Végül Torkos Matild lett az Új Szargentini hasznos idiótája az index látszámracionalizációban,mint élő-eleven bizonyítéka a FIDESz rémunalmának.

hasznosidiota1.jpg

Hogyan tud egy elvileg nő ekkora balfasz lenni.

balfaszpic_sa.jpg

Torkos újságírói pályafutásának ezzel be is fellegzett. Az index gecik szemében nernyik fog maradni,a fidesznyikek tekintetében pedig áruló.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2016237216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.10.13. 12:30:45

Semmilyen fordulat nem volt az indexiánista sajtóban, ugyanazt a fost tolják.
Ugye most címlapos volt a mol-bubis történet. SENKI nem gondolkodott el azon, hogy a mol-bubi kudarcoskodása tulajdonképpen a biciklizős Budapest buktája is _egyben_.
Pedig valójában a mol-bubinál jobb bringa nem kellene városi közlekedésre, tekerni ugyan nem lehet vele, de azt legalább lassan.

Frick László Intézet 2020.10.13. 13:11:05

@Serény Vélemény: A Biciklis Budapest ötletekullog a Biciklis Peking ötlete után.

A rollerekhez hasolóan telefonos applikációval (fizetősen is) felkapdosható és elunván lelökhető biciklizés lesz,ennyi,egyszerűen ez a BuBi féle korláthoz kötött biciklibérlés idejétmúlt lett,ennyi.

Ha most egy bedemártoni agyvelővel riportozom,mi folyik a "kommunista diktatúrapekingjében" egyszerűen elvettek autóktól sávokat meg parkolókat (mint Gáljé meg a csapat) ---------------------

Frick László Intézet 2020.10.13. 13:14:48

@Serény Vélemény: Senki nem néz utána az állításoknak,ezt már Amanpour kapcsán megmutattam.Amanpour csicskái nem vetteék a fáradságot..30-40 mp-et, hogy egy kicsit internetezzenek,tényleg be van-ezárva a parlaent.Azt hiszed, Jourovát érdekli,am9t ugat?megmoindják neki, hogy mit ugasson,ugatja.Senkit nemérdekel a valóság.

Pl ez a vita teljesen műés álságos a migrációkörül.Mindenkinek nagyon megfelel ez a huzavona,orbán semakarja a végétmeg merkeléksem,"tematizálja" a sajtót,nincsen helymegkérdeznipl, hogy mi a fasz van a BREXIT következményeivel, hogy sültbe az egységes fellépés a COVID-19 ellen,lett katasztrófa Ausztria ötletéből a turizmus elszabadításával,stb.Eljárást indítanakmagyarorsztág ellen,de csakindítják.
Senkinek nem tűnik fel, hogy megint egy feláldozható hülyepicsalesz a biztos, aki eelvégzi, amirefelfogadták aztán meg a lecsóba tavares meg Szargentíni mellé.
süti beállítások módosítása