Az Ellenzéknek még nincsen készen a programja ahhoz képest, hogy Trump vírusbaesése sokakban megcsillantotta a reményt a Varacskos Maradona Vidéki Cigány HitlerKádárjános Rákosi Sztalin megdöglésére. Belegondolni is rémes,felfordul itt nekünk hirtelen A Potrohás Geci és akkor az Olyan Aranyos feláll,farkasverembe esett ártatlan kisfiúarca kópéképet ölt és a kis huncut gyorsan a felrántott vállai közé ejti azt az ennivalóan édeskis buksiját,nincsen készen a program, amiért Orbán a hibás,de majd mindjárt.

hatterhatalmiolyanaranyos.JPG

Nem lehet baj.

Az Ellenzék programjai megsemmisíthetetlenül tökéletesen jók.

nem hiszem, hogy Gáljé tudna olyant kitalálni,ami miatt bírálnák Karácsonyt.

Gáljé és csapata számtalan zseniális ötlete közüla biciklis sávokat emelemkimár csak azért is,mertMagyarországon ma a Bringás Város Szeged.

Budapesten az elmúlt hónapokban kb 100000, zömében használt autót vásároltak olyan kényszerautózók,akik nem szeretnének a járvány idején tömegközlekedni.

ooolyanalyanooossz0.jpg

 A Tarlós bukása óta "Tökéletes Budapest tömegközlekedése,egész Oirópa irigyeli" de azért ha 55 éves pohos malachasú könyvelőnő . akinek minden napcsillagjáratban mind az öt telephelyet, Csillaghegy, Budafok,Soroksár, Rákospalota , Ötkerüüüleee-ee-et végig kelllátogatnia, akkor nem fog tömköz' bumlizni, hanem beül a kisótójába és kényszerótókázik Budapesten 

A Város,ami Termel és Dolgozik Az Ország Vidéki Lustalakósága Helyett...

olyanalyanosz_1.jpg

Móccer:Fogod a KSH adatokat és meg nézed, mennyi cég van bejelentve Budapestre. Majd azt a százalékot átvetíted és GDP adatokra osz' kész is. 

Mennyi ilyen kényszerautóssal van teli, a TMK-s Jozsó bácsi a puttonyossal látogatja sorban az üzemegységeket stb, senki sem raktároz,minden gyógyszertárba naponta 4-szer szállítanak ki,minden étteremben délre az ebéd, vacsira a vacsi alapanyagait, ez napi két kiszállítás, bármit csakmegrendelésre "kihozza a futár két óra múlva" ---nnnnaaa... Szóval adott egy útvonal,ahol 573-an fognak egy gépkocsi sávot elfoglalva bringázni,573ember érezze jólmagát azon az áron, hogy "És majd 12708-an akkorátfejlődnek, hogy átszoknak a tömköz-remeg a bringára vagy más útvonalat választanak!"

Budapest fejlettlakossága szerint Budapest autósforgalmával összesen a sok büdös vidéki tahóparaszt a baj,akik Budapesten a dugókat okozzák,mert csak ott töketlenkednek a forgalomban. Többek között olyan ,a fizikaipiacon és a valóságban vidéken tevékenykedő cégek,akiknek a cégközpotja Budapesti Cím és ezért időnként a budapesti cégképviseletet is fel kell keresnie a könyvelőnek.  Másrészt Vidéken, ha valamit be akarsz szerezni, akkor a kisker majd megrendeli Budapeströl 2-4 nap, vagyis ha délutánra kell,akkor beül valaki az autóba, felautózik Budapestre, ott a kereskedő megrendeli 2 óürás kiszállításra ,addig a vidéki árubeszerző plázázik egyet [Lakossági Fogyasztási Adatok Statisztikája] és délutánra viszi az alkatrészt vagy alapanyagot haza.

Namost ez a pohos könyvelőnő már nem fog bringára átszokni az aranygaluskányi aranyerével,viszont tömköz'remeg nem szokhat át,mert akkor a csillagtúrájához napi 18 óra lenne szükséges,senki nem fogja megvárni, hogy este 9-re bevillamosozzon az Ötkeeeer-beee.

Játékos Feladat: Nézz át Budapesten néha a szomszédos sávokban autózókra:10 autóból7-et legalább nő vezet az arcán azzal a reménnyel, hogy autót,a többit,hátha a faszukkal gondóókodóó hülye faszok vezetik,akik tekintettel vannak egy ennyire tüncire, mint ő is.

 

"A motívumok alacsonyabban vannak. Nem! - még annális alacsonyabban!"

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9016231686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása