Hatvan míjóforintotnyert a Tőgyes,rojaggyon a zsírjába a geci,az Ön Kormányzattú!

Bógármester, geci cigányfajtájja,kurva jannyát! Annak a loppós fajtájjaa!

iszos_juliss.jpg

Mer a hullaháznak a zépitéssit kijatta neki,a Tőgyesnek, rojaggyon le ja fasza!

halottashaz.jpg

Annyivaa lett máma gazdagabb a Tőgyes  ja,a Hatvan Míjjókaa'!

hudefejlettekmar.gif

Iszos Julis megmongya neked a Falurággyóba-ja!

 

kerner_zsoltujsagiro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8016351690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.12.21. 06:16:28

@ripők: Ja.Mint Tüttő Kata zura a busztënderre.
De nem e za zírdëkes, hanem hogy szopnak a kurvák a hivatalba-ja. Vakarják a zirodaszékekbe pállott picsájukat, jaztatat.Jaszitte Bunkaó Bécike,apagármester, hogy majd a nemekarányát,jazt hejreájjíccsa.Ehun-ë.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.21. 06:30:06

@Frick László Intézet: Mit mond a falurágyió a busztenderről? Én még ott tartok, hogy nem lett belőle semmi.

Frick László Intézet 2020.12.21. 07:11:07

@ripők: A busztender aprópánz ahhozképest, hogy a FIDESZ-ben közgyűlöletnek, valamint ráadásul Orbán külön esetében frustato- irigyelt is Tarlós-hoz képest a zseniális Olyan Aranyos mennyit tudott spórolni

kis műszakiösszevonásokkal

a Lánchíd felújításán.

Valamint Olga nettóban csak 600 amellett,hogy olyan aranyos ő is

és a Szabad Kerületekben már egy éve zajlik tolvaj lopós sikkasztós FIDESZ-nek az elszámoltatása,ami, ha így halad,a Menekülteket FelzárkóztatóIntegrációs Program Első Ötévesterve tempóját fogja importálni NSZK-ból.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.21. 07:15:35

@Frick László Intézet: Értem, tehát majdnem. Olga bruttó 600-a nagyon beakadt.

Ja, örvendezzünk, megvan az ellenzéki összefogás!

Frick László Intézet 2020.12.21. 07:16:49

@ripők: Különben a falurággyót sokkal inkábbfoglalkoztatja a FIDESZ-ben felbukkanósokrohatt nácikurva, ha emlékszel,4éve még az volt a baj,hogy miértnincseneknőka FIDESZ-ben és akkora falurádióegyikmunkatársának mutattamis, hogy csúnya dologlenne a FIDESZ-től nők arcáta napi híg gecibe annyira kitenni. Arrólmár ne is beszéljek, hogy a 22éveskikurvája fasszopó helyettesállamtitkárnakmegelőlegezték a JókésIgazak az államtitkári címet annakellenére, hogy az államtitkárugyan mind a kettőben benne van,ennekellenére két annyira különbözőmunkakörről van szó,mint pl a programvezető és a programigazgató sem ugyanaz a program szavak ellenére.

Azt is szögezzükle, hogy a járványban kizárólag a Puhos Geci Kádár Cigány maradóna miatt halnak az emberek.

Irigyellek azért,hogy te falurádiómentes környezetbenévén.. csak nem is érintkezel ilyen emberekkel,akik ennyire igazak:D

Frick László Intézet 2020.12.21. 07:19:09

@ripők: Azértaz politikaszakmailag,dekérned kell,tudomszemlélteni,Orbánmennyit dolgozottenneka GyönyörűKoalíciónak az össszehozásáért,pl ez a semjénzsót szagúiparűzésiadóelvonás voltaz az utolsócsepp,ami tegnak a RetekKlub "hiradó" fantázianevű propagandaműsoránakaz egyharmadát tette ki:D

Egészen tömören:Orbán nélkül biztos, hogy nem lehetne Összefogás 2022.

Frick László Intézet 2020.12.21. 07:21:49

@ripők: Oké,akkor osztozzunk, te megkapod Olga nettóbancsakhatszázát,én meg az összes többi hasonló tanácsadói,igazgatótanácstagsági és stb-stb díjakat. Akkor,ha veszem a fáradságot és mind a 479 Olyan Aranyost,akik jutalomfalatokat kaptak a Szabad A Város és A Szabad A Kerületek-től összeszedem neked,mivel fizetel ki..ilyen kétforintossal... :D

Frick László Intézet 2020.12.21. 07:27:30

@ripők: Ne fárasszukmár egymástilyesmivel:
Eleitőlfogva megmondtam, hogy amit a JókésIgazakmodern,korszerűjövőbeultramodern módfon vezetően csinálnak

azt orbánékőcskán,átláthatóan,kiszámíthatóan

az agitációspropagaandátkb Trumpo-ig csak orbánék tudtákolyan...lényegében a sajátpiacot is húgyagyú hülyéneklenézően csinálni, ahogy ma már nemhogy a CNN demég a Disznóvery Csanelt is.

Szoktammutatni, hogy a bolsevikokminden időklegmagasabb színvonalúújságírását művelték..szerintemUj Péternél,magyarinálmeg Bede Mártonnálés Tótánálnincsen jobb a szakmábanmaMagyarországon,de 100évvelezelőtta Szovjetúnióban ilyen készséggel,mint ez a négy emberé..szovjet üzemilapoknál slapajnak lehetett elmenni...

Orbánék propagandájameg analógés.. annyira gyalázatosan kontármeg ócska, hogy azért kell külföldön azt hazudni hogy a KESMA és a 487

Azért... hogyy mondjam.. Te szereted magad elfogulatlan tudóshiggadt embernek beállítani,de...úgy veszemészre, hogy még teisképes vagy elhinni,hogy orbánék agitációja az.. leuralló mértékű:D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.21. 07:28:28

@Frick László Intézet: És tipped szerint az összeborulásra mi lesz Viki válasza?

Frick László Intézet 2020.12.21. 07:33:37

@ripők: Orbán reakciómég ennélis ősszébb fogják borítani az Összefogást.

Orbán... kb úgy 50 kilóvalezelőtt jó közepesképességűvoltapolitikaikommunikációban. Teljesen nyilvánvaló, jólláthatómódon a pénzügyeken kívülaz összes többi műfajhoz nagyon ért,pla járványkommunikációban nem túlrossz ötlettel aazt füllenti, hogy a szakemberekre hallgat.

Mondatm már ezt neked 100-szor ésmind a 100-szor a jószokásod szerint nem reagáltál rá.. ha ütőseketmutatok, az a módszered, hogy azokra nem reagálsz,ha lemegyekkutyába és tüttőkatázommeg olgázok,azokra viszont le tudsz csapni :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.21. 07:33:39

@Frick László Intézet: A kifinomult csúcsújságírók feldughatják a tehetségüket az emúttízév alapján.

Frick László Intézet 2020.12.21. 07:36:47

@ripők: Orbánnálalap az, hogy a pénzügyekkivételével csak nálahülyébbektőlkér tanácsot.Orbán ezen attitüdjének az állatorvosilova bakondi György,de-pedig annális tovább van,mert az, hogy Bakondi un."munkája" 2 Ft-ot nemér,az hagyján,demiatta még a drogos-alkoholista kurvázósfiát is elkell tartania az államnakésPatrikrólKIZÁRÓLAG tőlemolvashatnál--- ha a kommentjeimnemsemmisülnekmeg a JókésIgazak sajtajának cenzúrája (kitiltásaim)miatt.

bakoindi ráadásulma már reszketeg fejűvénember és lassan nemamúlheti, hanem a tavalyi újság lesz a "tanácsa"

Viszont az tetszik, hogy BakondinakÓnijósSzínvonaló holland nyuggerszemüvege van,mint TechetPetikének

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.21. 07:37:20

@Frick László Intézet: Nézd, a Gyúcsán alatt végig kishalmokkal meg nagyhalmokkal voltál elfoglalva. Azt méricskélted, hogy ki, mennyit lopott.

Frick László Intézet 2020.12.21. 08:11:25

@ripők: Nem a mennyit volt akkor sem a lényeg.

Frick László Intézet 2020.12.21. 08:12:36

@ripők: Emlékezz vissza az időre,amikorgyurcsány KorszerűModern Jövőbevezetőés DigitálisPropaganda Osztályán elkezdték az MSZP[neka 2006-s választs megnyerő] egyikfrakciójátVidéki Téeszelnökök-nek csúfolni...megvan?

Frick László Intézet 2020.12.21. 08:17:04

@ripők: A csányizációamúlbavezetőés klasszikus kapitalista.Ami Dr Vitányi tanításáhozképest (mármint a kapitalizmusbóla bármilyen) miszerint a XX.századotMagyarországon a feudalizmus jellemzi...modern.
Deoirópai összevetésben a kaputalizmusnakvége,kampecc,dolórecc,múltbavezetőés söpredék.

Ezt nevezem én csányizációnak. Akapitalizmusban jut-isésmarad is a tömegeknek. Kizsákmányolják,de azértébvente Mallorcán nyaral,télen síelés tavasszal a Bodeni vagy a Wörther See. Vagy a Plattensee.

A leisztingerizáció azt mondja:
"Ezek úgy is mindent ellopnak meg elbasznak,miért ne vinnénkmi,mi korszerű,modern jövőbevezetőmnódon kezeljüka javakat, mi tudjuk aztán igazán,mit kella javakkal csinálni,nem ez a sok büdöslábú tahó bumburyák.. a többimeg ott rohaggyon, ahová való és majd kisegít a Zónijó.

Frick László Intézet 2020.12.21. 08:21:26

@ripők: A csányizációegy teljesen fölösleges kör. Csányi fia alig várja, hogy megdögőjjön mán az öreg éspiacra dobhassa akócerájt. Csináltneki az öreg egy tanulóhúsüzemet,ott mekkora a kupleráj. De ezt csinálta Steinmetz bootschi fia Szigetszentmiklóson.

nemismerekolyan kapitalistát vagy oligarchát,akinek a gyerekei (Bea és Ráchel a kivételt erősítő őspicsák) ne azon agyalnának, hogy a fater bóttyáthogy adják el ésatovábbiéletükben KorszerűModern Jövőbevezetőmódon éljék föl,amit az 1 millió marhából kivágott bélszínért promt akkor kaptak aznap a piacon.

Globalice semmi értelme nincsen a csányizációnak,ki nem szarja le, hogy a győriédesmagyar-evagy nem, vagy hogy a Pick szalámi az most olyaan halványabbas bordós vagy attóla fejlett & bezzeg német szalámifestéktől(ami különben veszélyes méreg)piros.

Frick László Intézet 2020.12.21. 08:28:48

@ripők: Bevallom neked,rég túl vagyokmár ezeken a felesleges vitákon...
Te tulajdonképpen olyan szinten nézel hülyénekle engeméskezelsz elegáns arroganciával,ahogy a régi,még igazi index az orbánygűlöletbe már belehülyült olvasóit.

A kupacoknálnem a nagyság alényeg: A termelőszövetkezeteket vérszocialista de genetice baloldali emberek,az MSZP törzse,a bázisánaka java lopta el. De a javakkal csányiszerűen bántak, tehát szaporították a vagyont, viszont az állatáűllományt tenyésztették(a két kifejezés nemis rokon...)

Lényegében az a pár fidesznyyikoligarcha,akik túlélték 2002-t.. sorstársa volta szocialista oligarcháknak. Kénytelenekvoltakvállat vetni egymással,mint ahogy

ezt is mutattam a House of Cards -ból, hogy nbemn én szoptamki ésmég az amerikai Háttérhatalom is így működik

Csányi nem fideszes vagy jobboldali..mint ahogyLeisztinger sem baloldalimeg komcsi és "KISZ"-es...ezzelorbánék csak szivességeket tettek a KorszerűModern Jövőbevezetőknek, hogy felkomcsiztákőket...

Emlékszel,hogy abban az időben,amirőlmost szemrebbenés nélkül azt hazudtad akibiceknek, hogy én kupacokat méricskéltem

abban az időben az index a Nagy Kupac embereit igyezett a Kis Kupacok embereivelösszemosván afféle: "Egyformán veszélyes a FIDESZ és az MSZP és a FIDESZ = MSZP" ez akkor egy afféle egyrésztmásrészt szituációvolt,plahhoz szükséges,amiért az index "kritizálta" Gyurcsányt.. ezzelvolt ugyanis digitális az index...[ismétlés:a Népszabadság 1973-ban digitális voltpapíron...míg ma az egész orbánprop az elektronikussajtóban is csak sík-analóg tud lenni.]

Amy Steinmann 2020.12.21. 11:16:39

@ripők: @Frick László Intézet:

Azt hiszem, itt a kommentelés vége, legalábbis részemről, húsvétig biztos.
A két ellenzéki csaj, az EP-ben, akiket Dudi vagy százszor kitolt már nekünk, EGY FIZETT FIDESZ HIRDETÉSBŐL VANNAK KIVÁGVA.

Ma feljött nekem a pofakönyvben a hirdetés. Onnan van a kis videorészlet.
Szép karácsonyt mindenkinek.

Frick László Intézet 2020.12.21. 11:40:23

@Amy Steinmann: Ezt a legkönnyebb.Szembesülsz a valósággal és akkor lelépsz és akkor nem kell szembesülni a valósággal. Hanem olyanokkal dumcsizhatsz,akik nek nem tér el semmiben a véleménye.És nem is kell szembesülnöd.

Frick László Intézet 2020.12.21. 11:42:48

@Amy Steinmann: @ripők: A fidesz nem tud annyira bonyolult technikát,mint a filmbőlgifet csinálás.
Ez a gif eredetileg aMomentum büszkeségoldalátdíszítette, jósok ilyen van ott az Olyan Aranyosakrólén is onnan vettem.nekem nagyon tetszik.Nektek nem? Nem is igazi ez a gif, hanemúgy rajzolták emberzsír*krétával a rojatt náci kitanálók?

Az emberzsírkréta,az

a

tahóság.

Amy Steinmann 2020.12.21. 11:56:17

@Frick László Intézet: Eddig tudod meg volt az a végtelenül naiv és ostoba elképzelésem, hogy oké, a legtöbb dologban nem értünk egyet, de VELED vitázom.
Habonyművek propaganda anyagával nem szeretnék beszélgetni.
Ez a csúnya lebukások éve :DDDD

Serény Vélemény 2020.12.21. 12:59:50

@Amy Steinmann: A fizetett hirdetés nem azt jelenti, hogy a nézőnek fizetnek, hogy nézze meg...

Serény Vélemény 2020.12.21. 13:00:55

@Amy Steinmann: Nomeg a csípőből alkalmazott kettősmérce tipikus esete ismételten: D. Klára reklámjai sokkal jobbak ugye?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.12.21. 14:47:01

@Amy Steinmann: @Serény Vélemény:
A Coubon pl. január óta fent van a GIF, szóval Dudi szedhette elég sok helyről:

coub.com/view/27rkzw

Amy Steinmann 2020.12.21. 16:01:43

@Dinamuki: @Serény Vélemény: : de nem tiltakozott hogy onnnan szedte.

Egyébként tulajdonképpen mindegy, hogy fizikailag honnan szedte, az a lényeg, hogy BESZÜNTETEM érdemi tevékenységem egy olyan blogban, ahol a fideszes reklámokból szedett kis gif-ek, videok adják a ritmust.

Vagy, olyan gifek, videok tematizálnak, amik AKÁR a fideszes fizetett hirdetésből is lehetnének.

Majd belinkelem nektek a cola reklámot, és beszélgessünk a túlcukrozott szénsavas üdítők hasznosságáról.

Nem szeretném sem a karácsonyom sem az új évem de még a tavaszom sem elrontani ilyen hülyeséggel, hogy habonyművek képi/ szöveges anyagáról beszélgessek :D

Boldog ünnepet mindenkinek
www.youtube.com/watch?v=J-8VCL4uSUc

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.21. 18:59:45

@Amy Steinmann: Aban a gifben benne van minden, amit momentumról, az ellenzéki összefogásról, és úg általában a magyarpoltikáról tudni lehet. Aki látta azt a gifet, midnent látott.

Boldog karácsonyt!

Németországban ilyen szép nyitott, leszbi csókos, fiúsminkes Eldorádó, bíízunk benne, hogy kis hzánk is felfejlődik a mucsaji szintről:

www.youtube.com/watch?v=yOUiW0bEWmo

Frick László Intézet 2020.12.22. 09:29:45

@Serény Vélemény: @Dinamuki: @Amy Steinmann:
Még egyszer:AMomentum dicsekvőlapján van fent ez a gif,ők készítették, teljesen világos és cuki, hogy kétmegsemmisítően fejlett olyanaranyos lány huncutul kineveti a büdös nácikat. Annyira édesek.

Márúgy értem,akinek. Pijolós Joli nyanya pl sunázza is őket,de az őreg szakállas nénik esetében ennek van nem csak pszichés,mint a gyűlöletbetegségnek, hanem csupán biológiai magyarázata is, hiszen kórházi nővérkék melleit meg popsiját is szokásuk csipkedni.

Dr.Koós Alajos 2020.12.28. 14:24:23

@Frick László Intézet:
No de Intően Felemelt Mutatóujjú Ferenc és az Mszp-Szdsz politikai gépezet nem azért bukott 2010-ben akkorát, mert ennyit vagy annyit lopott volna, hanem mert elkúrták. Nem kicsit, hanem nagyon.
A bennfentes politikai információból mindenütt a világon gazdasági előny és pénz lesz. Mindenütt. Ott is, ahol nem hergelik ezzel a közvéleményt minden nap politikai homálykeltés céljából. Mindenütt így van, mert nem lehet másképp.
És bőven lehet, hogy Átlag Krisztián gipszkartonos a Fakocsmában szombaton szidja a polgármestert, hogy a haverjaival játszik össze a városi munkák leosztásánál, de másnap mégis a polgármesterre szavaz, és ő is a polgármester egyik haverjánál gipszkartonozik éppen. Sokan nem értik ezt.
Hogy helyes volt-e ez vagy az a politika, ami pénzeket öntött egyik vagy másik körnek, az abból derül ki, hogy lett-e ennek bármilyen eredménye az ország szempontjából.
Ha a szocialista-szabad-demokrata kormányzás megbukott, az nem azért volt, mert akik esetleg előnyhöz jutottak, azok ilyen vagy olyan kapcsolatban voltak a kormányzó elittel, hanem azért, mert ennek nem lett érzékelhető haszna. Így más utakon kellett elégedettséget generálni, ami már csak a hibák hibákra halmozását hozta. Egy példa: konkrétan a devizahitel volt egy ilyen eszköz, amivel a kormányzás derekán a fejlődés valamilyen illúzióját tudták kelteni. Hogy csak a család jövedelmének 50%-át kell 30 évig törlesztésre kifizetned, hogy házat vegyél és új autót. Aztán amikor a válságban ez felugrott 75%-ra, az álom véget ért. Ebbe csak belebukni lehetett.
De nem azért, mert a kormányzás idején ez vagy az pénzt kapott vagy lehetőséget, hanem azért, mert ezzel nem jutottunk el sehonnan sehová.

Frick László Intézet 2020.12.29. 06:23:32

@Dr.Koós Alajos: Súlyos tévedés azt hinni, hogy Miótanincsismár Reform Ferimegbukott volna2010-ben.Az MSZPkapottsúlyosat,de azt is maguknakköszönhetik,nemOrbánnak.Ja és Gyurcsánytólkapták:Gyurcsány kúrta szét az MSZP-t,az egyetlen politikaiprofi magyar alakulatot.MNárpedig az MSZP-ben azt tudni kellettvolna minden (egymástólis undorodó) frakciónak, hogy a gyűlölet vesztésbe vitt.

Az MSZP-ben 2010-re kezdeti viccelődős,kacarászós, takony-kis cigánynak lenézős-ből megveszekedett gyűlölséglett és ez az orbán-gyűlölet vitte vesztésbe az MSZP-t, azaz emiatt tudta Gyurcsány agyonbaszni őket.

GFyurcsány egy olyan spekulalista leisztingeriánus netokrata csoportotképviselt,akiknek a főcélja az €-övezethez valónemcsatlakozás volt,mert a valutaspekulációhoz kellett a Ft ésúgy a Dollár-ralmeg az €-vallehetett spekülálni, valamint a Dollár-€ mozgásokkalis.

gyurvcsányéknak az a filozófiája,hogy ez egy szar ország,minden el van baszva,amagyaroklopnak és a sok hülyeúgyse tud mit kezdeni azzal,amitlop,ezértkell nekiklopni,mertőkmodernek,ésKorszerűJövőbevezetőMódon lopnak.

Az elavult kapitalista,mint Dr Csányi, halopegy gulyát, azt tenyészti,eladja a szaporulatotkét gulyát csinál belőlemeg ilyesmi.

A KorszerűModern Jövőbevezető leisztingerizációban azonnalmegölik az összes marhát,kivágjáka bélszínt éspromt értékesítik.Nem szaroznakkizsákmányolássalmeg hagyományos tőkeműveletekkel.A kapitalista 5-10éves stratégiákat dolgoz ki,a leisztingerek nem ismernek egy évesnélhosszabb időtávot.

Ha emlkszel:gyurcsány első szava az volt, hogy az €-csatlakozást az MSZPígérte 2006-róláttettealehetetlenbe ésaminek-akkor-már-ba,2014-re. Ehhez elég volt akkor egy OKJkontírozó gyorstalpaló "közgáztudomány":Már2004-ben sem viseltevolna ela lakosságaz €-átállásterheit,a 2014pedig magyarula soha már.

A reformokota hátulrólés visszafogássalóriási energiávallehetett volna megfékezni...
Zseniális Feri módszere az volt,hogy a Reformok Éléreállt, feszt a reformokróldumálva egy gombás lábujjkörömnyit nem haladt előre,sőt.

Az MSZP-ben egyre többen ismerték fela valódi ferit,de az orbánölőimázsa miatt úgy voltak vele, hagy kúrja szét a cigány taknyot... aztán majdpicsán rúgják ezt a szélhámost.

Ha a részletek érdekelnek,olvasd el a Mocskos Kéthét c.bejegyzést.

Önmagában mindent elmond Gyurcsányrólaz, hogy a Mórmegtette,dea mór nemmegy beszédét a feneketlen orbángyűlöletben ém Esterházy és Nádas is segítettek igazságbeszédnek elhazudni.

Amásik nagyon jellemző Gyurcsányi zseniálishúzás Bokroskiiktatása a politikából. Kurvájával, Dr Dávid Ibolyávalmachinálva a politikaianalfabéta tudost becselezték az MDF-be,majd összefényképezték egy plakátra georg von habsburggal és nemkellett tolmács Bokros imázsának a megszüntetésére.Bokrosloholt fel az EP-ben aliberálisokhoz ésmint akutyát, basztákki azzal, hogy takaroggyon ,ahová való, a jobbospopulistákhoz. Ez Gyurcsányy munkája volt:Bokros útban volt a bábja, Olyan Aranyos Gordon miniszterelnökségéhez. [-> MocskosKéthét]

Nemmegbuktak 2010-ben:Nem is akarták a hatalmat.

2010-ben úgy látszott, hogy a csődbenhagyott gazdaság 2012-remaga alá temeti a FIDESZ-t, előrehozottt választásoklesznekés a JókésIgazak nyernek. Úgy, hogy mindenérta Cigány-t lehet felelőssé tenni.

2011. végéreavéleményformálóla gondosan időzített Snitt elnokur leaks-szel tálcán kínáltákleváltani a FIDESZ-t és Nemszámít márMiótatávoztt Régnincs Ferinekkellettkiállnia, hogy leállítsa az akciót,azzal,hogy Gordon programja még nincsen készen.

Itt eltolcsyznak,őrjöngenekOrbánon..Közben "Gordon programja 2012-ben, idézem, még nem volt kész. Röhej.

Gyurcsány elvégezte a dolgát,neki úgy a hatalom,ahogy Orbánnak,nem is kell már. Nézd meg,milyen szépen elirányítgatja a háttérből az Ellenzéket.
Eltudodképztelni,mekkorákat röhögött,amikor kitalálta, hogy Kláriból miniszterelnököt csinál és miért is ne,ha Karácsonyból főpolgármestert tudott. Bonyolultabb lesz majd azt megszerveznie, hogy Ági meg Klári véletlenül össze ne fussanak 1:1 -ben valami üres folyosón vagy miniszterelnökségi irodában...

A devizahitel... nem szükséges ennyire magas szakmai motívumokat komolyan tárgyalni,minek.

Akonkrét megbízás az volt, hogy a magyar földvagyont külföldi [banki]konzorciumoknaklehessen átjátszani,mertnemhogy szarérthúgyért volt(meg van...) a föld Magyarországon,de eladó is. Ausztriában vagy Németországban egy kapa földet nem tudnál venni.

Bajnai volt az egyik ügynöke ennek a célnak (szolgálatnak) és amikor belátta, hogy nem lesz belőlesemmi AZONNAL le is állt

Gyurcsány meg bajnai XXI. századi emberek,a FIDESZ meg az MSZP.. az ilyen Csányi félék,akik a széájjelkúrt vállalatnak [Pick] nekiállnak és újraépítik..meg foglalkoztatnak-kizsákmányolnak..működtetnek meg effélék..Ők a múlt söpredéke.

Ggyurcsányék a hasnyálmirigyüket kiköhögik már röhögtükben ezen a nemzeti romantikán, az elmaradott országok sorsa az elmaradás,most orbánékmeg a Dr Csányi féle begyepesedettek megakasztották azt a folyamatot,amiben pl Bulgária már szépen a helyén van.

Frick László Intézet 2020.12.29. 06:34:56

@Dr.Koós Alajos: Tökéletesen világos:

1. A Globális Spekulalizmusban még Fejlettisztán politikusai is csak bazárimajom szerűen eljátszák,hogy lehetne befolyásuk apolitikára. A spekulalista még a kontinensérdekebe is szarik bele.
2. Az Ónijó kétsebességes, ezt így is tervezik, ezt AKKOR megmondtuk, hogy a Spanyol-Görög Csoda típusú felzárkóztatás először volt s akkor utoljára. Az Újonan Csatlakozottak Kettős Mércében egy másik mérce alatt állnak, nem az vonatkozik rájuk,mint a Rendes Igazi Tagokra, az Úniós Gyakorlat a jogegyenlőtlenség az Igaziés a Játszási "tagállamok" között.

Magyarország meg főleg Lengyelország... Letértek a kijelült pályáról, túlsáhgosan önjáróak,Lengyelország plellopva a német trükköt,kínai árut szerelki és terít "LengyelMinőség" cimkével. Ha érdekel:Menj be egy PEPCO-ba,aPEPCOlengyel konszern és kínai árut terít Made in Poland. Az autóalkatrész frontot is átalakította.

Alengyelek történelme más,ők az országmarketingjüket arra alapozzák, hogy a náci is megdúlta,meg a szovjetek ismegdúlták,míg Magyarországon az országimázst olyan politikusok is alakítják,akik azzal formázzák, hogy Hitler utolsóscsatlósa voltunk, Horthy fasiszta és a többi meg a többi.A fejlettisztániak nagyon gyengék történelemből, sokan azt hiszik, hogy Magyarország Ausztria egy tartománya volt. Senki nem nyit meg egy wikipediacikket, hogy utánaolvasson Horthynak, hogy elengedték Nürnbergből.

Pl az utolsó csatlós műfajban ott van Franciaország és nem csak ám Vichy..országimázsolnak azzala párszáz makizárral, közben meg 100000-en szopták a nácifaszt úgy,amire Magyarországon csak példa sem volt. Csak párizsi nők szültek 44444 kis fricc porontyot:D Vagy amit az 1938-as Franciaország tett a Franco-fasizmus ellen küzdő nemzetközi brigádok odamenekült tagjaival:Semmivel nem volt jobb egy francia koncentrációs tábor a friccek koncentrációs táborainál 1939-ben.

A lengyelek sokkalügyesebben tarháltak,Németországotpumpolták a náczmusra hivatkozva, stb-stb. És a lengyel baloldal soha nem volt olyan szánalmas kis hazaárulkodós,mint Ujhelyi meg a magyar fasszalbaloldal.

Dr.Koós Alajos 2021.01.02. 15:31:06

@Frick László Intézet:

Van ugye a Párt, a Párt, amit nagy tévedés lenne a "kommunisták" szóval jellemezni, és ezen a hibán már számosan elvéreztek retorikai értelemben véve. A Párt lehet, hogy valamikor részben kommunista volt, abban a jelentésében értve, hogy voltak emberek, akik hittek a proletár világforradalom emberiséget jobbító eljövetelében, de hol van ez már. Talán igazán sose volt ez a lényeg. A Párt már régen nem arról szól, hogy valaki öntött porcelán Lenin mellszobrot tart-e az íróasztalán, hogy van-e Marx intarziakép a háromlábú dohányzóasztal és vörös-fekete műbőrfoteleknél a lambériás falon. A Párt lényege az, hogy nekik uralkodni kell a büdös taplómagyarok fölött.
Na most, ami itt a leglényegesebb, hogy a Pártnak sose célja az, hogy Magyarországon bármi jobb legyen, vagy hogy bármi igazán jó legyen. Aki ezt nem érti, az semmit nem ért az előző hetven-egynéhány évből. A cél csak annyi, hogy ők irányítsák a hülyemagyarokat. Sokkal jobban beleillik a képbe, ha az ország le van maradva mindentől, mert akkor elmondhatják, hogy hát kérem, zsákutcás magyar fejlődés. Ez a teljes ideológia lényege. Hogy mi csinálnánk, mi tudnánk, akarnánk is, de a magyaroktól nem lehet. Igen kérem, ez egy ilyen elmaradott ország, de tessék elképzelni, mi lenne itt nélkülünk. Hálásaknak kellene lenniük, hogy mi feláldozzuk magunkat azért, hogy ezt a buta, tapló, elmaradott népet irányítsuk valahogyan, hogy valami legalább legyen itt az ugaron.

Ebbe a gondolatmenetbe semmiképp nem fér bele az, hogy valamikor bármi jobb, netán jó legyen, mert akkor esetleg nem lennénk már rászorulva az ő káprázatos tehetségükre.

Frick László Intézet 2021.01.03. 08:10:31

@Dr.Koós Alajos: Minden út az elsőlépésselkezdődikésMagyarországon akommunisták elsőezer lépése az arrogáns elitista értelmiségi (röviden bolsevik) foskavarás volt,rögtön 1918.őszétől kezdve. Nemminden kommunista volt kunbéla vagy rákosi-szerű. Még azt sem mondhatom, hogy a Horthy-korszakban magyarországon maradt kommunisták egyformák voltak,homogének,hiszen a Harmadikutasmozgalomban is voltakkommunisták.Illyés Gyula plHorthy-ék nyilvántartásai szerint kommunista volt. Júzsef Attila iskommunistának tekintette egy időben magát.

Magyarországon a szervezett munkássg döntő-döntőtöbbségében szociáldemokrata és azon belül is baloldali-szociáldemokrata volt.

Néhány szerencsétlen együttállás is közrejátszott..plaz, hogy még a moszkoviták is szelektáltákmagukat ésszerencsétlenmódon..nehezemre esikilyetleírni,derelatíve...plLukács Györgymégmindig jobb ember volta moszkovita átlaghoz képest.

Szerintem a végső, visszafordíthatatlan fordulat Demény Pálletartóztatása volt 1945. február 13-án. Egy kommunista... végigcsinálta a földalatti ellenállást,majd birkamódmegadja magát amoszkovitáknak,majd Kádár és Rajk annyira opportunista és gyáva, hogy veszi a "lapot" és a mórest. Szerintem Nagy Imre még Kádárnál is opportunistább volt. Rajkra vagy Kádárra még valamennyire áll a bolsevik... Kicsit..meg lehet érteniőket,hiszen Rákoisék olyan viszonyban voltak a szovjet városparancsnoksággal, hogy Deményt simán bevették fogolynak.

Rákosi pszichésen sérült volt .. A Felszabadulás után is volt egy olyan...magyar értelmiségi réteg,mint aKommün alatt is vagy plaKommünben a katonák... akik "pragmatikusan fogták föl...Nemrég Örkény sztalinvárosi riportjában találtam ilyen mnérnököket,nem azt nézték, hogy Sztalin lesz a város neve meg a kommunisták,hanem csakannyit, hogy jó turbinákat kell csinálnunk,meg szakszerűműszakimegoldásokat.

Ezt..kevéssé tárgyalják a történelemkönybveink,dea nemkommunista átlagos..akár baloldaliasmagyar értelmiségiakommunisták hatalmát egyrövididejűkisérletnek tekintette,úgy látták éstökéletesn jóllátták, hogy a kommunista vezetés csődbeviszi az államot,a csőd maga alátemeti akommunistákat, ezkb az egész szocialista rendszerben is így lesz (Ez sem téma ma,de Csehszlovákia ipara a korszakban nyugati színvonalú volt..)
Egyáétlag progresszív értelmiségiúgy volt vele, vannak jó és hasznos dolgok,építjük az országot,a kommunisták meg egy múló betegség.

Kirermelődött az urbán ernő alakú uborkafára felkapaszkodott Kőzepess Lajóssok rendje.. azért Urbán Ernőközepes íróramutatok,mert neki volt egy ilyen Uborkafa színműve... afféle agitációs "remekmű" az 1953-as "olvadási" helyesen:Rákosi visszacsapási) folyamatához.

Ezeknek a Közepes lajosoknak a feljövetele hasonlatos voltamai internet fluxus "újságíróinak" a feljöveteléhez, a kernerzsoltok,az index töltelékgyártói,akiket most kiszerveztek a telexbe. Akik ráveszik a népet a birkákkal üvölteni. Ez a fajta politikai opportunizmus a mai Németországban méglátványosabb,majd nézd meg ma délután a friss bejegyzéseimet: Müezzin a templomban :D .. nem akartam elhinni, hogy ilyent találok...

Egyszerűáen ezek a kerbnerzsoltok tökéletesen meg vannak győződve, hogy soha a kurvaéletükben még senki nem volt annyira ügyes,mint ők:dehogynem: Urbán Ernő is. vagy Moldova György.Megérne egy moldova-könyvet Moldova György "sikerének" a története, hiszenminden "kritikus" könyve kb úgy kritizálta a tárgyát,ahogy az Index Gyurcsányt:D

Egyszerűen:Moldova tökéletesen méltatlan a hírnevére és sima geci ügynöke volt Kádáréknak,egy igazat hazudó.

és Moldova,mint egy másik ikonikus közepes,Biszku: A dicsősége tudatában fog kimúlni evilágról.

Frick László Intézet 2021.01.03. 08:16:31

@Dr.Koós Alajos: És..tkp.. az a fajta sunyi, szolgálatos opportunizmus,ami Moldova.. a szájával hősködő, de egyébként sima lakáj... a teljes palettát,a gazdasági,a tudományos,a művészetiéletet jellemezte:A pomogácsok... És ezek a pomogácsok aztán a Rencervátással csak lubickoltak... Az egész államvezetésünk,aminisztériumok tele voltak ezekkel a ritskóemi néni pompgács "jó szakemberekkel" akik jólszolgáltak...
ÉS ami katasztrófa:Sikerült ezeknek az embereknek hozzájuk méltó utódokat hagyni a Struktúrában:Amit Orbánék az át gondolatlan "antibürokratikus" sárkányveteménykezelésükkel csak súlyosbítottak.

Egy pomogácshoz képest a bolsevik progresszív.

Ma a bolsevik esetleg Uj Péterre meg pár zseniális barátjára, ha megáll. A bolsevikintelligens,művelt, széleslátókörű,fejlődéképes stb.

A pomogáts meg KőzepesLajóss és urbánernő alakú szolga. Csicska egészen pontosan.
süti beállítások módosítása