Am Heute gibt es in Deutschland immer weniger-und-weniger Christen.

kirchenschlie_ung.jpg

Auch die NaziChristen brummen. Aba'  nua 20 Jahre alt wird ein Taitschi christlicher Schwainahunda sein :D.

https://www.monumente-online.de/wAssets/img/ausgaben/2011/3/419/weblication/wThumbnails/bg_01_bb_neubrandenburg_marienkirche_konzerthalle_innen_rainer_fisch_1_431x431-500b80e40202a05ge13bdd2a7432d0d8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2816369830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.03. 14:22:04

ez ábrmilyen sajnálatos is - annak köszönhető, hogy a mai nagy keresztény egyházak egyszerűen nem alkalmasak nagy tömegek bevonzására. Nem tudom, hogy állnak a higyüliszerű alakulatok Németországban, de gondolom, ott sem rosszul.

Serény Vélemény 2021.01.03. 15:21:11

@Szorgalmas Gyémánt: de. A legnagyobb német szolgálat csak Afrikában tud ütős lenni.
Lásd: még Reinhard Bonke, Daniel Kolenda.

Frick László Intézet 2021.01.04. 06:21:45

@Szorgalmas Gyémánt: A törés a 70-es években következett be.

Magyarországon van plegy katolikus pap kép A mikis falunk bohócpapja..Tibi atya,kocsis atya,idétlenkedve futkároz ott a baromarcú a reverendájában 8ami alatt pálinkát visz meg ilyesmi)

Ehhezképest NSZK-ben is farmernadrágos kócos flanellinges Lennon-szemüveges fiatal papok fociztak a templomkertben meg az egyházközségi rockzenekarban a beálláskor Jimi Hendrix-et imitáltak.

Mimost tartunk ennéla fázisnál,nem véletlen, hogy a gecimédiában igazi katolikus papot nem mernek mutatni... azt meg, hogy a Velünk Élő Tibi Atya,Egerből Csabi atyus hogy tud kimaradni a jógyerekgeci szórásából,még nem tudtam kinyomozni.

NSZK-ban a mostani 55-70 éves generáció kezdett beleszarni a hagyomásos történelmi egyházaknak az emlékébe is..kb azon a fokon, hogy még a szülei pappal-temetési kívánságt isleszarta. Namost... ven ennek az 55-70 éves generációnak az a pár gyereke... Azt nem tudom, hogy a gyülike alakú amerikaitípusú marketing álkeresztények ottmint állnak a bizniccben... de szerintem az a korszakis ráelőzött a magyarra egy negyedszázadot.

Serény Vélemény 2021.01.06. 09:15:56

@Frick László Intézet: Most mondtam, hogy nem. Nincs ajrópában igazi pünki-evangéliumi kereszténység. A hatvanas-hetvenes években még talán svédisztánban volt némi, de mára az is elkopott. Elkoptatta a jólét. A francoknál van némi, de az is csak azért, mert van egy csomó tényleg keresztény bevándorló, olyan országokból, ahol a népesség 20-30%-a pünkösdi, meg karizmatikus keresztény. (Afrikáról beszélek.) Meg még a portugál-spanyol vonal létezik, de az is csak azért mert a Brazilok és az Argentinok nagyon belehúztak.
Kedvencem egyébként Edir Macedo és az ő harmadik temploma:
en.wikipedia.org/wiki/Temple_of_Solomon_(S%C3%A3o_Paulo)

Ami annyira kemény... ehhez képest a hitgyüli annyira kispálya, hogy hú....

Jeruzsálemből importáltak _követ_ a fenti templomhoz. Szerintem elképzelhetetlenül sokba került...
süti beállítások módosítása