Az USA a 30éve tartó válságában jellegzetes XX.századi válaszokat adott XXI.századi kérdésekre.

giphy.gif_480x480

Már el is telt a XXI.század első ötöde és az USA még mindig a XX.századi válaszaiból válogat.

Erről szól a Joint Vision 2020.

Mire számítok a reszkete Májfótos agg un "győzelmé"-ben?

jarokeretverseny.jpeg

Semmi újra.

Fokozódni fog Európa anarchába kergetése az ötlet miatt,miszerint ha a XX.században kétszerjárt nagyon jól az USA Európa megsegítésével,akkor majd ez harmadjára is bejöhet.

 

Bidennel a háborús héjják nyiltan fogják verni magukat, nőni fog a szar-és foskavarás Oirópában, új lendületet kapaz Európai Új Haderő szervezése amerikai fegyverekkel amerikai hitelekből, lelepleződik majd a BREXIT valódi célja és összeáll a nagy-angolszász [nemzetikereszTYén]   észak-atlanti gazdasági közösség. Fokozódni fog a büdösruszkiztatás

viszont Orbánt meg Lengyelországot továbbra is békén fogják hagyni,deami mégfontsoabb:hagyatni az EU-val .

 

Hülyeéget találnak ki orbánék,amikora Homogén Oirópáról tóóódítanak,hogyaszonygyaja mindenütt a "soros" kormányai-t akarnák. Aáádehogy. Nulla feszkóval nem hajt a motor.A feszültséghez Orbán kellés merkel-meg makronalakúak, a bezzegosztrák hintapolitika és az elevenen rohadó válsággócok,a büdösruszkiztatás,a provokációk

 

vagyis:

minden marad a régiben, az egyik vén idióta ment és gyött a másik

amerikaiseggnyaloszakmanyban.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8816278590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.11.09. 09:04:08

Mindenesetre ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy az USA-val kapcsolatos minden naivitásunkat kukázzuk.

A következő egyébként a probléma:
- az usa mint főmumus iránt a kommunisták éreztek forever utálatot
- meg a nácik

Ezért eddig mondjuk nekem, aki nettó antináci és nettó antikommunista vagyok -- hiteltelen volt pont ez a fajta megközelítés, mint amit ez a poszt alkalmaz.

Európa birodalommá akar válni. Ehhez be _kell_ szántania a nemzetállamokat, mert nemzetállamokkal mindig lesz valamelyi nemzet, amelyik keresztbe áll valaminek.

A nyugat-európai társadalmak már nem nemzetállamok, mert a nagy részük szét van a szó szoros értelmében -- kúrva -- a bevándorlók által.

A segílykézés meg pont ugyanazt fogja hozni az usa szegényebb =hülyenéger és hülyefehér kasztjainál, mint amit magyarországon a segílykézés okozott a cigányoknál.

Hozzászoknak.

Michelle Obama szülei például a _munkás_ osztályba tartoztak. Az amerikai társadalom jövedelmi viszonyai nem olyanok, mint a magyar társadalomé, ott teljesen világos, hogy ki mennyi jövedelemmel rendelkezik. Mo-n, lehet valaki minimálbéres úgy, hogy közben multimilliomos, meg lehet elméletileg jól fizető állása, hogy közben igazából nincs is vagyona egyáltalán. (mert a háza a banké, az autója meg ugyancsak, meg a másik autója meg a munkáltatójáé.)
Szóval Michelle apucija egy rokkant szerelő volt a vízműveknél.
És soha nem szorultak segélyre, még akkor sem, amikor a gyerekek középiskolás koráig - vagy még a középiskolás korának végéig, most nem emlékszem pontosan - Michelle anyukája nem vállalt munkát, hanem csak a családdal foglalkozott.
Konkrétan nevelte a gyerekeket. Ők nem beszélhettek úgy, mint a feka csávók a street-en, hanem fehér stílusban kellett beszélniük, tanulniuk kellett, és minden.

EZÉRT volt amerika a lehetőségek hazája. Az okos négereket fölvették egyetemre, a buta csőcselék meg jó volt nemtomminek.

Mostanra a teljes amerikai oktatási rendszert sikerült kommunista agit-prop szintjére zülleszteni, így gyakorlatilag az usa hanyatlása fokozódni fog.

Frick László Intézet 2020.11.10. 05:25:57

@Serény Vélemény: Hát,Európa igen messze álla Birodalom-máválásőútjától.Alapvetően az EU "kétsebességes", vannak az Igazi Tagállamokésamásodosztályúak.Valószínű,majd a balkániakkal,afőleg hadászatiindokúkényszeregyesítéssellesznek harmadoszályú"tagállamok" is. Szerbia.

Nemhogy az Európai Egyesült Államok-ról nincsen szó,de az nem is kedvezne az USÁ-nak.

Ráadásul az amerikaimestertervhez egy nem-vlságosésstabilUSAkellene..a zűrzavar és az anarchia vár azonban az USÁ-rais,nem hogy jókis haszonszerző expedíciók az Óhazában.

Mint mármutattama XXI.században a fegyverkezés az USÁ-tésÉszak-Koreátfoglalkoztatja,bár vannak még "katonás"kisállamok.

A Globális Spekulalizmusban a hadiipar nem pálya,az a Klasszikus Kalpitalizmnus kedvence.

Politikáról beszülünk, van az EU-politika,van az USA politikája és ezekhez a gazdasági gyakorlat,ami elég nagy ívben leszarja ezeket a "központi akaratokat" mindig az "orosz embargó"-val szoktam ezt szemléltetni.

Van az USÁ-ban egy közös republiker-demorata dumasáv,akinaiellenes, fikázzákKínát,erremagyarországon is bérelhetőekújságírók,ám ezalatt az amerikai üzletiélet vidámyan boltolakínaiakkal írd be a keresőbe, hogy Beijing Holday Inn.,kapsz egy pár szállodát,azon szállodák vendégeinek fele kétharmada amerikai üzletember , éppen üzletelni vannak.

Az oiropidokmaipolitikája nincsen már hatássala gazdaságra.Hoznak valamiféle szankciókat ésmegállapodásokat,prálnak valamiközös EU-s gaudaságpolitikátkialakítani,engem ez az egész egy olyan óvodáraemlékeztet,aholakövérés totálisan alkalmatlan hülyepicsa óvónénik tiblábolnak ott,de a gyerekek le se kakilják őket.

Oroszország detto.

AZ oiropidok és Európa,az EUrém lassúa Globális Spekulalizmus tempójához,ez most pl vérre megy a vírus elleni vakcinák esetében.

Ott,aholmost a Világgazdaság Központja van,ahol TörténikA VolágGazdaság, fele-harmada-negyede éstizede határidőkkel dolgoznak.

Ez európai mérnöki team még felsemállt,amikor a maláj márvégzett is.

Ez nem most volt,ez 20éve volt, hogy egy 5 tonnaaössztömegű 6 db-os présszerszám sorozatot Malajziában rendelt meg a német bérgyártató,mert még az egyhónapos hajókáztatással együtt is gyorsabban a présgépekbe került,mint az európai.Folytatom:Amaláj jobbminőségűvoltésamaláj szerszámfejlesztőmérnök, ha baj volt, repülőre ült és röppent egy 12+2 órát konzultálni, a német 3 nap alatt nbem szedte össze magát

és

ismétlem

ez már 20éve volt.

Ez a birodalias Európa orbánéknak valami kincstári dumája.. és politikailag ostobaság is. Orbánnakpont ellenkezően:EgyesültEurópátkéne követelnie éspont arra rámutatni, hogy a valóságban már 30éve szívjuk a két, sőt,többsebességet. Nézd meg,a "klasszikusan csatlakoztatott" Portugália,Spanyolország és Olaszország eseteiben mennyi EU-spénz égett elés ezzel szemben mégis másmércétalkalmaznak velük,mint a szétszívatott agyú posztszocialistaállamokkal szemben.

A még EGK/EU-n kívüli Portugália,Spanyolország ésOlaszország hagyományosan vendégmunkást-adóországok voltak 401éve..míg 1990-ben nemhogy örültekvolna Nyugaton a szocializmus bukásának, hanem eléggéundorítómódon elkezdtek fosni az "olcsókeleteurópaimunkaerőtől" és a cigányoktól. Báregyébkéntmárméga szocializmusban pla BMW 300jómagyar munkást szipkázott,márakkor..azért..a minőségi munkaerő esetében nem finnyáskodtak annyira.meg hát svarcban tíz-és tízezrek dolgoztak kint.

Serény Vélemény 2020.11.12. 09:14:49

@Frick László Intézet: Birodalom az attól birodalom, hogy sok nép alkotja, és a határain kívül is képes befolyásolni az embereket. Ebből a szempontból vizsgáld meg. Brazíliában egy csomó nép él, de mekkora az egész világra kiterjedő hatása?

Frick László Intézet 2020.11.13. 05:16:39

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:

Egy ideje-talán észrevettétek-a válságot globálisan tekintemmintegy vancouvertől el,Keletre, Vlagyivosztokig.

Amikor oiropidokrólbeszélek,abban benne vannak az USAkeleti-parti banánemberek,a banán"kínaiak" a banán"koreaiak"meg a banán"japánok" stb.

Vagy hatszoridéztemmár az indiaiakérveit aklímakonferenciákról:"Most mi következünkésélvezni fogjuk azt,amit az európaiak isélvezhetttek az elmúlt 100 évbwn éa nbwm fogjuk korlátozni magunkat.

Mindamellett eg indiai autós vágyaiban az autó alapvetően zöldebb,mint az oiropidéban,mert egy csomó felesleges baromság egyszerűen még az indiai csilliárdosnaksem igénye. És az utcák méretadottságai korlátozzák az autók méreteit is.

Csak ismételni tudom,Oirópának a legtágabb értelmében (Vancouvertől Vlagyivosztokig) van valami maradék respektje.

Pla banán lányok nem kedvelik a sárga-sárga pasikat,mert ha a fehér ördögnek azt mondják,hogy na léc,akkor az lécel,a sárga-sárga viszont nem adja fel,mert nála a férfiség alap-lét-kérdése,hogy a banán lánynak is meg kell lennie,mindegy,mit ugat,meglesz, azaz nem akar lekopni -ez tehát, ha akarom egy 'európai érték'-e a fehér ördögnek, hogy érteni tud a szóból (vagy a büszkesége olyan, hogy nem szalad olyan szekér után,ami úgysem veszi fel...) .

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.13. 10:53:11

@Frick László Intézet: Az Unió viszont egy teljesen súlytalan, öregezésre és kínai szemétáruvásárlásra való világhülyéje a többiek szemében.

Frick László Intézet 2020.11.14. 04:11:48

@Szorgalmas Gyémánt: Az európai ember megfizethetetlenül értékes. Hát még a munkája. Ennyire értékes munkához sokat is kell pihennie. Szerintem az Európai Ember legfrissebb zseniálistalálmánya a Szabad Péntek áthelyezése szerdára.Vasárnapután két napot dolgozik az ÉrtékesEmber,majd egy nap pihiés aztán megintmásfl napot dolgozik,mertpéntek délután mnár szabad.

A világ népei közül egy semképesannyira fejletten eltölteni a szabadidejét,amiben a páratlanul értékesmunkát ki lehet pihenni,mint az Európai Ember.

Ráadásul a világ többi népei vallásosakmeg babonásak... azt a kevés szabadidejüket ismindenféle buta és okkult baromságokra basszák el.

Megkérdeztempl vasziljevics jógyereket, aki páratlanul értékes internetes szakember, mivel piheni ki a szinte megfizethetetlenül fantasztikusan egyedi és pótolhatatlan munkáját - internetes játékokkal.

A Föld lakosságánakkülönösen a nőiszegmenseés a gyermekek szenvednek sokat -ebben is kivételes az Európai Ember.

A Föld nőinek többsége a férfiaknak van alávetve,példála tulajdonukmeg ilyesmi.Szülőgépek... kétszer annyi nő hajladozikáskapávalföldeken,mint az össz-oiropid össz-nőiség száma. Nemkevesen közülükúgy dolgoznak, hogy az éppen aktuális kisbaabájuka hátukra van kötve.

Mit ember! -még a világkisállatainaktöbbsége is az oiropidokközött éla legminőségebbien.

Az oiropidkisállatélelmezéselőírásaai szigorúbbak,mint felnőttoiropidok élemezésére vonatkozóak.

Háromszorannyi emberre mosnakélővizekben ruházatot aFöldön,mint az oiropidok össztatisztikai tényszáma.

Lélek az nincsen,az is egy okkult butaság.

Mamár nem csak a mosdó-és zuhanyzóvíz,deamosóvíz megtakarításával is védik az iropidok a Földet,a fehérnemújüketa recycklingbe helyezikels nempazarolják a mosására a vizet.

Egy átlaagos oiropidéletból 5-35éves korig az önmegvalósításésa karrier,majd a következőévtized az ifjúság édeséveinek a tartalmaskitöltése,végül pedig az oiropidhoz méltó élet. Egyedülaz oiropid nőlehet mentees a szaporodásigájától,mert a japán és a kínai nőnek legalábbegy gyerek vállalásának igájába kell állnia.

Mint többször rámutattam:A Föld túlnépesedésénekfelelősségét csaakis az európai /piropid nővállalja fel.kilépvén a szaporodásigájábólma márprognosztizálható, hogy majd nem12Milliárdembernépesíti túla Földet,hanemaz oiropid nők fejlettgondolkodásának köszönhetően mindössze 11 Milliárd 808millió.

Főlegpedig a tudásalap.A világ tudományosakadémikusainak a 73,901%-a, a prof-habil' és kandidátusok 92,387%-a oiropid.Kínában egymilliárd emberre nem jut annyi doktor, mint 500 millió oiropidra. Pontos adatok erről nem lehetnek,de az oiropidok között az analfabétaság mindössze 2-3%-os.

Ha pedig a világon bárhol valami baj lenne a demoráciával,arrólfelelősen oiropidog gondoskodnak, márminthogy akkor legyen ott,abban az elmaradott Föld-régióban demokrácia.

2011-ig a Földközi-tengerkeletiés déli partvidéke televoltdiktatúrákkalésmost tessék,nézdmeg,mekkora demokráciák lettek a térségben az oiropid vérverejtéknekköszönhetően.

Sajnos nemminden oiropidegyformán jó ésfejlett -ott vannak pl a büdösruszkik. Természetesen nem minden orosz büdös, csak azok,akik Putyin diktátort támogatják. vagy Orbanisztánban Orbánt.

Lengyelorszában vannakrészeredmények,mertlengyel testvéreink történelmi alapon oroszgyűlölőksezértőkkiveszikarészüket Oroszország szovjetúniósorsára juttatássában.

Hiszen itt a példaaz un "szocialista rendszer" és a Szovjetúnió bukása,ami szintén oiropidokönfeláldozó és szorgalmasan kitartómunkájánakköszönhető,plmég1988-ban is a Demokrácia Tábora mimindent meg nem adott volna azért,aminek bekövetkezte után feltételeiket a feltételeikkeltámasztottákmeg azért,hogy ne kelljen megadni 1990-től kb... 2005-2010-ig.

Mindezen értékekvédelméreszükséges az Új Európai Haderő felállítása. Ehez oiropid testvérnépük,az Egyesült Államoknépeönfeláldozóan kedvezőhiteleket hajlandónyujtani, hogy a szorgalmas mérnöki ésmunkairányítási tapasztalataik bevetésévelmegdolgoztatott báérgyártóikés vendégmunkásaikmeg zöldkártyáslatino-káltalelőállított világlegfejlettebb fegyverzetüket Európaennek az Új Szükséges Haderőneka felfegyverzésére megvásárolhassa.

Európa az orosz zsarolásnaklenne kitéve,ha a Testvéri EgyesültÁllamok nemfigyelmeztetné, hogy nem szabada büdös orosz gáztmeg nyersanyagokat megvásárolnia ésnemszabad ellátni a fejletlen büdösorosz gazdaságot európai termékekkeltunningolnia. Majd az embargó arra szorítja az oroszokat, hogy váltsákle Putyint és lépjenek a demokrácia útjára.Hátki beszélhetett a világon az orosz fenyegetés veszélyérőljelcin alatt? naugye! Akkor az iszlám terrorizmus volta világelsőabéke és a demokrácia fenyegetsében,ma pedig a kínai kommunisták,Oroszország és Észak-Korea.

Minden kínai termékis veszélyes -hacsaknem az oiropidMérnöki Iroda& Bérgyártató a régi,megbízhatóminőségbiztosítási szigora mellett át nem cimkézi.

Van kérdésed?
süti beállítások módosítása