A Kabbala szerint az igazi cirkusz akkor jő el, amikor sok-sok túlokos ember népesíti be a Földet,akik majd húde tudják, húdeee.

WARNING LABEL!4!4! -az alábbi szövegemben az okosságaim megfelelnek kb egy 40 évvel ezelőtti általános iskolás földrajz szakkörös gyerek földrajzi ismereteinek. CAUTION!4!!

 

Én Emanuelle Macron-ban látom a Világ Vezető Okosemberének a Kabbalában mutatott archetipusát: Akkor lesz majd az igazi truvály,amikor 2-3 generáció múlva Kínában is elúrhodk az a fajta japánidiótizmus,ami egyelőre csak Pekingben és a megapoliszokban figyelhető meg.

"Az agyhaláljárvány ellen nem lesz vakcina"

Lezsibbadtam,amidőn Macron felfedezte az "égő esőerdő"-ket. Többszázmillió oiropid osztott meg képeket dűlőutakkal sakkozott égő sarjerdőkről a kimagasló olajpálmákkal

Magyarországon Dr Kósa egy kissé túlzásba esve bozótnak szólta le a sarjerdőt.Azért azon az éghajlaton egy esőövezeti fa, 5-6 év alatt 5-6méteresre nő meg, vagyis olyan magas lesz,mint egy magyar falusi ház.

Namost Magyarországon especielle attól lett a dűlőutakkal sakkozott lebetegedett és részben már kivágott olajpálmaültetvényt visszafoglaló sarjerdő "esőerdő",mert a tahó fidesznyik bozótnak mondta és Macron pedig akkoriban még  jó-ba számított... Namost, ha Macron jó,és a nernyik leszólta,akkor már csak forradalmi dacból is esőerdőnek kell nézni a sarjerdőt.

 

Időközben Macron elleshetett valamit a bezzegosztrák politikátólés ugyanúgy járja a Kállay-kettőst,mint Kurz kancellár. Vagyis Szarkó lett a főtanácsadója, de amivelvégképpen odabaszott a politikai renomájának,az az, hogy orbánra nem annyira rosszakat mondott.

A valóság dögunalom, tehát akár  lehetne az igazságrólis beszélni,a 40éve kiirtott esőerdők helyén ma olyan dzsungel van, ahol laikus oiropid forgatócsoportok "amazóniai őserdő"-kről forgatnak "természetfilmeket". Senkinek nem tűnik föl a stábból, mert40évvelezelőtt tilos volt kivágni, magnak kellett (volna) meghagyni nemesfákat,pl a mahagónit.. és ezeknek az őrfáknak..látszaniuk kellene,ha közben nem lopták volna el amerikai meg francia mahagónifelvásárlók.

manaus.jpg

Ott van Manaus,ami mára egészen oiropid lett,ott kurvázik , drogozik meg piál unalmában mindig vagy 20-30 pedofil ésvagy biszexuális,néha buzi amerikai vagy francia mahagóni felvásárló,pl lehetne róluk is egy érdekes riportfilm,ahogy viszik fel nekik a nyomornegyedből a frisshúst a hotelszobákba és elkezdik fojtogatni magukat, hogy erekciójuk legyen.

Macron , ha annyira (kurvára,gondolom) izgatja Brazília,pl foglalkozhatna azzal a 20-30 tetű francia hajóépítőcéggel,ami Brazíluábólhozatja az utolsó,magnakmeghagyott és ellopatottmahagóni fát.

Brazília - szerintem a Zigasság Okos Fejlettnépének most kb ennyi ugrik be, hogyaszonygyaja "brazil tramp".

Annyira nem látványos cucc ez,mint pl egy túl korán felégetett sarjerdő a lebetegedett olajpálma ültetvény helyén. Kéne még vagy 10-20év, hogy 4-5 mezőgazdaságiévre elegendő humuszt termeljen maga alá a sarjerdő ahhoz,hogy fel lehessen égetni.

BÜSZKE IDIIÓTIZMUS VISSZAVÁG A 80-90-esévekben megindult esőerdővédőmozgalom taszistái elérték, hogy a maradék indio törzseket "kárpótolják" az erdőbitorlók. A brazil oligarchák ezeknek a törzseknek életjáradékot fizetnek,magyarul ingyen-segélyen élő idült alkoholista város-széli nyomornegyed proletárokat, jobb esetben folyómenti kolduló túristaparasztvakító bojócokat csináltak belőlük, az alkohol és a járulékos betegségei 2 nemzedék alatt végeznek a maradék indiókkal.

A taszista,még ha jót is akar, csak legalább akkora kárt okoz. De miért is akarna a taszista jót,amikor a jó szerint relatív és az erőseb kutya bassza meg a jókutyát, semmibenhívő relativista, aki szerint mindenki geci és az nyer, aki a legsunyibban aljas módon tudmagát megjátszó és képmutató geci lenni.

geciujsugirasazonnali_1.jpg

Lehetne ezzelis foglalkozni, csak... nemüti át az internetes hyperkommunikáció ingerküszöbét.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2216253490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.10.24. 06:58:46

@Feesh: Van valami a szövegben.

köszönöm

Én,mint tarkovszkijiánus,türelmes vagyok ebben a tekintetben és azt gondolom, hogy a Jóistenke már ötletet váltott és az emberi faj megy majd a Föld szokásos lecsójába bele. A Föld-nek van valamiféle "immunrendszere" a túlsággal, veszélyesen elúrhodó fajai ellen.Most az, hogy az valószínű,egy nemzedék alatt nem fogjukmegérni az emberiség bukását,egy dolog,nem szabad ennyire túlzóan az egyénnek sajátmagából faxnit csinálnia. Úgy gondolom, egy földtörténeti másodperc sziporkája,2-3 nemzedék kell ahhoz, hogy a Jóistenkeújabb fajjalpróbálkozzon,ami hátha méltőbb lesz az életre ezen a páratlanul csodálatos bolygón.

Nem réglolvastam arrl,hogy a maszületettekvárható életkorhatára150évéselkezdtem azon gondolkodni, hogy úgy nagyjábólaz utolsó 50 évben mit csinálaz az ember,akinekkb 110éves korára kiszárad a szemgolyójaés hallókészülékkelsemfog hallaniésaz izlelőbimbóinakaz amaradék 20%-a a sóst keserűnek,az édest meg sósnak fogjaérzékelni és azélete egyiklegnagyonb napi öröme a viszonylag laza napi széklete ürítése lehet. Egy olyan emberről van szó,aki funkcionális analfabétalesz és 20éves korában sem voltképes kibogarászni egy összetett mondatot, valamint fejben számlálni 100-as számkörben. É skb 30éves korától, ha az egyszemélyes családformájában akart egy orgazmust,előtte fojtogatnia kellett magát, hogy ahhoz erekciója is legyen.

Nemrég tettem egy gyors 500000 Mrd fényéves körutat az univerzumban,mindenütt vagy az abszulut hideg vagy 40000 fok-Celsius hőmérsékletűlágoszlopok, A SötétAnyag kurvára idegesítő,mert számomra csak a haladásban akadály tulajdonságai... Ráadásula SötétAnyag koncetrációja helyenként eléri a 2/3-ot is... de ami a lényeg, az, hogy még ahhoz képest a szerves molekulák is ritkák, nemhogy a néhánysejtű élőlények.

A műltkor sírva fakadtam egy lelkendező hangvételű un "tudományos dokumentumfilm"-en a Titán bolygóról,ami a Szaturnus egy hold-szerűsége,ahol a számítóghépes fantazy animáció szerint a földi formákhoz egészen hasonlatosmetánfolyók alakítják a gázjég-környezetet,kséztett is azűrszonda egy magyon homályos felvételsorozatot,amin ilyen gázjég "görgeteg"-ek láthatóak.

Szerintem az emberi faj egyikreménye az lehet, hogy a Jóistenke nemaz a hószakállúöreg télapóbácsi a kleptuszbanlába-lóga-lábát játszván a felhőkről,mert ha a Jósten egy ilyen vénember lenne,akkormárnemlenne ideg"eehhez az emberiséghez és odabaszna valamit.

Teljesen nyilvánvaló,hogy a jóistenkemég nemivaérett és viszonylag nyugodt a hormonszintje ahhoz, hogy egy LEGO-zó gyermek türelmével szarakodjon itt ezzel az emberiséggel,ami..egyszerűen képtelen felnőni a majomból a Homo Sapiens ideájához.

Emlékszem,én is,amikor legóztam,,, néha összeomlott az,amit órákon átépítettem és.. nem idegesedtem föl, hanem szépen nekiláttam újra építeni.És ajószüléimis türelemmelvoltakirántam, szegények...azt hitték, hogy az valami jóra fog vinni,ha kreatív vagyok.
süti beállítások módosítása