Több mint kettő,azaz 3 esetben rohad bele a NER a lélegeztetőgépekkel hergelt huhogtatásba:

mimmehalunkantonija.jpg

Meredtszemű Antónia jóváhagyott reklámfotója Retek Klub-felületről

-nincs elég lélegeztetőgép

-túl sok a lélegeztetőgép,de legalább alkalmatlanok  ... Orvos mondta,miután nyilvánvalóan megtekintette a letárolt lélegeztetőgépek összes verzióit. Csak nem mondana ilyent látatlanba úgy,  hogy fogalma sincsenminden típusról,amit ezek VeszélyesmertKíná-bólbeszereztek. (Hong Kongban kell megvásárolni a kínai lélegeztetőgépet,mert Hong Kong az biztonságos és hűdedemokrácia már )

-nincs,aki kezelje a lélegeztetőgépeket 

SzokKici Szárgákok,kommonista kínjajiakokok, büdösrománok, zsidók,és,ahogy aklipben látható, büdöscigányok is képesekkezelnilélegeztetőgépet, csak a bátor 57 éves alkoholista picsanéni nem meri, viszont ettől hős.

 

Maga az algebra is zseniális, amiből le tudják vezetni a Retek Klub Hiradó bátor antinernyik szerkesztői, hogyan fogunk minden kétségetkizárva mimmehalni:

Huszonhatezer ápolótképeztekki lélegeztetőgépkezelésre

,snitt

szkájpon beadnak egy vén alkoholista picsát,aki elmondja, hogy két és félóra alatt képezték ki a lélegeztetőgép kezelésére

huhúúúú-hhhaháááááá-huuúúúúúúúúúúúúú

 

de őúgyérzi, hogyéles helyzetben képtelen lenne kezelni a lélegeztetőgépet és

BAAAAAAMMMHHH!

Vége.Megrohad elevenen ebbe a szituációba a Varacskos Geci Maradóna Potrohás Kádár. Hiszen most már azt is tudjuk, hogy a kis zsidócigánykurva mitőltudott nyerni, ha csak 300 ezerrel kevesebbet költ Faceboook-reklámra, akkor elég lenne azm1 hiradójára rámutatni,amit a szerencsi körzetben esténként 606-an is megnéznek. Átlagéletkoruk 70-és a halál között.

 

Nagyon fontos a szakszerű huhogtatásban, hogy ha a lélegeztetőgépek kezelésébe fog belepusztulni az ország,akkor orvost ne kérdezzünkmeg.Maradjunk csak a beállított hiszemben,miszerint a lélegeztetőgép kezelése az orvostudomány köre és honnan    i s   értene ahhoz egy MINDÖSSZE

 

HÚHATÁBLA

HÓÓHAAA táblaa

 

két és félórás tanfolyam után az ápoló.

 

Azért nem szabad ebbe a csapásba orvost belevonni,mert akkor kiderülne, hogy az ápoló orvostudományi-értelemben csak a meghosszabbított keze itt az orvosnak,a lélegeztetőgép éppen szükséges  paranétereit az orvos adja meg,és ezeket FEJBEN !4!4!!4!! megjegyezvén az ápoló odamegy és a 7-8 éves gyermek szellemiképességeit is meghaladó iszonyú teherrel járófeladatot,

 

 

fosik a munkától és ki kőő tanánia valami ürügyet, hogyan húzza kimagát alóla - lásd Sanyinéniéket, akik követelik azt a távoktatást, amit ha ezek bevezetnek,akkor az lesz a szar, hogy távoktatás

ami a potméterek tekergetése az értékekhez,meg a gombok nyomogatásávallépegettetni,a kiképzett ápolóvégzi el.

 

Természetesen minden ilyen esetben Merdtszemű Antónia huhogtat,mert ő hatásosabb képet vág a négerminden odafigyelésés értelmezéssnélküli leolvasásához,majd a sihtánál szabadulfel arca mosolyba, vége mármegint ennekakibaszottmunkának,sika,cukiállatos hírekésléccc.

 

Orbán meg csak megdöglik egyszer, az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6416237114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása