"Nem Trump kampányeseménye ez,kérem!"

/demokráciamegújító csatarikkantás, 2020. 9.20./

Trump fikázógálát tartott a derék magasfokú anglo-saxo filmes értelmiség,aminek hátterében,itt-ott néha a TV-sorozatgyártó ipar remekeiről is szó esett, a lényeg az, hogy Trump  rohaggyon a nemzeti kurva anyjába meg a nemzetállamok vezetői és akkor megújula demokrácia.

Hajrá Biden!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8216209938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.09.22. 11:04:26

A pletykák szerint már megvannak a tervek arra az esetre, ha Trump győzne. A polgárháborús tervek. Szerintem ha győz, akkor kb 10-12 év múlva lesz világ(korszak)vége, ha nem győz, akkor maximum 5-10 év. Az nagyon valószínűtlen, hogy ez a világ képes lesz még működni 2040 után is.

Frick László Intézet 2020.09.22. 11:09:45

@Serény Vélemény: Azt hittem, nem tud annál nagyobb rejtély lenni,minthogy az Ellenzéki Összefogás nálunkmiért nem már a 2018-as OGY választásra állt föl.ÉS akkor tessék,itt van ez a roncsderbi.

Nem lett volna egyszerűbb egy fiatal,mondjuk 44-55éves netokratát indítani a hurrikánfrizurás pojáca vén seggarc ellenében? Az...nemlett volna eléggé "demokráciamegújító"?

Serény Vélemény 2020.09.22. 11:42:04

@Frick László Intézet: Amióta a (Magyar Tudományos) Akadémia megmondta jó, hogy a ki a vírust tagadja, az a valóságot tagadja, már teljességgel világos is és érthető az egész kovid téma tudományos szempontból.

De.

Az vajon hogy létezik, hogy miközben emberek millióinak az egzisztenciája megrendül, és egyik napról a másikra válnak gazdagból szinte - vagy nem csak szinte földönfutóvá -, ugyanakkor a világ leggazdagabb emberei-családjai közül néhánynak a vagyona dollár milliárdokkal nő?

Megjegyzés: átlag amerikai, még ha szegény is rohadtul gazdag a világ teljes népességéhez viszonyítva, és ráadásul általában egészséges vizet ihat, (nem úgy, mint a világ lakosságának 90%-a,) és általában képes LENNNE megvásárolni a megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszert ahhoz, hogy egészségesen táplálkozzon. Csak mondjuk tudnia kéne főzni.

Gyuri bácsi például nagy haverja volt Obamának. Obama bezáratta a szénbányákat, mert globális felmelegedés. Obama után jött Trump, és ő meg kinyittatta a szénbányákat, mert bányászok.

Gyuri bácsi meg menet közben bevásárolt szénbánya részvényekből, mert ugye Obama által bezáratott bányák részvényei aprópénzt értek. A Trump által kinyittatott szénbányák részvényei viszont egyből sokkal többet érnek, úgyhogy az egész majomkodáson ki nyert a legnagyobbat?
Hát persze, hogy a jótét, kedvenc filantróp milliárdos Gyuri bátyónk...

Vagyis: van egy réteg, aminek tök mindegy, hogy melyik elnök az elnök, mert akkor is képes vagyonosodni, ha közben milliókat küldenek padlóra akármelyik elnök intézkedései, vagy nem intézkedései...

RÁadásul ez a réteg olyan mint a fidesz kemény magja. Mindenki ismer mindenkit belőle. (Mert mindegyik ugyanazokra az elitegyetemekre járt, ugyanannak a ... körnek a tagjai.
A ... behelyettesíthető akármivel. Az elitegyetemek meg kb tényleg csak néhány talán 5-6 egyetemről van szó. És az összes globális világcég vezető posztjain ezek az emberek vannak, és gyakorlatilag csak ezek.)

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.22. 14:54:32

@Frick László Intézet: Aki tudja arra a választ, miért Bident kellett "ellenjelöltnek" indítani, az mindent tud.

Frick László Intézet 2020.09.22. 15:51:22

@Serény Vélemény: Én még emlékszem arra, hogy úgy a 2000-es évek elején Gyuri bácsirólmint vén geciről illett írni a jógyerekmagazinokban.Szerintem abba szentült bele, hogy "szidja Orbán meg az izraeliek" .. Szerintem jó sok ilyen csicskája volt meg van a CIA-nak.
Sokkal mókásabb az, ahogy a fagyasztottkajazabálókonglomerált zárványtrásadalmakat NYitott TársadalomMintájának hazudják el :D ..a hülyeség terjesztésében nyakig benne vannak Orbánék,mert komolyan elhiszik, hogy "GYuri bácsi" 1993-ban felhagyott programja, ami ma humbug és polkomm szlogen.. hiszen az kéne még csak ezeknek a geciknek,Nyilt Társadalom... Egy NYílt Társadalom nem engedi áta BREXIT-etegy necces népszavazással.. hanem kapva kapa királynő ajánlatán és megismétlik a népszavazást 2016.szeptemberében.
Számomra Gyuri bácsi olyan,mintha valaki az USÁ-ban a Buickot szidja, de a Pontiac meg szerinte jó, szerintem meg emblémákról beszélnek.

A vén szarzsáknak a nevét nemkéne már leírni, orbánéknak pláne nem... nemhogy egy ekkora geci aljas rohadék élet a végébe beleszentüljön...

Frick László Intézet 2020.09.22. 15:52:47

@Szorgalmas Gyémánt: Oké,de hogy van az, hogy a "liberálisok".. tudod,akiket sért Orbán a libernyákozásával :D.. hogy lehet valaki úgy liberális, hogy meg sem kérdezi,mit a faszt keres itt még a porondon vén foskavaró...

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.23. 10:23:11

@Frick László Intézet: hogy lehet valaki úgy liberális... tudom, unalmas vagyok, de aki erre tudja a választ, az mindent tud.

Te ragaszkodsz az eredeti jelentéséhez, ezt tisztelem benned, de a valós jelentése 2020-ban ugyanúgy nincs, mint a bionak vagy a zöldnek. Tkp. semmit sem jelent, talán ennyit: a mainstream médiában fellelhető magyarázatokat minmiális fenntartás és kritika nélkül elfogadó és szajkózó tömegember.

Frick László Intézet 2020.09.26. 08:27:43

@Szorgalmas Gyémánt: Valószínű,aliberalIZMUS tévesztjhet meg tégedet.

Aliberális gördülőfogalom,nemlehet megállítani.Amit te mutatsz,az rögzített (az izmus) tehát afölött az időel tud haladni.

A liberlis alapból megengedő,tehát rugalmas.

Ezért nyomorult szegény SzomjasOázis,mertődogmatikusés nemmegengedő, valamint az önkielégítésre koncentrál.

Van,hogynelenne,amit aliberális semenged azonban meg, plapusztító hazudozás ellen felszólal.

Az nem "vélemény" hogy valakiket annaknyilvánítokmajd a nyilvánításommiatt elkezdemőket öldökölni..egyáltalán,az öldöklésnemliberális dolog ésaloberálisplöldöklésellen feszólal,minekaz (az öldöklés)

BVan pla hülyének nézésnek egy foka,amit az ember nemkötelestolerálni,tehátplha nigériai e,berkereskedőstricik elsőként szállnakle egy un "menekültmentő" hajóról,akkor azokhoz odamegyekésmegmondom nekik,hogy ők nigériai ember kereskedő stricik.

vagy pl ha felveszem a segélymellényt és az ArmeMigrant egyrészt engem egy hülye szopatnivaló fehér gyaur szukának néz le ,aki imádja a néger faszt másrészt röhögve piszkálja a nagy nehezen előáíllított halal falatkáimat,akkor jogom van azt mondani neki, hogy kapja be és ha nem tetszik, visszatakarodhat Nigériába lopott benzinnel meg szűzlányokkal csencselni. Az illiberális, ha úgy vagyok vele, hogy akkor ezt a faszit az IgasságosElosztásjegyében Unkooorzigeunerland-nakKELLátvennie,mert én erre jelöltem ki.
süti beállítások módosítása