Tegnap egy picsa címlaptündér hevert a tévé előtt,nézte a a hiradót, majd kreált egy ilyen beugrató címet:

"iszonyúan elszállt a dió ára"

5000 ft-ot kérnekegy kiló pucolt tavalyi dióért a piacon.

Az idei dió még nem értett meg.

A tavalyi dió,amit nem evett meg a féreg és nem avas...kb 6kiló diót kell megtörni ahhoz, hogy egy kiló eladható pucolt diót nyerjek.

Egy mélyszegény elé, ha leteszek öt kiló diót azzal, hogy törje meg és süssön diós kalácsot,elhajt a halál faszára, fog az ő fasza diót tördelni,fogja és vásárol a gecibe' 2200 Ft-ért egy doboz műsüteményt. A dióskalács önköltségiáron ugyan kijön 900 Ft-ból, dejóvalmég annyiba sincsen,azonban a mélyszegény hozzáadja az órabérét,ami szerinte ha nincsen 1800 Ft,föl se kel az ágyából,annyira rászoruló. Valamint a segélyosztásnapján semkell, valamint nyugdíjfizetéskor sem.

Rendben van,mírijádoss szeretnék lenni, tavaly a budapesti hajléktalanoktól,akik  a Retek Klub székháza környékén gyűjtötték a diót, zsákszámra váaároltam befektetési céllal, most, hogy "iszonyúan elszállt a dióára" itt az ideje, hogy a befeketetett pénzem extraprofittal vegyemki a dióból, egy zsák megtört dióból akár 20-30000 Ftára felpucolt diót nyerhetek..

Leülttetem a mélyszegényt,aki előtte kijelenti, hogy  1200 Ft-os órabérért hajlandó pucolni a diót.

Egy óra alatt egy kiló diót nem pucol meg.

köszönöm a figyelmet

nyugatidioferegonline.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8616199452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása