A náci diktatúrában,amit nyögünk jaj ennyire már,nem is sejti az a 600 civilbátor pszichológus,mennyire szabadította fel a mit is.

Végső csapást mértek Dr Freudra és Dr Jungra.

A mesék,amikben a fasisztoid-konz nemzetijobboldaliak miatt szemforgatóan eufémek voltak eddig a csattanók,innentől szabadon tárgyalhatóak:

grimm-fairy-tales.jpg

Az öreg halász férjhez megy a nagyravágyó feleségéhez,akinek A Hal-tól akkora faszt kívánt,mint egy lopótök és boldogan kúratja magát végbélbe,amíg a szokásosan a vastagbél sipolya el nem Her2-rákosodik és széjjel nem rohad az áttétjeiben [-> The Tales of Gibb Brothers] .

7017763.jpg

Közbevetem, a Hatszáz Bátor Pszichológusnak van 14 gyermekkorú gyermeke,illetve ha Dr H. P.47 éves kislányát is ideveszem,akkor 20.  Ez 20 olyan mese lesz,amiben gyerekekkel fognak szexelni, vagy a gyerekek egymással vagy kisállataikkal,de természetesen ezek mesék lesznek,amikből semmiféle komolyabb következtetésre nem szabad jutni! -hiszen Magyarországon a mai jogtiprást sajnos & egyelőre nem  CommonLaw és a precedensjog fogja váltani. De ha Bezzeg Amerikában lennénk,akkor máris több jellegzetes jogivállalkozás fogná a Hatszáz Mitsesejtő állásfoglalását és használná szamárállkapocs szerűen pedofilok pereinek az újratárgyaltatásához.

Hófehérke a nyári napközi felügyelőtanára és a hét törpe ott kisfiúk.

Hiába adná hozzá a nyertes királyfihoz a legkisebb lányát az öreg király,az egy szál MEGJÖTT! felirítú menstruationpowergirlz -pólóban ellenáll.

Egy maximum ha 2-ig elszámlálni képes marketing picsatársadalomban természetesen a mesebéli háromkívánság is a fejlettebb 1, meg még 1 lesz.

A legkisebb királyfi pedig rögtön a legnagyobb is. Vagy az anyja a nem vállalásával menti meg a túlnépesedéstől a Földet. Az öreg király a felesége kezét adja hozzá a nyertes legkisebbfiúhoz meg a fele pinanyaló kutyuskát.

A vadász felszedi Piroskát az erdőben, lelövik a gonosz farkast és partiba vágják a nagymamát.

A vasorrúbába végre azt csinálhatja Jancsikával meg Juliskával, amit eddig titkolnia kellett a maradi társadalmielőítéletesség miatt. Ráadásul nem kell megölnie őket,mert az nem minta, ha a bábi Juliskát műfasszal seggbekúrja, ettől még a mese Baby TV változatán csüngő  kislányok akár simán fejlett trimmelő  leszbikusok is lehetnek majd,ha felnőnek a Negyedik Iksz után... és nem inkább majd kisállatokkal kompenzálják a szakszerűen elfojtott  gyermeknevelési öszötöneiket  .

https://i5.walmartimages.com/asr/d9169069-44cf-4546-b574-13da929d5553_1.ad1b6a4fe04c799f00aa0b07fd8ed0db.jpeg

Al-Addid leszopja a 40 rablót. 

Ezentúl a medvék a népmesékben:

https://i1.wp.com/wallofsoundau.com/wp-content/uploads/2020/05/man-on-man-band-1897754421-1590210898413.jpg?resize=646%2C333&ssl=1

Csipkerózsika autoerotikus fulladásban fog bealudni.

pinahontasz.jpg

Sherk meg a szamár -és természetesen itt az ideje a zooofiliával kapcsolatos bigottság felszámolásának. Az átmeneti korszakban majd Shrek szamara egy színészgyakornok lesz a Szentivánéji álom SÖR-változatában és magán hagyva a szamárfejet.

 autoerotikushalaljoel-peter-witkinfestmenye-autoeroticus_halal.jpg

Oobhelei a Hamlet c.ógermán meséből.

A Kötelező Néger Hamlet végre megkúrhatja Oobhelei-t ,mert férfisegglyukban nem fogantat a sperma, max csokis lesz.

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/H4yAZUH4dBkrYP1ThrKyPGRR4uMfuIsSQCJLSTeAHvm0UC_GNwMkyqj8b_b9v8hjV-0UZkXu_Nd_EJaffVP5F7LmCy5F5Dw0AfJ07dKpm089ftsjlSutw6b8TpuvJvNbEoorMUKqdDQ

 

jóéjszakát...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2516234872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.12. 09:52:13

Áttanulámnyoztam Joel-Peter WITKIN művészetét... a A day in the country lett a kedvencem.

www.artprice.com/marketplace/1453263/joel-peter-witkin/photography/a-day-in-the-country

Frick László Intézet 2020.10.13. 05:38:13

@Szorgalmas Gyémánt: A művészetnek ezt a fokát mára a pornó megosztókból is cenzúrázták ,esetleg valamelyik Cicciolina műűűvészfilmben maradhattak benne jelenetek,illetve él Islas Canaria -n egy pónifaszú faszi,akiteljesen civilönkéntes ,pl szállodai recepciós vagy szállodában kontírozó csajokat tudott rávenni arra az érdekesre,ami az ő pónifasza.
süti beállítások módosítása