Minden nap imádkozom azért, hogy Angela Merkel a 100-ik születésnapját tökéletesen ép érzékeléssel és tudatban élje meg.

A korszerűtlen és múltbavezető vén trottyos német nemzetikeresztények mennyit huhognak a templombezárásokon.!

Feleslegesen :D

kirchenschlie_ung.jpg

 

Nem kell húsz év  és minden német keresztény disznókutya lesz! Természetesen minden polyák vagy magyarcigány meg efféle népségek pedig egykutyák a némettel.

Még azok a műveletlen sárliebdó szintű tahók is, akik nem tudják, hogy Jézus, Mária fia tisztelendő próféta a Korán szerint :D 

 

Köszönöm a figyelmet!                        Van kérdésed? :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4716369834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.03. 14:51:53

Van kérdésem. Mikorra várható szerinted a polgárháború kirobbanása?

Serény Vélemény 2021.01.03. 17:53:34

@Szorgalmas Gyémánt: Ha felgyújtanak 800 autót, az már polgárháborúnak számít?
És ha ez tök jó, ui egy évvel ezelőtt pont kétszer annyit gyújtottak föl, akkor?
Van aki ezt szeretné elérni, hogy ti. Magyarországon is inkább gyújtogassanak autót a szegénymenekültek, minthogy patásorbán...

Serény Vélemény 2021.01.03. 18:01:22

Egyébként meg, ha egy keresztény templomban egy imám azt mondja, hogy "allahuakbár ..." akkortól fogva azaz már nem templom, hanem mecset. Ha esetleg még a hülye hitetlenek ott vannak, akkor az nem számít, attól fogva az már mecset és kész. Csak idő kérdése, hogy mikor fogják birtokba venni ténylegesen is az igazhitűek.

Wildhunt 2021.01.03. 23:50:05

@Serény Vélemény: azt akartam mondani, hogy a hadsereg nélkül még nem az, de eszembe jutott hogy már őket is bevették.

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:12:33

@Szorgalmas Gyémánt: Ahogy Frank Columbómondá:
"Háthhöööö...."
Nyilván a XXI.századiság jegyében lesznek nejlonnáci fajnémet inverz reakciók,de ezekhez figyelembe kell venni az okostelefonizációban szocializálódott XY-ok testtömegindexeit a súlypontemelkedéssel. Mint használja a kést az a fajnémet, aki a méreggelcéklapirosra festett németszalámit is szeletelve vásárolja.

Egy velem egykorú német XY általában nem képes leszerelni egy defektes kereket. Az apja mégképes volt -ám faji büszkeségből nem is tett ilyent,meg engem lenézően kinevetett érte: Ő olyankor hívja az ADAC-t.

Általában egy nejlonANTIFA -nejlonnáci összecsapásban az arányok 4500-a-6500 -hoz és egy fejlett ANTIFA önállóan,szülői segítség nélkül fel tud gyújtani egy náciautót. Az autónáciságátbizonyos náciautó jegyekből állapítják meg,pl ha VW és fekete,akkor náciautó. Szóval szerintem az ANTIFÁ-k sokkal talpraesettebbekmeg ügyesebbek, egy hülye náciképtelen feelismerni a sok parkoló autóból,melyikkel gyöttek az ANTIFÁ-k. Vagy idétlenkedika szívócsövekkel, holott nagyjábóla GYalogosbarát Autó[forma] kötelező elterjessztésével egyidős a szívőcsőledugását akadályozó valami beépítése a az üzemeanyagtank csövébe. Szóval... lehetnek összecsapások,de ha 4500 ANTIFA ma elpicsáz 6500 faszkót, akkor ez azt jelenti, hogy 200-300 igazhitű harcos leturmixol 2-3000 nejlonnácit.

Ésmost beszéljünk a szivárványcsaládok jövőjéről. Nyilván a XXI. századi szivárványcsaládmodell szivárvány emígy is, namostképzeld el a szivárványcsaládban a német felmenőkkel rendelkező tagot, akinek a rectumát az átlag jövőbevezető szivárványtag naponta 6-10 alkalommal farkalja meg,miközben egy sima europid-europid felállásban vastagbáltályogot kapnak napi egy farkalástól, a fasz hosszát már nemis méricskélem. Márpedig az ilyenfaajta tályog a melegágya annak a vastagbálráknak, ami statisztikailag kiugróan magas a szivárványcsaládokban.

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:19:50

@Serény Vélemény: Hülye. 1400 autó felgyújtása szilveszterkor a kulturális diverzitás egyik ékessége. Egy francia autó esetében az autón javítandó fényezési és "lökhárító" javításokösszértéke az autó 3 éves korában (kb 150000 km-nél) ér össze. Tehát az a francia,akinek 3+ éves az autója,...még az ateista tagozat is elnyom valamiféle fohászt, hogy jönne már a szilveszter és gyújtanák föl a tragacsát,mielőtt aprogramozott halál 6 éves korában 300000 km-nél utoléri.

Teljesen földhözragadt és magyaros a gondolkodásod az autóról.Egy francia számára az autó olyan,mint a konyha vagy a fürdőszoba,maximum ötévente kuka, enter, jöhet az új. Természetesen egy olyyan autót,amit hamarosan vagy felgyújtanak vagy dobhatja a kukába (amiért fizetnie kell,természetesen, hiszen Franciaország nem csak abban sokkal fejlettebb Orbanisztánnál, hogy több,mint egy évtizeden át senki nem szóla3%-osnál nagyobb államháztartási hiánya miatt, de még zöldttudatosak is..Képzeld magad a szenegáli autófelvásárló helyébe,aki egy magyarcigánynak 500 €-t fizet egy hengerfejes Mazda 2200-ért,viszont egy fejlett.mert franciától 250 -300 €-t kér zért, hogy kegyeskedjen megengedni neki, hogy otthagyja a pl Toyota HI-ACE-jét.

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:34:36

@Serény Vélemény: Bocs, az árakat elfelejtettem,tehát egy karcolás javítása100-120 €,egy elem festése 300-600€ (Ehhez tudnodkell, hogy egy 50-70éves algériai autószerelő az udvaron guggolva konzervdobozokban kevergetvén hamarabb eltalálja a színtés ha karosszériás,akkor lemezbőlkikalapál egy karosszéria elem-pótlást, ha műanyag,legföljebb felpopszegecseeli, aztán csissz gitt... Ilyen algériai agyvelővel nézd a fejlettfrancia szekularista libertinust, aki cukiságból vesz egy Citroen Kacsá-t és 2200 €-ért fényezteti le. Egy olyan 60 éves algériai,akimég odahaza tanulta az autószerelést,kb 5 perc alatt hegeszt meg valamit a kipufogórendszeren,120 €.

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:41:10

@Serény Vélemény: Magyarországra a cigányainkmiatt is nemakarnak jönni a menekültek. A túlzott jólét egyébként a magyar autópiac alsó szegmenseiben isóriási változásokat hozott,ma a Ford Focus Mk I.Mk II.az,amiaviselős-szaladgálós birka-ésdisznóvágós vektrakocsi volt 5-6 éve,100000-ért szakítanak el a paraszttól egy ilyent:
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/focus/ford_focus_1_4_ambiente-16554806#adatlapContainer

Használja,amikor a rendőr elveszi a papírokat,eladja alóla a katalizátortmeg ki belőle az akkumulátort és meghirdeti
pwersze 75000 Ft-ot csak a nyálas-bamba magyarparaszt ad érte,a cigány ősikultúra sávjában egy efféle 30-40000

A hirdetés egyébként egy Szolnok pletykafalusi cigány nepperé.

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:43:05

@Serény Vélemény: Ez a jövő befektetése: Most szépen megnevelik a muszlimokat arra számítva, hogy ha majd nagyon öregek lesznekmár,akkor lesz Üdvözlégy Mária a Mosché-ban :D [-> rá-debbi-heri ]
süti beállítások módosítása