Az európai ember az Emberi Egyenlőség, Testvériség, tehát a Szabadság legfőbb letéteményese.

 

Vancouvertől el, keleti irányban a Földtekén Vlagyivosztokig.

giphy.gif_480x480

Az európai ember megfizethetetlenül értékes. Hát még a munkája. Ennyire értékes munkához sokat is kell pihennie. Szerintem az Európai Ember legfrissebb zseniálistalálmánya a Szabad Péntek áthelyezése szerdára.Vasárnap után két napot dolgozik az Értékes Ember,majd egy nap pihi és aztán megint másfél napot dolgozik,mert

a péntek délután szabadsága,az Közös Oirópai Érték.

A világ népei közül egy sem képesannyira fejletten eltölteni a szabadidejét,amiben a páratlanul értékes munkát ki lehet pihenni,mint az Európai Ember.

FRIKK Ésmit szoktál ebédelni?

LONDONBA KITÁNTORGOTT MAGYAR SZAKÁCS  Felmikrózok valami fagyasztottat.

https://cdn.apartmenttherapy.info/image/upload/f_jpg,q_auto:eco,c_fill,g_auto,w_1500,ar_16:9/k%2Farchive%2F3ae30b058fea76e6f1817368859b25c5455a835c

Ráadásul a világ többi népei vallásosak meg babonásak... azt a kevés szabadidejüket is mindenféle buta és okkult baromságokra basszák el.

Megkérdeztem pl vasziljevics jógyereket, aki páratlanul értékes internetes szakember, mivel piheni ki a szinte megfizethetetlenül fantasztikusan egyedi és pótolhatatlan könnyű,otthonrólvégezhetőinternetes  munkáját - internetes játékokkal.

A Föld lakosságának különösen a nőiszegmense és a gyermekek szenvednek sokat -ebben is kivételes az Európai Ember.

A Föld nőinek többsége a férfiaknak van alávetve,példáula tulajdonuk meg ilyesmi. Szülőgépek...

stakacsescseke.jpg

kétszer annyi nő hajladozik áskapával földeken,mint az össz-oiropid össz-nőiség száma!444!4!4!4!44!4!

bezzegisztan.jpg

Nemkevesen közülük úgy dolgoznak, hogy az éppen aktuális kisbabájuka hátukra van kötve.

afroidelnyomottnoszaporodasigajatnyogve.jpeg

Mit ember! -még a világ kisállatainak többsége is az oiropidok között él a legminőségebbien!4!4!4!4!

libero_comfort_fit_gr_6_junior_13-20kg.png

Az oiropid kisállatélelmezés előírásaai szigorúbbak,mint felnőttoiropidok élemezésére vonatkozóak.

Háromszorannyi emberre mosnak élővizekben ruházatot a Földön,mint az oiropidok össztatisztikai tényszáma.

Lélek az nincsen,az is egy okkult butaság.

Ma már nem csak a mosdó-és zuhanyzóvíz,de a mosóvíz megtakarításával is védik az oiropidok a Földet,a fehérnemújüket a recycklingbe helyezikel s nem pazarolják a mosására a vizet.

Egy átlagos oiropidéletból 5-35éves korig az önmegvalósítás és a karrier,majd a következő évtized az ifjúság édeséveinek a tartalmaskitöltése,végül pedig az oiropidhoz méltó élet. Egyedülaz oiropid nőlehet mentes a szaporodásigájától,mert a japán és a kínai nőnek legalábbegy gyerek vállalásának igájába kell állnia.

Egy ma még óhatatlanul is megszületett oiropid gyermek várható élettávja 150 év!

A Föld szegény iskoláslányainak többsége otthon ül a mensitócsájában okostelókázva,mert nincsen pénze betétre vagy tamponra. Felelős Oiropid Nők álltak a menstruációs szegénység elleni küzdelemreabból kiindulva, hogy az oiropidfejlettlányokmárnemlejmolnak egymástól betétet az isiben, vagy aproletárlányoknak nemjut eszükbe jobb hazugság, hogy most meg mér' nem gyöttek suliba. !44!44!444 Vedd az Allway's termékeit s akkor a szegénylányok betétjeire is jut a maradisból!

Mint többször rámutattam:A Föld túlnépesedésének felelősségét csakis az európai /opiropid nő vállalja fel, kilépvén a szaporodás igájából ma márprognosztizálható, hogy majd nem12Milliárdember népesíti túl a Földet,hanemaz oiropid nők fejlettgondolkodásának köszönhetően mindössze 11 Milliárd 808millió.

 

Főleg pedig a tudásalap.A világ tudományosakadémikusainak a 73,901%-a, a prof-habil' és kandidátusok 92,387%-a oiropid. Kínában egymilliárd emberre nem jut annyi doktor, mint 500 millió oiropidra. Pontos adatok erről nem lehetnek, de az oiropidok között az analfabétaság mindössze 2-3%-os.

Ha pedig a világon bárhol valami baj lenne a demokráciával, arról felelősen oiropidok gondoskodnak, márminthogy akkor legyen ott,abban az elmaradott Föld-régióban demokrácia.

2011-ig a Földközi-tenger keletiés déli partvidéke televolt orbanisztikus diktatúrákkal és most tessék,mekkora demokráciák lettek a térségben az oiropid vérverejtéknek köszönhetően.

Sajnos nem minden oiropid egyformán jó ésfejlett -ott vannak pl a büdösruszkik. Természetesen nem minden orosz büdös, csak azok,akik Putyin diktátort támogatják. Vagy Orbanisztánban Orbánt.

Lengyelorszában vannak részeredmények,mert lengyel testvéreink történelmi alapon oroszgyűlölők s ezértők kiveszik a részüket Oroszország szovjetúniósorsára juttatásában.

Hiszen itt a példa az un "szocialista rendszer" és a Szovjetúnió bukása, ami szintén oiropidok önfeláldozó és szorgalmasan kitartó munkájának köszönhető,pl még1988-ban is a Demokrácia Tábora mimindent meg nem adott volna azért,aminek bekövetkezte után feltételeiket a feltételeikkel támasztottákmeg azért,hogy ne kelljen megadni 1990-től kb... 2005-2010-ig.

Mindezen értékek védelmére szükséges az Új Európai Haderő felállítása. Ehhez oiropid testvérnépük,az Egyesült Államok  népe önfeláldozóan kedvező hiteleket hajlandó nyujtani, hogy a szorgalmas mérnöki és munkairányítási tapasztalataik bevetésével megdolgoztatott bérgyártóik és vendégmunkásaik meg zöldkártyás latino-k  által előállított világlegfejlettebb fegyverzetüket Európaennek az Új Szükséges Haderőneka felfegyverzésére megvásárolhassa.

Európa az orosz zsarolásnak lenne kitéve,ha a Testvéri EgyesültÁllamok nemfigyelmeztetné, hogy nem szabad a büdös orosz gázt meg nyersanyagokat megvásárolni a és nem szabad ellátni a fejletlen büdösorosz gazdaságot európai termékekkel . Majd az embargó arra szorítja az oroszokat, hogy váltsák le Putyint és lépjenek a demokrácia útjára.Hát ki beszélhetett a világon az orosz fenyegetés veszélyéről jelcin alatt? naugye! Akkor az iszlám terrorizmus volta világelsőabéke és a demokrácia fenyegetsében,ma pedig a kínai  kommunisták,Oroszország és Észak-Korea.

Minden kínai termékis veszélyes -hacsaknem az oiropidMérnöki Iroda& Bérgyártató a régi,megbízhatóminőségbiztosítási szigora mellett át nem cimkézi.

Van kérdésed?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3316285052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.14. 23:02:10

Szerda sima munkanap a knowledge economy világában. Európában is.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.14. 23:03:56

Van kérdésem. (ebből tudható, hogy nem olvasok indexet). Meddig tartható ez az Európa fenn?

Frick László Intézet 2020.11.15. 05:23:35

@Szorgalmas Gyémánt:
A szerda csak a Nagyonfejlett tagállamok közülisBezzegnémetországban szabad és ott is az elsőosztályú igazi fajiállampolgároknak vagy őplapéldásan integrált Deutschtürköknek.Az AuslanderSau,a másodosztályútagállami Dreckig Dzschobbertermészetesen am Samstag is dolgozik,mit a faszt is csinálna?Kucosorgjon a munkásszálláson a 18 fokban lidlisört iddogálva?Őkmaguk akarják a heti hat napot dolgozni.

Frick László Intézet 2020.11.15. 05:37:50

@Szorgalmas Gyémánt: Nagyon sokáoig fenntartható ez az Oirópa.Az un "Menekültkérdés" azonnnallezárulpl, ha nemlesznek segélyek és ingyenélet a menekülteknek.

Az ember alkalmazkodó képessége elképesztő. Ezért kellene XX.századilágerirodalmat olvasni.

Az alkalmazkodóképessséga jóléttelfordítotan arányos,tehátéhen először a jól-és túltápláltak halnakmeg s aztán a szportszmenek és az arany-meg alumíniumifjak a stricikés hasonlók.

A kurvák percek alatt feltaláljákmagukat pl.

De nagyon érdekes alágergyűjteményemben akétkatolikus svábszűzlány,még pettingelni sem tudta, férfi ujj nemért a Muschili-jukhoz ,de az egész naposéhezés úgy délután 16 óramnélységében rávette őket arra, hogy a szoknyájuk alsó hátsó részét a fogacskáik között tartva Tito-partizánoknak odaakínálják az Arschili-jukat mit Saftili. Pár falat húsért.

De pl üzleteemberek órák alatt üözletemberekké válhatnak.

A szovjetek alkalmazták azt a megoldást, hogy a politikaiak között a börtnéletbnen jártasabb köztörvényeseket kevertekel,sígya politikaiak egy része hamar késelés,fojtogatás vagy agyonverés áldozata lehetett.AKi politikai megúsztaa, azt a szabadságba vivő transszibériai vonaton keverték el szabadulóköztörvényesekkel,akik cssak szórakozásbólislehajigáltaka vonatról politikaiakat.

Elképesztő,hogy az ember mimindent ki nem bir.

Te! - vegánok akár3 nap alatt olyan húsevők lesznek,mint a vérszegény húshibrid csirkék.

Surányi György bankár hangja szorult helyzetben pl 4-5nap alatt egy tercet mélyül és a hangképzése renyhesége össszeomlik.

Buzik lányos csípőriszálós kacsócska-oldaltszitálásos futása egészen etiópos sprinteresre tud váltani.

Gondolj beleabba,hogy egy repülőtéren egy kis gubanc.. pár órás várakozás-sorbanállűásmint képes kifordítani magukból főleg oiropidokat. (a cigányok bele sem kezdenek,ők azzal nyitnak,ami a fejlett oiropidokból csak fél-háromnegyed óra múlva tör ki)

A járvány fő tanulsága az, hogy a globalizmus mélyebben nemhatott le a társadalmakra ésmégpla fejlett nyugat-németésplasvéd társadalom között is eddig feltáratlan és ismeretlen szakadékok húzódnak.

természetesen ezt a tanulságot még egyelőre senki nem meri kifogalmazni.
süti beállítások módosítása