Tegnap már a harmadik napja volt Orbán önünneplésének,a teljesen ostoba és főleg pedig Európa ellenségeit teljesen feleslegesen provokáló öntömjénezésnek. Mutattam már, hogy mit nyertmeg Orbán és találgattam, hogy majd az EP-t valójában vezető frakciók csak keresztbe, vagy hosszába is lefossák-e a miniszterelnökök és állami vezetők minapi megállapodását.

hudefejlettekmar.gif

nem fogom bevágni a videót,de Orbán egyik barátja,Macron,amikor a süketszobából jöttek ki a miniszterelnökök ,próbálta az önünneplésén élvezkedő Orbánt csillapítani.

Hiába.

Orbán története a pofonokba való következetes belegyaloglás.Orbán 34 nevéből az egyik a Cigány és erről Guy Ritchie Sntach-ének alappoenja jut az eszembe,aminek a lényege az, hogy a cigány purgyét újszülöttkorától kb addig szokás ütni-verni,amíg csak hatékonyan vissza nem üt Anyutának vagy Aputának . vagyis a gádzsók azt nehezen, vagy egyáltalán nem tudják elképzelni, hogy egy purgyémennyire is állja.. Vagyis  eltelt Orbán,a Cigány Geci Gráci Beteg Hitler stb Varacskos Maradona karakterrombolásából az ezek szerint fölösleges 28 év,mert Orbán karakterének láthatóan semmi baja.

orbancigany.gif

Szerintem ezek közül a pofonok közül a zöme  teljesen felesleges.

 

Mutattam már, hogyan tesz Orbán még szivességet is Merkel politikájának.

Annak az elemzésébe bele sem megyek, miszerint  Orbán szándékosan teszi-e magát szükségesnek a figyelemelterelés képletébe,ami által ma Oirópa legnagyobb problémája, a BREXIT nem kap elég sajtófigyelmet,sőt Orbán a járvány, valamint a vakcinakérdésről is vesz el figyelmi kapacitást... szóvalezt nem szálaznám,mennyire tudatos ez Orbánnál és mennyiben csak olyan Trump-szerű spontán hasznosidiótizmus.

Ábrándozni arról,hogy hami magunk nem basszukki Orbánt,majd gyön valami Zónijóés az kibassza nekünk,pl Lengyelországot, az USA főszövetségesét a büdösruszkiveszélyben? vagy Orbánt,aki pont annyira kellék az európa szarkavarásban,ami a Joint Vision 2020.doktrinája szerint zajlik,mint amennyire Merkel is szükséges? vagy az csak amagyar ellenzékiek beteges elképzelése,hogy Merkelazértjó, mert Merkel Orbánnak rossz? vagy Brüsszelattólleszjó,hátha picsán rúja nekünk Orbánt,aminek az a következménye,hogy ha Brüsszel nem rúgja éppen picsán Orbánt, akkor rögtön csalódunk is Brüsszelben?

gyuribácsi csupán csak a kavarófa az európai foskavaráshoz.

 

Azt is mutattam, hogy a Biutiful című filmet 2010-ben vágták készre és a történet lényege a menekültválság barcelonai fejezete. Ha seggszájgéppel feltúrjuk pl a 2010-esév európai sajtaját, alig találunk menekültkérdésben érdemit.  2011-2013-bvan pl un "menekültek" csináltak majmot angol rendőrökből meg európai kamionosokbólúgy, hogy akár hetente is 500 Fontot kerestek vele.elbújtak egy kamionban,lebuktak a kamionban Doverben, az angol  rendőr 500 Fontra büntette permenekültakamionost, aztán  Nagy-Britannia 50110 Fontot utalt a szegénymenekültnek, majd nagy-brotköltségen visszakompozta Calais-be,ahol a "menekült" megint nézett egy kamiont,amivel átruccnhatna Doverbe a potya 500 Fontért. Ez egy egyszerű alapképlet,ennél vannak bonyolultabb képletekis,amikben pl nigériai emberkereskedő uzsorások kényszerítenek embereket Európábavándorolni és ebben a bizniszben un "civilmenekültsegítő szervezetek" is részt vesznek,ellehet szórakozni, hogy ezek az un "civil"-ek csak hülye,oktondi és tudatlan picsák vagy valójában tudják azért, hogy mitől döglik a légy.

 

Mindenesetre

Oirópa 6-ikéve rágja a gittet az olyan feleslegesen idióta ötleteken,mint a menekültek igazságos elosztása.

Ebben a képletben is a hasznos idióta Orbán,hiszen a lényeg nem az, hogy az Európai Általános Jogállamiság szerint ki dönti el azt, hogy Magyarország fogadjon-e be menekülteket.

 

Jogállamiságilag meg emberjogilag is az a kérdés,hogy kinek lehet joga arra, hogy embereket olyan államokba transzportáljon,ami államokba azok az emberek nem is szeretnénekmenni, valamint a kurvajsteny az összes faszával sem fogja őket abban az államban tartani,amelyikben ők nem is akarnak lenni.

 

Ésmég csak azzal sem vígassztalhatom magamat vagy az európai idiótizmus formáinak kutatásával foglalkozó kedves olvasóimat, hogy nem volt szemléltető kisérlet a Menekültek Igasságos Eosztása című plitikaikommunikációs blöff gyakorlati kipukkasztására... mert & de : volt! Pl volt egyszer egy cseh,tehát fejlettminiszterelnök,bizonyos Vacláv Klaus,aki fogadott egy németországi próbajáratot, Németország valami 1000 €/főköltséggelPrágábaküldöttigazságosan elsoztottakat,akik24órán belül bad Schandauban söröztek röhögve a hülye európai picsaembereken. valamint Vacláv Klaus is röhögött,amikora brit tudományos szintűkisérlet eredményével pofozgatta az idült alkoholista Martin Schulz közepesen részeg pofáját.

Börleszk: Volt  Merkelnek egy másik orbánian zseniális kommunikációs ötlete a nácik vitorláiból kifogni a szelet: Ez pedig a nemszírek kiutasítása volt. A németek antropológiai zsenialitással állapították meg mongolidképű tadzsikokról ránézésre, hogy nem lehetnek szírek,ezért megfogták és német költségen repülőgéppel Kabulba repítették őket,mint afgán állampolgárokat.Miközben a világ egyik legüldözöttebb kisebbsége Afganisztánban a tádzsik. Aközben a magukat szírnek hazudó befogadottakközöttvoltakmég bangladeshiekis. Természetesen az afgánok nem merték a kabuli reptéren ott helyben,mint a fölösleges kutyákat,leöldösni a tádzsikokat, fogták őket a fejlett oiropid ellenőrzőbizottság szeme láttára, és mint a barmokat,teherautókra rakták és felvittékőket a tádzsik határra és átlökdöstékőket a tádzsik oldara azzal, hogy innentől kezdve viszont úgy fognak járni,mint a felesleges kutyák. A tádzsik hatóságok viszont közölték az Afganisztánból kiutasított Merkel-transzport tádzsikokkal, hogy tádzsikból van elég Tádzsikisztánban is,menjenek Merkel pl jellegzetesen európai kurva anyjába vissza Németországba akár, ahonnan jöttek.

 

Még inenn is van tovább,ugyanis 2015-ös kutatásaim során sikerültegy jellegzetesen hülye picsát megkérdeznem,jogállami/emberjogilag ez hogy néz ki, hogy menekülteket oda küldünk,ahová ők nem akarnakmenni,erre azt írta az akkori újság,hogy ha a menekültmenekült státuszt akar,akkor tessék neki szépen elfogadni azt, hogy olyan országba küldik, ahol majd nem tud segélyen ingyenélni. Erre megkérdeztem a hülye picsát, hogy szerinte az így eltranszportált ember majd hogyan fogja azt megmagyarázni az ázsiai családjának vagy a nigériaiemberkereskedőnek, hogy miért nemNémetországban,Svédországban,esetleg még Franciaországban vagy Angliában van? Hanem..Poland vagy Hungary vagy mi a faszban,hogy kerültoda? Azonnal takaroggyon vissza oda,ahová mondták neki hogy menjen.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5016336462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása