RTL Klub sztárja -Joci a Való Világ faszomtuggya, tudjátok,aki a második körben esett ki

egekben a' -0,003%-kal növekedett

robanastoootenete_budapest_belvarosaban.png

nagyot villantott - bikiniben

Vesztélyben Az Index - Túl sok embert fizetünk és a lehető legkisebb költséggel,   ámde mégis politikai haszonnal is kéne a hülyepicsáktól megszabadulni,ott van pl a söröspalacklábú Munk veca. Az amúgy is már geciarcú  Bodolai lesz a jó,a Szabííí pedig a jórendőr.

dúúúrvaa mínuszok gyönnek!4!!4!4 -  0- +5 fok várható

ebbenacikkbenez_cikk_akurva_anyatokatrobbanas_tortent_budapest_belvarosaban_1.png

EZ CIKK? ILLETŐŐŐŐ!4!4!!??? A KURVA ANYÁTOKAT! - AZT!

dúúúrván tör be a tél megin' ! - hószállingózás,0,5-7 fok Celsios gyönge szél várható

egekben a' !4!44! - 356,5-ről 357-re emelkedett

büntetőfékeztett a bunkó - féktávolságon belül hajtott ki elé a busz, csak záróvonal átlépéssel kerülte el az ütközést

merész fotón a ! - csinált magáról egy szelfit a napozóágyban

Kétéves Koronavírusos Kisfiú!4!4!!!444!  A szülők a népszokásaiknak megfelelő érzelmikitöréseikkel pozitív diszkriminációt harcoltak ki , a tüdőgyulladásos gyermek első tesztje pozitív lett,a két szülő első tesztje negatív-negatív,majd a gyermek további két tesztje és a szülőpár 2-2 tesztje negatív, negatív

ötpercenként viszik a halottakat és hozzák az új betegeket!44!4!! -Az egész országban (tehát nem1 kórházban...) kb negyedóránként egy halott

brutálisat nyert Biden! -10000 több szavazat Arizonában

-9 fokkal tör be a tél!4!44-mutatjuk, hol -Zabarban

zabar.jpg

ostobapicsaujsagiro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1116293042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.11.21. 10:08:23

Idézet
FRISSSSS!!!!

Robbanás történt Budapest belvárosában
Reim Károly
REIM KÁROLY
KÖVETÉS
2020.11.20. 21:53

Kisebb robbanás rázta meg péntek este a VI. kerületi Király utcát. A Katasztrófavédelem szerint egy lakó a tűzhelyen felejtette az olajat, amely meggyulladt.

Az illető a tűzforró olajra vizet öntött, a hirtelen keletkező gőz által pedig nyomáskülönbség lépett fel, ez okozta a robbanást.

Az ablakok kitörtek, tűz azonban nem keletkezett."

idézet vége

Frick László Intézet 2020.11.22. 04:44:11

@heki: Köszönöm az összefocit- már be is szerkesztettem:D

Serény Vélemény 2020.11.23. 20:23:35

"Ezzel szemben az Index az elmúlt napokban számtalan megkeresést kapott, amelyben olvasóink arról panaszkodnak, hogy hetek, akár hónapok óta is hiába várnak az influenzaoltásra. "

"Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) elnöke az Indexnek azt mondta, a kollégái jelzései és a saját tapasztalata szerint is hiány van, amely
FŐLEG A KISMAMÁKAT ÉS A HÁROM ÉVNÉL FIATALABB KISGYERMEKEKET ÉRINTI."

(A lényeg az lett volna, hogy az idősebbek, és/vagy azok, akik sok emberrel kontaktálnak - kaphassanak influenza védőoltást - ingyen. A háromévnél fiatalabb kismamák ebből a szempontból nem számítanak. Szerintem három évnél fiatalabb gyereket nem is tudom, hogy ki az aki egyáltalán beoltat. Mondjuk ha egyébként is van valami durva betegsége, akkor talán.)

Frick László Intézet 2020.11.24. 04:37:55

@Serény Vélemény: Mint mármutattam,Orbán az egészségügyet, a közszolgálatiakat és az oktatás ügyet elbukta. Ismétlem: Tavasszalvolt szerencsém többször is egy-egy délelőttöt eü-intézmények váróibaneltölteni.Az orvosokkijártak az osztályról agitálni. Viáman éss jókedvűen orvosi-nonszensz baromságokkal riogatták az embereket. Mikö9zben kaszáltak, hiszen sebészetről van szó,tehát alapesetben az 50, de inkább a 70 és a 150 ezer,amit egy-egy ilyen alkalommal kaszáltak. Természetesen azokat is elismételték, amiket az újságok ismételgetnek körbe-körbe.

Nem tudom,ismered-e ifj Marosán György nevét,erősen-erősen hagyományosbaloldali..mondhatni genetikusan orbánellenes.Őróla tudom, hogy ha új hallagtók elélép, azzalkezdi, hogy politikáról pedig nemlesz szó.De egyébként 100 tanárból 80-90-nek van politikai küldetéstudata a Rojatt Cigány Kurva fajtája ellen küzdeni.

ez az influenza-oltásos cucc hat hetes.. hat hete a 4-féle elleni-ben volt valami szállítási csúszás...

Hallgattam pl orvostól azt, hogy az MSZP-tszemélyesen Orbán veri széjjel,megfizet embereket ,akik szétkúrják a pártból azt,amit Ferikéjük még nem kúrt szét... Természetesen ez egy feriánus orvos,aki szerint vissza kéne könyörögni A Párt-ba Ferikét orbánt baszni.

Nem lehet ezzel az érzelmi cunamivalmit kezdeni.Mindenütt érzeelmek.. gyűlölet és küldetés tudat.

Mint mnár a grófnőnek meg Hanni néninek is sokszor leírtam: Ha én vagyok a Vadai Ágiarcú Csili Csala néni,én piri-a-parádé 2002-re visszamenően törlöm el Orbánékat úgy, hogy Trump-i Arányú Bukás (persze azért Magyarországon 66000 szavazattal nyerni más,mint az USÁ-ban) után Orbánék tényleg nemaradjanak ellenzékben sem.Ha Csili CSala néni vagyok, abszolut eltüntetem őket annyira, hogy méga bátorújságíróinknak is 24-36 órát kelljen repülniük, hafotózni szeretnék az új-zélandi szőlőbányát.

2002-ben rátették egy sínre ezt az országot és szerintem a magyar népnek, az értelmiségi elitjének,dekülönösen Budapestnek,ami A Város ugyebárdolgozikalusta senkiházi vidéki büdösparaszt ország HELYETT teszu a dzsdípíbe, ami kell,meg a Biciklizik A Város és minden,ami a sok-kultúrák.. ... tehát.. szerintem nagyon-nagyon jóvoltamenet 2010-ig,pl az, hogy 2010-ben 300 iskolát egyszerre zártakvolna meg,amiket Orbánék drágapénzen megnyitotak,majd pedig...egynként...külön.különlegalább a felétmégis be kellett zárni,mert nincs beleelég gyerek. Az egészségügy meg főleg úgy volt jó,ahogy egyébként ma is van,mert orbánék csakmeg sem karcolták.Nem tudomeldönteni, hogy az egészségüggyel vagy a felsőoktatással tudták-e a leginkább & szinte semmit sem tenni.

Hülyeség voltpla közhasznúfoglalkoztatás, jó volt az úgy, hogy a proletárnak csak a segélynapokon kellett fölkelnie 7 órakor, hogy időben a posta eléállhassonlefohni a postást,meg ahogy kergetőcskéztek a kamatolókkal,hogy hátha valamit gyorsan eltudnának kőőőteni a segélyből,mielőtt a kamatospézet a kamatoló leszedi.

Számomra a legszórakoztatóbb az a 2015. ami a Keleti pályaudvarnál azóta is tart,meg a buszoztatás és vonatoztatás Röszkéről Hegyeshalomra.

Nekem nagyon tetszik Budapest Szabad Város kormányzása, azt kívánom az országra is. Természetesen négy miniszterelnök helyettessel és kétminiszterelnöktárssal, egy nőiminiszeterlnök és egy férfi társminiszterelnök. 22 éves helyettesállamtitkárokkal,akik persze nem lennének kis fasszopó valakinek a kurváimeg államtitkárnak felszorozva.

Orbán természetesen mintegy Kun Béla szerűen azért hibás lenne,mert az eltelt 18 év is kevés lenne a fidesznácizmus pusztításait helyrehozni.

Mondjuk, ha nincsenek orbánék,akkor nem tudom, hogy a Felnőtt Bácsikmeg az MSZP-hívő nyuggernénik hogyan hozzák fel a Momentumot .. de csak kitalálnának valami olyanaranyosságot,amivelszinezik az amúgy is szivárvány koalíciót.

Frick László Intézet 2020.11.24. 04:40:26

@Serény Vélemény: lábjegyzetek:
Vannak aprórészletek,amikkelnemtudokmit kezdeni, hiszen ha Igasságos Jókormányzás van... akkor nincsen szükség Magyarországon az USAKongresszusa Demokráciafejlesztési Keretének a bevetésére,tehát az indexre ráúntUj Péternek valami más forrást kell találnia 2012-ben a 444 gründolására...

meg mi lesz az ellenségképpel,kézenfekvőnek látszik a Jobbik2.0 fenntartása, és akkor be lehet lengetni azt, hogy a fasisztákkal a FIDESZ lopakodhat vissza a magyar politikai életbe meg ilyesmi.

Serény Vélemény 2020.11.24. 11:10:46

@Frick László Intézet: Sztem önmagában intő jel, hogy egy Gyárfás Tamáshoz csak 10 évnyi 2/3 után mertek egyáltalán hozzányúlni.
A "kormányzati kommunikácó" meg azért béna kacsa, mert bármit mondhatnak is, azonnal a visszájára fordítva hülyítik a népet be a "függetlenobjektívek".
Ha pl nincs influenza védőoltás, akkor nincs és kész, dikataúra, nincssajtszabaccság, satöbbi.
De közben nem influenza védőoltás nincs, ami ingyé' van, hanem a 16e Ft-os tüdőgyulladás védőoltás nincs. Meg a 10e Fto-s, mer' azt már nem is gyártják...

Frick László Intézet 2020.11.25. 06:21:55

@Serény Vélemény: A blog indulásakor még kb 10-szer volt profibb a JókésIgazak kommunikációja. Mára ez lezüllött olyan...2-3-szor jobbra. Bár pl az EU-s kapcsolatitőke hatékonyság még javult is.

Ezzelpárhuzamosan tkp a belföldi tudomás le van bakfittyelve. Legpompásabb az index idei esete, hiszen az index ugyanolyan mint volt, bárki ellenörizheti,sőt,ha összemérem,a telex-pont-hu elfogulatlanabb és tárgyilagosabb.

Már nyáron mutattam, hogy senkit nem fog zavarni az igazság, ha az EP-bél sikerül beetetni a kamut.

Serény Vélemény 2020.11.25. 11:01:12

@Frick László Intézet: "Nekem nagyon tetszik Budapest Szabad Város kormányzása,"

Ja, a hisztizés azon, hogy a kormány nem ad elég pénzt, és hülyeség tolása ezerrel mindenféle social medián keresztül meg kasul.

Mintha a kormányzás nem arról szólna, hogy amennyink van, azt beosztjuk jól...

(Tegnap voltam a belvárban, hát... az a sok hülyeállat biciklista. Mer ha a lágymányosin nem a kurva biciklisávon teker, az még hagyján, de hogy a töksötétben miért nem képes legalább kivilágítani magát valami 350 ft-os ledes szarral, na aaaz az igazi botrány! Meg az, hogy emiatt az egy darab gyökér miatt alakul ki torlódás, mert az addig oké, hogy ő sportos és tud 45-ttel tekerni, de a két sávban egyszerre haladó két kisteher lehet, hogy haza szeretne érni, vagy időben oda akárhova, és a két kisteher meg a biciklista pont nem fér már el egymás mellett...)

Frick László Intézet 2020.11.26. 06:36:12

@Serény Vélemény: Ha rajtam mnúlik, akkorDemszky Gábor életfogytig Budapest főpolgija,természetesen minden kerület szabad és Karácsony Gergely kvalitásúemberekkel,meg csupa Nettóbancsakhatszáz Olgi típusú tanácsadókkal,vágópistabácsikkal és hasonlókkal.Budapest utolsó fényeséve 2010. volt, tündöklött a Demszky Skanzen éskár volt Tarlósnakösszebarmolniaa Demszkyáltaleredeti állapotaiban megőrzött Szomszédok-miliőt. Annyi, hogy az oktogonnál,amikor mutogattam az 1992-bven összerepedezett aszfaltot a szervízút torkában a ligetfelémenet jobboldalt,akkormég nemvoltkifestev szépen és nemlátszott annyira messziről.

Frick László Intézet 2020.11.26. 06:39:11

@Serény Vélemény: Vége a környezetvédelem szakemberekkezében van, hiszen a Belvárosba befeléaz Andrássyn végigáll az egysávban a sor,nempöfögik tele az autók a száguldozásaikkallegalábba befelémenő Anndrássyt,végülis szerintemnemiskéne autóközlekedés,legyen egy egy buszsávmellémeg a bicós sáv.

Azt ismegfigyeltem, hogy Vidéken mindenféle parasztok ócska lomis osztrákbicikliken bicóznak, csak Budapesten láthatsz egy rendes bicós alá való 200-800ezer Ft-os bringát a hozzáilló 300000 Ft-os bringás szereléssel.

Serény Vélemény 2020.11.26. 09:00:53

@Frick László Intézet: Ma végighallgattam Niedermüller siránkozását a Fialánál. Mindig nagy élmény, hogy hogy lehet valaki ennyire inkompetens, hisztis liba. Főleg, hogy elméletileg pasiból van... Drága Viktorunk pl azt mondta, hogy ameddig csak lehet, nem akarják bezártani az általános iskolákat. Ezen meg ez a nagyon okos kerületvezér kiakadt, hogy nem határozott a kormányzat kommunikációja, és így nem lehet tervezni.
Mert az a KETTŐ lehetőség, hogy 1) nem zárják be az iskolákat 2) bezárják ezek szerint a számára már egy felfoghatatlan bonyolultságú helyzet, amit Ő, mint eszenagy kerületi polgármester a "kezelhetetlenül bonyolult" kategóriába tett, és kész... és ezért is Orbánahibás.

Frick László Intézet 2020.11.27. 06:58:00

@Serény Vélemény: Két körről beszélünk és ezek nem kapcsolódnak semmiben, viszont fenntartják egymást.Semmiféle észt,értelmet vagy logikát vagy efféléket nemkell abban keresni, hogy a két körben mit beszélnek.

Nagyjábólmost már ismerjük a vírus természetét,főleg azt, hogy nehéz ki-meg fölismerni. Tudjukazt, hogy egy hordozótólakár sorozatban is lehet negatív tesztet venni, ha nemmerte a tesztvevő rendesen feldugni a mintavevőt.Ezt "képileg" is ellenőrizheted,úgy kell feldugni,ahogy Kínában vagy Dél-Koreában dugták fölés az a feldugásnemér semmit,amit az orbán TV-kpropagandaariportjaiban látsz olyan iskolákból, ahol cirkusz nélkülengedték forgatni a propstábokat.

vagyis tökéletesen felesleges a kormány vagy az ellenzékkommunikációján számon kérni a valóságot,mert a célok mások.

Akormányzat célja a társadalom viszonylag megnyugtatása, az Ellenzék célja pedig a "kormnány sikereinek" az ellensúlyozása,ne tudjon Orbán meg a kormánya javítani a társadalmi megítélésén,sőt,ha lehet,romnoljon az.Az már érzelmi elragadtatás,ha valaki azt hiszi, hogy ha az Ellenzék ezt csinálja,akkor Orbán bukását akarjameg azonnali orbánváltást, hiszen ha "békeidőben" azaz 2018. tavasztán nem akartak orbánváltást,majd pont most akarnák leváltani? 2022. pedig más... Nem vagyok arrólmeggyőződve, hogy egészen biztosaan Orbánt akarják-eleváltani.. szerintemkedvezőbb az ellenzék számára egy alig-nyerő,pl 63%-kal nyerő Orbán. Orbán nem az az ember,mint Gyurcsány,aki 49,5%-kalis kormányozhatottmeg aki úgy tudja irányítani az ellenzéket, hogy az Ellenzékmeghatározó személyiségeineka több,mint 90%-a rühelli őt. Csak Boldogképviselő kihullott bakterhajszálával legyen kevesebbje Orbánnak 66,66666666666666%-nál és az ellenzék számára kedvezőlesz az éghajlat: nem kel lkormányozniuk,deOrbán sem fog tudni.
süti beállítások módosítása