Több,mint 12 éve témája már ennek a blognak a bósevikkozás.

"Torgyán József a bósevikkozásaival sziveskedett az MSZP-t a baloldaliságlátszatfényébe galvánozni."

ÉS azt kell látnom, hogy Orbán simán közpénzégető amatőr, kontár  slapaj pocsékmédiája képtelen legyönni a bósevikkozásról.

A minap odáig vetemedtek, hogy már Tóth Bertalant is bolseviknak dicsérték föl,legalábbis valami módszerében, nem nyitottam meg a cikket, minek.

Ma egy algoritmus az Ellenzéki,egy másik algoritmus pedig az ellenzéki algoritmus ismeretében az Orbán Médiát írja meg.

Nem értek az algoritmusíráshoz, de egy 50 évvel ezelőtti azaz ARPANET-korabeli elsőosztályos általános iskolai, számtan órai egyszerűgép megcsinálja az Orbán Média híreiből az Ellenzéki Média híreit.

A lényeg az, hogy az ember hiába pofázik itt a bolsevikokról.

Mit mondjak még.

Csak szajkózni tudom, a bolsevikok nem csupán csak a kommunisták... hanem egyben  A Világ Proletárjainak az élcsapata volt,mindenkinél különbek,mindenkinél jobbak, tájékozottabbak,műveltebbek, de főleg intelligensek annyira, hogy csak pl a politikai intelligenciájukmeg egyenesen velül született.

Az Ellenzék Orbán karakterrombolásai közüla kádárosozást imádja leginkább,úgy vélve, hogy az fájhat a Vidéki Cigány Hitler Varacskos MAradónájának a leginkább,különös tekintettel a Nagy Imre temetésre.

Namost Kádár a bolsevik szótári esete volt,

valamivel alacsonyabb fokú műveltségéhez magasabb szintű intelligenciával. A művészetek iránt nem annyira volt érzékenyKádár, de behozta ezeket a fogyatékait a vadászatokon. Mint Semjén Zsolt is, aki  a stüszivadászkodásaival nyilvánvalóan a nemzetikeresztényértékrendjébe pakolna még tartalmakat is. Pl zsigereket. Rénszarvasbélpörköltet.

Valamint a bolsevikok a humor nagyágyúi is voltak, Sztálin, Rákosi és Révai tréfáit tárgyaltuk itt már a tizenkét-és fél év alatt.

 

Több kedvenc bolsevikom egyike Iszaak Babel szovjet, bolsevik író, bolsevik.jpgne vegye senki dicsekvésnek, de Ernest Hemingway és F.S.Fitzgerald is rajongtak érte. Biztos vagyok abban, hogy Jack Kerouac keresztül kasul többször is elolvasta Babeltől, ami amerikaiul elérhető volt akkoriban. Hát, ha magyar mai korszerű, karrieremben példásan is haladó bolsevik lennék,pl Haász János,akkor igyekeznék titokban tartani azt, hogy bármire becsülöm Hemingway-t vagy pláne F.S. Fitzgerald-ot pláne Kerouac-ot.

Ha a bolsevikokat minden áron a hajuknál fogva, Haszán Zoltánt pedig inkább valamivel az üstöke mögött, a megragadván szeretném a mai magyar történelembe belerángatni, akkor gyönge, néhány esetben pedig talán jóindulattal a közepes bolseviknak Uj Péter és harcostársai, tanítványai, be meg kiosztottjai felelnek meg.

 

Igen, a kultúrharca gyengesége a mai bolsevikoknak, egy ekkorakis opportunista kriptoorbánista jobbos elhajlóval,mint Lovasi András már több,mint egy évtizede képtelenek hatékonyan leszámolni. Bezzeg Keszi Imre,ő egy hét alatt sokkal több osztályellenséget tudott elintézni,mint ezek amai netokrata bolsevikok.

 

A bolsevik alapvetően polihisztor és mindenhez ért, márpedig Uj Péter mihez nem ért. Vízmérnökök politikafüggetlenül évtizedeken át agyaltak azon az Új Vásárhelyi Terven,amit Uj Péter,mint a Népszabadság papírújságírója egy fél délután megsemmisített.  Prof. Habil. Dr-Dr.  Bede Márton virológus professzor figyelmeztetett a minap a FIDESZ amatőrizmusára,miszerint egyes fideszesek nem átallanak valamihez érteni,pl a virológiához.

 

Nagyon régen, régesrég pl Rangos Katalin Uj Péter interjújával szemléltettem a hagyományos baloldal és a bolsevikok arányait, természetesen az Uj Péternek alákérdezően nyaló Rangos Kati néni a hagyományos baloldal és a megsemmisítő erejűen frivol humorú és kérlelhetetlenül őszinte, keresetlen bolsevik archetipus az Uj Péter.

Egy bolsevik ugyanis igazán soha nem polkorrekt, nem kezdi ott a pozitív diszkriminációt azon, hogy Kati néni pinás, valamint az anyja is lehetne meg tőle is tanulta az újságírást és amikor a Népszabadságban Uj Péter papírújságíró volt, akkor ez a Kati néni az újságírói ranglétrán még felette.A bolsevikmeg a tekintélytisztelet az kettő. Magyari Péter sem azért nyalta kis a brand-jét Bajnai Gordonnak a farkasverembe esett  ártatlanarcú kisfiú-s cikkében,mert bármirte is tisztelte volna Bajnait,egyszerűen akkor ez volt apolitikai feladat,megetetni a néppel az Új Miniszterelnököt. Mármint azt, hogy Új,meg azt is, hogyminiszterelnök lehet.

 

Ha nem is a politikacsinálásban,mert a politika csinálásban a Kati néni akkor sincsen a fasorban, ha pedig az MSZP 1994-es győzelmében a munkája kb 4,87%-ot képvisel, ami bizony tetemes!

Haszán Zoltán pedig úgy kerül ide,mint méltó a bolsevikújságíró névre, hogy a legutóbbi kormányinfón megsemmisítette halálra baszta a NER-t. Nem lett ebbőlországos hír,mert Haszán a NER-ból Gulyás Gergely kormányszóvivőt semmisítette meg.

 

Haszán előzöleg konzultált a kérdéséről a TASZ szakjogászával,aki tájékoztatta Haszán-t, hogy az az eset, amivel el szeretné kapni Gulyás Gergelyt annyira, hogy a NER bvelerohadjon eleventen, hogy ti. az Államnak van jogi lehetősége ingyen hozzájutni a Mátrai Hőerőműhöz.. a TASZ szakjogásza elárulta és ingyen a harcostárs Haszán-nak, hogy sajnos a jogi eset statáriális,és először fel kell robbannia a Paksi Atomerőműnek,majd összeomolnia a villamosáram exportnak és akkor egyből fennállhat az az eset,amiben szabotázs vádjával illetvén "MészárosLőrinc"-et, ingyen hozzájut az Állam a Mátrai Hőerőműhoz. Természetesen erre az algoritmus kidobja, hogy az ilyen gecimód statáriális náciállammal szemben a TASZ-nak,az Ellenzék Sajtajánbak és a független 444-nek "MészárosLőrinc"mellé kell kiállnia és védelmezni őtet.

 

A bolsevik nem hátrál, nem revidiál, csak semmi Rückwerts,folyton csak Forwerts.

Hopp egy fácán? - nem néz oda és akkor nemvolt fácán.

haszanzoltanakerlelhetetlen.jpg

Haszán Zoltán -A Kérlelhetetlen

"Mit? Gulyás úgyis hülye,eszébe se fog jutni ez a szó, hogy statáriális eset,majdott nyögdécsel,meg kerülget és hárít ,én pedig megfogom,ahogy kell és péppé trancsírozom!"

 

Ha valaki élvezni is szeretné, Haszán hogyan bassza agyon a NER-t, az alábbi videót 1.34.40 és 1.49.25 között nézze meg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8016204192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.09.17. 11:33:16

Annyira hülye kérdéseket tesz föl ez a majom is, hogy az már elképesztő. Mátrai erőmű.
Jézusom! "Ahelyett hogy ingyen megszerezte volna az állam".

Ennél kommunistább kérdés tényleg nincs...

Frick László Intézet 2020.09.17. 11:49:34

@Serény Vélemény: Olvasd el a szövegemet.A Jók és Igazaknak pompás jogászaik vannak, bár..el kell áruljam, ha megvizsgáljuk azt, hogy a 444 mit képzel magáról, ez a Haszán is..egy 444-es újságíró, vegyük a legalját, aki talán az azonnali.hu-ban ha elmenne, Czinkóczi Sándor töltelékgyártót és megfelelőgépet, szóval annyit a jogról tudnia is kell, amit lám, ha elolvasod a szövegemet, Haszán tudott is.
Haszán AZÉRT meri ezt a demagóg és ostoba kérdést feltenni,mert helyesen jól számít arra, hogy nemkapja vissza visszakézből.

Nem Haszán a hibás, hanem Gulyás.ÉS még csak azt sem mondhatom, hogy Gulyás nem ismerte ezt a statáriális dolgot,ott a szája sarkában, csak nem meri kimondani.
De miért nem.
Én nemértem ezeket az embereket...
Én.. ha Gulyás vagyok,meg nem állnám, hogy ezt a nagyon-nagyon könnyű nokedlit mind a nagyvajlinggal Haszán teljesen idokolatlanul nagy és beképzelt pofájába vissza ne tömjem.
Ebből,ilyenekből lett a régi [ a 2012. előtti] index nimbusza.

Gulyás biztosan azt hiszi, hogy most ő..fitt és kellemes volt meg szeriőz.

Szeriőznek lenni? Egy ilyennek,mint ez a Haszán..megalapozni a hamis elképzelését sajátmagáról, hogy ő most hú, fenegyerek volt?
És tudod,mit még? Ezek mennek azonnal ki a külpiacra bizonyítékául annak, hogy nem hiába égnek el az adóDollárok a 444-ért.

Nézdmeg a makró című bejegyzésemet,egy ingyeneskiadványról szól, biztos vagyok abban, hogy a költsége nem sokkal az 5 millió alatt áll meg.

Serény Vélemény 2020.09.17. 11:57:33

@Frick László Intézet: Önmagának az abszurdja. Pont olyan, mint a Gerilla.

Serény Vélemény 2020.09.17. 13:26:24

Egyre inkább van legalább egy virtuális valóság, meg van egy kézzelfogható, tényleges. Azt, hogy ki melyikben él, úgy látszik nem az iq, és nem a szaktudás dönti el, hanem nemtommi. Ugye azok a témák, amikben elképesztő nagy kuss van, lehet, hogy sokkal fontosabbak, mint amiről reggeltől-estig zajlik a pofázás.

Frick László Intézet 2020.09.17. 15:23:13

@Serény Vélemény: Itt van mindjártMagyari Pétertémája, a 2018-as OGY választás. Magyari makrója azt foglalja össze,amit és ahogyan eddig összehazudgált az Ellenzék a témában és egyetlen kellemetlent sem kérdezett Magyari.
Sorolom:
-Mi van ezzel az Új Nemzeti Jobboldallal,aminek Márki-Zay a saját definiciója szerint a vezetője. Szólt már valaki az Összefogás résztvevőinek, arról, hogy Márki-Zay a nemzeti Jobboldal orbűántváltóletéteményese?

-Mi van akkor, ha Márki-Zay "gyúőzelme" pla FIDESZ-től egyébként már elundorodott FIDESZ bázist vett rá arra, hogy-habár megesködött, hogy a kurva életében még egyszer nem kel föl a FIDESZ-re szavazni, ezek párszázezren mégis elmentek.. Orbánra ikszeltek azért, hogy a korai örömködők agyvérzsírja forrjon fel... Ugyanis proteszt szavazás ilyen van.amikor nem valamiÉRT protesztel a szavazó, nem annak a javát akarja, akire szavaz, hanem az a vágya, hogy akinek az agyát az erre szavazásával felbassza, az még rohadjon is bele a zsírjába.

-de szerintem az igazán titkos kérdés, amit senki ésmég Magyari sem merész feltenni, az a felesleges kérdés, hiszen maga Magyari sem szeretné, ha orbánt lebváltanák, hiszen akkor ki a fasz égetne el ennyi pénzt hiába,mint most erre a makróra.orbán miatt kurvasok pénzre pályázhat az Ellenzék prominentúrája és ha nincsen Orbán nincsen annyi mani. Jó, kecsegtetések vannak, hiszen Budapest példája mutatja, hogy a Nettóban CSak hatszáz-at Olgi ismegkapta, de... egy OGY és Orbánváltó győzelem esetén csak Ft támogatások lesznek. Már csak abban lehet reménykedniük, hogy ha meg is bukik Orbán, de marad itt és ellenzékben és akkor, ha nem is annyi embernek, de esik még le meló orbánbaszásra.

-és jópár kellemetlen kérdést lehetne feltenni az LMP-velkapcsolatban vagy hogy miért kellett kinyírni a liberálisok írmagját is a magyar politikából,miért pont ali9berálisok meg a hagyományos öreg baloldalaz, akikbe feltétlenüla rozsdás faszát ezeknek a "bátor" férfiaknak muszáj beletörölni.
süti beállítások módosítása