Muki barátommal beszélgetvén Depargyő-ről, jutott eszembe az, hogy ma már Magyarország szinte Ausztriához zárkózott fel.

 

A katalizátoros az a drogos proletár,aki nem fárasztja már magát a vasazással. Különben is,amióta a kínaiak visszafogtáka kohóikban a Siemens-kemencéket és nemakarjákmár felvásrolni a világ vashulladékait,meglehetősen nehézkes papírilag is a vasazás.

Visszatekintés [proletárok]:Amagyar proletár 1200 Ft ára vágókoronggal,elektromosáram környezetszennyezőpazarlásamellettvágja vasba az ótójátés tőlea vasszedő forgalombólkivonásipapírokat követel. Ezzelszemben a cigányyokkörnyezetkímélőbiomódon amagyar csicska rabszógájukkalvágatják vasba a zótót: csákánnyal.

A katalizátor nem nehéz,kb,mint egy vekni kenyér,akkora és olyan tömegű.

katalizatorosok.jpg

Pár héttel ezelőtlevezettem már, hogy egy nagyjából az osztrák-német fejlettség szintjén éldegélő magyar picsától hogyan szakítottak el A TÁRKI, a TASZ és azindex-Népszava tengely szerint önérdekérvényesítésre képtelen felzárkóztatandóHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-rétegek egy ,a képen látahtónál valamivel karcosabb-horpadásosabb autót [->  Damenfahrzeug ] 90000 Ft-ért, eladták alóla a katalizátort 40000-ér,a négy vadiúj gumival valókerekét másik 40000-ért,majd ráírtak a picsára a fészbúkon,megfenyegették, hogy az autó szar és vacak,de megengedik neki, hogy jóvátegye tipikusan fajiüldözőéskirekesztőbűneit,  visszavegye 100000-ért,mert közben rengeteget költöttekis rá, valamint éhezik és nyomorog is a család,ezt megtenni szegényemberekkel, csak azértmertlenézi űköket,cigánynak.

ford_ka_minden_alkatresze_eladok.jpg

Egy zugbontós panaszkodott nekem a drogos zombikra,akik olyan megveszekedetten koncentrálnak a katalizátorokra, hogymeg se fordulhat a fejükben az, hogy egy zugbontós azonnalaz akkumulátor és akatalizátor eladásával nyitja a bótot. A kapuban csak intenek és már fekszenekis be az autók alá nézni a katalizátort.

opel_astra_f_1_4_16v_elegant_ice_1998_10_hasznalt_jpg_hasznaltauto_hu.pngopelasttra_f_1_4_16v_elegant_ice_1998_10_hasznaltau.jpg

70000 Ft-os autó,lepapírozva kb 150000

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8516352546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása