A családot nem apu pinája teszi vagy anyu milyen fasza vagy hogy pisilnek.

A családot a társadalom teszi.

Az egyszemélyes (picsa)társadalomnak nem lehet családmodellje, mert egy család 1-nél több emberből áll. Két egyszemélyes társadalomaz két egyszemélyes társadalomés pont annyi,mit 88 millió ilyen ember konglolerátuma: csupa semmibenhívő egodeista.

londonalakuzarvanytarsadalom.gif

A szocializmus óta nem álltak ekkora ideológiai alapú népnevelő, sunyi, aljas és stréber ál-polkorrekt képmutatásra idomító agitáéciósnyomásalatt az emberek.

 

Amit "Nyílt Társadalom"-nak hazudnak el, diverzitásnak meg sokszínűségnek és szivárványosságnak,az véleménynáci és szürke ideológiai falanx.

politikaistreberseggnyalonyalfazek.jpg

Egyenlő bánásmódról papol,viszont a gyakorlata pozitív diszkrimimációs és ideológiai alapú nyálas-stréber.

Pozitív diszkrimináció alatt lehetetlen az "egyenlőbánásmód".

olyanalyanoszbisztossnemhujjepicaa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2416357788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2020.12.28. 14:11:53

Mindent nevezhetünk persze családnak is. Meg házasságnak is. Csak akkor az mi, amikor egy férfi és egy nő, azon az alapon, hogy magukat férfiként és nőként definiálva az emberi jelenség eltérő és egymást kiegészítő tulajdonságainak hordozóiként lépnek életszövetségre, amikor ennek épp az a lényege, hogy egymást kiegészítve legyenek egy párrá, pontosan azon az alapon, hogy az egyik férfi, a másik pedig nő, akkor azt minek nevezzük? Mert ugye két férfi és két nő együttélésekor ez így nincs. Tehát itt egy fogalom alá soroltunk eltérő dolgokat. Ugyanez a család definíciójában.

Frick László Intézet 2020.12.29. 06:58:08

@Dr.Koós Alajos:

Elvileg nem tudom azt kizárni, hogy két férfi vagy két nő netudjon egy családban szülőpár lenni.

Máshol van a gond.

Egy család sok minden miatt csonkulhat. Mára ez kikopott a köztudatból,mert a nagymamák meg a dédmaik voltak háborús árvák.

Például egy 1911-ben született kislány emlékezetében van egy aranyszínű folt valami feketeségekkel,a nagyobb a haj,akisebbik a bajusz: Ő Apu.

egy teljesen mindegy,milyen (tőlem butch is lehet vagy érezheti magát sivava kan kutyusnak ) zsenderű egész életéreki tud hatni a félárvaság,az Apa vagy az Anya örök hiánya.

Gyakorlatilag egy életnagyságú plüssmaci is lehet szülő, egy Szőranya is.

Az ember...mintaövetőféle éspl a Jók és Igazakma ugynezzelperálnak,kitalálnakmintákat,majd kitálalják a társadalomnak,miszerint ez a Jóság,AKúl,AKövetendőés a KorszerűModernJövőbevezető.Komoly népnevelésimozgalmakat indítanak, szponzorálnak, senki nem ellensége sajátmagának és aki boldogulni szaratne, annak tudnia kellalkalmazkodnia ésfelkellismernie a mintákat,amiket CÉLSZERŰ követni.

Erről szólt a szocvializmus:Ilyen konstruáltmintákat kínált,megfelelő és szakszerűmédianyomássalés aki akarta magánaka jót és a napfényre vágyott, az tudta, hgy mit kell tennei ahhoz,hogy kék útlevelet kapjon vagy könnyített eljárást ahhoz, hogy a svájcba disszidált keresztapja ajándékát, egy Moszkvics 412-est hararabb is átvehessen a MERKUR-nál,mint teszemazt egy, az érvényesülés útján balfasz.

Vannak a minták és ezek lehetnek akár naponta frisssülő médiakészítmények is,meg van az emberben pl a biológiai kód:

"Kétségtelenül vannak bennem női vonások,ami nem csoda, hiszen anyám nő volt."

Miért kéne a génemlékezetemben, haiksznemű vagyok,mondjuk a 9-ik zsenderbe érzem belemagam,attólmiért ne lehetnéneka génemlékeimben heteró nő ÉS heteró férfi emlékek.

Ismertem egy szerkezetlakatpst, ballagott haza ,nemsokkala szakmunkás vizsgája után az elsőmunkahelyéről,amikor a téeszlóistállója előttéppen agyonverni készültek egy "megvadult" harmadfűcsődört. Közeledett a túros,güllyeteg szeműfélőrült állathoz,ordéjjottak rá, hogy agyonrúgja,meg leharapja a kezét stb éskb félóra múlva szőrén ülte.

Van ez a történetem és akkor pár éve egy földbirtokosnálláttam egy lovat odamentem ésmegsimogattam a csillagot a homlokán,meg az orrát s az orrlikait,odajött nagyon-nagyon nyugodtan és halkan a gazdája ésközölte, hogy már a harmadiklovászt rúgta le ez a megveszekedett dög,mit akarok.

Egyszerűen...az ember nem csakúgy kipattan,mint gyártósorrólakésztermék... DNS-e van,ez egy igen-igen bonyolult kódrendszer is...

Én...mindent elhiszek egy 7-ik ésmondjuk a hasamra ütüök 13-ik zsender párnak,tőlem lehet a párháromtagúis egy tiszaburai típusú gördülőzsenderrel,akit nemis tanítanak a KorszerűModern Jövőbevezető vizsga és bukás nélküli egyetemeken még,aki hétfőtól-péntekig ilyen-és ilyen zsender,szom-vas meg egy másik zsender,illetve nyaranta ,amikormegjönneka hollandok,akkor egy harmadik zsender.

Én mindent elhiszek azoknak a szép néniknek a reklámokbaól, hogy az egyenlő bánásmód a jó, bármi,akik a szocializmusbanlettünkivarérettek, szerintem egy kicsit többet tudunk az egyenlőségrőlmeg az egyenlő bánásmódról,mint a fejlettisztáni 300 éves demokráciák józsenderei.

Az emberek nemegyenlőek,a történelem egyiklegóriásibban hamis humbugja,a szabadság, egyenlőség testvériség az emberiség terrortörténetének kiemelkedő jelmondata. Ilyen zászlók közül szálltak fel a Kambodzsát bombázó repülőgépek ilyen címszó alatt szállta meg Afganisztánt olyan hadsereg, aminek soha és semmilyen keresnivalója pedig nem volt ott és persze nem is vitték semmire a foskavaráson túl.

Az emberek nem egyenlőek és nincsen ,egyszerűen nemlehet egyenlő bánásmód.

Nem arról van szó, hogy egy nemzetikersztyén heterópárnál múltbavezető elavult családformában látom nagyobb biztonságban a gyermeket. Az anya lehet iszákoskurva,az apa meg iszákos vérnősző barom.

Vagy nem,mégis:Legyen egyenlő bánásmód és pl ha egy buzipár szeretne gyereket és azt látom, hogypszichés beteg drogosokról van szó,akik nehogy a gyerkörökbefogadási ötletük mellett nem képesekkitartani 3évet,demég egymásmellett sem,akkor pont az Egyenlő Bánásmód jegyében ne kelljen sunyi gyáván,mert fosok attól,hogy a civileket rámuszítjákés elintézik a szakmai karrieremet..akkor.. apozitív diszkrimináció jegyében rájuk hagyom,aztán kijön hozzám a tévé, hogy egy reklámműsort csináljon velem, aztánmeg a civilszervezet, hogy mennyibe kerülne nekik az arcom, ha ennyire kúl vagyokés toleráns.

Pedig csakmegjátszotam magam,aljasképmutatásból,mert erre idomított a keresztény vagy a szocialista erkölcs.

Frick László Intézet 2020.12.29. 07:08:01

@Dr.Koós Alajos: Összességében ezt az egészet.. azon túl, hogy inkábbpolitikaiszolgálattételekről van itt igazából szó...
törekcséplésnek gondolom.
lehet ezt ragozni, de az európai társadalmak a totális elpicsásodás,az egyszemélyes társadalmaklondon-szerűkonglomerátuma képletébe rohadnakmost. Lehet itt szájbőgőzni meg léggitározni... Már a kétgyerekes családmodellis beteg, az egykézésre kár is lenne a karaktert pazarolni... Az egykés család beteg képlet, a kettecskés sem jobb.

Részeredményeklehetnek,pl nagyon szvesen elfogadom most a szerintem csakmagukat megjátszó nyálas stréber mintakövetők dumáit szívbőljövőnek,legyen úgy, hogy egy derék buzipár zilált családoktólelvett öt gyereketpompásan fölnevel. Legyen így. Hány buzipárakar gyereket örökbefogani,200 vagy 2000? Írok még egy nullát hozzá.. 20000?És?Akkor mi lesz?A végeredményen nem fog változtatni. Az ember,mint biológiai lény, az un "feljődés" tempóját eddig sem volt képeskövetni,ez nemtársadalom,ez biológiatudomány,orvostudomány meg genetika és effélék.

Az az ábrándos elképzelés,miszerint máskontinensekről vitális embereket csábítok ide génfrissítáésnek,akioket majd szépen fölfejlesztenekésmegnevelnek a felsőbbrendú Felsőbbtudató Oiropidok... egyszerűen légbőlkapott hagymázas vágyálom. Az afrikai üzletelni jön ide Európába, nem gén frissítésre. Föl se merném vetni azt egy nigériai kultúrzombinak, hogy az ő tudata fejletlen,demajd az ő emigrációját támogató fejlettoiropid fejlettcivilek szépen meg fogják nevelni .... Én azt becsülöm leginkább ezekben az emberekben, hogy minden alakoskodás nélkülnagyon közelről az arcába nevetnek a karola rakétéknekés ezt mondják neki: kunyonya jiza yangu kutoka kwa diki yangu
süti beállítások módosítása