Van a migrációról a jobbos maszlag meg a balos áfium. Egy a közös a két hülyeségben, az örökberendezkedés.

Gyönnek a migrácsok,a szegény ártatlan menekültek és itt maradnak,örökkön örökké.

 Csakhogy:

Nem dolgozni jönnek és nem tanulni . Ezek az emberek soha úgy, ami a munka fogalma Oirópában, nem dolgoztak és nem is tervezik dolgozni. Csicskákban továbbra is a nemigazi tagállamokra fog szorulni Oirópa  - ennyit a holland miniszterelnök vagy a magyar ellenzék ábrándozásairól Magyarország meg Lengyelország

  Ónijóból kibaszattatása trágyájában...

Most a tavasszal nem volt, aki dolgozzon Hollandiában, mert a nemigazi tagállamiak hazamentek, a menekült meg nem dolgozik. Ja és igazitagállam fajiállampolgára A Szabad Szerdák Népe meg Dreckig Dzschob-ot nem végez.


ÉS nem tanulni jött a"menekült" ,mert az, ami az Oirópai Fogalom szerint a tanulás, azt nem ismeri. A "harmadik világban" a legtöbb iskola pályázati pénzből tákolt, lehúzásos és civilszervezeteket meg egyházakat paliravevő birkaiskola,  kamuiskola, adnak a külsőségekre, egyenruhák meg sorakozók, nemzeti ésvagy vallási himnuszok dalolása, zászlófelvonás a csindarattatával, alakias gyakorlatok, aztán bemennek a tantermekbe másolás tábláról... valaminek a bemagolása heteken át , valami alapismeretek oszt ennyi. Ja, délben kaját osztanak, ami  szerintem is a legfontosabb az egészben.

Nem kell tíz és  és menni fognak,

az indulás pillanata az, amikor végetér az ingyen-segélyen élet

amerről jöttek,arrafelé vissza,

variáció: azért gyűjtögetnek ezt-azt, lomiznak hazafelé...  

valamint

csalódottan, nem erről van szó,itt minden koszos és lepukkant, hogy néznek már ki az utcák és házak ezek? És nem ezt igérték a kik.

 

Na,megyek imádkozni, hogy Angela Merkel 100 évig tiszta tudattal és tökéletes érzékekkel  éljen.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4516204330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.09.17. 11:54:52

Az lehet. De előtte fölgyújtanak mindent.
Gerilla - Franciaország végnapjai - Laurent Obertone
Más nem is kell a témában szakirodalomként olvasni.
Ebben mondjuk már a pszichopata náci natív francia gyilkológép akciói is csak arra jók, hogy ő maga is rájöjjön, hogy mennyire értelmetlen, amit csinál, annyira elkésett.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.17. 12:37:35

Bár igazad lenne. De nem mennek ezek sehova.

Frick László Intézet 2020.09.17. 15:28:59

@Szorgalmas Gyémánt: Mennek - ez nem zárható ki. Egy biztos: Nem dolgozni jönnek és nem tnulni, ezt még fejben kigondoltam, csak elfelejtettem a főszövegbe fölírni. Ezek az emberek soha úgy, ami a munka fogalma Oirópában nem dolgoztak és nem is tervezik dolgozni. CSicskákban továbbra is a nemigazi tagállamokra fog szorulni Oirópa,ennyit a holland miniszterelnök ábrándozásairól.

Most a tavasszal nem volt, aki dolgozzon Ho9llandiába, mert a nemigazi tagállamiak hazamentek, a menekült meg nem dolgozik.
ÉS nem tanul,mert az,ami az Oirópai Fogalom szerint a tanulás, azt nem ismeri. A "harmadikvilágban" a legtöbb iskola kamuiskola, adnak a külsőségeekre,egyenruhák meg sorakozók,alakias gyakorlatok, aztán bemennek a tantermekbe másolás.. valami alapismeretek oszt ennyi.

Arra tudokpéldát, hogy pénzért tanulnak és ebben, ha valaki TÉNYLEG akar és sokba kerül, plott van Debrecenben az egyetemi előkészítő,kb a mi általáno iskolaalsó tagozatunknak megfelelő szintről jönnek az afrikai fiatalok és két évmúlva és nemkegyelemből..megkezdhetik az orvosi kart.

De ez: Pénzért van.

Úgy, hogy Állami és Ingyenes, ami Angilaliban vagy Merkelniában van, úgy nem fog tanulni,a londoni állami iskolákból az afrikai diákok 18 évesen szűz.analfabétaként jönnek ki.

Serény Vélemény 2020.09.17. 16:00:39

@Frick László Intézet: Ezt egyébként nem is értem. Ha a holland me ennyire hm... nem reálpolitikus, és ennyi fogalma van a valóságról, (vagyis hülye mint a segg) akkor mi a lószart csinál egyáltalán otthon? Szerintem Hollandiában is lengyelek, meg magyarok, meg románok dolgoznak egyáltalán, nemhogy az 5%-nyi indonéz kisebbség.

Frick László Intézet 2020.09.17. 18:23:46

@Serény Vélemény: Tkp a holland vagy az angol mit csinál, hát pl ingatlantulajdonos.Nincsen eladóingatlan..igazából úgy Wulkaprodesdorfig bezáróan,ingatlant csakmindenféle cigányok,jöttmentek, unkoorischok, Auslander Sau-k adnak el. Fejlettisztánban ingatlant csak bérelni lehet.Ez még sokáig így lesz, a faji fejlettpolgárt..meg se figyelheted,ki se jár az utcára, az angollal pl, ha nem az a krumplira piált arcú drogos proletárgyerek akülső munkáskerületeken meg az északi bányavidéken,nem is találkozol, előse bújik,az ügynökén keresztül béreli ki a büdösruszkimilliárdosa toronyházat 99 évre (20 év múlva összedől) és adja tovább olyanoknak,akik 25 évre adják bérbe ésakikmajd aztán az albérlőknek (mind idegen,nem fajipolgár)

A Piccadilly Circus környékén túristalátványosság volt 2007-ben az utolsó fajiangol szuvenir butikos, ha jól számolom, most lehet vagy 97 éves.

Kurvára nyitottak ezek a társadalmak mindenre
-amíg ingatlan nem szeretnél öröktulajdonba. Akkor azonnal kiderül, hogy te néger vagy,koszos paki vagy magyarcigány és kuss.
Lehet faszt szopni ukrán lánynak Gloryhole-ban,lehet strichelni jamaikai stricik futtatásában bolgár cigánylányoknak is akár,pl magyar cigányoknak,mert őket nem is hiszik cigánynak a bezzeglondoniak, ezért népszerű Angilali.
Szabad ebben a nyilttársadalomban pl jelentős hegedűművésznek is lenned vagy pl kaphatsz támogatást, hogy a hazád nyelvére Shakespeare-t fordíts vagy beállhatsz olasz pizzériába a kemencéhez meg ilyesmi.Hujber Feri pl kap néma statisztaszerepeket igazi szinházban.Taxizhatsz.
Ami nagyon fontos, az utcán ácsorogva, a faszod vakarászván vehetsz föl 10000 Fontos hiteleket. Minéltöbb hitelt veszelföl,annál tovább lehetsz az a csicska,aki kitermeli azt a pénzt,amiből a segélyen élőket fizetik.

Ha van gyereked, azt felügyelned kell,a gyereket beíratod az ingyenes állami analfabétaképzőbe és meglesz a jogcímed a nagy-britán tartózkodásra,mert elkelllátnod az iskolásgyereked felügyeletét,segélyt is kapsz meg a gyerek is. Ha van egy 8 éves gyereked, 10 év ingyenélet és a gyerek a végén pont akkora analfabéta lesz,mint volt 8 évesen.
Egy magyar ribanc még a tévében is szerepelt,milyen jólél, tudod van az az A-Merci ami egy fos,már ki volt a motorja,ott frenkizett a kamerák előtt,milyen jólél az ISten veled Magyarország műsorban. Plusz néha szop faszt 50 Fontért,azért kér ilyen sokat,mert megmutatja, hogy otthon benne volta tévében,úgyám.Na,löknek neki erre egy 20-ast. 10 PET palack víz űra.

Lehetsz tanító, ha magyar vagy,elfogadják a tanító diplomádat és beállhastzs egy ingyenes angolalapiskola első két évébe (ami a mi óvodai nagycsoportunknak felelmeg) délután gyereket felügyelni,úgyis több szót tudsz angolul,mint bármelyik gyerek a "színes forgatag"-ban. Ráadásul azzal az istenverte angol nyelvtannal,amit az életben senki nem használ, csak a tévében hallod. (A brit tudományos, az nemélet.)

Szerintemmindig a lengyeleket kell figyelni,mit csinálnak,mertők nem azok a töketlen élhetetlen rinyagépek,mint a magyarok.Őkinnovatívakésmindig is úttörők voltakmindenben,pl tudták azt Németországban mikor kelllemondani az építőipari pozíciókról az albánok.. hogy fogalmazzam finoman :D

"rábeszélésére" :D
süti beállítások módosítása