Ezt most elbaszták Zseniális feriék,nem jött be a szerencsi körzetben a cigány-és zsidógyűlöletre számítani.

Nincsen már létezőpárt (a programpártokat, nullakiterjedésű netokratív izéket nem számítom ide) aminek a bázisából nem maradna otthon 20-50%

miertegyeztettunkvolna.jpg

Korosztályából senki nem szavaz erre az ostoba drogos picsára aki márkedden nem tudja, hétfőn pedig mit hazudott. Saját maga osztja meg a közösségimédián a sajátmagát meghazudtolóakat.  Csak öreg MSZP-bázisból való  nénik,és hajcsák a papátis ,keljen főő a telefingott fotőjbű, osz szavazzon az olyan aranyosakra.

 

A legjobb példa az MSZP, aminek kétmilliós bázisa van,de abból már csak300000 megy el a pártra szavazni és még vagy kétszázezer a DK-ra vagy a Momentumra.
A FIDESZ bázisából sem megy már el FIDESZ-re szavazni mindenki. Az alapító-ősFIDESZ-esek már mióta nem járnak el szavazni.
Miközben persze orbángyűlöletbe betegedett frecsegők pedig a FIDESZ-re mennek el szavazni, sőt,a jobbágyaikat is kötelezik erre, mert amúgy az érzelmeik 1, a gazdaságiérdekeik meg a más.

Vagy itt van a Jobbik: Attól még, hogy a fasiszták nem mennek el szavazni a Jobbikra, fasiszták maradtak,majd csinálnak nekik új párot Gyurcsányék,ezt a jobbikot is ők kreálták.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5016237174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása