A mintakövető majmok legsikeresebbike egyben a legvérengzőbb is:

a Homo Sapiens

Az ember mintakövető és kész.

"utáno-zó maaa-jóóómm!"

/óvodások,XX.sz./

szoranya.jpg

Természetesen a mintakövetés lehet inverz reakció is, nem csak stréber karrierista opportunista kopírozás.

Semmi kifogásom azellen, ha önállóéletvitelre is alkalmatlan hülyepicsák kúl és menőséges gyermeknemvállalással mentenék meg a Földet a túlnépesedéstől. Annyit tennék hozzá, hogy már az anyukájuknak csatlakoznia kellett volna a mozgalomhoz.

hudefejlettekmar.gif

 

Magyarországon a "korszerű modern nyugati minta" követése nyomán alakult meg a szobai társadalomkutató vállalkozás,a TÁRKI. Első bűncselekményük az egy gyermek neveléséhez szükséges költségek "statisztikai adatokból" kihumbugolása volt -egy olyan országban,ahol szülők százezrei jövwedelemként élik fel a gyerekeikre kapott segélyeket meg a családipótlékot.

konnyuotthonrolinternetezvedolgozotarsadalomkutato_jpg.jpeg

A TÁRKI segg baromsága aztán pompás hivatkozás lett a gyermeknemvállalást megkoncepcionáló önhazudozásában. Ha valamiről  biztosan csak fingja se nincsen Sík Endrének,az a gyereknevelés.  Egy macskát nem bíznék ekkora szélhámosra.

Inverz mintakövetés:A legkiválóbb ateista és antiklerikális filozófusaink egy része jezsuita nevelést kapott. Mint példaképem Voltaire is.

"elegem volt már a házat betöltő édeskés nőipicsa szagból"

/Sylvia Plath/

Az egyik első magyar liberálisunk II.Rákóczi Ferenc katolikus volt,jezsuita nevelést kapott és mindhalálig mélyen vallásos volt.

Ma relatíve még a legliberálisabb politikusunk Magyarországon Orbán Viktor. Ja. Miközben a szájával meg libernyákozik:D

Azért,mert valakit buzik nevelnek föl,lehet még heteró - a két apja vagy két anyja ellen lázadván. És hogy méginkább felbassza szülei ideg'ét,megtetejezheti azzal, hogy nemzetikereszténykőkonzervatív nézeteket hirdet.

 

A gyermek és a medve nem játék!

punci-kuki játék - magyar-magyar szótár

Kedvenc költőm és példaképem Jean Nicholas Arthur Rimbaud pl 12-13 éves korában rákapott a pinázásra, a két nővére pináját pinázván erősödhettek biszexuális hajlamai.

Szájer József is csak mintakövető volt Brüsszeli rózsabaszó túljódolgában.

Kedvenc chaszid caddikom,Martin Buber pl a chaszid mondagyűjteménye öszeállítása közben keresztelkedett ki és szerintem jó evangéliusként haltmeg,miközben nyilvánvalóan jó zsidó is volt.

Ja,és Jézus is zsidó volt,el ne felejtsük, rabbi.

egyenszurke.jpg

Lehet-e a titkosan és egyébként politikai célból  fizetett véleményformálók diktálta egységes tapírszürkéből rámondással-szájjal a szivárvány? Ne bassza már meg a nemzetikeresztények konzervatív családmodellerőszakolós  náci  jóistene azt, hogy nem vitathatom a "szivárványcsalád" köré kerített szimpla marketinghazudozást! 

Sztálin papnövendék is volt, valamint jósok bolsevik kapott egyházi nevelést egyházi iskolában.

A szovjet vagy magyar nepman tanácsmilliomosok egy része szocialista embertípusnak indult és "komonista" nevelést kapott.

Az MSZP-t széjjelkúró Gyurcsány Ferenc szerintem nem ideológiát váltott 16 éves korában, csak karriermodellt.

egyenszurke_2.jpg

A 70-80-as évek televíziós családpszichológus arca aztán a civiléletében milyen elváltszülő lett.[pont]

Na, és ha a nevét adja a fizetett "véleményé"-hez, akkor lesz arca?

A közvetlen környezetemben nem volt un "komonista" szocialista embertipus,aki ne kereszteltette volna meg a gyerekét.

Az oiropidok közül a nemzetikeresztyénkőkonzervatív amerikai kardigános lányok A Szúnyoghálók Amerikájából  mennek ma még leginkább szűzen férjhez, viszont 13 éves koruktól rendszeresen szopnak, szinte sportból, a Hellovényben csak tréfának számít,a leánybúcsúikat most nem részletezném,mert azokon nem biztos, hogy lenyelik.

Az egykés is nyomorék családforma, de a "kettecskés" sem egészségesebb sokkal.

Ismerek férfit,aki a házasságában annyira Korszerű Modern Jövőbevezető & népdemokratikus lett, hogy a felesége megtriplázta az ő jövedelmét, az asszony tette a pénzt az asztalra és ezzel így faszabb lett egy konzervatív nemzetikeresztény apamintánál,aki stüszivadász is.

Sokféle leszbikus pár lehet, de az biztos, hogy a zömükben  egyikük, az faszabb lesz a fasznál is.

Szerintem Greta Thunberg vagy Billie Eilish hátrányosabb körülmények között nőtt fel,mint egy vályogvető dalit cigánypurgyé...https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/3a0dc393634ba22c683d0b65810bce34.jpg

A '90-esévekben a kufár "szülő[k]" a teniszezőket vették mintának a gyerekük leginkább lelkinyomorékká trenírozásában,ma meg az "autisztikus tünetek" a menőség.

Ki a faszom nem vadász pl a FIDESZ főségben és akkor az államvezetésben a mintát Kádárékról veszik,akik orrba-szájjba vadásztak?

NÉMET DIÁKOK Nálatok meg korszerűtlen,elmaradott,múltbavezető családformák vannak!

MAGYAR DIÁK Honnan veszitek ezt?

NÉMET DIÁKOK Olvastuk az újságban.

lábjegyzet:
FRIKK Amúgy... mit tanulnak ezek a német diákok?
KÖZLŐ Én még nem tudtam találkozni olyan német diákkal, aki ne üzlet-marketinget hallgatna.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5416362350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.12.29. 11:13:07

Most nem találtam meg, de egyébként az anekdota szerint Kádár Jánosnak volt egy pont ugyanolyan Mannlicher vadászpuskája, mint amilyen Horthy Miklósnak is volt.
Az meg egyébként olyan volt, mint amit egyszer vagy IV. Károly, vagy még az öreg Ferenc Jóska használt/kapott...

Frick László Intézet 2020.12.29. 15:28:41

@Serény Vélemény: Azt mondta erre nekem egy sRRRüszivadász oligarcha(szocialista ember[típus] egyébként) hogy a Manlicher a puskák II-es Golfja: vannak jobbak,de minek.

Frick László Intézet 2020.12.29. 15:31:09

@Serény Vélemény: Na,a vadászattal vagyok még úgy,mint a focival.Annyit tudok, hogyéhezik-nyomorog az oprszág,kilakoltatások meg minden de vadhúst még kutyakajának sem tudnak eladni, nem kell senkinek és sehogyan sem, veszélyes hulladék.

Serény Vélemény 2020.12.30. 08:34:02

@Frick László Intézet: A vadászat gyakorlatilag nem elérhetetlen sport, csak egy jó nagy adag pénz kell hozzá.
Más: feleségem kedvenc fogalma az "énidő". Főleg, amikor kisgyerekes anyucik mondják ki a drága jó édibédi szájukon. :-)

Frick László Intézet 2020.12.30. 08:47:54

@Serény Vélemény: Tulajdonképpen a vadászat leginkább fedőtevékenység.

Azt figyeltem meg, hogy sokan szeretnek vízparton ülni,de mert nem akarnának vízre bámuló hülyének látszani,úgy tesznek,mintha pecáznának.Nemkevés vadász számára a vadászat ürügy,főleg a férfiakközötti alkoholos tivornyázásra.
Erdőben kószálni fegyver nélkülis lehet, van egy érdekes "vadász" aki fényképezőt visz magával.

Kedvencem az a fajta vadász,aki először elkölti a jósokpénzt,aztán a beavatásmeg még pár vadászat után rájön,hogy ez tokostul-vonostúls szőröstülpályinkástulzsírpörkőttestűnem az ő világa.Viszont kell az üzletlhez
süti beállítások módosítása