Kara Walker installációja

cukorszfinx.jpgcukorsuggapussy.jpg

Kara Walker az ősi kínai papírkivágások ötletére is készít alkotásokat:

https://www.theparisreview.org/blog/wp-content/uploads/2017/10/slaughter-of-the-innocents-they-might-be-guilty-of-something-2017.jpg

karaw9-figure2-1.png

 

hagyományos tuskép

kara_walker_tuskep.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5416306958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PesszimPista 2020.12.01. 20:34:26

Hát ez gyökeresen más, mint a transzcendenst bevonzó német fickó (némileg fentebb látható Anselm Kiefer post).
Ez a művésznő valami egészen más köré építi fel a műalkotását.
Sztem akkor már inkább a nyámec ficsúr.

Frick László Intézet 2020.12.02. 05:47:08

@PesszimPista: Az afroamerikai műűűűvésznő kb a lánya lehetne Kiefernek.
A művészek gyakran kényszewrűlnekpályájukkorai szakaszaiban politikai megfelelésre..valahogy... a kommunikációs entrópiában fel kell hívniuk magukra a figyelmet és pl a politikaikorrektség,a politikaimegfelelés,a politikai MainStream-mel sodródás pomoásan alkalmas erre.A HBOpl nagy sorozatban Ft-ban számolva milliárdokat szór el ilyen filmes (minisorozat) prozsektekre, új kedvencem az Ipar c.sorozat.
Előtte a Tönkretehetlek c-t imádtam.

Az ilyen filmekötletelőlényegébenminden képességüket a HBOpénz-ésprojektembereinek a paliravevésérelövik el és amikor már forgatni kell,akkorra..nemmarad semmi,deneemis igen törikmagukat,lényegében affélék,mint az egyik hősük.leges legrosszabb esetben is egyszer lemegy a sorozat éslegföljebb az előrelekötött "ismétlések"-nél nem lesz több.
süti beállítások módosítása