"Amit a kép ábrázol, az a kép értelme."

/Ludwig Wittgenstein/

 

Minden nap imádkozom Péter atya egészségéért, de nem azért,mert idegenszívű hígmagyarként csak nemzetietlenkeresztény lennék.Csaba atya miatt imádkozom Péter atya egészségéért. Csaba atya 2:1-ben a Kocsis és Tibi atya. Bár Caabi atya pinához való viszonyáról nincsen tudomásom , és ha be akar  baszni,akkor bort iszikés nem viszkit. 

dramairajz.jpg

Viszont szerintem nem Szájer buzibotránya az a képmutatás, ami miatt a nácikormánynak mondott Orbán-kormánynak le kéne monnyanyiaaa.

 

Hála istennek azzal is hiába érvelnék, hogy az Ellenzékünk,az is képmutató, hát hogy is lehetnének képmutatóak annyira,mint pl ez a nemzetikeresztény-kép-et magáról mutogáló orbánzat. A nullakiterjedésű és a gyakorlatban nem is létező "Liberálisok" fantázianevű "párt" prominensei nevezik magyukat liberálisnak,a többiekben van annyi alapvetően jóízlés, hogy a fel- liberálisozásukat ráhagyják az Orbán bácsira, akimeg is teszi nekik ezt a szivességet, hát még a propagandagépezete.

Post It a kereszténybaszóknak:Különösen izgalmas az a számomra, ahogy a neomuzulmán szélsőségesség mindenféle nemmuszlim oiropidot vagy zsidónak vagy kereszténynek tekint ha harcos zattejjista is,még Brendel Mátyást vagy Bede Mártont is simán kereszténynek (vagy zsidónak,ami a tekintetükben u.a.) veszik. Tippem szerint a krisnásokat is.

Csaba atya ugyan csak egy évvel fiatalabb,mint Péter atya, de ha Péter atyával lenne valami, akkor Csabi atya lenne az esztergomi érsek és szerintem a magyar katolikus egyháznak már éppen az is elég nagy baja, hogy Csabi atya az egri érseke.

Szájer József biszexuálisnak van most ez a buzibotránya,ami miatt az egész FIDESZ-nekmeg a kormányának egy nagyondemokratikus országban meg kéne buknia.

 

Csakhát, ha magát a nemzeti,de főleg a kereszténységet tekintjük,akkor Csaba atya jóvoltából ez a koörmányzat sokkal csúnyábbképetmutat,mégpedig azért,mert Csaba atya szerint a cigánygyerekeket nem szabad Jézushoz engedni.

 

"Mondottam pedig: Engedjétek hozzám a gyermekeket. Nem azt mondám, hogy a nevemben menjetek reájok!"

/Jézus -a minap/

 

Mert egyébként errőlis lehetne beszélgetni, hogy ha valaki pl buzi,akkor ez azt jelenti-e, hogy automatikusan lesz a buziházasság vagy a két buzi egycsalád deklarált híve.Mi van akkor, ha valaki buzi, szabad lenne-e a buzinak nemhívének lennie a buziházasságnak. Most azzal ne is foglalkozzunk, hogy a biszexuális azmennyiben buzi. Amennyiben az AC/DC zenekar az nem DC zenekar vagy AC zenekar, hanem AC/DC zenekar.

Csaba atya élete egyik főműve a jobbikos stílusú trijanyony emlékmű Egerben:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQWeSnzPzGHuvbkxn1yYxNhPpQ8mgxcl_PhA&usqp=CAU

 

Természetesen a 444 már élt és alkotott,amikor baszott írni erről a gusztustalanságról. És azóta se.

Azzal már foglalkoztam, hogy az Első Kétharmad Alapoka annak a demokratikus európai nagyrutinnak a hat jelentősebb esetbeni orrba-szájba-megbaszása volt 2004-és 2010.között, ,amit most viszont a az öndefiníciója [képmutatása] szerint "nemzetikereszténykormány"-nak,mert egy FIDESZ alapító prominens biszexuális és ettől aztán orgiánakmondható egyébként simán homoszexuális bulin (talán illegálisnaksem lehetne csakúgy simán ennyi homoszexuális összejövetelétmondani,nemhogy orgiának)

"A kép értelme NEM az,amit ábrázol."

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8116322188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása