"Cigány az,akit mink annak gondolunk!"

cigány database

Magyarországon a látens cigánygyűlölet kiélésére legálisan a legalkalmasabb a Potrohás Geci HitlerKádár Rákosi Napólejony Eszkóbárr Alcsúti Csüngőshasúja

orbanfogyottotvemkilotdrmariasseggeketnyaltesuszitott.png

Az idült alkoholista Dr Máriáss szokásosan féléves spät-tel elkészült műve-amitől a grófnő bugyija csiganyomos lesz a bájosan üde kacagása következtében :D

"A cigánny, jazz lópp! Mink csak szerzünk vagy fővesszük,jami lesett a kaminyonrú!"

/becsűlletes magyarókk/

 

A Jó Cigány a halottcigány vagy a Dópeman!

/budapestiparaszt/

Második helyezet a rojattgazdag Vajna Tímea - pedig ő Palácsik-lyánykorában a látens férfigyűlölet kiélését szolgálta a Damu Roland (látens cigány gyűlölet kiélésére is alkalmas faszi volt) pör ürügyén.

"Mindenkinek a maga segge lyukjájáig jér a keze!-ja! "

/becseűletess mogyorók/

Győzike

"Ha jén nem szerzem meg,maj' ellopja más!"

/mogyorók/

és öccse

Zsóti

"Miért ne kreatív könyvelnénk be magunknak? -mi legalább tudunk vele mit csinálni! Hagyjuk ezek  -nek?  a sok vidéki bunkó hóttifasiszta baromnak akis takony mitugrász cigányukkal? Majd jön aztán a hülye  Zónijó és feltunningolja ezt a kis szarországot!"

/Zeniális Feri + az anyósa/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8316269224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása