ASZONGYA: A szakemberek szerint az esetek várható  száma X. Mi a biztonság kedvéért kétszer annyi esetre, 2X,készülünk fel.

MAGYAR SAJTÓ: Aszonygyaja   a szakemberekkel szemben  szerinte kétszer annyi eset várható!4!4!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr916209768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2020.09.22. 08:22:58

Nekem máshol hibádzik a matek.
Dr. Merkely és dr Szlávik állítja, hogy figyelembe véve a tünetmenteseket, meg aki enyhe tünetes, de nem tesztelik, kb minden 20. esetről van laborpapír.
Most van kb 13.000 igazolt eset. Sőt, 14 ezer, most néztem meg a hivatalos oldalon.

ezt szorozzuk be 20-szal. Az közel 300 ezer. Amúgy ezt is lenyilatkozta valamelyik hivatásos virológus, hogy szerinte kb ennyi lehet most országosan.

Ha viszont Orbán arra gondolt, hogy 200 ezer beteg van, nem többé-kevésbé tünetmentes fertőzött, az a mostani tökéletesen untauglich és kapacitáshiányos tesztekkel hány fertőzött? 4 millió. A 400 ezer tünetes beteg? 8 millió. Tehát szinte mindenki.

Amúgy ahelyett, hogy a sajtót basztatnád, meséld már el, mit csinált nyáron a potrohás, azon túl, hogy nyaralt a tengernél? Hol van a tesztkapacitás bővítés? Hol vannak a validált laborok?
Tökvakaráson kívül csinált bármit a nyugalmasabb időszakban?

Frick László Intézet 2020.09.22. 10:03:47

@Steinmann a grófnő: A huhogásrólannyit, hogy aki tünetmentes..nem is érzi magát betegnek, az milyen beteg..Ebben az évadban pl sok fiatalnálkimutatják,aki SEMMIT SEMÉREZ "Nekem semmi bajom,nem érzek semmit!" Variáció:Még nemkapta el."És ha elkapom? Leszarom,semmi bajom sem lesz, Ricsike se érzett semmit!"
Innen folytasd.

Frick László Intézet 2020.09.22. 10:15:23

@Steinmann a grófnő: Gondolkodom napok óta, hogy a huhogás és huhogtatás témaköréből rögzítsek-e valamit.

Van egy Lipovszky Péter matematikus (többek között,inkább polihisztornak mondanám...) ...ismered a véleményem a matematikai modelezésről,nos ő cáfolja a véleményemet,a modellezése eddig bejött és valószínű ,be is fog.

Az ITM kidolgozott egy Fehér Könyvet, bárki számára elérhető pdf-ben,le lehet tölteni,ellehet olvasni.
Az egész hozzászólásod kb fészbúklegend, gyűlöletbeteg frecsegés a találgatásokkal meg az óhaj, miszerint a potrohás hátha ebbe rohad bele.

Van nekem egy szörnyű sejtelmem, nem fogsz kielégülni,viszont simán fel tudnak húzni megint ...

A szám,ami a lényeg az, hányan szorulnak kórházi kezelésre. Mint a fejlettisztáni,pla Bezzegfranciaországi példa mutatja,amidőn NSZK-ba kellett exportálni betegeket a rendszerből,mert nem birta el.

Tőled elfogadom, hogy fészbúkcsoportokban önkielégítesz a potrohás rohasztásán

viszont ne bassza már meg a jóisten, hogy ugyanez,ami neked a titkosélvezeted, összesen az újságíró munkája, tehát ül a fészbúkon

meg az ellenzékipolitikus munkája is ez

"A sógorom egy ismerőse a Korányiban dolgozik és ott beszélik, hogy"

Nézd, az orvosoknak kb az a véleménye a Potrohásról,mint neked és pl én a tavasszal 20 orvosból 19-et hallgattam végig,mint önkéntes potrhosábaszó, uszította a betegeket hazudozásokkal és a betegek egy része szerintem felis tette a fészbúkra,amit hallott.
Én azt szűrtem le, hogy a Potrohás valamit nagyon elbaszott az orvosoknál és nem fogja tudni helyreállítani, ha havi 10 milliós egységfizetést is adna nekik.

Maradjunk annyiban, hogy úgy általában és még mindig nem virológiatudományi, csak társadalompszichológiai (éslassan pszichiátriai) a szint.

meg a nívó is.

Serény Vélemény 2020.09.22. 12:57:46

@Frick László Intézet: Erre gondolsz : www.kormany.hu/download/1/3f/d1000/20200901_Vallalati_feher_konyv.pdf

Ez nagyon jó!
Egyébként meg kettő darab lényeges szám van szerintem:
1) mennyien szorulnak kórházi kezelésre,
2) hányan halnak ebből meg.

A tesztelésnek akkor van értelme, ha valaki nem mutat tüneteket még, vagy egyáltalán, de van annak kockázata, hogy fertőződött, akkor a pozitív teszt esetén a karanténba dugása csökkenti a járvány terjedését. Ha valaki már beteg, lázas, akkor

NEM TESZTELIK LE!

"Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). Ezen tünetek megléte esetén PCR vizsgálatot nem áll módunkban végezni."

lásd még: medicover.hu/laborvizsgalatok/koronavirus-covid-19-vizsgalat/

Egyébként nem értem ezt a hisztériakeltést a teszteléssel kapcsolatban. És különben is, ezt a tényt, a jó oldali hisztériakeltők mintha nem is közölnék eléggé...

@Steinmann a grófnő: ugyancsak

Frick László Intézet 2020.09.22. 16:08:02

@Steinmann a grófnő: @Serény Vélemény:
Türelmesnekkelllenni,akkor elismétlem 79-edjére,a gyorstesztek kb 60%-osmegbízhatóságúak, bvagyis Grófnőm, ha letesztelnek,akkor az majdnem... vagy jól sikerül vagy nem jólsikerül. A 1% plusz= Inkább néha jobban sikerül,mint rosszabbul.

Mik történnek a gyakorlatban egy család "koronás"..kivéve aput.Apu ott volt velük,aholmegfertőződtek, vezette az autót,ápolt a nehéz ciffrafosásban mindenkit letesztelték őket (már vérteszt is volt) mindenkimost már biztos,a vérteszt is (mert meggyógyultakmár) igazolja a PCR.. de apunál semmi. Semmit nem tartott be,maszknélkül takarította a hányást és a fost stb. Belehalloázta a családtagjai az arcába és semmi.

Frick László Intézet 2020.09.22. 16:14:53

@Serény Vélemény: @Steinmann a grófnő:

Kezdjükmegint a Kályhá-nál:
Kínában minden ősszel a járvány köszön be.Beköszönt ez is, az orvosok felvették a maszkotésmegbetegedtek, amikor öndiagózisban felismertáék, hogy itt baj lesz, akkor olyan bvizsgálatoknak vetetteék alá magukat, nem csak Dr Wengliang, hanem másmártírok is... ezt nehezen tudom érzékeltetni, bárkiláthatja Wengliang már abban a tudatban, hogy hamarosan meghal,mint beszélt,milyen tekintettel., haltekintettel. Ezek az emberek (a mártírok)minden protokollt megsértettek,amit itt Oirópában be kell tartani csakhogy tudományosan értékelhető valamire jussanak éskiderült, hogy ez a SARS-hoz hasonló (veszélyes) valami.

Lapozzunk: kínában törtémnt,ami történt,amikor megérkezett a járvány Olaszországba, az olasz orvook azt mondták lárifári,influenza, felvették a maszkor,a szemükbe csapódott a nyálcsepp a vírusssal,megbetegedtek ésmeghaltak, de a maszkon kívül továbbra sem tettek fölsemmit.

megérkeztek a kínai orvosok és nézték,mi folyik, fegyelmezetlenség, Milano utcáin jamboree ..és az orvosok védőszemüveg nélkül lazzza maszkokban.

Más.

természetesen..most komolyan, grófnő, hát alényeg mi? Hátha ebbe nbukik beleapotrohás, ez sokkal fontosabb,mint bármi. Bármit megér játszani a szavakkal, ha a potrohás karaktere bánja.

Közben meg Ónióüs Összetartás volt, egységesen csinálta a "könnyítés" baromságait az Ónijóés Hollandialegokosabb miniszterelnöke egyébként meg is nevezte az osztrákokat,mint a hülyeség felelőseit,mert az osztrákok voltak a főmacherek a túrisztikai nyitogatásokban és természetesen a vírusterjesztésben is.

Steinmann a grófnő 2020.09.22. 17:40:11

@Frick László Intézet:
mandiner.hu/cikk/20200906_merkely_nagyjabol_szazezer_fertozott_lehet_magyarorszagon

gondolom, ő is (Merkely)fb csoportokból tájékozódik, sőt ráönkielégít a billentyűkre
sőt, huhogtat :DDD
ezek a szőrsapikás szakkifejezések :D gondolom erre nektek valami kis külön brosúra van :D

olvasd el a cikkcsit, ne velem számháborúzz, amúgy jó két hete nyilatkozta, szóval azóta még több
a minden 20. esetet is ő mondja - de te ezt is jobban tudod
Szerintem is vissza a kályhához- most van 200 ezer fertőzött, amiről a potrohás beszél, hogy 200 ezer beteg (???) vagy miről- akkor az azt jelenti, hogy 4 millió fertőzött, 400 ezer betegnél meg 8 millió fertőzött

olvasd csak el a cikkcsit, nem politizál, orvosi vélemény , persze, te nála is okosabb vagy, de azért fogadjuk el egy lehetőségnek, amit M. prof mond a számokról

Steinmann a grófnő 2020.09.22. 17:45:30

@Serény Vélemény: hisztériakeltés :D

Egy zsúfolt iskolában dolgozom, igazolt pozitív esetek a gyerekeknél, az osztály karanténban, a tanár, aki több órát benn volt nálunk, "alacsony kockázatú kontakt" - értsd, nehogymár egy tanárra rá kelljen költeni 19500 ft-ot a tesztre. Hogy miért akarom tudni,hogy elkaptam-e? Mert pl, együtt lakom veszélyeztetett, idős, beteg családtaggal, vagy nem lakom együtt, de az én feladatom az ellátása, mehetek-e hozzá, vagy próbáljam a következő 2 hétben elkerülni...de persze ez hisztike, meg politika, stb...vagy egyszerűen csak nem akarom a nyolcvanplusszos rokonságot eltenni láb alól...de teszt, az nem jár
mert " alacsony kockázatú kontakt" a tanár.
@Frick László Intézet:
lásd fentebb te is

de persze huhogtatok, meg libernyák is vagyok, meg jóoldali, meg minden - egyszerűen úgy gondolom, ha a munkahelyen ér "baleset" (fertőzés) akkor a potrohás szánjon már rám 19.500 forintot
de nem

Serény Vélemény 2020.09.22. 17:52:01

@Steinmann a grófnő: Értem, de akkor is. Eredetileg az én zsír multi, zsír sikeres munkáltatóm (értsd: ~40 milliárd adózott nyereség) összesen EGY darab ingyenes tesztet biztosít a dolgozók részére, ha nekik nagyon muszáj.
Egyébként meg listaáron.

Steinmann a grófnő 2020.09.22. 18:34:24

@Serény Vélemény: ez pont eggyel több, mint ami nekem jár.

@Frick László Intézet:

amúgy mit gondoltok a focikakísérletről?
nézzük meg, hogy terjed-e a vírus a focika meccsen
és mi van, ha kiderül, hogy terjed?

heki 2020.09.22. 19:20:55

@Steinmann a grófnő: grófnő, tisztellek, becsüllek, de kicsit uncsi Viktorról beszélgetni, mert újat nem mondasz róla, amit mondasz, máshol is olvasom.
Vagy hallom kollégáktól. Nekem uncsi.
Nem bántásból mondom.

Ámde viszont:
(médiaóra következik, jegyzeteljetek, Bajomi-Lázár Péter: Manipulál-e a média? in: Médiakutató, részlet)

"[…]
különbséget kell tenni háromféle napirend: a média, a közvélemény és a politika napirendje között (miközben egyik napirendet sem feltétlenül a „való világban” fontos témák dominálják). E három napirend kölcsönösen és előre nehezen megjósolható módon befolyásolja egymást: a média napirendje nemcsak alakítja, de tükrözi is a közvélemény és a politika napirendjét, és viszont. Mindamellett a három napirend között az empirikus kutatások szerint a média látszik a legbefolyásosabbnak.…"

A koronavírus esetében nem a politika, nem a közvélemény, hanem a média lett a napirend tematizációjának megteremtője: mind a politika, mind a közvélemény csak ballagott a médiaesemények után.

Magyarul Viktor azért tesz (látszat- és önellentmondó) intézkedéseket, mert most nem ő tematizál, hanem a média, a koronavírussal, amely média kb. annyira megbízható, mint dr. Gödény ill. a szerepelni vágyó "szakértők".

Igazi virológus vagy egyéb szakértő csak annyit mond: hm, nem tudunk semmit még, illetve nem hajlandó nyilatkozni.

Magyarul ebben a (víruselleni) meccsben Orbán Viktor, és minden politikus, és minden médiasztárrá válni vágyó "szakértő" most a megyei I. osztályban játszik, miközben itt Nemzetek Ligája van :) .

Steinmann a grófnő 2020.09.22. 20:13:42

@heki: hát kedves Heki, ha neked is csak annyi jött le abból, amit írtam, hogy én a viktorrol akarok itt beszélgetni(miközben te is azért írsz róla :D) na, szóval, ha még te sem értetted meg, amit a számokról írtam, akkor önkritikát gyakorolok, biztos bennem van a hiba, nem lehet érteni, mit akarok mondani, szóval, PÁ fiúk.
Ha ennyi érthető belőlem, akkor tényleg bennem van a hiba, és nem járok ide többet.
Na, léptem.
Végül is, soha nem gondoltam, hogy te fogod megadni nekem a végső (KI)lökést innen, de legyen.Ha már te sem értetted, miről írtam, akkor tényleg PÁ a blognak és a kommentelésnek.
Amúgy nem igazán értelek, én szerintem soha nem bántottalak, soha nem minősítettelek, pedig te is kurvára uncsi tudsz lenni, de mindegy.
Okoskodó, tudálékos, stb. Csak én úgy voltam vele szórakozni járunk ide, nem kell megtaposni a másikat.
Mindegy, pá.

Alfőmérnök 2020.09.22. 21:31:13

@Steinmann a grófnő: Hányszor, de hányszor játszottad már ezt el?

heki 2020.09.22. 22:36:12

@Steinmann a grófnő:
Most erre az első szavam az volt, hogy bazmeg.
Te írtad:
"Amúgy ahelyett, hogy a sajtót basztatnád, meséld már el, mit csinált nyáron a potrohás, azon túl, hogy nyaralt a tengernél? Hol van a tesztkapacitás bővítés? Hol vannak a validált laborok?
Tökvakaráson kívül csinált bármit a nyugalmasabb időszakban?"

Második: hogy lehet, hogy hibáztam.

Harmadik: akart a rosseb kilökni Téged innen.

Negyedik: bocsánat, hogy kurva uncsi vagyok.
És okoskodó, és tudálékos.

Ötödik: Bazmeg.

Hatodik: A legkönnyebb "pá"-t mondani, minden nőt meg tudnék ölni, aki ezt mondja, mert többször váltam, elnézést, ez erősen szubjektív érzés, de hát ez van, elismerem, hogy nem racionális, de hát az érzések, ugye, amiket átéltem, hogy pá.

Hetedik: Nem reagáltál a Bajomi-Lázár cikkre, aki pedig erősen nem Orbán híve.

Nyolcadik: Pá.

Kilencedik: bazmeg.

Alfőmérnök 2020.09.23. 00:24:55

@heki: Jól megaszontad. Így kell ezt.

Frick László Intézet 2020.09.23. 04:16:49

@Steinmann a grófnő: @heki: @Alfőmérnök:
Szerintem túlsokba is van már az orbángyűlölet,ráadásulaz orbángyűlöletnek nagyobb az orbánfenntartóereje,mint Orbán "karakterrombolásának" az Orbánt gyöngítő hatása.

Nagyon-nagyon kicsiben ez történt Horn Gyulával,amikor az ostoba jobbosok elkezdtékpufajkásozni:
Gyulabácsi amúgy is elhazudta magát határnyitogatónakmeg a ReformokMókárjának.. annyira baszták VÓNA a karakterét a jobbosok, hogy mégaz egész MSZP is a baloldaliságlátszat-galvánfényét kapta "jebbe bele".

Nagyon kényelmesálláspont ismindentOrbánra fogni,ésminetgy Bangóné szerű toddományosan.

Frick László Intézet 2020.09.23. 04:25:52

@Steinmann a grófnő: Nemigaz, hogy nem veszed észre, hogy amiket terjesztesz, azoknak a hírláncoknak az eleje mind úgy kezdődik, hogy beszélik,a sógorom egy ismerőse a Korányiban,aNyírségi skolaigazgatóAkit EzekKibasztak (ez 2012-és 2019közöttment,közben Rózsika is a picsába' már :D )

Nem veszed észre, hogy az újságíróknem kelnek föladíványról,nemmennekoda,nemface-to-facekérdezik,nemszívnakegylevegőt...pl a mélyszegényekkel. Akülönbözőrétegekkel.

Hányszor intettelek:
Néma film:Tanítási időmegkezdése UTÁN félórával az iskola kétkilométeres körzetében ŐDÖNGŐ gyerekek.

Film képnélkül: Fogsz egy hangrögzítőeszközt és az iskolafolyoósján kóborolsz, rögzíted a hangokat...

Néha mégígy is kibukik a kabuki és jóerősen beszükült tudat, beteges gyűlölségés csőlátás kell nem észrevenni

Gyújtó hangvételú felolvasottbeszédek.

Nyugerek.Megy a nyuggerezés, csak azt nem észrevenni, hogy nemegyszerűen arról van szó,hogy BüdösPárt & Ellenségünk népe a szőrsapósok,hanem arról van szó,hogy akikmégfelkelnek éskimennek, falunap,majális a városban,öntevékenység,klubb,kirándulása fizikaierdőben,jamboree stb,azok: nyuggerek.

beszélgetéspolitikáról:nyuggerek.

Utána denszin:Nyuggerek.

Egy 12-32éves kislány nembudapestikörülményekközött (ahol fesön a biciklizés,plSzegeden nem fesön,hanemnépiközlekedés) tehátbárholnembudapesten 12-47 éves anyuka kislányaúgy biciklizik,félkézzel,a másikban az arca eléfogja a telőkátés hüvelykujjazza.

És ezen nemsegít az a "megsemmisítő erejűellenpélda" hogy neked sikerült 8762 gyerek melléolyant csinálni,aki nem ugyanazt csinálja,amit a többi 8603 TÖKEGYFORMÁN CSINÁLJA

És ez nem a politika,ezt nema politika csinálja. A politika legföljeb kihasználni képes már csak jelenségeket.

Alfőmérnök 2020.09.23. 06:08:31

@Frick László Intézet: Annyiban igazad van, hogy Horn még egy POLITIKUS volt.
Ostoba jobbosok? Faszt! Elég sok embernek joggal baszta a csőrét az MSZ(M)P visszaszivárgása a hatalomba (és Horn személye). De visszatekintve, a Megyó-Fletó-Bajnai hármashoz (egy senki, egy bohóc és egy IMF-végrehajtó) képest egy karakter volt.

Frick László Intézet 2020.09.23. 07:08:58

@Alfőmérnök: Az MSZP el sem szivárgott,végig ott volt.Meg semmozdultak. Dr Antallkormányakb a politikaiállamtitkári szintig volt képes bejutni.A Struktúra MSZP-s volt,régi-kádárista szocialista. A minisztériumokban..az "elsődemokratikus"-okat ha szembe nemis mertemindenkikiröhögni.. de a hátuk mögött kabbefaszom!-ot mutogáltak nekik.

A jobbosok egyik súlyos tévedése az volt, hogy azt hitték,1990-ben az MSZPhatalomban akart maradni,nem.

Februárbanmég az ateisták is odatérdepeltek Dr Szili keresztényszocialista frakciója mellé,pedig a szagát nemállták egymásnak..úgy imádkoztak, hogy a barmok nehogy meg válasszák őket.

Dr Antallt figyelmeztették, hogy a szocialisták az új kapitalisták ésmindent széjjellopnak.Dr Antall számára ez gusztustalan téma volt,nagyvonalúan legyintett "Ez politikai pornográfia!" -amivelő nem foglalkozik. Az MSZP-n belül tartották undorítónak azt,amit pl a volt-KISZ-es szekcióban Gyurcsány is művelt az új anyósával. Vitányi Iván tudta,ki az a Gyurcsány, ha nemis volt Gyurcsány akkora név,hogy a Mozgó Világ 1993-as,a Mátéféle lerablást bírólőcikkébe név szerint kerljön be,de azért tudta Gyurcsány nevét

aztán meg ezt a Gyurcsányt ő pygmlionizálta

Tkp..ha belegondolok..nemis voltakrendesjobbosaink..Úgy.. csinálta magát jobbosnak a jobboldal... Éppen a napokban olvasgattam bele 1991-94-es Élet és Irodalmakba meg Népszabadságokba.

Amit "jobboldalnak" nevezünk,az állt,mint SzarosPista,amikor a "demokrácia" miatt az orvosékmeg a gyógyszerészék gyerekei ugyan őtet is elhívták a házibuliba,mertugye..ez a politikaikorrekt

Delényegében az akkoripolitikaimeghatározódiskurzusba alig pár ember volt képes beleszólni "jobbról" SzabóIván, Dr Antall hűtanítványa volt ilyen... BodPéter Ákos,amikormég nemvoltmegsértődve

Pénzügyen volterősvolt aMagyar Iskola és abban "balosmeg jobbos" emberek.

Ahogy pl SzabóIván jobboldali azaz konzervatív-liberális volt,BokrosLajos ugyanúgy jobboldali,azaz konzervatív liberális..Bokrostlényegében... Hornékmaszatolták össze ésa buta jobbosok basztatták is OSTOBÁN Bokrost.

A LAkossági Csmag miatt. Hornék androgógiai okokbólkészítettek egy Lakossági Csomagot,hogyy..lásson már be a reformokból valamit a monetárispénzpolitikához buta nép is.. ez...kommunikációs kéreg volt a Valódi Tartalmakon.

Ahogy Hornék tervezték,a jobbosok bekapták a horgot és elkezdték ostobán baszni Bokrost..meg a lakossági csomagot. Amikormár az összes "jobbos energiát" le tudta kötni éskimeríteni "Bokros meg A Csomagja" ..akkor geci aljas módon letépték Bokrost meg a csomag polkomm részét a picsába. Amibe ment bele a sok belepocsékolt jobbos energia is.

nagyyon fontosmozzanat, hogy Horn Ugyanabból Az ISkolából,amiben Bokros dolgozott,Járai Zsigmondot kérte fől,mit kérte:Egy hónap gondolkodási időt adott neki,mégis,ha neggondolnámagát.nemgondolta meg.

Ez egy fájótitok,amit a mai "ballik" recepció nemakarna látni, hogy Járai kellett Hornnakésmennyire.

Amit meg a FIDESZ recepció nem akar látni: 1998. után töretlenül működött a Magyar Iskola. A FIDESZ szájjal beszélt Bokros ellen,hiszen abban a naív hitben éltek,hogy ettől tudtak "nyerni" ..közben és valójában töretlenülfolytak a reformokés be is értek 2002-re.

2002-ben a magyar iskola behalt,a józan ész odalett,az MSZP-benőrjöngő Takony Cigány-ellenesek leszőnyegbombáztak bármit,amin a FIDESZ szagát érezhették. Teljesen ésszerűtlenülnekiestekpla VIDEOTONNAK (aminekamenedzsmentje amúgy erősen szocialista érzelművolt,Szélesen kívül lényegében a Véres Száj-tóla jól számítókig terjedt a szocialisták skálája a LordokHázában...) Szétbaszták az Ikaruszt, a lakástámogatásokat,és nélkül ütöttek vágtak bármit. Azaz széjjela Magyar Iskolát.

Egyet felejt elamagyar politikaikommunikáció, hogy a NYugati Fiskális-okat nemérdekli az oldal,az első a stabilitássés biztonság. Olaszországban a "bvaloldal" nem azértmaradhat kormányon,mert az Olaszországban akarják,hanem azért,mertOlaszorsztágotmentőöv tartja fönn a csődben és akik tartjáka mentőővet,azoknak adják a bazárimajmok a StabilitásLátszatát és ez a mai kormány éstitokban még Salvinineksemérdeke, Salvini türelmesés kivárja,hogy a Visszacsapó Reflex még annális nagyobbat és történelmi méretben söpörjön az olasz baloldalon.

Magyarországon úgy baloldal vagy jobboldal ráadásul nincsen is,mint plOlaszországban. Nálunk vagdalózás van,rámondás, "fasiszták,nácik és kommunisták,kommancsok!"

A Fiskális Erők azt látják,hogy Matolcsyval meg vargával a Magyar Iskola helyreállt Magyarországon,ennyi. Ez...iszonyűan fájdalmas tudomás a mai Ellenzék-ünknek.

És egyben titka gyurcsánynakis,a FIDESZ mumusizálja Gyurcsányt, hogy fenyeget a visszatérése, gyurcsánynak a Fiskálisokmegmoindták, hogy KUSS van,még 2009-ben megmondták neki.Azt nem tudom, hogy a Fiskálisokközülkiláttameg, hogy a Magyar Iskolajelesét, a politikaianalfabéta Bokrost Gyurcsány nyirta ki .. de szerintem sok Fiskális nemannyira buta, hogy legalábbutólag ne lássa be, hogy Bokrost Gyurcsány tüntette el...

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.23. 09:50:35

@Serény Vélemény: Nekem egyet se. HO nem kötelezett, de ajnálott, minek bemenni 2020-ban az irodába.

Serény Vélemény 2020.09.23. 12:26:04

@Szorgalmas Gyémánt: Ügyfélszolgálat több száz olyan ember is, aki rendszeresen találkozik is ügyféllel.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.23. 13:58:34

@Serény Vélemény: Én még egyetlen pincért, futárt, ügyfélszolgálatost nem hallottam sírni, hogy miért nincs neki ingyen a teszt. Tanárt már többet is.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.23. 14:01:39

@Frick László Intézet: 60%_os teszt... hmm, a fej vagy írás 50%-os.

Alfőmérnök 2020.09.23. 18:23:01

@Frick László Intézet: A struktúra megmaradt (+ a megfigyelő-besúgó hálózat, szüleim akkor léptek ki, 91-ben, az mdf-ből, mikor ez nyilvánvalóvá vált számukra),de volt egy demokratikusan megszavazott kormány, mégha jórészt balfasz bölcsészekből és beépített hazaárulókból is állt. Az, hogy visszaszavazták az MSZMP JOGUTÓDJÁT, a szembeköpése volt a rendszerváltásnak (sőt, 56-nak). (Most az SZDSZ gerinctelenségét hagyjuk, már a taxisblokádnál nyilvánvaló volt, hogy hamiskártyások.) E mellett a botrány mellett akkor sem lehet szó nélkül elmenni, ha objektíven nézve a Horn-kormány teljesítménye jobb volt, mint a balfasz MDF-é.
Persze a "rendszerváltás" ősbűne a "demokratikus" kerekasztal-tárgyalások voltak, ezt Krassó jól látta.
A többi, amit írsz, elfogadható.

Frick László Intézet 2020.09.26. 07:27:00

@Alfőmérnök: A Horn kormány teljesítményéhez hozzátartozik, hogy 1994.májusában aminisztériumokban zokogtaka nőidolgozók és fehéret purcantottak a bugyijukba,annyira élvezve, hogyy végre a jókés igazak jönnekés takarodnak a hóttifaszistákok.

Hornék azzal kezdtéka visszakaparintottminisztériumokban, hogy kiadták a minisztériumi óvodákat meg bölcsödéket,a minisztériumokingatlanaiból rakásra adtakel minisztériumi szolgálaatilakássokat. Aminisztériumi óvodákóvónői pityeregtek egy kicsit,deplaz ovibólelite maánóvodalett és az ott maradt óvőnéni az ötszörsét kereste,plusz vásárolt egy volt-minisztériumi lakást 3millióért Budán.

Szóval Hornreálpolitikus volt. Szeptemberben memutatták az új Audi A8-at,az egyik elsőpéldányt Baja ferenckörnyezetvédelmiminiszter és reálpolitikus vásárolta meg a minisztériuma keretére. Baja reálpolitikus volt és persze szakértő egy szakértőikormányyban,afüggetlen sajtó ünnepelte,egy ennyire zöld,hozzértőpolitikus,egykiemelkedően alacsony károsanyag kibocsátású autót vásárolt!
süti beállítások módosítása