Volk fom Freien Mittwoch

NSZK -Német Szövetségi Köztársaság. Szó nincsen benne égtájról,tehát ma is alkalmazható lenne

nyugodtan a magyar elnevezésben az NSZK.Mivel azonban németül a BRD rövidítést inkorrekt alkalmazni, valamiért ezt a szemforgató,jellegzetesen mainémet képmutató  nyálasságot a magyar sajtóélet is követi és feszt végig kikell írni a Németországot.

Nincs szüksége olyan ellenségképre NSZK-nak,  mint "Putyin Oroszországa" ha ilyen a szövetségese, mint  az USA.

 

Az "Arab Tavasz" és a BREXIT-be csomagolt nagyangolszász észak-atlanti gazdasági összefogás mellett ez a "szövetséges" évente birságolna halálra  németnek tudott globális óriás konszerneket.NSZK amerikapolitikája a szopóálarcban térgyepelés az USA előtt:D

Az "egyesülés" után a nyugat-német  késeikapitalista cégek kiütötték pozícióikból a posztszocialista állami vállalatokat -Németországban ilyen volt a kelet-német Fortschritt ... Ez egyesülés utáni napokban nekiállt a politika szétbombázni a kelet-német államióriáskonszerneket,méghozzáolyan sebességgel,amit semmiféle gazdasági ésszerűség,pláne nem a német, a legendás,nem indokolt..  A német wikipedia cikkben nem véletlenülnincsen benne a Fortschritt VEB vége.

.. azaz ma Oroszország az egyik legjelentősebb partnere a "német" globális óriás konszerneknek. Ez a jellegzetes német képmutató látszatpolitizálás egyik alappéldája:a német politikus ugat Oroszország ellen,az elvileg,útlevele szerint "német" globális spekulalista pedig üzletel ezekkel a "büdös ruszkik"-kal

Angela Merkel a volt-NDK szocialista vezetését megszégyenítően aljas,demagóg és hazug propagandapolitikát folytat,gyöngyszeme ennek a szájjjal csinált képmutatásnak a "Wir Schaffen Das"-politik.

 

Ma már a "német szorgalom" [-> Drekig Dzschob ; Szabad Szerda Népe] kb az a naív és harminc éves múltködébe vésző legenda,mint a németek autóvezetési képességei.

A mai NSZK a Kettős Mérce etalonja:A fajiálompolgárok a Szabad Szerda Népe, a vendégmunkások, a még dolgozni hajlandó későncsatlakozott nemigazi "úniós tagállamok népe"  pedig a kétharmad német fajibérért kétszer annyi munkaidőt dolgozik le. 2004-ben még munkavállalói kvótával védte a munkaerőpiacát,most meg állítólag munkaerőnek képzelik el a "menekültek"-et :D

20 évemn át fostak a németek a posztszocialista országok cigányaitól -ezt vesd össze kedves olvasóm a Wir Schaffen Das-szal. Szeretném én azt megérni, hogy a "menekültek" olyan nagy arányban dolgozzanak,mint pl a magyar cigányok NSZK-ban... (és akkor az öregezést még nem is számítottammunkába...)

NSZK ma két részből áll: Wessiland és Ossionia.

Az OssiNostalgie őrületének egyik netovábbja a Simson: alsóhangon 3000 €-ért adják a nepperek,akik 2000 €-ért vásárolják föl Unkoooorzigeuner nepperektől.

Wessilandot a Wessi-k lakják és szerintük alapvetően két tanulsága lehet az "egyesülés"-nek:

1.A "baloldaliak" és a vadzöldek szerint DDR maga a mennyország volt,a szociális jólét és igasságosság meg a társadalmibéke és nagy hiba volt az egyesülés vagy pedig a nyugati résznek kellett volna NDK-vá változnia.

2. És vannaka jobbos ["kerszténykonzervatív"] vén idióták,akik szerint a bezzeg nyugatiak hozták a sok-sok áldozatot a komonisták felzárkóztatásáért és lett minden Wessi 2,4 DMmegtakarításából€-ból visszaszámítolván utolsóMárkára 1,5.

2000.körül úgy számolták az NSZK-ban, hogy Ossioniában a fejlesztésre szánt pénzek kb 40%- tünt el a jellegzetes szocialista reláció-ban. (Magyarul elszerezték, ha cigányok csinálták volna, atta a magyar azt mondaná: ellopták)

Az Ossik szerint a Wessik dögök,kriptonáci és vagy kapitalista pusztító fenevadak,akik azonnal szőnyegbombázták a kelet-német gazdaságot,lrnxyúltáka kelet-német piaci pozíciókat ésma is másdodrendű nemigazi fejletlenplgároknak nézikle az Ossi-kat.

 

Dr Dr Habil Bede Márton professzor  oirópai társadalomfilozófus és nácivadász szerint  szerint az Ossi az a szélsőjobbos náci,Ossionia melegágya a náciknak és az AfD "sikerei"-nek oka az Ossi-k jellegzetes orbánista és fideszmagyar alakú lelkisötétsége.

Angela Merkelt mindenki Ossi-nak tartja, Merkel, ha fáradt vagy nem figyel,Ossi akcentussal beszél , az Ossi-k egy része áruló picsának, aki jellegzetes DDR-Stasi stílusú cenzúrtát vezetett be NSZK-ban.

Ha valakit érdekel a német valóság,nézze meg az Anya,az állatorvos [Tierärztin Dr. Mertens]c.kelet-német családi tévéfilmsorozatot. Nem is a történet az érdekes,hanem az, hogy a filmsorozatban a legnyugatibb német terület,amit megemlítenek,az Thüringia. Van a Gonosz Apa a Kurvájával Aki Elválik a Doktornőtől,az ő száján bukik egyszer ki egy nyugat-német földrajzi név:München.Mintha nem is létezne a bezzeg Wessiland.

Kíváncsi lennék, hogy egy olyan okoskatörp,mint a nyálas tökfőzelékből faragottnyalas_tokfozelekbol_faragott_figura.jpg Techet Péter,aki ilyen ügyesen olvas külföldiújságokat és tud írni 10cikkből egy 11-iket,mit gondol erről a nyilvánvalóan társadalomlélektani problémáról. És Merkel cenzúrájáról,amiben csak a valóságos mai német problémákról nem szabad írni,mint pl a Menekülteket Integráló Első Ötéves Terv tapasztalatairól...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3516226388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása