Ma, ha kiállsz az amerikaiútszálre,akkor úgy nagyjábóla személyautók fele Hyundai-KIA,amásik fele-fele pedig V.A.G.termék,amaradék nyegyd zöme európai és japán modell,viszontmégnéha látni amerikai gyártású autókat is.

 Gyuri bá' ! 2021-et írunk, baszod! -tudtad ezt?

Egy V.A.G.termék 4kontinensen készült elemekből állössze és még Bezzeg Németországban is vagy bérszerelnek vagy csak papíron végszerelnek,kamuból a titokban kész terméken :D . Még egy Renault is 3 kontinens alkatrészeiből áll össze.  A Renault a legviccesebb: A FASA-Renalt-tól Argentinából Thaliakasznikat hoznaka hajók és Dacia-alkatrészeket visznek vissza Európából. A Dacia a Renault budget-emblémája lenne,azonban a minőség-imázsa sokpiacon fölébe nőtt a Renault-énak,ezért Renault termékre is Dacia emblémákat ragaszgálnak.

 VW Golf III GTi Rabbit  -a Mexikói Minőség:100% Pueblában gyártották,ahogy az egyre drágább ellenzékünk mondaná: "hozzáadott érték nélkűűűűlll!!-huhúúúú!"

rabbitbypuebla.jpg

Mexikói Minőség 1994-ből. Van kérdésed?

Az USÁ-ban a Daimler-Chysler gyárt egyedól a 2-4tonna terhelhetőségű kisteherautókategóriában autónak islátszótárgyakat.Nemmellesleg pla magyar piacon a Sprinter a pénztemető &fostalicska kategóriaékessége.

1998. Volfsborg,NSZK:Pueblából Volfsburga szállították a 100% mexikói Beetle-ket: Bazd meg a német mninőséget :D

mexikoiminoseg1998_in_wolfsburg.jpg

Valamiért azonban az amerikai Háttérhatalom mcnamariánus XX.századi emberei úgy gondolják,hogy a "németeket" folyamatos zsarolási nyomásalatt kell tartani, ezért hobbijukkáválta Deutsche Bank vagy pl a Daimler-Chysler birságolása mondvacsinált és nevetséges okokkal. Látommagam előtt ezeket amájfoltos,reszketeg fejűöreg bácsikat, ahogy egy-egy ilyen birság kivetése után azzal dőlnek hátra, hogy most aztán woooo, mekkapták a friccek. Sokan nem értik a Hyundai-KIA amerikai-piaci térnyerését,nos a V.A.G. agyonbirságolása nevető haradikja lett a cég.

jointvision2020adaimlerre.jpg

 

Sok európai amerikai autóbuzi büszkén hasít a Jeep és különböző emblémás Daimler-Chrysler termékében,ami osztrákminőség, Renault-motoros osztrák gyártás 4 kontinensen bérgyártatott  vadiúj szarokból.

 

Az ember elképed azon, hogy olyan világhatalom áll készen a Világ újbóli vezetésére,akiknek háttérhatalmi agyérelmeszesedéses vénemberei azt hiszik, hogy ha valaminek a nevében Deutsche vagy Daimler vagy Volkswagen van, akkor az német is és a birságolásától majd Merkel néni bekakil.

 

Napjaink,Oroszország:A KAMAZ "orosz minőség" a V.A.G. tulajdonában álló M.A.N innovációja -büdösruszkiztassatok csak Joe Biden szája ízére :D

https://russiabusinesstoday.com/wp-content/uploads/2018/08/kkamaz1.jpg

ANGELA MERKEL  Bajok vannak itt, Doritkám, szartok az orosz embargóba és ez nem tetszik amerikai barátainkak.

HILTRUD DOROTHEA WERNER Semmi baj, bazdmeg, ha nem tetszik valami?

-nem muszáj nekünk Európában összeszereltetni a Skodákat, amiket az orosz piacra pozicinálunk direkt. Tudunk mi a Kínai Divízióval is Skodát gyártatni és az leszarni is szán ilyen XX. századi ökörségeket,mint embargó politika. Háromféle vállalattípussal dolgoztatunkKínában, az egyik 100% tiszta kínainak látszik,mert Volvo kamionokat is szerel.

ANGELA MERKEL (fellélegezve) Köszcsi (nyújtja a telefonját) ...Megtennéd azt a szivességet a német-és úniós foglalkoztatottsági adatoknak, hogy ezt ugyanígy elmondod az amerikaiaknak is?

HILTRUD DOROTHEA WERNER Endzsikém,lenne valami fontos is?-mert nem érek rá ilyen múlt századi politikai hülyeségekre.

 

Olyan jogalapon, ahogy az amerikai öreg bácsik birságoltatják politikai zsarolásbóla "németeket", az ENSZ bevonulhatna Koszóvóba, kiüthetné apolitikaihatalomból a drog- nő- éslopottautókereskedőket és háborús bűntettek miatt nemzetközi bíróságnak kéne elitélni Dabljú Bush-t meg Joe Bident.muchachos!

 

Mondjak egy legendává foszlott un "amerikai" kamionmárkát? Freightliner, tessék :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9716368574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.01.02. 09:07:58

Akik ugye abban gondolkodnak, hogy igaz, eddig nem lett vége a történelemnek, de hamarosan most már tényleg, mindenütt győz a liberális demokrácia, és akkor mindenütt, mindenkinek azt kell csinálni, amit mi liberális demokraták gondolunk a világról, amit a mi újságjainkban megírunk és amiért soha meg nem szűnő módon dicsérjük egymást, hogy mennyire helyesen gondoljuk mi mind ezt - nos, ők észre kellene vegyék azt, hogy ez a nagy győzelem a világ egy kisebbik, és egyre kevésbé meghatározó részére korlátozódik csak. Akik arról álmodoznak, hogy hamarosan a világon bárkire rámondhatják, fasiszta, vagy valamilyen fób, vagy bármelyik éppen aktuális szót, amivel ki lehet közösíteni vagy lehetetlenné tenni bárkit, azok be kell lássák, ez a hatalmuk legföljebb Európára és Észak-Amerikára fog kiterjedni, a világ nagyobbik részére már soha.

Frick László Intézet 2021.01.02. 09:44:52

@Dr.Koós Alajos: Az isten szerelmére! -Milyen liberális demokrácia? CSak abba gondolj bele, hogy a "demokrata" Biden akoszovóizálás alatt a "republikánus" Dablju Bush csicskája volt.Szónincsen itt liberálisról.
A Joint Vison 2020politikájánakellensége ésakadálya a liberális.

A mai USA illiberális és nemzetikeresztyénkonzervatív. Hótt nixonizmus a mai USA politikája. Próbálják az ilyen szemforgatóan képmutató...és..eléggé bolsevikosan népnevelősakciókkal,mint a BML "tüntetések" generálása..álcázni,de valójában amimost aline az USÁban,az offliberális. Szó semlehet véleményszabadságrólésahogy haladunk,egyre kevésbé nem. Gondolj az egyoldalú cenzúrára.

Amikormég voltnyomokban liberális az USA politikájában,akkor Bill gatesmonopóliumánakodacsaptak,deplZuckerbergermonopóliuma annyira a CIA szolgálata, hogy senkineknem jut eszébe a tröszt-ésmomnopóliumellenes törvények hálója,amit gates ellen még alkalmaztak... Észre sem veszi ezzelamai USApolitika, hogy EZ a Szovjetúnió sorsa igazából,nem azt,amit a kreált ellenségeire hazudgáltat a csicskasajtójával...

Csak annyit még:a legfiatalabb liberális is 70 éves... és 100-szor üldözöttebb,mint Magyarországon egy buzi.

Frick László Intézet 2021.01.02. 09:54:05

@Dr.Koós Alajos: A kapitalizmusszeretett összefonódni apolitikával.A Globális Spekulalista számára az ember alegmagasabb kockázati tényezőésapolitikátszorsan az emberhez köti,tehát azt is tulzottan kockázatosnak tartja.Szontemenekülapolitikátóla globális spekulalista,igyekszikpolitikánkívülimegoldásokat találni.
Ma,ami a világgazdaságban történik,az offoiropid.Az oiropidok csak követőek, aMérnöki Iroda rendszer,a bérgyártatás hosszútávon kicsinálja az oiropid gazdaságokat.Most úgy tűnik,hogy a németszisztémajólfizet... de ez egy hólyag,amitmuszáj fújni,viszont van egy határ,aholki fog pukkanni.

Mártudokolyan területet mutatni,mint akozmetikaiipar:A Volumen a TávolKeleten van és aL"OréalParis egy név,aL'Oreal számáraEurópameg az oiropidokmellékesek.Amanökenekmég európaiak,dea lényeg és a volumen ázsiai,a súlypont Kínában van.

És ez igaz a gyógyszeriparra is. Az oiropid gyógyszeripar csak "mérnöki iroda" meg bérszereltet. Cimkéz és dobozol. Van még.. valamikésleltető tolóhatás.deakínaioktatási-iskolai-felsőoktatási robbanásmárma isérzékelhető:akínai belpiacon nincsértékea nagytekintélyűoiropidegyetemekpapírjainak. "Voltpénze a szüleidnek befizetni téged egy ilyen papírért" -ez a beárazása. "nemmertek a hazaipontversenybe állítani"

Ahogy szoktammutatni:Hamarosan a világelső 20millió leggazdagabb szókinccsel angolul beszélő legtudósabbja kínai lesz. Leszévente 1000 jólteljesítőamerikai diplomás?

És lesz 88888 még annális jobban (ésangolul) teljesítő kínai.

És Indiában is nagyon jóiskolák vannakmárma is.

Miközben az oiropid középosztálybeli lassan funkcionális analfabéta lesz. 3-4-5-6 fizetősegyetemi "diplomá"-val.

Dr.Koós Alajos 2021.01.02. 14:38:27

@Frick László Intézet:

De hát te is jól tudod, hogy nem mindegy, ki definiálja a liberálist. Neked van egy definíciód a liberálisról, ami úgy lehet, egyezik azzal, amit 50-70-100 évvel ezelőtt liberálisnak neveztek általában is, meg a politikailag, történelmileg, filozófiailag képzettek is. De ma épp az a lényeg, hogy azé a hatalom, akié az értelmezés joga, és főképp, akinek joga van a szavak jelentését meghatározni. Ma az a liberális demokrata, akiről a liberális demokraták azt mondják, hogy liberális demokrata, liberális demokrácia akkor van egy országban, ha ott az történik, amit a liberális demokraták akarnak vagy jóváhagynak. Legfőképp pedig az a liberális demokrata, akinek joga van a nyilvánosságból kiközösíteni és egzisztenciálisan perifériára küldeni azt, akit ő nem megfelelően liberális demokratának minősít. Nincs ebben már semmilyen tartalom, az ideológia teljesen fluid, egy kijelentést nem igazol az, hogy összhangban van-e bármilyen elvvel vagy forrással, egyedül csak az, hogy egyetértenek-e vele azok, akik a fent említett hatalommal bírnak.

Frick László Intézet 2021.01.03. 07:48:14

@Dr.Koós Alajos: Abban igazad van, hogy a liberális gördülőfogalom, csakhogy a mozgás-változásésgördülés,afolyamatos fejlődés alapkritériuma aliberálisnak.
Amitmost viszont az amerikaiilliberális,nixonistamcnamariánus politikaés agitációművel,amit Gyuri bácsiék csinálnak,az nemgördülés,hanem retrográd visszacsúszás,voltmárilyen és akkor se kellett volna,deaz isaz ARPANET a telexen körözött hírekés az analóg telefonálás délnapjaibanvolt"menő".

Semmiújnincsen abban,amitOrbánék ostoba,kontraproduktív módonliberális-nak dicsérnek.

A szabadelvűség és a véleménytürelem...az mindegy,milyenliberális,de alapfeltétele...

MaMagyarországon az index-444-hvg stb line kifejezeteten egy egységes,vélemény-alternatívátnemtűrő,vitátsemmirőlnemnyit véleményfalaanx terméke.Még csak dialektikusan sem vitathatomazt,amit kinyilatkoztatnak.A vitatást támadásnak értékelik és leragasztanak egy trumpista bélyeggel. Nem tehetek fölkérdéseket a buzik örökbefogadásávalkapcsolatban.Nemvitathatom aKorszerűModern Jövőbevezető Családformák-róla tananyagotpl a gyermek alapvető védelme érdekében. Ha egy buzinak nem adnak örökbe gyereket, az más nemlehet, csak homfób és támadás.

Már a kettős-kereszt mítúörvén az illiberalizmus olyan széles fronton támadott,hogyviatómondat névelőjéhez nbem vehettél levegőt. Fől semmerülhetett az, hogy 11 111 abúzus vádból talán akadhat alaptalan és bosszúszomjas is.

Nem nézhettükmeg az abúzust más szemszögből,pl hogy az irodai titkos magánWC-jén nem szarhat nyugodtan a hollywoodi producer a segglyukát erőszakkal kinyalni sztándékozók orvtámadásaimiatt.

Az már csakamagánvéleményem,miszerint Kevin Spacey vagy Oliver Stone abúzusvádja alapja valójában politikai cél.
süti beállítások módosítása