@Serény Vélemény:
..Az EÜ dolgozók meg nyilván azért nem állnak sorba, (az oltásért) mert a függetlenjóóldali média beszopatta őket.
Oszt ennyi. ..

HUHOGTATÁS :DDD
Amúgy mutass már nekem légyszíves EGYETLEN cikket, nyilatkozatot amiben bárki ellenzéki politikus vagy vezető ellenzéki hírportál az oltás ELLEN beszél.
Dobj már egy linket
Ez a bájerzsóti féle delirium tremenses magyarázat, hogy "baloldali halálkampány" stb.
Ja, és Gödény nem tekinthető hiteles ellenzékinek, mielőtt őt akarnád idetolni.
Egy nyilatkozatot, amiben mondjuk Karácsony vagy Fegyőr közlni, hogy nem oltat.
Én csak olyat láttam még, amiben direkt buzdítottak az oltásra.

Ezzel a kártérítés dologgal kapcsolatban alapvető jogi tételeken őrjöngesz, amit lehet, csak nevetséges. Eléggé szőrsapkás vagy te is. Kártérítés...szemét EU...mi a fasz köze van hozzá,hogy te magyar állampolgárként kit perelsz be egészségromlásért a magyar jogszabályok alapján?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.06. 10:47:22

@Serény Vélemény: Tanulságosak ezek az adatok. Mutat egyk pet arról, hová züllöttek az unió magállamai.

Serény Vélemény 2021.01.06. 11:02:47

@Freud Sissy: Kétszer ad, aki gyorsan ad. A teljes függetlenjóóldali médián keresztülviharzott a regisztrációs honlappal szembeni azonnali, és ész- és gondolkodás nélküli pánikkeltés.
EZEK Után, már bármit lehet mondani bárkinek, igazából nem számít.

2021.01.06. 11:18:11

@Serény Vélemény: ez egy adatvédelmi probléma, semmi köze az oltáshoz.
Tehát az ápolónő, akinek regisztrálni sem kéne, azért nem oltat, mert adatvédelmi probléma volt a nem egészségügyiseknek szóló űrlappal.
És különben is, bájerzsóti megmondta, hogy az egész ellenzék halálkampányt folytat, és mindenkit lebeszél az oltásról. Igaz, egyetlen ezt alátámasztó nyilatkozatot, cikket nem tudott mögé tenni, de ha ő mondja, akkor úgy van, te meg kritika nélkül beszopod egy alkoholista őrjöngését.
AGYMOSOTT vagy.

2021.01.06. 14:57:03

@Serény Vélemény: Nem, dehogy hagyjuk. Várom a linkeket, ahol mondjuk a telex vagy hvg vagy a magyar narancs az oltás ellen beszél. Esetleg Karácsonytól valami nyilatkozat, esetleg a kedvenceitektől, a két momentumos nőtöl....tényleg kívácsian várom. Ha nincs ilyen, akkor tényleg bájerzsóti szinten vagy.
Azt figyelted, hogy Dudi felszívódott, miután gátlástalanul hazudott arról, hogy én mit mondtam a 3000 oltásról.
Ilyenkor mindig lapít, te meg elütöd a dolgot azzal, hogy "hagyjuk"
Ne hagyjuk. Linkeket kérek.
Gondolom, olyan tömegben van, mint a putyin oltásáról :DDD

Serény Vélemény 2021.01.06. 15:22:50

@Freud Sissy: Mondjuk olyan ez, mint amikor egy közismerten drogos zenész ad egy csomó pénzt elvonókúrákat gyakorló szervezeteknek. Hűdejó fej, mert segít a szegény drogosokon...
Akik egyébként nem is lennének annyian, ha a drogos zenész nem lenne példaképe egy csomó drogossá váló fiatalnak, meg ha a dalszövegei közvetve vagy közvetlenül nem dicsőítenék a drogfogyasztás által előidézhető tudatmódosulást.
Miközben ugye a drogos zenész túléli, mert a futtatói lehozzák a szerről, ha a pénzgyártásukhoz ez éppen szükséges, de a hülye hallgatói nem feltétlenül élik túl, mert nekik nincs menedzserük, aki pénzt tud csinálni belőlük és aki be is fektet pénzt elvonóba, ha éppen szükséges...

A jóóldalifüggetlenobjektívoknak nem kell azt mondani, hogy ú, a kormány által behozott vakcinákok veszíjesek, elég csak futtatni egy-két olyan baromarcot, aki élből oltásellenes.
ÉS a kormányzat minden kommunikációját olyan médiahabverésbe helyezni, ami alapvetően és radikálisan aláássa a bármit is, amit a kormány mond...

2021.01.06. 15:43:10

@Serény Vélemény: akkor erről kérek linket, amint a nemkormányprop. média futtat egy ilyen gődény szerű hülyét.
Én pl. a legtöbbet dr. Rusvait látom nyilatkozni, aki szakember és oltáspárti és nem a kormány saját embere.
De kíváncsian várom, milyen cikkeket tudsz előásni valami laposföld hívőről, akit mondjuk a portfólió vagy 444 futtat.

2021.01.06. 17:44:23

@Serény Vélemény: forrás: FACEBOOK
VMária néni csinált egy pofakönyv oldalt. Ezt nem nevezném azért vezető ellenzéki médiának. Követő: 5000 fő :DDD

De még ebben sem látom sehol leírva,hogy bármilyen módon az oltás ellen agitálna, vagy bárkit próbálna lebeszélni az oltatásról.

És a cikket közlő mandiner mióta ellenzéki húzóerő?

Kesma tulajdon.Tehát VMária néni írogat a pofakönyvbe, alkalmanként kb 400-500 ember megnézni, és a Mandíner (kesma lap) népszerüsíti. De sehol egy szó az oltás ellen, hogy veszélyes lenne, vagy nehogy már...

Esetleg valami tényleges forrást, ahol egy elég olvasott ellenzékinek tekinthető portálon beszélnek az oltás ellen.

Ja, olyan nincs

Családban tündéri 85plusszon néni mondta multkor, hogy " az ellenzék direkt akadályozza a vírus elleni védekezést" Megkérdeztem tőle, mégis hogy?
Erre még neki is volt annyi esze, hogy témát váltott, mit is főzött ebédre.

De nem mondom,hogy nincs ilyen cikk, csak meg kell találni, de lássuk be VMária néni néhányszázfős látogatottságú pofakönyv oldala azért nem tekinthető országos médiának.:D
főleg, hogy egy szóval nem említi, hogy 5 füled lesz, ha beoltanak.

2021.01.06. 17:48:05

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény: na, két dologgal tartoztok.
SV küldi a linket, ahol a szemét hvg vagy telex exkluzív Gődény interjút hoz le, hogy nehogy már beoltasd magad.
Dudi pedig csinál egy kis helyreigazítást, elnézéskérést, hogy HAZUDOTT a 3000 oltásos kommentemmel kapcsolatban.
Nem is tudom, melyiketeknek van nehezebb dolga, SV-nek linket találni, vagy Dudinak azt mondani,hogy elnézést kér tőlem.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.06. 23:01:25

@Serény Vélemény: Biztos ott szilveszterező franciák voltak. Mivel tudjuk, hogy a gyújtogatásokat franciák csinálják, és még véletlenül sem arab bevándorlók.

2021.01.06. 23:07:08

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:

telex.hu/kulfold/2021/01/06/usa-capitolium-tuntetesek-zavargas-trump-biden-elektori-szavazatok-szenatus-kepviselohaz-betortek-rendorseg/elo

ezek meg fehér keresztény amcsik....

populista nem bír szépen veszíteni, lásd mikor a potrohás gyújtatta fel a tévé előtt az autókat a focihuligánokkal
lehet, a fradisták is arabok? :D

Továbbra is várom a linket a laposföldhívő oltásellenesek propagandáját, ami a telexben vagy a portfólión jön le címoldalon.
Lehet VMária néninek van tiktokja is, linkelhetsz onnan is valamit

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.06. 23:09:07

@Freud Sissy: A Mandiner szemlézi szegény Mária nénit is. Ahogy rengeteg magyar és külföldi - magukat máig tiszázatlan okokból liberálisnak nevező - lapot, megmondóembert, intellektüelt. Mária néni ez utóbiba tarzona papírforma szerint bele.
A magyar ellenzék egyébként nem oltásellenes, az "orosz oltás rossz oltás" vonatra ültek ők fel, amit Nyugatról indítottak el.
Bayerék olyasmit akarnak csinálni, mint amit velük csináltak annó a Kövér "köteles " beszédével, de hát nem elég rosszindulatúnka lenni, aljasan zseniálisnak is lenni kell ahhoz, hogy ez működjön, mint például Gyurcásny Ferenc:

"Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó"

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.06. 23:15:21

@Freud Sissy: Néztem a CNN-t, és röhögtem. El kellen higgyem, hogy pár száz fegyvertelen ember elfoglalja a Capitoliumot, és a véderők nem tudják megakadályozni. El kellene higgyem, hogy tényleg órákra van szükség, amíg odavezénylik a Nemzeti Gárdát. Bidenék valami B kategóriás forgatókönyvírót alkalmaztak, de hát így is elhiszi a fél világ, hogy ez igaz, és fel sem merül bennük, hogy akinek az érdekét szolgálja a dolog, az áll ennek a hátterében.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.06. 23:20:34

@Freud Sissy: 2006-ban pedig az események mögött Gyurcsány állt, aki ezt nem érti, az semmit nem ért 2004-2010-ből. És ebből világos az is, hogy az erőszakot elindító Torockai ( vagy Toroczkai faszom tudja, hogy írja a felvett nevét Tóth Laci), kinek az embere és melyik szolgálatnak dolgozik, ahogy a Jobbik többi volt és mostani prominens tagja is.

Frick László Intézet 2021.01.07. 05:59:36

@Freud Sissy: @Szorgalmas Gyémánt:
A "köteles akció" majdnem30 évvel előzte meg a korát. Viszont akkormég csakúgy tudott működni (és azóta is így működik) hogy az eredeti szöveget nemlehet olvasni, csak a hazugkifordítós interpretációit.

Viszont Demeter Sztilárd szövege esetében:Demeter Ártatlan Gyuribácsit Náci Dolog alkalmazásával hasonlítgató izévelvádolta meg.Nyilván, ha valaki CSINÁL gázkamrát,az nema zsidó,akimeghala gázkamrában. Tehát nemlehetekantiszemita, ha valakit gázkamracsinálással vádolok. Ennek "cáfolata" az, hogy Izrael Állam is tiltakozott.. de nem Demeter szövege ellen, csak az interpretációját ismerték.

A véleményemet ismeritek:Aki szart emel, az szar általvész,nemkellneka túlzó ártörténelmieskedő hasonlítgatósok.

nem gázkamra az, ha valaki önkéntéskéjjel haluziköngyújtógázzal.

Vagyis fejlett és bezzegisztán szivesen kábula "fejlettségük" hamis tudatában,itt van mindjártAngilali esete: November ótamár 101% biztos tudnak az Új Mutációról.nem csináltaksemmit..Majd egyszercsak bedobták az Ünnepekig várva az infot.majderre kitört a PÁNIK és EZUTÁN hozzáfogtak a zsilipelésszervezéséhez,majdkikunyerálták az óniónál a repülőpgépzárlat feloldását

így zavartalanuljöhetnek haza az új mutációvalAngilalibólsohamárjainkés a Retek Klub hiradója még sajnáltatja is az angilalizót,akit a fészbúkon tanált a hiradó storyboarder-e.

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:01:14

@Szorgalmas Gyémánt: Az semmi. Találtam egy twitterüzenetet,amiben egy gifen horogkeresztesnek is látható zászló úszik el. Videónak van álcázva,de kb egy gif,hogy a horogkeresztesnek látszózászlóról semmi ne vonja el a figyelmet.

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:16:57

@Freud Sissy: Annyi, hogy az teljesen nyilvánvaló, hogy a TV-székház "ostromlóit" nem a potrohás bérelte fel,hanem az,akinek haszna is lett a dologból.

Azt szerintem maga a felbérelő részegen sem képzelte el önittasságában a kétségtelen zsenialitásán,hogy a HírTV barmai annyira sűttökröklesznek, hogy az agentprovokatőröket még hősökként is ábrázolják.

Apotrohástüntetőimessze álltaka csürhétől.Illetve onnan,apotzrohás csürhéjébólegy lány fölment a székház lépcseje legfelsőbb fokáraés a karjait széttárva próbálta a szerinte csak hülyéket, vagyis az agentprovokatőröketmegállítani.

Bizonyíték: A Nádor utca felőla hátsó bejáraton kibejártak,Tocskolczkay is, szabad volt a közlekedés, ugyanis ez az egész műsor volt. A nádor utcai bejárat lépcsőházában készültekis riportok,amiket szintén először és egyben utoljáraláthattunk, hiszen ez a tényMEGSEMMISÍTI azt az konteót,miszerint a csürhe Orbánnak dógozott.

Azok voltak Orbán csürhéje,akik kimentették a rendőrt az égő vízágyúból. Egy nagy kör a Szabadság tér szélén.

Turhaházy, TomGec és Tocskolczkayi bérprovokatőrők és Miótanincsis már Régtávozottnakdolgoznak eleitőlfogva.Igaz,lebukni csak TomGec tudott,őróla hallgat is a gecimédi rendesen.

Hogy Tocskolczkay ügynök,a Törökszentmiklós 2019. Tünti bizonyítja. Tolcskolczkay ugyanis a Jobbik2.0 főembere volt éspla cigánygyűlöletre épülőpropaganda cuccokagymenője.Törökszentmiklóst 2014-ben szerzte meg a Jobbik, szinte tiszta jobbikos testületteléspógármesterrelés ezt a félfaszista bandáta Tocskolczkay kidógozta propagandával a drogosmagyar cigánygyűlölő proletárok szavazták föl.majd ugyanez a Tocskolczkay megszervezte a 2019-es őszi tüntikét,amin Tocskolczkayval vetett vállat a Momentum,többek között.
A felvételek,mint a hosszúhajúányról egyszer voltakláthatóak és azóta sem,sőt, azóta lehazudják ezeket a fél csillahgoséggel együtt.

. Kruzslicz Dávid élőegyenesben tudósított arról,képriport van róla Kruzslicz háhogásával,ahogy a "rendőr"lovasok a csürhét beletolják az Astoria felől széledőkbe. Ez egyszer ment élőben és azóta sem.Mérget merek rá bevenni, hogy meg is semmisítették a felvételt. Kruzslicz "riporteri" pályája pedig véget ért.

Vannakaztán olyasmik, amikhez képsemkell tudni:Ilyen a zoknibombagyárosoknak tett ígéret,miszerint nyugodtan kokira ihatjákmagukat,nemkell fölkelniük.Majd 2006.október 23 reggel ezzel nyitott, hogy a kómábólfelis verték a zoknibombagyárosokat a "rendőr"-ök azzal, hogy takarodjanak,deazérta takarodáshozkimeg nemengedték őket,mnég 10 órakor is úgy "zavarták+ ki őket, hogy azért egy korty piáért se léphettek ki a Kossuth tér övezetéből, már elvonási tünetekkel őrjöngtek.

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:20:59

@Freud Sissy: Jaj, hát biztos nem hallottálmég olyant, hogyy valaki úgy kerékkötője valaminek, hogyy a pólóján hirdeti, hogy a hajtója.

Miótanincsismár Régtávozott ferenc plúgy voltvalójában a Reformok Fékezője és Megállítója , hogy imázs-szinten maga az oroszlánja a reformoknak.

Oltásellenesnek nem csak Gődény "doktor" szerűen lehet lenni. Elég az az oltűásellenességhez, ha kizárólag a fejlettnyugati bezzegvakcinákat állítom a jóknakésmindenmást (tudod,az autópálya...) amivel majd az emberiség 4/5-öd része olytakozik, EZ VESZÉLYES-nek és BÜDÖS(ruszki/kínajijakos)-nek

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:30:28

@Freud Sissy: Figyelj... 15 éve még elmondhattuk, hogy az a line,akikmaaz "Ellenzék" Magyarországon,aténylegszebbek,a valóban is illatosak meg a fittek és a tudósok.

De 15 év...Nagyon régen volt,a Facebook még csak valamikülönc érdekesség. Még voltiwiw meg myvip,ha emlékszel.

Most ott tartunk, hogy ha ezek barma Ártatlan gyuribácsit NÁCI CSINÁLÁS-salvádolja hasonlatában,akkor ezt simán lehet nácicsinálásáldozatacsúfolás-ként interpretálni:

ennyire nem vagytok már magatoknál a gyűlölségtől.

Vagy itt vannak a Gyanús Halottak.

Vegyünk egy hónapot,ami tavalyi békehónapban 5000-en haltakmeg, az idén járványhónapban 4000-en haltakmeg a járványban.

De a főcímek azt huhogják, hogy a Gyanús halottak-kala duplája,elkellolvasnod (el kéne...Ö olvasni a főszöveget,miszerint 4000 a járványban halt meg és

úhgyy mára Gyanúy halottak nema jobban hangzó duplája.

és mnégmindig nincsen vége.. nem kicsinylem le azt az 1000 halott-at csak-nak,de ha "szétszedjük" akkor vannakköztük olyanok,akik járványtalan évben nemleterhelt eürendszerben megmenekülhettek volna,meg vannak nemkevesen olyanok,akik most is megmenekülhettek volna,de a félelemtől, hogy elkapják a vírust, még a telefont se vették kézbe, hogy felhívják az orvost.

Ne kezdjél el a számokon lovagolni, azokat most csak szemléltetésre kerekítettem, úgyse biuztos egyik szám sem. Viszont a szisztéma, az sajnos áll. A szisztéma így működik: A főcímek DUPLAMENNYISÉG!4!!-re utaltak.

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:34:02

@Szorgalmas Gyémánt: Tocskolczkay Ferinek dolgozik. A Jobbik 2.0 fa. ...éppen szerelik széjjel. Emlékeztetlek arra, hogya Jobbik-kal valókokettálásnak csak a felvetésére úgy reagáltak az EPilliberálisai, hogy kibasszák amagyarokat a frakciókból. Aztán valamit megtudtak és azóta tűrik. Nem tudomelhinni, hogy az EP illiberálisait ezzel az "ideológiailag annyit fejlődött a Jobbik" lapos dumával,mint @Freud Sissy: -t, lelehetett volna szerelni. Szerintem Ferenc megmutatta a zseniális tervét és azzal győzte meg az illiberálisokat, hogyan "sikljon" el a tekintetük, a zantifaszista

Serény Vélemény 2021.01.07. 07:05:52

@Szorgalmas Gyémánt: olyan országban, ahol mindenkinek van otthon stukkere, de az igazi Trump híveknek gépkarabélya is...

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 07:58:44

@Frick László Intézet: Tóth Laci 2006-ban a zavargások beindítója volt. "Én márpedig elsétálok a tévé székház elé".
Már karrierje legelején rebesgették róla, hogy a Szolgálat embere.

A köteles egyébként beszéd fent van a neten.

www.youtube.com/watch?v=6ZIUbYkCWwQ

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 08:01:00

@Serény Vélemény: Igen, csak hogy ellenük azonnal bevetik a Nemzeti Grádát, a BLM-es csőcselék ellen meg igencsak késlekedve. Seattle-ben még azt is megengedték nekik, hogy szabadállamot hozzanak létre. Gondolj csak bele, néhány elvakult Trump-hívő létrehozna egy szabadállamot, mit mondana Freud Sissy és a többi önállóvéleményalkotó...

2021.01.07. 08:10:06

@Szorgalmas Gyémánt: ezek szerint te önálló véleményalkotó vagy :DDD
A hozzád hasonlókkal, akik a habonyművek óriásplakátjairól meg az M1 hiradóból tájékozódnak. Na, újabb szó a szótáramba

Önálló véleményalkotó: populista szavazó.

Kb, annyira önálló a ti véleményetek, mint amikor vesz valaki egy előrerajzolt vásznat, ahol be van számozva, hogy mit milyen színnel kell kifesteni.

Vidáman indul a reggel :D

2021.01.07. 08:12:21

@Serény Vélemény: nekem elég fura azért, hogy beszélgetsz magaddal itt a kommentsorban. Oke, hogy nekem is van több nickem, de nem szoktam magammal beszélgetni.
Mindenesetre várom a cikkeket, amiben az ellenzéki sajtó oltásellenes kirohanásokat tesz. Insta posztot is elfogadok :DDD
Bár szerintem Vmária néninek nincs is istája.

Serény Vélemény 2021.01.07. 09:11:59

@Szorgalmas Gyémánt: Hupsz. ez volt nekem is, sőt a feleségemnek is a második gondolata. Hogy ti. bevetni ezek ellen a nemzeti gárdát????

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 09:19:57

@Freud Sissy: Te, én olyan fejletlen helyen lakok, hogy ide még egy óriáslakát sem jut. Tévét tizeöt éves korom óta nem nézek. Szóval te bevetted, hogy 300 fegyvertelen, láthatóan gyenge fizikumú ember képes volt elfoglalni a Capitoliumot és a nemzeti gárdának órakba telet, mire reagálni tudott? Szerintem te azt is beveszed, hogy ha 2022-ben kormányváltás lesz, megszűnik a korrupció, és Mészáros meg Orbán börtönbe megy.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 09:26:10

@Serény Vélemény: Láttad a CNN felvételeit? A rendőrök nem győztek hátrálni pár kígyóvállú, láthatóan amatőr sráctól. Az erősítés meg a nemzeti gárda persze ókat késik, de szerencsére a CNN kamerája időben ott van, amikor bemegy olyan 4-5 "radikális" az épületbe. A WTC robbantásába legalább tettek látványtechnikát, de ez... a deep state átváltott Tesco gazdaságos módba.

Serény Vélemény 2021.01.07. 09:34:15

@Szorgalmas Gyémánt: youtube-os élőzést néztem néhány percet. Az ELSŐ, amit levettem, hogy a tömeg gyakorlatilag NULLA agresszivitással rendelkezett. Konkrétan egyáltalán, semmilyen szinten nem viselkedett agresszíven.
Azt a f...t akit lefényképeztek a tárgyalóteremben nem egy képzett biztonsági, hanem BÁRKI le tudta volna teperni a bejáratnál. HA AKARJA...

Serény Vélemény 2021.01.07. 09:35:29

@Szorgalmas Gyémánt: Nameg igen. Bármelyik farmer kölcsönadott volna egy traktort, egy utánfutót, meg néhány száz liter gázolajat, meg néhány tonna műtrágyát, ha TÉNYLEG kárt akartak volna okozni...

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 09:49:04

@Serény Vélemény: Az mindenesetre durva, hogy a CNN maga leplezi le, hogy szándékosan nem védték az épületet és negedték be a "tömeget"...

edition.cnn.com/2021/01/07/us/police-response-black-lives-matter-protest-us-capitol/index.html

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 09:52:49

@Freud Sissy: Nos, maradjunk annyiban, azt nem fogják velem megetetni, hogy tegnapi események rémisztőek voltak, vagy akár azt puccskísérletnek lehet nevezni.
Kinek az érdeke volt ez a "puccs" valójában? Aki erre a kérdésre tudja a választ, mindent tud.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 09:56:08

@Serény Vélemény: Ez a felvétel a kedvencem. Négy biztonsági őr lényegében ellenállás nélkül beengedi az 5 fős MAGA sapkás "tömeget". A CNN kamerája szerencsére pont ott van, ha már a fegyveres őrök nem értek rá.

dynaimage.cdn.cnn.com/cnn/animations/w_1100,ac_none/210106214710-story-capitol-2.mp4

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 09:59:53

@Freud Sissy: Nézd át újra a pszichológia könyveket. Minden pszichológiai munka úgy kezdődik, hogy tedd félre a projekcióidat, és koncentálj a tényekre. Az, hogy te nem tudsz megkülönböztetni bennünket, mindössze annyit jelent, hogy TE képtelen vagy erre, nem pedig azt, hogy nem vagyunk különbözőek.

Serény Vélemény 2021.01.07. 12:00:09

@Szorgalmas Gyémánt: ÉS IGEEEN!

Ugye a képen nem látszik gyakorlatilag SEMMI erőszak - (pl jogi értelemben sem, ui nem ütnek, nem rángatnak, nem alkalmaznak kényszerítő eszközt, csak szépen besétálnak.)
De a média már oda is stemplizte azt, hogy "erőszakos" - (haha)
meg hogy széljsőjobboldali (haha).

akkor hol hagyták a puskákat?

Ezek az apró, nüansznyi dolgok, amiket egy agymosott azonnal beszop, aki meg egy kicsit is gondolkodik, azért mégiscsak fölteszi mint kérdést...

Vagy pl. Ott az épület előtt a tömeg.
HOL van az a megerősített rohamrendőri állomány, ami ilyenkor a védendő épületen belül helyezkedik el, hogy szükség esetén védelmet tudjon biztosítani?

Mer' az csak úgy van, hogy van egy tüntetés, és nincs senki, aki biztosítaná? (Amikor a rendőrök fizetéscsökkentéséért tüntettek a blm-esek, akkor is voltak rendőrök, akik biztosítottak. )

HOL vannak az erőszakos cselekményekben megsérült rendőrökről a szívet tépő fotók?

ÉN csak azonnali és csípőből elkövetett stemplizést látok, ami azonnal behúzza nálam a vészféket!

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 12:41:02

@Serény Vélemény: Igen. Plusz négy ember a hírek szerint meghalt - hogyan és legfőképp miért - na ez érdekes kérdés.

Frick László Intézet 2021.01.08. 06:14:23

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:
Nem,hát azértmareggeelmegnéztem az órákonát nagyon gondosan a trampiánusokhűdeveszélyes agressziójátigazolóképeket:

-Ha a képsorozatbólkivágunk 3mp-t,akkor akárnácinakislátható zászló
-rátehénkednek egy íróasztalra
-27-en 700 mégyzetméteren,ebből hatan FENBYEGETŐENállnak egy sorba, főleg egy pompásan fotózhatóelmebeteg indiánirtó pioneeeernekőőőtözve
-egy tüntetőa lábával gumiboton üti aa rátérdeplő két rendőrt
-egy néni piros orral,ezt a grófnőnekmeg kellmagyaráznom:Amerikában a redneck az,ami nálunk a szőrsapka

Frick László Intézet 2021.01.08. 06:19:57

@Szorgalmas Gyémánt: @Freud Sissy: A netokrácialényege a szelektív ténykezelés. Nyilván az az újságírósemgondolja komolyan,akineka hálózatbanminden nyelven apuccskisérlet kifejezést kell használnia.Olyan ez,mint a gyógyszerreklámok szóhasználata meg ilyesmi.

Ezek az "újságírók" pont úgyülnek,mint akambodzsai bérszereldében az összeszerelőnőkmeg a gyerekek,nemkezdenek elott filozófálni,mi a szar az,amit a távoli tepsiszemű gecibőrűpicsaembereknek szerelnek össze, hogyy ugyan mi a faszra is használhatják ezt a szarságot, csak szerelik,mertezértfizetikőket.

Szerintem a netokráciában, ha úgy ISTEN IGAZÁBÓLelőveszel valakit és rámutatsz bármire,mégőnevet ki téged, hogy komolyan vetted,legyen szó rokkzenéről, pornóról,fociról ótásról vagy politikáról.

Példáuéneem iszem, hogy ha a grófnőtkülön megkérdezném, hovy hiányoznak-eneki Angilalibóla repcsikkel hazatóduló takarítónő-alkalmiprosti öregező, zsebszerződésekkel hospice eltartásiszerződésesügyeskedő, vagy konyhai feketemosogató picsák az újmutáns vírussal, hogy azt mondaná,ő is együtt zokogott a RetekHiradó (szontén nemzokogó...) szerkesztőivel.

Frick László Intézet 2021.01.08. 06:21:54

@Freud Sissy: @Szorgalmas Gyémánt: Megmondom neketek,énmin vagyokkiakadva:

Hogy a Világ Vezetésére Újrakész Mintaállamban ugyanazt a sűttökörséget jócsürhe/rossszcsürhe ügyben előlehet adni,mint az orbángyűlöletükbe tök belehülyült magyaroknak.

Egyzserűen elképesszt, hogy az un "demokraták"meg tudják állni röhögés nélkül tramp hasznos idióta húzásait.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 12:17:46

@Frick László Intézet: Már miért ne lehetne. Valahol megértem a new yorki kő demokrata kollégámat is, ott vannak azok a utahi mormon barmok, meg a többi neoprotestáns gyökér, hiszik, hogy a világ 7000 éves és a dinócsontokat azét tette oda Isten, ahová, hogy ezzel tegye próbára hitüket, ezek szavaznak Trumpra meg a republikánusokra, ok, Biden egy gykér, de a Kamala meg a progeresszív pártelit majd intézi a dolgokat, és a haza fényre derül. Ekkor megérkezik a Qanon összeesküvés kitalálója bostoni teadélutánt tartani a többi bohóccal, ülsz ott a negvennegyedik emeleten, épp valami AI fejlesztésen dolgozol, ebből a nézőpontból hogyne lenne már rossz csürhe?

Frick László Intézet 2021.01.10. 07:33:57

@Szorgalmas Gyémánt: Hogy a csürhében mi hogan állössze,az teljesen véletlenszerű.Amióta ez a cirkusz tart magyarországon,2005.óta egy családon belül is van a "kétféle csürhéből".
Azt hinni, hogy van egy "emberanyaga" a jó csürhénekmeg egy másikemberanyaga a "rossz csürhének".. annak ellenére tévedés,hogyaz világos,nálunk a jócsürhében sok az értelmiségimeg a diák.

Dr Vásárhelyi Mária egyetemi tanár és tudós. De idönként megadja magát az érzelmeinek és akkor csürhetöltelék.

Nem hiszem, hogy Ifjabb marosán GYörgy kevésbé rosszakat GONDOLNA Orbánról vagy legalábbannyira ne látnáOrbánban a mimmemhalást,mint Marinéni. csak..marinéni szeret élvezni,orgazmikus kis tüzek gyúlnak a zsíros kis lelkében, ha a vidéki cigányra valamit mondhat.

Ifjúmarosán pedig tudós egyetemi tanár és amikor bemegy tanítani ésúj a csoport,mert már ez sokszor előfordult, hogy ELVÁRTAKtőle dolgokat, gyorsan tájékoztatja a gyerekeket,hogy nem lesz bpolitizálás és az a kérése,hogy a napi politikát,mint témát,lehetőleg kerüljék.

Marinéni minden kis apró lehetőséget kihasznála harcért,Marosán meg nem.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 08:48:22

@Frick László Intézet: Itt nem csürhét láttunk, hanem fizetett színészeket. Az elóadás minősége a WTC robbantás ezredrészét sem éri el. Jó, ott is voltak hibák, az eltűnt harmadik torony, több ezer fokos hőséget sértetlenül kibíró arab útlevelek, az irányított robbantás jópár felvételen tisztán kivehető, de legalább vittek bele munkát.
De ez a Qsámán meg a haverjai, a Trónok Harca ehhezk épest profi elóadás. Azt figyelted, hogy Trumpot puccsal vádolják, Qsámánt meg garázdaságért vitték be rendőrök, és az előállítást egyáltalán nem kapkodták el?

Frick László Intézet 2021.01.11. 10:02:26

@Szorgalmas Gyémánt: Megvan neked fejbőlaz évszám,amikor Juzamát likvidálták?Namost azóta, hogy Juzamátlikvidálták kb duplát fejlődött a technika.

VAn a Capitolium-nak egy fizikaiőrsége,de nyilván lehet a Capitoliumnak egy cyberőrsége ismeg az amerikai titkosszolgálatok.

Ezt a puccsotmeg is kellett szervezni.

Azt a média sem titkolja, hogy a Capitolium fizikaiőrségét még a Pentagonból is figyelmeztették három nappal korábban.

Nézd,hakeresek egy 97 éves nénit,akiörül,ha kétnaponta puhát tud kakilni,demég azt se pazarolná politikára,megmutatom neki a jeleneteket,azt fogja mondani,hogy ezeket az embereket egyszerűen beengedték a Capitoliumba.

Olyan kevesen voltak, hogy szinte lézengve...

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 11:13:53

@Frick László Intézet: Te, erre az a magyarázat, hogy igen, beengedték őket, de csak azért, mert így kerülték el a még nagyobb balhét. Ilyen előrelátó, felelősen gondolkodó őrsége van a Capitoliumnak.

Serény Vélemény 2021.01.11. 11:28:05

@Szorgalmas Gyémánt: Igen, ezt a teóriát erősíti az általam nagyon """kedvelt""" örjöngő veca (örülünkvincent) blogos jótündér is.
Szerintem már szinte kreatív dolog ekkora hülyeséget kitalálni!

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 13:05:28

@Freud Sissy: sl.sbs.com.au/public/image/file/e5b9e44e-2078-470c-8cbc-be8865358208/crop/16x9

Szóval ezek az emberek meghallgatták Trmupot, aztán hazaugrottak sminkelni meg sámánruhát húzni, ahogy az már csak felhergelt embereknél szokás (egyik sem washingotni), és 300 társukkal lerohanták avilág legjobban védett épületét. Hát hogyne, aki ezt nem hiszi el, az alposföldhívő.

Maradt még kérdés, Ildikó? :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 13:06:54

@Serény Vélemény: Ezt haladár nyugati lapoban olvastam, gondolom, ő is.

Serény Vélemény 2021.01.11. 14:45:55

@Freud Sissy: Mindenesetre előadás aaaz volt! :D

"A fővárosi rendőrséget annak ellenére meglehetősen felkészületlenül érte az esemény, hogy 2018 őszén feminista tüntetők is sikeresen betörtek az épületbe, hogy megállítsák a Szenátusban Brett Kavanaugh bíró jelölését. Akkor ők csak az előcsarnokig jutottak, ezúttal azonban néhány órára az épület a Trump-párti tüntetők kezébe került. Ehhez az is hozzájárult, hogy Washington polgármestere január ötödikén elrendelte, hogy nincs szükség szövetségi rendőrökkel megerősíteni a Trump-nagygyűlést, hanem elegendőek lesznek a helyi erők. Érdekesség, hogy eredetileg Washington szándékosan úgy lett megépítve, hogy a csőcselék vagy lázadók támadása esetén könnyen visszaszorítható legyen a tömeg, ezért minden épület megemelt struktúrájú, hogy a hadsereg a magaslatokról visszaverhessen egy támadást."

Ez egy gonosz antiszemita :) hírportálról van: neokohn.hu/2021/01/07/a-torvenytelenseg-aradasa-mi-tortent-washingtonban/

Serény Vélemény 2021.01.12. 09:42:26

Válogass ki 1000 darab kretén amerikait!
közülük válogasd ki azt az ötöt, aki tényleg kreténnek is néz ki!

Lehet, hogy kettőnél elakadsz?
(az usapolgik lehet, hogy kretének, de ez nem _látszik_ rajtuk Ezeken a kreténeken meg látszik is, hogy azok.
NA ez a művészet!

Frick László Intézet 2021.01.13. 11:41:24

@Serény Vélemény: Besztéljünk komnolyan: megnéztem Jamie Oliviert Los Angeles-ben,félelmetes volt. Kocsonyásan remegő tömbös fehérgyűlöletben próbálkozott..
Az ember azt gondolná, hogy Jamie bornyú arca, jólláthatójóindulata, csak főzni akar egyet... Tényleg, azt láttukOver The World,hogy még a genetikailag rasszista dél-koreán búvárnéniket is megszelídítette jaime, csak a Los Angeles-i latino-kat nem. Akik egy jessz sok,kb annyit tudnak angolul. Hogy lehet gringo-nak legyűlölni egy Jaime-t?

Frick László Intézet 2021.01.13. 11:42:52

@Serény Vélemény: ESZEMBE JUTOTT EGY ELLENPÉLDA bONO lOS aNGELES-BEN IS,LATINO-K KÖZÖTT IS,DE HÁT AZT A MAGYAR JÓGYEREKEKTŐL TUDJUK, HOGY kötelezőÉS NEM SZABAD MÁSKÉPPEN, bONO-T CSAK SZARNAK MONDANI. vALAMELYIK SAJTÓSA IGAZÁN RÁVEHETNÉ bONO-T, HOGY HASOLNLÍTSA MÁR oRBÁNT dUTERTÉHEZ.
süti beállítások módosítása