Magyarországon minden ötödik pár meddő.

Öt lakodalmas házasságból négy felbomlik a házasság ötödik éve előtt - a püspökladányi vőfély közlése.

Nagyjából négyszer annyi magyar állampolgárságű örökbefogadási szándék létezik [nem véletlenül nem használom még a "család" kifejezést sem] mint ahány örökbefogadható magyar állampolgárságú gyermek van.

Örökbefogadható cigánygyerek nem kell a magyarnak.

Annak ellenére, hogy messze-messze nincsen annyi örökbefogadható magyar gyermek,mint szándék örökbefogadni őket, folyik a biznicc ésévente többszáz gyereket adnakörökbe külföldieknek e biznicc kereteiben.

politikaistreberseggnyalonyalfazek.jpg

Köszönöm a figyelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr216349352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.18. 14:01:23

És a külföldieknek sem jók a cigánygyerekek?

Serény Vélemény 2020.12.18. 15:10:35

"érdemes tudatosítani, hogy gyermekvállalás szempontjából biológiai szempontból nőknél 22–26 év között van az ideális kor"

Ő... ez a 20%-os meddőségi adat honnan származik?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.18. 16:36:15

@Serény Vélemény: Jó kérdés. Utolsó infüim szerint, 300 ezer párt érint a dolog, de nem követem a szám alakulását.

www.magyaridok.hu/belfold/nepbetegsegge-valt-meddoseg-2873259/

Sajnos több imserősömet is érinti a dolog.

Frick László Intézet 2020.12.19. 06:59:24

@Szorgalmas Gyémánt: Fejlettisztán 40-50évveljár előttünk a fejlődésben, már a mai 70-és a hálközöttiek generációja is gyereknemvállalással védte a Planétát az ember undorító túl szaporodásától.A menopauza környékén aztán ösztöni okokból ezek az emberek vettek valami kisállatot, de minden 50-ik...mai fejlett, hűdefelvilágosultan a magának a jót képmutatássalelérni szándékozó stréber szemmel elmaradott & múltbavezető pár elkezzdett örökbefogadni harmadikvilágbeli gyerekeket, általában meg sem álltak addg,amíg egy VW T2-esmikrobusz tele nemlett velük. Ez a vietnámi háborúvége volt,Kambodzsa bombázása..majd PolPot dúlásának ideje...

Egyáltalán nem volt ritka vagy példátlan az olyan eset,mint a Woody Allené a nevelt lányával.

vagyis a fejlettisztániak nem válogatnak a gyerekek között és még lehet olyan oláhcigány is,akit a dalit romongrók nálunk nem fogadnának örökbe,mert nyéger. Viszont a magyar gyermekvédelmi rendszerben a "pedagógus"-papírosok és a diplomás gyermekpszichológusok söpredéke dolgozik,pénzéhes sikkasztó,kiégett,lelketlen,alkoholista és gyógyszerfüggő ganyé emberek, zömük ott lopja meg az államigondozozttakat, ahol tudja,ismétlem,söpredék,az alja foglalkozik állami gondozottakkal. 10 "menyhelyes" dógozóközülúgy kb 8-nak kevéslenne az a fajta faszkorbács,amit az indexnél emlegettek még 12-15 éve.

Mirea fehletisztáni pármegkapja a gyereket a biznicc kereteiben,volt vagy 10-20nevelőszöleje,mindenféle alkalmi tetvek a rendszerben,akikre nemhogy állami gondozott gyereket,dekisállatokat sem bíznékrá.Alapvetően s
érülésekkeljöttek a világraés sérüléseknek vannakkitéve..a fejlettisztániak egy részevisszadja ezeket a gyerekeket,mert nem bir velük (a magatartászavaraikkal... amik nem csakolyan cuki Billie Eilish/ Greta Thunberg féle "zsenialitás" jegyei.

Frick László Intézet 2020.12.19. 07:01:12

@Serény Vélemény: A 20% szakemberektől származik,a sajtóban 12-20% rólírnak.

Frick László Intézet 2020.12.19. 07:01:47

@Szorgalmas Gyémánt: Nemminden párt zavar, hogy nem lehet gyermeke,sőt.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.20. 13:32:42

@Frick László Intézet: Ez igaz- De sokkal érdekesebb, hányan szeretnének és mégsem lehet nekik.
süti beállítások módosítása