Ez a blog annyira régi szar, hogy még Obama feljövetelét is tárgyalja, negatívan IS értékeli.

 

Veszélyesnek látta a szerző a netokráciát. A netokrácia MásodikKorszakát,amikori sa szubkalcs-bólaglobálisúj marketing lett. Amikor a netokrácia elkurvult apolitikai szolgálattételben. Egészen pontosan:Például a Magyar Netokrácia Úttörői Gyurcsány Ferenc Agitációs és Propaganda főosztálya lett úgy, hogy egészen konkrétan ősnetokratákat, pl Miskolczy Csabát túrtakki a piacról.

Obamában.., 2008-ban a szerző még egyfajta kesztyűsbábnak látta  Obamát... Nem lehetett még tudni, hogy Obama TENNI mit tesz. Annyi látszott, hogy Obama Minden Idők Legtöbb Kampánypénzéből -amit az interneten szedett össze- minden idők legkevesebbjét költötte el. Sőt. A végén, hogy a hagyományos elavultmédiumok is szeressék, tökfölöslegesen elégetett jópármillió Dollárt hagyományos reklámokra.

Aztán Obama elnök lett és rugalmasabb,mint JFKpedig JFK is eléggé acélosan rugalmas volt. Obama olyan rugalmas lett,mint egy kotongumi.  Taktikája szerint negyvenszer engedett a Háborús Héjjáknak,a Joint Vision 2020.nixonista mcnamariánus alkotóinak és kb minden 40-ik esetben ellenállt.

Mindig izgultam, amikor Obama Az Elnöki Intézményben a fékkarhoz vagy az ellensúlyok kallantyújához nyúlt.

JFK-nak ez, egy (1)  ilyen mozdulat az életébe került. Öccse Robert csak próbálkozni merészelt az Elnöki Intézménybe feljutni.

Volt pár tippem,mi lesz Obamával,meg merik-e úgy öletnia HáborúsLobby hatalmi emberei, ahogy a két Kennedyt megölették.

Voltak tippjeim,de arra,ami aztán következett,nem mertem gondolni, hogy a HáborúsLobby egyszerűbbnek fogja gondolni magának az elnöki Intézménynek a szimbolikussá gyöngítését.
Amihez Trump kivállóürügy annyira, hogylám a 'választás'-ban megint nem Trump az igazi botrány, csak annyi,hogy megint kik közül választhat Amerika.

lábjegyzet: Szinte mindenki azzal jön nekem, mekkora egy szar volt Obama, gyönge,bábu,sőt,közreműködője a Joint Vision 2020-nak -  nem! Szerintem:nem egészen.Ha valaki 100%-os közreműködője és egyben guminője is volt a Joint Vision 2020-nak,az Hillary Clinton. vagy pl a CNN. Amanpour.

Szerintem Obama elment a falig.Ez a fal nemvolt magas,a térdéig sem ért,átléphette volna,nem lépte át.

 

MÁS.

 

Ez a blog annyira egy régi szar, hogy méga gúny trágyájává tette Dr Geréb Ágnest,az otthonszülés sámánnőjét.

A rábeszélőművésznő szar+vashibáját abbanmutatta meg, hogy akkor,amikor a gyönge képességű orvosnő fölismerte, hogy a Születés Házába szülni érkező vajúdó kismamakórházi körülményekre szorul, nemvoltképes elmagyarázni,hogy ez tényleg is így van.

 

Azóta konzultáltam erről  az esetről egy egészségügyi főiskolát végzett bábával,aki elmagyarázta, hogy sem kórházra, sem pedig eszközökre nem lett volna szüksége a szülész-orvosi diplomával rendelkező művésznőnek,mindössze egy szakmai műfogás ismeretére, amit Wolfgang Amadé Mozart születése idejében analalfabéta falusi bábaasszonyok még ismertek és a 16-17 éves tanulóikkal gyakoroltattak is. Mozart újszülöttkorában még a császárnő is otthon szült. A kis Amadé császárnője Mária-Terézia egészen konkrétan 16-ot szült.

Időközben a szülész-nőorvosi kollégium a gyakorlatban császár-és zsebmetsző kollégiummá vált.

Vitatni merészeltem a császármetszéssel kapcsolatban keringtetett bujtatott reklám-éspropaganda egyes szövegeit, erre kibasztak a bezzeganya blogból.

Ma már kiröhögöm a saját felháborodásomat Dr Geréb művésznőn, hiszen sem Dr Geréb művésznőnek,sem a mögé,a tök fölöslegesen, ráadásul hülyepicsa "védelmére" berendezkedett nőjogi kombattóknak sem kellett semmit sem fejlődniük,mindannyian maradtunk a saját álláspontjainknál, csak az idő haladt annyit, hogy ma már a szakmailag idióta otthonszülési mozgalom a császármetszések elúrhodásához képest progresszív és "bio" lett.

 

Annak idején Dr Geréb sámánisztikus idiótizmusaira gyűjtöttem példákat,míg ma a császármetszés iparában ez egy tipikus a Kosztolányi-noteszemből:

A császármetsző mérnök közli a kismamával február 2-án, hogy a szülés március második hétfőjén keződik,reggel hétkor. Valaki ugyanis vagy szülész-nőorvos, vagy pedig császármetsző.

Becsülgeti-becsülgeti a szakipar az indokolatlan császármetszések arányát, hogy öt   császármetszésből csak három az indokolatlan vagy négy vagy 100 császármetszésből 92 az indokolatlan. Bár azért persze "megindokolt". Le van papírozva jól.

A kismama bejelenti tiltakozását,ő elavult vaginális szülést szeretne. Eddig úgy tűnt, hogy nem is lesz akadálya az elavult vaginális szülésnek.

Még nem minden bába ment nyugdíjba az osztályról, nem ritkán cigány nők jönnek be szülni, azok nem engednek császározni, mert 4-5-6 gyereket tervez a zuruk, őket a bábák szülesztik,mert nem fizetnek a szülés császármetszőnek   azért,hogy ott álldigálljon afölött, ami magátólis menne a zuhanyzóban, csak ollót adjanak be.  Ránéztek a bábák kismamára a folyosón és teljesen tudománytalanul megállapítva a medence arányait úgy ránézésre a kismama csipejére fenekére,odavéltek, hogy ez is úgy megszülne, ha engedné a osztály hűbérura,mint a pinty. Pedig a pinty madár és tojik, viszont könyedén. Ugyanis a nemkönnyedén tojó pinty nem is örökítette a nemkönnyedén tojását, benne van az általános iskolai bioszban.

A császármetsző párat legyint a kismamára,persze, az lesz, vaginális, hogyne, beszéjjé hűjjepicsa, majd az lesz,amit én akarok!  Mindegy,a lényeg, hogy írja be a telefonjába a figyelmeztetést március, hanyadika lesz akkor,első hétfőjére,reggel hétre. A kismama engedelmeskedett, a kijelölt napon regel hatkor beült a folyosóra reggel hétig várni, reggel nyolckor befektették egy kórterembe,bekötöttek egy infűziót, egyélmedett korú ápolónő kijelentette, hogyy most pedig a szüléstmegindító késíztmény fecskendez, "tecciklátni?" az infúzió csövébe.

Csöpögött és csöpögött az infúzió.

Majd valamivel 11  előtt ugyanez a néni megjeletn az ágynál:

"Na,lássa,mégse nem  indult meg a szülés.Nincsen más hátra császározni kő!"

https://m.blog.hu/ki/kigondoltam/image/FrickL%c3%a1szl%c3%b3EmlZ/Ger%c3%a9bM%c3%a9hlep%c3%a9nytMutat.jpg

A császározás tarifája 70000,mivel azonban a nagymama az egészségügyben dolgozik,a császármetsző elengedett a tarifájából 20000 Ft-ot, csak 50000 Ft-ot kért a zsebébe bele.

Konzultáltam császármetszőkkel,akik szemrebbenés nélkül azt hazudták a szemembe, hogy nem tesznek el pénzt a császármetszésért,viszont, hazudták tovább, jóval kevesebb a komplikáció a császározással,mint ennél a mai szülőképes korú  generációnáláltalában a hagyományos vaginálissalésmindössze a jó sokésfölöslegesműhibaper lehetőségének akizárásamiatt császárzik mindenki.

Tessék egy példa,senki semmit nem tesz,pl Dr Geréb művésznő már vagy 30 éve nem tanul semmit és mára, ahhoz képest,tényleg progresszív lett.

Hol vannak ezek a Korszerű,Modern Jövőbevezető Dolgok?

Nem csinálsz semmit és az idő az öledbe szarja csakúgy :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr616197338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása