...és a fidesznyik isa Brüsszeli ÉdesÉletben jaj annyira felzárkózik a Jók ésIgazak fejlettéletformájához már, hogy csak na!

 

Arról nem is beszélve, hogy a Stroszkán Botrány ótamindenpolitikusnak tudnia kéne a miheztartást.

a_kutya_is_jodolgaban_veszikmeg.jpghudefejlettekmar.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4516311514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.12.02. 09:29:02

Szóval emlékszel még erre: index.hu/belfold/hirek/70983/

A kérdés a következő: hol volt Szájer, amiközben bomba robban éjjel a lakása ajtaja előtt?

Hm?

Frick László Intézet 2020.12.02. 11:31:00

@Serény Vélemény: Amennyi kevéskeidőt eltöltöttemBruxelles-ben, azalapján szerintem huzamosabb időtmégmunka címén semlenne szabad ott tölteni,de EP képviselőnek maxx egy ciklust. Rendszeresen figyelek egy ott dolgozó nőt,már kövér,mint egy disznóés a rengeteg sörtől,amit bevedel unalmában minden nap,pilyosz mály az ólya. Nyáron nincsen az a meleg,télen meg az a hideg és az is irritálhatja a KorszerűModern Jövőbevezetőembert, hogy a fiatal belga nőkolyan sokpénzt kapnak a gyerek vállalásért, hogy rakásra szülnek azaz némelyiknek 2-3 gyereke is van.

Érted,egy MintaVáros-ban,ahol a szirénázó mentőközepes forgalomban ötperc alatt 200métert tud megtenni,miközben a mentős szívszakgajtóan kérleli -szilvuplé-szilvuplé- az autósokat, hogy engednék talán el.

Szerintem Dr Handó Tünde a felelős,lehet kapni kétvégű dildókat,amivel megbaszhatja a férje segge lyukát, ha az kínjában már nem tudja,mit kezdjen magával. Ésmivel a hüvelyben támaszkodik meg,a férjét baszó feleségnek is jó lehet. ÉsLondonban is használják,pl a Tönkretehetlek c.HBO vagy az Ipar c.HBO sorozat célközönsége.

Serény Vélemény 2020.12.02. 14:06:20

@Frick László Intézet:
Á, nem véletlenül kapott felelős beosztást, hanem pont azért, hogy ne kelljen a férjével együtt lennie...
meg egyébként valszeg Gyugycsány és t. neje közti viszony is megér egy misét d:)?

A Morvai Krisztina is meghízott jól, de annak hormonális okai is lehetnek szerintem.

Frick László Intézet 2020.12.03. 04:59:52

@Serény Vélemény: Sőt, el sem hinnéd, hogy a tőőőőőtenivaló-alakúra hízott menopauzásnők mennyire szexuálfrenetikusakis tudnak lenni.

Szerintem Feri és Klári 'iszonya csupa dögunalom,sokkal izgalmasabbak Feri és a balkézifelesége Ági esetei.
süti beállítások módosítása