Ez egy sima kémfilm lenne, természetesen az aktuálpolitikai üzenettel.Ingyen- a politikabuziságom ellenére sem vállalnám megírni.

Dollárban fizessék meg és akkor a Gonosz Birodalma Oroszország. Nem,mintha Kína nem lenne eléggé gonosz, csak ahhoz karatélyozni kéne, az a fittség Jackie Chan asztala.

Ennek a filmnek a tónusai a kékek a hollófeketébe hajlóan.

Dollár-és akkor 50000- nekifogok.

Gyorsan el kell mindent felejtenem a Szovjetúnióról,amit csak tudok. Valaha több Ki tud többet a Szovjetúnióról vetélkedőben győzelemre vittem   csapatokat, amikbe eleve csalás kereteiben szálltam be.

Oroszországról még annyit sem kell tudni. Ami szöveg majd orosz lesz a filmben, azt valamilyen szláv, esetleg koszovói albán származású statisztával hablatyoltatják.

Még egy lépcsőfok az, hogy a film rendezői vagy produceri film lesz-e, ugyanis a produceri filmekben a producerek még a rendezőt is csicskának nézik, nemhogy a forgatókönyvírókat.

Ha a producer annyira akarja azt a produceri filmet,akkor írja is meg magának,mint Chuck Lorre vagy Marc Cherry.

Természetesen a filmet nem Moszkvában fogják forgatni, egyelőre az amerikai mozinézők még nincsenek lelkileg felkészülve az igazi mai Moszkva látványára, úgyhogy részben Prágában, részben pedig Budapesten forgatják majd a moszkvai jeleneteket.

A Gonosz  természetesen kutyaarcú lesz és kopasz, enyhe botox-szal és gyakorlatilag a KGB embere. Mit embere, Generalisszimusza.

putyinkutya1.jpg

A földalatti ellenzék természetesen csupa emberarcú és esendő figurából fog állni , az egyik például egyszerre két nőt fog szédíteni, mentségére a nők egykor barátnők voltak, valamint úgy néz ki, hogy a mozgalmi felszabadítő és demokréciaterjesztő munka hatására még lehetnek is barátnők és akkor az egyikük le fog mondani a szerelméről a másik javára.

Úgy döntöttem, hogy a majdnem legfőbb szereplővel idegméreg fog végezni.

Az idegméreg alkalmazása kormányzati szálakra mutat, hiszen ilyen mérget Oroszországban csak kormányzati erők tudnak beszerezni.

...hát, ezzel a produceri mondattal még 200000 Dolláros forgatókönyvírói díjért is bajom lesz, hogyan parancsoljak magamnak és ne áruljam el, hogy a mai Oroszországban a kurva isten fasza is kapható pénzért, természetesen atombomba a tokjával-vonójával, hány tonna heroin, Joszip Kobzon Csajkája, mit találjak még ki,miminden is kapható ma Oroszországban,mit idegméreg,plutónium vagy uránium is.

Csókolom, Fred Astaire vagyok,a CIA ügynöke és szeretnék Szto Gram novicsokot pazsálújsztá! azt is megkapom. Csapják még hozzá azt a fiatal szűzlánypinát is! -na, az többe kerül azért. 

 

A Világnál természetesen ezzel a Gonosz pohara betelt, A Világ DemokráciájánakŐre és Felelős Tanítója az USA hadserege elindul,a szárnyakon a szövetségesekkel, egy kis rocsón maga Tom Cruise szeli az óceán habjait (Ehhez csak le kell ugrani Etyekről a Balatonra vihar idején. )

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2716204538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.09.17. 15:34:25

amerikai mozinézők még nincsenek lelkileg felkészülve az igazi mai Moszkva látványára

-- valszeg sokkot kapnának, mert állítólag Moszkva úgy néz ki, mint egy nagyhatalom fővárosa: egy csomó minden felújítva, megcsinálva, frissen aszfaltozva, egy csomó modern nyugati prémium autó, és így tovább...

Valamint ha szeretnének cirill betűs feliratokat, akkor inkább Hévízen kellene forgatni, mert ott aztán van egy csomó, mert az orosz középosztály ott szeret házat vásárolni...

Frick László Intézet 2020.09.17. 15:44:05

@Serény Vélemény: Járatom a pofám,de a múltkorláttam, hogy néz ki a mai Jekatyerinburg. Meg úgy általában a szibériai nagyvárosok. Tudod, az a szinesség,mint Izlandon,Norvégiában, viszont az a hyperordenáré olajbojár barokk..még a vasúti kocsik is úgy az étkezőkocsik... néznek ki,mintha Füzesi Zsuzsa gyermekkönyvförmedmőr gumicsizmával jajdeszínekből pingálta volna ki , ráadásul brokátokkal.

Frick László Intézet 2020.09.17. 15:51:20

@Serény Vélemény: Hévíz szerintem az utolsó,népszerűbb a bolgár Napospart.Ahogy mármutattam, az orosz egységnyugdíj volt űrhajósnak,pópának, bányásznak, vasutasnak vagy akadémikusnak Ft-ban számolva 44444.. és a lakásbérletek az egekben.Ezért a moszkvai nyugger kiadja a lakását pl ha akadémikus volt a Szovjetúnióban, akkor egy palotalakásról van szó valamelyik sugárúton, ezek általában hétszobásak és a nagyszoba 70 a kisszobák 44 négyzetméteresek a belmagasság 5 méter. Kiadjamásfél millióért , mármint Rubelben értem és elédegél valamelyik keletikeresztény orsztágban Bulgáriában cirill betűk vannak, Cipruson meg tolerancia és kedvesség, viszont több aaa maffiózó is. Mármint az orosz,mert a Napospart az egyben a bolgár maffiáé.

Gyűjteményem ékessége,amiben a magyar vállalkozó vásárolt egy blgár szállodát a naposparton,amikoe ment megnézni,ottült a bolgármaffia képviselőcsoportja a hallban,megkérdezték,mennyibe került a szálloda,a magyar megmondta: Iksz Összeg. Jó, akkor hozzácsaptak a bolgárok azIksz-hez egy jelképes 1000 €-t, hogy több legyen,mint amennyit fizetett és mondták, hogy ez tévedés,itt külföldi nem vsez szállodát, érti-e?

Értette, fogta a pénzét és hazajött.

Elképesztő, ahogyan ezek a nyugatiak az Internet Korszak -ban elképzelik a posztszocialista életet.

Tessék, hát eladták a Vörös veréb c.mozifilmet is :D

Serény Vélemény 2020.09.17. 15:54:49

@Frick László Intézet: Meg ez a novicsok is... apám, ha én titkosszolgálat lennék, akkor csak olyan autókat használnék, ami adott helyen tízezer darab van, csak olyan színben, amiből húszezer van, csak olyan embereket alkalmaznék, akiknek az adott helyen az arcvonásait senki nem ismerné föl, mert pont úgy néz ki, mint mindenki más, és csak olyan módon végeznék ki valakit, ahogy azon a környéken mindenki meg szokott halni.
Véletlenül leesne a metró elé, vagy elütné egy autó. Legvégső esetben, Angliában pl. egy bedrogozott feka csávó véletlenül belevágna egy kést.
De novicsok? Aminek a nyomait még napokkal később is ki lehet mutatni, és amitől még az is meghal, aki a környéken jár??

Frick László Intézet 2020.09.17. 18:26:48

@Serény Vélemény: Nekem az tetszik hogy kisütötték azt is,Putyinnak mi volt a célja ezzel:Megfélemlíteni a szibériai választásokon indulókat, hogy meg fognak halni, de kínnalmeghalni. Ennyire nem ismerni az oroszokat..behalok :D Nyilván magukból indulnak ki,pl az index szétveréséből.

Nem tudnának mutatnbi egy oprosz ellenzékit,akinek a pillája rebbent az eseten.Na,mondjuka palávert,amit a Nyugat ver,azt lehet, hogy egy biccentéssel talán majd megköszönik.
süti beállítások módosítása