Férfiakkal bánni csakis éskizrólag archaikus ősnő képes. Ezeknek a nőknekúgy van a férfi, az emberük meg, ahogy pl az emberüknek egy lova, avagy egy makrancoskis autó, aminek egy ideje, úgy 66000 km futás után a kinézeténél több jótulajdonsága nincsen.

Kosztolányi-noteszem egyik lapján a nőmozgalmár a hajón a Jiddische Máméra mutatott, ez egy közhelyesen ismertkép a kofferokkal meg az öt gyerekkel. aMámelényegében egy trampli ésülaz egyik bőröndön és a gyerekeket dirigálja... Ó, nem, nekem ennél sokkal-sokkal frisebb is van, nem a múlt század 80-aséveiből a Haifa-i kikötőben, hanem tavalyelőtti és egy francia menekült zsidó család Izraelben,kb 26 éves anya hat gyerekkel meg az emberével.

Nem szeretnék itt a nőmozgalmároknaka mozgalmon kívüli privát magányos életének a szánalmasabbnál is könnyfakasztőbban nyomorult jeleneteivel foglalkozni, azonban mégis, találnom kellene érzékletes jeleneteket a noteszeimben. A Nagy Nép-eknek,mint a gremano-anglo-saxo vagy a szláv népek óceánjai és tengerei,megvan a maguk tehetelenségea társadalmi fejlődésben,pl negondolja senki, hogy MerkelNémetországában nincsenekolyan német háziasszonyok, akik a gyerekszülés-nekabban a nagyonfejlett társadalomban a legeslegfelsőbb határán, tehát három gyermek vállalásamellett ugyan csak,de a többiben viszont betüöltik a Jiddische Máme vagy más földközi-tengeri-medencei Nagy Anyák mértékét. Annyi, hogy a Német Nagy Anya [ A mai német családtámogatási rendszerben 3 gyermek = Egy család megélhetése és még nyaralásra is telik délszigeteken] praktikusan a kishúgát elviszi pesztonkának a déltengeri nyaralásra. A Jiddische Máme kishúgának viszont már van két vagy három saját gyereke 20-22éves korára.

Minden nőmozgalmárt, ha legbelül egy kicsit...még.. valamennyire.. talán... nőnek is érzimagát,éppen etrre a maradék titkos nőiségéreapelláván kérlelek arra, hogy egy Kép-ből,amiben nő is szerepel, túl hamar a legkézenfekvőbb következtetésre jusson.

 

Itt vannak a magyarországi vegyes házasságok a proletáriátusban,amikor a cigány proletár nő 11-12 éves korában szakít a hagyományokkal éskijhelenti, hogy márpedig őneki cigány ura nemlesz, [felszámolja aa hagyományos családmodellt,mert aromongróknál a nő valóban is alávetett, nem csak egy műásorszám,mint a cigány anyanyelvű felsőbbkasztbélieknél,akik nem proletárok] . Azaz a 11-12éves cigány nő azt a döntést hozza meg, hogy neki csakis magyar, tehát férje lesz. A férj és az úr kettédefiniálása egyszerű: Az ura parancsol az asszonyának,a feleség viszont dirigálja a férjét. Itt mutat rá a tényre a nőmozgalmár,persze ez egy játszási nőmozgalmár,mert az internetkorszakban már a nőmozgalmár nemjön le ide a hús&vér meg bundáskenyérszagba a társadalomba,minek,amikor a TÁRKImódszertanávalKSH adatokbólis lehet,ésméghozzá fejlett nyugati sztenderek szerint kutatni a társadalmat.Demost játszásiból vegyükúgy, hogy egy nőmozgalmár le mert jönni valódi nők közé, és nem pedig a Dove vagy Alway's reklámjaiban láthatő reklámnők-kel példálózna.  Diadalmasan néz le rám a nőmozgalmár, hiszen a 15 éves cigány nő előtt három lépéssel botorkál a 20éves drogos zombi férje. [->kristály -> bika] .

Amagyar drogos prletár gyerek abban szocializálódott, hogy az utcán nemúgy megyünk,mint a cigányok, hanem a férfi előzékenyen és szépen maga elé engedi mindenütt a nőt. Vagyis a 15 éves asszonynak úgy kelletttöbb héten át tartó parancsolgatásokkal és rászólásokkalleszoktatni a férjét errőla magyarkodásról, hogy fesztet maga elé tuszkolná. A 15 éves cigány nő ugyanis politikusan gondolkodik a kultúraváltási tervei közepette és ha nagy vonalakban megsértette az ősi iratlan romongró törvényt, azért a családja nagy asszonyainak is MUTAT engedményeket,pl ezzel, hogy a semmirevaló,rongy,tehetetlen férjét maga elé tereli, mintha ember lehetne. A férjnek szokatlan ez, hogy.. neki... itt kell botladoznia az asszonya előtt, ráadásul az utcán jó alaposan meg is nézik, hogy magyar gyerik létében mégis,miont valami cigány,az asszonya előtt halad 3lépéssel,de ittmár hátba is taszajtja az asszonya:

"Naaa! -eriggyé szépen itt előttem, ne bambújjá, hagy lessenek!"

Amikor a tizenötéves asszonnyaal beszélek, mit akar... ezzel a magyar férjével... megáll a tyúkkoppázással, ezerért veszi a kitojt tyúkotamagyarasszonytól, aki ötszázért szerzi a gyárból és belealkudja a tyúk nyaka elvágását is, naszóval az úgy van, hogy a férjének ő parancsolván, tehát még ez a magyar gyerek nemigazán ember, de majd ő emberré teszi. Minden 10-12éves cigány nőnek kész ésmég nőmozgalmárok számára is tetszetős élettervei vannak, az egyik közös alap a legalább-de-legföljebb három gyerkek,kettő gyorsan,egy meg majda 30-aséveineka végére, amikor már minden meglesz, elbabázgatni. A másik legfontosabb az önállóság,deezt most az önálló asszonyi létre érti,tehát az asszony dönt,plamikor a férje azt hiszi, hogy ő döntött, arra valójában a felesége szépen rá [vált.:meg~] vezette.

Itt van mindjárt egy aktuális helyzet, az ótó,amit a babaváróhitelből vesznek. Nincsen babaváróhitelből vett ótó, amiről ne a feleség döntene - kivéve a hagyományos cigány családi modellben, amiben az asszonynak nincs beleszólása az ótóvásárlásba sem. Ebben a családmodellben még jogosítványa se nincsen az asszonynak,az  asszonynak a hagyományosromongró családmodellben 1 joga van az ótóhoz: kitakarítani kíel-belül.

Hogyne kezdenéa cigányasszony férje is a süketeléssel,amiket a sok buzi magyargyerektől hallottössze-vissza el,milyen pdétéi, béhatos passzát vagy ódikocsi.

Asszony,akinek férje van,dönt mindenben, tehát az ótóvásárlásban is, a fő szempont az ótó kinézete,ami azzal kezdődik, hogy nem szegényótó lesz,amolyan futkározós bótbajárós vektraakocsimeg a fókszvágenyek. Tehát gömbölyűótó legyen és újabbnak nézzen ki,mint amilyen. Igen, hallotta, hogy vannak,akik a babaváróhitelből vadiúj ótót vesznek, a kényes,kifent parasztpicsák, csupa ostoba majomnő, hátki az a barom,aki a potyapénzt felveszi, egy újótóban egy év alatt milljópénz égne el. Két év és annyimilljópénz ég el egy újótóban,amennyiből vehetni olyat, amitől a sógornője, az anyósa agyában a kacsazsír megforrik irigységében. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9216203994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása