Az Orbán kormány nácikormány,mert a családtámogatása, az náci hitler KÉNYSZERÍTÉS a szaporodásra. [-> Annika Strandhäll ] 

Ugyanez az orbánkormány valamit csökkenthetne a Szájer Szégyenen, ha visszavonná a homoszexuálisokat üldöző törvényeit és támogatná a homoszexuálisok közötti házasságot,meg a gyerekvállalásukat. [ATV Egyenesbeszéd 2020.12.04.]

 

tehát akkor ezek szerint az orbánzat nem minden támogatása nácikényszerítés.

dramairajz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8216320002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amy Steinmann 2020.12.06. 09:05:11

Jaj ez olyan uuuuncsiiiii most megint a te fóbiáid, hogy imádod a potrohást, és akkor legyen az a téma, hogy mit mondtak az ATV-ben :D Bánccsák megint szegényt :DD

Amy Steinmann 2020.12.06. 09:13:26

Időszerű témajavaslataim, amiről mélyen hallgatsz, mert akkor némi kritikát kéne vetítened imádott potrohásodra:

1. Járványkezelés: már sehol nem lehetett karantén nélkül külföldre utazni, csak nálunk, szeptember 1-ig. Hadd hozza haza a gyerek iskolakezdésre a vírust a jó kis olcsó utószezoni tengerpartozásból. Plusz focikameccsek, mert "ott nincs alkololfogyasztás"

Most meg ugye sajnos tavaszi északolasz állapotok a halottak számában itthon (és mielőtt hozzáteszed, hogy ellenzékiként én biztos jól szórakozom ezen, nem, nem és nem, nekem is vannak idős szeretteim, aki miatt aggódom.)

2. Lézerjani, amit kiszorítja az Aldit meg Spart, és hazai kereskedőkre akar alapozni. Ez két dolgot jelent, egyrészt eldöntött az EU-ból való kilépés (másképp nem lehetne protekcionista piacvédelmet folytatni) másrészt elhangzott, hogy nincs JELENLEG akkor magyar vállalkozás, aki át tudná venni a kiszorított kereskedők helyét.
Nem baj, majd feltőkésít valakit. Ezt mondta szó szerint. Majd feltőkésítenek valakit.
Értsd PénztárosVejkóRühellke lesz az egyetlen bolthálózat, ami az én adófizetői pénzemből kapja meg a kezdőtőkét, és ott vásárolhatsz, mert más NEM lesz. És mint tudjuk, az mindig a fogyasztó érdekét szolgálja, mikor monopol helyzetben van valaki, eszi, nem eszi, nem kap mást.
Na, talán ezekről kéne cikkezni. Szeretnél-e a kizárólagos TürkSzittya Zrt üzleteiben vásárolni, és bárhová mész, az Türkszittya Zrt bolt.

Amy Steinmann 2020.12.06. 09:15:12

Ja, és ha már a másik cikknél előkerült a vétó témája, én arról is várnám SZAGszerű álláspontod, mennyire szolgálja a tényleges (és nem potrohás és családi köre) érdekeit, ha szembemegyünk az autópályán.
És ha tényleg fél a potrohás attól az 1000 menekülttől, ahogy te írod, hány szeretne abból itt maradni? :DD Nulla? :D

Frick László Intézet 2020.12.07. 13:38:03

@Amy Steinmann: Szóvala halottak száma a tavaszi észak-olasz alakú,ez érdekes, hogy ennyire profi a halottkezelő-és temető iparunk meg a krematóriumi kapacitás, hogy az Ellenzék bátorújságírói egyelőremég csak kép nélkül tudnak huhogtatni, egy kurva hűtőkamiont vagy koporsókkal telipakolt krematóriumudvart nem tudtak az ilyen [fészbúk]hírek mellé homályosítani be.

Magyarázdmármeg nekem... Ennyi jóérzéslenne a nemlétezőbátorújságíróinkba,pl a RetekKlub Hiradó /// Házon Kívül//// Sváby Naplóbrigádjaiban, hogy nbem filmezik a koporsóhegyeket,meg az ipariszalagszerű temetésisorozatokat?

Dr.Koós Alajos 2020.12.10. 10:36:00

www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/familienreport-2020-staatsausgaben-fuer-familien-deutlich-gestiegen-a-7f3bd05d-0afb-4da7-b16e-4d4a58a3cfd1

Staat gibt deutlich mehr für Familien aus

Der Staat zahlt Familien mehr als 120 Milliarden Euro pro Jahr. Seit 2009 sind die Ausgaben für Familien demnach um ein Drittel gestiegen. Das meiste Geld geht an Familien mit verheirateten Eltern.

Frick László Intézet 2020.12.10. 10:41:56

@Amy Steinmann: @Dr.Koós Alajos:
Amy abban az időben tüntetően távoltartotta magát,amidőn többször mutattam, hogy a németkindergeld 3 faji gyerekremár annyi, hogy a drogos anyátmeg a KorszarúÚj Modern Jövőbevezető Családformából azt,akiéppen arra jár,beleértve a pinanyaló kutyust, cicust stb meg a család drogdílerét is eltartja.
gyűjteményem ékessége: Déltengerilukszusszigeten tud a Kindergeldből ilyen család nyaralni. MNégszebb, ha azt mutatom, hogy ez mnár 40 éve is így volt,ám a demográfiai statisztikák ezt "nem igaztolják" mert a magyarnál sokkal fasztább és ott persze nem erőszak sem lendített a nyugat-németek gyerek vállalásikedvén.

Még Amy-nekegy statisztika: Bezzeg Németországban igen magas a 21 éven alul elsőszülőnők aránya, csak ott sem szabad megkérdezni az ilyen fiatalanyák nemzetiségét,maradjunk a Meneküölt Hátterű vagy a Déli Típus németpolkorrekt kifejezéseknél.

Viszont igen-igen magas a német statisztikákban a 39-pluszos első(és egyben az utolsót)szülők aránya akik németek.

Frick László Intézet 2020.12.10. 10:43:25

@Amy Steinmann: Bassz ,kifelejtettem, hogy a trendek mutattával szemben a valóságban a császározás elúrhodása mit fog tenni alsóközéposztálytól felfelé amagyarok szaporodási rátájával.

Miközben a nácik abortuszpolitikája,az aztán a téma :D

De a császározás, az nem:D

Frick László Intézet 2020.12.10. 10:49:45

@Amy Steinmann: Hagyjuk az autópályát,pont Serény Vélemény idegeit szoktam azzala sejtésemmelborzolni,nemhogy nem örökberendezkednekOirópában a "menekültek" de egyévvelnemmaradnak tovább,mint az ingyenélet. vagyis ha nemlesznek segélyek,mennek szépen haza,deelőbbmég elpanaszolják,hogy nem ezzel hívtukőket ide és nem ezeket igértük,ráadásulminden piszkos,szemetes,elhanyagolt és lelakott.

Ugyanis MINDEN DE MINDEN többkettőnél és még olyan verzió is lehetséges,ami megfordítja Afrikában vagy Ázsiában a kivándorlási trendeket.

Eleve pl, ha lenne csak egy kurva geci újságíró,aki egyenesen egy menekültet kédezne meg a személyes terveiről,akkor jólmegtudná, hogy az esze legkisebb ágában nemállörökberendezkedni itt a gyaúrokközött.Teljesen mások a tervei az afrikai menekülteknek vagy az ázsiaiaknak ésmég az ázsiaiak is többfélék, nagyon sok fiatalember csakannyi pénzt akar spórolni, hogy odahaza egy rendes asszonyt vegyen - vehessen feleségül. Vagy egy jó Toyota terepjárót és azzal két asszony árát keresi meg.

Nagyon-nagyon gyorsan változik a világ ésezeket a változásokat az európai statisztikusok a trendképezővonalzóikkal csak... XX.századi tempókban "képezhetik"

Most azonban már elmúlt a XXI.század ötöde és a tempó olyan.. XXI.századias,pl kétéves.. azaz két év alatt iszonytató sokat fordul a világ,a trendek meg mint tehén farkán a szarcsomó,lengnek,lobognak a valóságok után.

Frick László Intézet 2020.12.10. 10:54:11

@Amy Steinmann: Politikusokba halunk bele,miközben a XXI.századi gazdaságot már nemérdekli apolitika, az a kapitalista volt,aki foglalkozott politikával.Aspekulalista szarik beleapolitikába

vagyis most a politikusok azt igyekeznek eljátszani, hogy még képesek hatni a gazdaaságra,lásdMerkelés Pompeoeseteit az orosz embargóval.

Egy orosz embargót esetleg kapitalista tudottértelmezni meg támogatni,plNixon idejében egy szovjetembargót.
De a globális spekulalista leszarta Trumpot,a demokratákat meg a büdöskínaizás és a büdösruszkizást ésaz amerikai nagyvállalat ugyanolyan globalista módon boltolt kínaiakkal,mint büdösruszkikkal, csak csinált hozzá egy közbülső leánycéget, hogy a CIA ne basztassa.

Vagyis az Ónijókibaszhatja
Magyarországot, de attól még a globális világkonszern,a V.A.G.nem fogja kibaszni. Meg a Daimler - Chrysler sem fogja ésígytovább.

Folytatom:Ugrálhat az EurópaiBürokrácia,de ha sokat ugrálnak,akkor az "európai"-nak tárgyalt globális világcégeka nemigazi tagállamoknál iskiljebb gombolják a gombot oszt szevasz Oirópa

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.10. 12:47:12

@Frick László Intézet: Egy pár lehet, hogy hazamegy, de drogterjesztésből, kurvafuttatásból, egyéb bűncseleményekből vidáman el fog éldegelni a többségük. Másrészt az még elég soká lesz, mikor pont a migrantékat nem tartják el az adófizetők pénzéből.

Frick László Intézet 2020.12.11. 07:29:05

@Szorgalmas Gyémánt: A trendképzés okozza a problémát.A trendképezők abból tudnak kindulni,ami volt és ami van,ezeknek a biztospontjaira vonalzót fektetnek és az előrevetít a számukra egy jövőt.

Németországnak van egy pompsan klasszikuskapitaalista múltja,ami Németországoteddig,ebbe a jövőjébe tolta fel.
Aztán pedig vannakaváltozások,amikneka tempójakínaiasan gyors,ez azt jelenti,hogy bármigránsógyben állnilátszikaz időOirópában, vagyis a gittrágásonmeg az egymást támasztó "birkózáson" kívül,amiben Orbán ismegteszi a szivességeketamigránspártiaknak ésamigránspártiakpedig Orbánnak... cserébenplOrbán ötéve nem teszi felaz egyetlen veszélyesen igaz éleskérdéstamigránspártnak a zigasságoselosztástémájában..

Tehátpl ha 2013-ban azt mondom,hogy a "német Opel" megy a lecsó baszépen
azt csak kevesen hiszik el.

Mint ahogy pl a japán-és Toyota autóbuzi barátom mégma sem tudja elhinni, hogy egy Peugeot-Citroen-tvásárolt. Szerintminden francia autóegyfos. Egyszerűen...hiábaküldözgetem neki aképeketmeg az adattáblázatokat és az alkatrész kódszámokat:nemképeselhinni, hogy az autó,amit Toyota kereskedésben Toyota emblémával vásárolt,az PeugeotCitroen.

Oirópában nincsenek nemzetgazdaságokés nemzeti nagyvállalatok.Van mégolyan,mint az olasz FIAt..amiben maradt némi nemzeti nagyvállalatjelleg...depl a faszom sokkalinkább német,mint a V.A.G.konszern.

2008.után az amerikaiakpiacvédelmi okokbólodabasztak a V.A.G.globális világkonszernbnek, aminekakövetkeztében most a fiatalautók egyik feleKIA vagy Hyundai,a másik fele több,mint fele V.A.G. termék ésa maradék negyed züme Toyota(Lexus,megmég vanbnak Nissanok ésmásmárkákésnéha elkelegy-egy amerikai autó,pla szövetségi meg tagállami beszerzésekben, az FBI használamerikai autókat (de Toyotákat mellé...)meg ilyesmi.

Az, hogy apolitika mit tervez,plamenekültekingyenéletéről,az egy dolog,meg egy másik, hogy egy Globális VilágKonszern meddig hajlandójótékonykodván az adóoiróit elégnilátniingyenélőkben, vagy gondolegyet és máskontinenseken erősíti a divízióit.

Azt mármutattam, hogy a Laboratoire garbnier-nélplaz európai kalandmár csak amolyan érdekesség,a súlyozó volumen Ázsiában van. Autóipar detto. Nem azt mondom, hogy nemszerelnekössze autókat Oirópában, csak azt, hogy 3 vagy 4 kontinensen készült elemekből szerelik össze. A cseh Skoda egy része már Kínában készül,persze kínai elemekből.

Lehet ugrálni Oirópában,de már nem az oirópai felvétel a súlyozó.

Ivarérésemidején még V.A.G.buzi voltam,maott tartok, hogy ha nemzöldlennék,tehátannyira buta, hogy új autótvásároljak,meg se néznék egy VW GolfVIII-ast a prémium 1500-as motorjával,amikor jobb Hyundai/KIA van 2millióval olcsóbban.Pla Golf-ba alapáronmég nem tesznek motort, csak motor hatású szikkasztott fost. Egy magyar autószerelőműhelyben csak egyszer basznakát jellegzetesen az olajcserével és a szikkasztott fos kaput.

Frick László Intézet 2020.12.11. 07:32:15

@Szorgalmas Gyémánt: Magyarországon is a kínai kolónia örökberendezkedéséről beszéltek.Időközben azonban több korszakis níltmeg zárult Kínában és akinek megmaradt az állampolgársága,az hazamegy a pénzével,mert többet forgathat ki belőle. Szépen csöndben,már csak az index,a hvg,a444a 168óra vagy plajobbik sajtaja nemtudja,hogy sok-sok"kínai" ma már vietnámi.

Vietnám ma ott tart,ahol Kína tartott 2000-ben,ami azt jelenti, hogy hipp-és hopp,lehet,hogy a vietnámiaknál is fordul a trend és kambodzsaiaknak adják át a boltot.

Serény Vélemény 2020.12.11. 09:55:55

@Frick László Intézet: Kína az más. Ott nincs olyan, hogy segílykéből élés miatt mennek el külföldre próbálni szerencsét.
(A múltkor ki kellett rámolni egy kínai nagyker raktárát, ott az egyik doboz tetején volt egy kínai munkáskabát. Majdnem meg akartam venni, de a tulaj gyorsan eldugta. A lényeg: valszeg ilyen kabátban szeretnék -xx fokban bármit is csinálni. Lehet, hogy svájci kabátmárkában ez 50eHuf-ot ér, de az a kabát... valszeg olyan katonai minőség, hogy ha három évig minden nap hordod a bányában vagy az erdőben vagy bárhol, ahol tényleg is igénybe van véve, akkor is kabát marad... úgy, hogy én láttam, és hordtam is igazi pufajkás munkáskabátot, ami madeinhungary volt, és az ennél sokkal szarabb volt.)

Frick László Intézet 2020.12.12. 05:37:00

@Serény Vélemény: Tkp ha egy Ártatlan gyuribácsi brossúrábólösszeolvasod aKorszerűModern Jövőbevezető állam, "nemzet" ésvilágszemléletet,akkor Kína már akkor teljesítette azt,amikor mégÁrtatlan gyuribácsi a szocializmusés a Szovjetúniómegbuktatásáraégette az amerikai adófizetők vérverejtékes adódollárjait. Onnan induljunk ki, hogyKína nem szarja le,mi van akülföldön tartózkodó állampolgáraival,pl ha bajba kerülnek,aakkor az amerikaiszokás, hogy az amerikaiállampolgártúgy mentikki,ahogy a Viuktória királynőkorabeli Brit birodalom elsőrendű ,tehátangol fajipolgárát,fegyvert,pénzt ésparipákaat nemkímélve.
A hivataloskínai (tegyem hozzáaJókésIgazakkedvére,hogy komonista...) politika nemfoglalkozik a világ kínaiainak számával,diaszpórával meg egyebekkel. Teszemazt Malajziában a gazdasági elit több,mintkétharmada...óvatosan fogalmazva...tehátúgy ránézésre,ahogy európai szokott zsidózni,oroszozni, cigányozni meg osztrákozni..tehátkínai,deettőlmégnincsenekilyen dicsekvő tévéműsorok Kínában,hogy "mi" és "lám,Malajziában is".
Amiakínait kínai állampolgárságban tartja az az adózás.Szemben az EgyesültÁllamokkal,ahol az olyasmi,amivelMagyarországon a gazdasági szaksajtóban a JókésIgazak hősvállalkozói riportokban dicsekednek,az 20év letöltendő,Kína azzalsemfoglalkozik,ha a külföldön vállalkozókínai semmit sem adózik, van egy applikáció,ami figyeli az illetőadózását és egyszercsak beindulegy program,aminekkövetkeztében a Holdújévre a szüleihez hazaátogatókínaijüanmilliárdosútlevelét lenyeli a beléptetőrendszer ésegy 11 napos korlátosvízumot ad ki. A 11 napalatt azt csinálaz ilyen kínai,amit akar,plmeglátogatja a szüleit és visszamegy az országba,aholvállalkozik,de ha szeretneállampolgárságot,akkor benéz az adóhivatalba éskiegyenlíti az adótartozását és akkor visszakapja az állampolgárságát meg az útlevelét.
süti beállítások módosítása