Vera Jourová nem hisztizik, egyszerűen csak elhiszi, amit mondanak neki és utána sem néz, hogy mivel etették be.

Byl by tak hloupý, jako by stál před plénem v  masce.

 

VIGYÁZZ PORNOGRÁF TARTALOM!

én szóltam!

A g7 ellenzéki propaganda portál tárgyalta pl a KESMA és a NERpapírsajtó  túlsúlyát 2019 decemberében.  Nyilván Jourová beszopatásakor "elfelejtették" megelmíteni, hogy a Lokál c.súlyos környezetterhelés éskormányzati szintű szemétgyártás már nincsen és pl hogy ki a fasz meg a hülyepicsák sem olvasnak papírról.

nagyjából ezt nyomták Jourova ostoba hombárfejének a nyaki nemiszervén le:

Lehet, hogy a gondolkodószervébe, amin ülni szokott,célszerűbb lett volna?

papirsajto.jpg

 

Közben pedig az internetes média

de addig tovább sem megyek,amíg a feltételezésemet meg nem osztom, miszerint fasz és picsa sem olvas ma már többet az internetről sem a címlapoknál

teháta NER-internet forrásokat évi 50 millióan

az Ellenzéki Űűűűdözött woaódeelnyomottmárinternetes sajtótmeg 140 millióan látogatják évente.

A televíziót meg rádiót,mint médiát,ki nem szarja le a 47-és a halál közöttiek szegmensében is.

 

Tehát Jourová nem hisztizik, csak kiokádja,amivel beszopatták

még az orrából is takony szerűen csüng az állára

és ez nem is meglepő,az

index létszámracionalizálás körüli hisztéria idején előre mutattam,mi az egyik célja.

 

Kamelom ezt a Vera Jourovát, a büszkén hülyepicsát, aki még dicsekszik is a tudatlanságával. ÉLs előre szólok:Senki nemfogja ellenőrizni,senki nem fog utánajárni,senki nem ellenőrzi le.Orbánék meg pampoghatnak, "hisztizhetnek" és ugrálhatnak is, hiszen ismerjük már a meeetooo mozgalom óta a jógyerekmórest: A vád és az itéletvégrehajtás közötti szakasz elspórolását :D

 

Itt még az itéletvégrehajtást is elspórolják,mert a Fejlett Igazi Tagállamoknak nem lehet célja a még dolgozni hajlandó másodosztályú nemiazi tagállamok polgáraitól valő megtisztítása az EU-nak. Akkor miből tartják el a "menekült".eket, ha már a másodosztályú tagállamiak sem végzik el a piszkos munkákat az igazitagállamokban?:D

 

Jourová pedig ennyi pénzért? -még mit is nem kap be.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2216222978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.10.01. 08:50:23

Szerintem az eu-ban ilyen rendszer szintű hiba: a legbutább politikusaikat nyomják oda a nemzetek.

Frick László Intézet 2020.10.01. 10:09:13

@Serény Vélemény: Ugyanaz a problémám ezzel,mint Trump-pal.Van egy alapból hülye-akit beetetnek velünk azzal, hogyúgyis elhisszük mert hülyék vagyunk.

ÍEzt a "liberális/illiberális" vitához is:
Halenneliberális,megkérdeznéazt, hogy Biden ugyan mitőlválasz trumpra vagy mi változna vagy lenne jobb.

Jourovátmeg azértkellelfogadniaa hülyékneknézetteknek,mert ugye "báncsaja zorbánot" tehát ettől jó.

De hisz...nemis bántja,Orbűánnak kuttya baja semlesz... csak letudtak egy szakasz népetetést.

Frick László Intézet 2020.10.02. 05:07:01

@Alfőmérnök: Egy ostoba picsa. Kapott egy jómelótésmost igyekszik meg felelni. Nyilván..lehet...okoseszköze és azon internetelérés..a XXI.században élünk, tehát elvileg elképzelhető, hogy este,elalvás előtt...körül nézzen a magyar sajtóéletben pl...a találatokat (szándékoltan gyöngén)lefordítja a Mindenhatoooo... de őt nem ezért fizetik... Afféle politikai eszkortlány,őt ezértfizetik, ez amunkája,nemmindig boldog tőle, néha mégparancsolnia is kella gyomrának,denézdmeg..nézzél rá: Ez élete...legjelentősebb szakasza, innen már csak lefelé vezethet az út, az csak a Dolgozó lány c.filmben a mese, hogy ebbőla szerepből vezethet még fölfelé,nézd meg,mi lett Tavares-ből vagy Sargentiniből,denyugodtan idesorolhatom Timmermans-t vagy Manfred Weber-t.

Játszunkela gondolattal, te egy nő vagyés egyben egy jelentősépítőipari vállalkozásfőnökasszony-tulajdonosa,meghirdetsz egy titkárnői állást és ez a Jourová jelentkezik.
süti beállítások módosítása