ÖKOTURISZTIKAI VÁLLALKOZÓNŐ (forró követ piszkál ki a tűzből) A bennszülöttek is így sütötték, ilyen köveken a húst.

GORDON Értem. Hol vannak most ezek a bennszülöttek.

ÖKOTURISZTIKAI VÁLLALKOZÓNŐ Kiirtottuk őket.

GORDON Értem.

okoturisztikaivallalkozono.jpg

 

utolsotasmanok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1316194192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.09.08. 08:34:39

ja. Most olvasok (olvasnék) egy könyvet, ami arról szól nagyjából, hogy ha a majomból ember lett, akkor a majomból miért nem lett ember. Csak a szerző inkább azt vizsgálja, hogy miért az ajrópai kultúra a nyerő, és miért az ajrópaiak nyomták el mondjuk a pápuákat?
Egyébként az első 10 oldalon már le van írva, hogy amikor az ajrópaiak először találkoztak bizonyos kultúrával, (nem messze a huszadik századtól, talán a xix-ben.) akkor annak a kultúrának a kőeszközei primitívebbek voltak, mint a kőkori európai kőeszközök.
Lefordítva: mindig is volt ajrópának egy technológiai vezető szerepe, még az őskőkorban is.
(NA ez a jó kérdés, hogy ez mi a frásztól lehet?)

A pápuákkal meg az a helyzet, hogy most a rögbimeccs előtt gospelre táncoló társaság nagyszülei még pontosan tudják, hogy milyen íze van az emberhúsnak...

DE természetesen a gonosz európai ember és az ő gonosz gyarmatosító elnyomása a hibás mindenért, és minden ellenkezőjéért is...!

Persze. Köveken sütötték a húst. És? Magukkal cipelték a sütőkövet? vagy hogy? Raksz egy tüzet, beleraksz egy követ. Mennyit kell tüzelni ahhoz, hogy olyan meleg legyen, hogy megsüljön rajta a hús?

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.08. 10:04:16

@Serény Vélemény: Szerintem erre tökéletesen jó példa A Civilization nevű stratégiai játék bármelyik része. A pápua azért nem írtotta ki az anglosaxont, mert nem jutott neki ilyen lehetőség.

Veszélyes vizekre evezünk, ha az okokat kerssük. Én mindenesetre jól szórakozom azon, miszerint az IQ tesztek azt mutatják, az askenázi népesség 10%-kal magasabb pontszámmal bír átlagban, mint az USA-ban a teljes népesség átlaga (ami sokmindent megmagyaráz), a fekete népesség ellenben 10%kal kevesebbet (ebből viszont nem szabad következtetéseket levonni, sőt, rossz a teszt!).

heki 2020.09.08. 10:10:53

@Szorgalmas Gyémánt: annyi a stichje, hogy az IQ-tesztek mérését (bőrszínre stb.) egy askenázi prof vezette. :)

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.08. 10:32:35

@heki: Épp elég zsidót ismerek ahhoz, hogy ki merjem jelenteni: ez a +10% nem faji felsőbbrendűségből fakadó torzítás. Persze könnyű nekem: az én mért IQ-m 118 - a magyar lakosság 88%-nál magasabb, tehát okosabb vagyok, mint a zsidók :D

Különben ez tesztekkel mért IQ nem sok mindent jelent, magas IQ-val bírnak a dohányzó tüdöorvosok, a tömegpusztító fegyverek kidolgozói vagy akár drogos pornószínésznők (valamelyik expornós művésznő például MENSA-tag). Szűkebb szakmámból tudok példát hozni, hol számít az IQ, ég és föld a különbség aközött, amit egy 130-as és egy 105-ös IQ-jú programozó alkot.

Frick László Intézet 2020.09.09. 06:11:31

@Serény Vélemény: Azt hittem,beszélgettünk már erről:

A Himalája déli lejhtői alatt,amai É-India területén külön gyermek-szakorvosok voltak azidőben,amidőna germano-anglo-saxo törzsekősei-törzseiben a vademberek nyersen húzták magukra a medvebőrt. Az asszírokat semmondanám orópaiaknak.
nekünk,oiropidoknak bvan egy mániás betegségünk,amit sikerültaz egész világon elterjeszteni,a tárgyak kultuszában a tárgyak un "fejlődését" mint ívet látni a végtelen előrevetített trendjeként.

Talán emlékszel,amit Bíró lajos 130éves "észrevételei" alapján mutattam: Apápuátmeztelen paráznánakláttaa hollandreformátus hittérító,apápua viszontidiótának azt,aki az azonég alatt soha meg nem száradó textilek alatt gombákkal rothasztotta lemagáról a bőrt.

Apápuák szerint a hittérítők voltak a paráznák ..ők ugyanisminden nap lemostákmagukrólaz agyagot,megmosakodtak,majd visszakentek egy réteg friss agyagot.
Ahhozképest viszont néhány év alatt rászoktaka napközben tengerben fürdésre,de hogy nelegyenek paráznák,ehhez felvették azokat a szerintük akkormégidiótaruhaféléket,amiket az őket paráznáknaklátómisszionáriusokosztogattakA miszzionárusok pedig hülyékneknézték a pápuákat,amiértruhákban fürdenek a tengerben.

És ezzel nem a relativizálást dicsőítem.

Valamint ismered a véleményemet arról, hogyminden Homo Sapiens az emberréválás esélyével születik,de aztán ezek az esélyek változnak egyedenként, van pl,aki felnőtt korára rendesen kanmajommálesz vagy majomcsászárnő.

Szintén ismétlés:Az Úr, ez a kis huncut, tréfáskölök...annyira türelmes ezzela leleményével,a Homo Sapiens-szel, ha olyan korpulens öreg bácsilene télapószakállal,akkorméregbe gurulés egyenlént,egyedenként a hüvelykujja bögyével,mint a csíkos kínaipoloskákat a szőlőkertész,nyomkodja agyon ezt az emberiséget már. De a kiskölök nem adja fel, csak próbálkozik,próbálkozik.

Barbárok:Minden "pápua" meg "fejletlen nép" átverhetőhülyemajmoknaknézi a fehéreket,különböző átverős szövegeket dolgoznakki, beteg az asszony,műtétre kellapénz,adjatokmégpénzt, vegyél nekem 20000 -ért(indonézpnz) egy csónakot, demireújra eljössz,cirkuszt rendezek és a csónak 37500 pénz lesz.

És ehhez a szituációhoz fölösleges Indonéziába utaznod,Giblaltron a sziklán a majmok is előadják,akanmajmok gyáva szaralaknak látják a Homo Sapiens kanjait,amiért elnézik, ahogy őkegészen kicsi meg gyönge nőstény homo sapienseket fosztogatnak.

Embernek nem születikaz ember , hanem az esélyéVEL születik. Folyamatosan dolgoznia kell a Homo Sapiens egyednek az emberémaradásban.

Nekem van egy müódszerem, Gyakran találkozom azzal, hogy bwanaátverhetőhülyemajomembernek néznek és előadják a paliravevő dumákat. Szerintem az őszinteségésamegbecsülés,amásikat egyenlően szintén embernektekinteni,ez a megoldás.

1024esetben bevált,egyszer akartakiszlám fundamentalistaarab árusokmeglincselni,vagy 3-4ilyen árus,de a többi 200 nemengedte.ez volt az egyetlen balesetem,a többiben elnézést kért embertársam azért,mert a bőrszínem alapján képmutató,aljas,gizda és nyálas, buta ésátverhető fehérembernek nézett. Még arra is hajlandóvolt, hogy valamit meghallgasson a prédikációmból,miszerint miért felesleges a 2 négyzetméteres televíiziókésülékét egy újabb,két és félnégyzetméteresre cserélnie,amikor pedig be se kéne kapcsolnia.

Frick László Intézet 2020.09.09. 06:23:09

@Szorgalmas Gyémánt: @heki: A pápua,azaz a támolember az elsőfehéreket rakás szerencsétlenség balfasznak látta.Nem tekintette konkurenciának,az a szomszéd idegen népek voltak,a következő öbölkaréj törzse,akiktőlnemhogy a nyelve különbözött,demég a nyelvtana is,nyelvenként 2-3hasonló szót találtak a fehérek,platámol-t, amit 4-5öböl karéjig ismertek a "pápuák".

BíróLajos-unk Herman Ottó instrukciójátkövette,aki a mai,önképe szerint "újbalpoldal-nejlonmarxisták"-nál issokkalfejlettebb elv szerint arra figyelmeztette bírót, hogy akárki embert ott talál,tisztelje bennük az embert éslegyen nyitott ,hátha van valami tudományos magyarázata a "furcsa viselkedésük"-nek.
Bírónagyon hamar felismertea"pápuák" viszonyait éspla szemérmességeiket meg az illemet.

A dánokmeg a hollandok és a németekpl nagyon be tudtakindulni a "pápua" fiatallányokkecskecsöcsein,hogy félmeztelenek és ha előrehajolnak,akkor a ragyogójukkiragyog rubintosan a fenekükből.. vagyis feszt meg akarták dugni apápua nőket azzal, hogy ezekmégnincsenekmegkeresztelve TEHÁT nem emberek. Vagyis nem bűn, ha meghágjákőket.

CSakhát... a "pápuák"-nálaz ilyesmi tabu volt.Persze előfordult az, hogy egy asszony két vasat is tartott a tűzben, vagyisidőnként félrelépve odatartotta a fenekét a másik emberének. Ez iselég nagy bűnbe számított,devégülis a két férfimegtárgyalta, hogy egydülképtelenek ellátni az asszony baját..meglesznek tehát így lyuksógorságbaan,az asszony ismegkapja a napi 5-6 orgazmusát,meg neki kis nyugtuk lesz, nem hisztizik annyit.

Gondoljatok bele, hogy egy pápua férfi, hogy tekintett a fehérekre,akik képtelenek voltakapéniszeiknek parasolni és ha a fehér fasznak kedve szottyant,egyszerűen csak fogta magát ésfelállt.Míg a pápuáknál ez akaratlagos volt, ha nemakarta,nemállt föl.

Az evolúció volt ebben aludas,ugyanis egy tüskés vadonban csakúgy feltétlen reflex-szerűen felálló fasszalfutkározni egyenlővoltaz elvérzésel.

Apápua férfiak készítettek egy faszvédő tokot lopótökből,és nemizgultak, hogy milesz, ha feláll a faszuk,ugyanis egyszerűen, ha nem kellett,nemállt fel.

Állatoknak látták a fehér férfiakat,akik,mint valami kandisznók, ha rájuk jött a búghatnék, bevonszolták az épületeikbe a 12-17 éves pápua nőket és meghágták.

Frick László Intézet 2020.09.09. 06:26:16

@Szorgalmas Gyémánt: @heki:
Én ténynek tekintem azt, hogy az askenázi zsidók intelligensebbek az európai átlagnál,az ok apogromozó genetikusokban mutathatómeg:
A Katona zsidó szembefordultés agyonverték,ahogy A Katona indiait is.Aparaszt az egész világon egyforma:asszimilálódott,elkeveredett.Minden erősebbet,magasabbat,izmosabbat agyonverdestek apogromozók,csak a jóproblémamegoldóképességűkicsik,akikszűk helyekre tudtakelbújni, ötleteset kitalálni,örökítettek.Nagyon sok pogrom után kb nagyjábólaz esze maradt meg a zsidónak és ezt örökítette.

Frick László Intézet 2020.09.09. 06:33:41

@heki: @Szorgalmas Gyémánt: Nem tudom,hányszor mutassam még,mennyire nemúgy lényeges ésnem annyira pozitív az intelligencia,mint azt sokan gondolják.
Az intelligencia aproblémamegoldásképessége,ebben pedig az elsőlépés nemamegoldás,hanem a felismerés:
Fel kell ismerned a problémát ahhoz, hogy megoldd.

Hitler meg a hitleráj pl probléma volt -amit iszonytatóan sokan csak túlkésőn ismertekföl,utólag viszont,amikorra a hitlerelnevezésűprobléma megoldódott, már nagyon sokan képesekvoltak,mint problémát,felismerni.

A világon az egyik elsőember,aki Hitlerben képes vltaproblémát felismerni,Alfred Döblin zsidóíróvolt,most így hirtelen nemis tudom, hogy a Berlin,Alexanderplatz -ban leírja-eHitlernevét,de Enyedi Ildikóe lcsente Döblin egyik izgalmas ötletét a regénybőlbátran,mert jól tudja, hogyaz Utólagos Felfedezők...nem szivesen olvassák Döblint.

Utólag sok "intelligens" lett kurvára okos Hitlerről,de ha pl megvizsgáljukaz 1958-asévet,azt kell látnunk,hogy az angolszászok nem látták problémának Hitlert. A franciák sem:Leni Riefensthal Berlini Olimpiáról készült filmje Párizsban nagydíjat kapott.

Sztalin sem látott problémát Hitlerben..és így tovább. Részletesen:1938-ban az angolszászok számára kb 20-szor nagyobb probléma volt Sztálin mint Hitler.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.09. 07:18:11

@Frick László Intézet: Hitlert, mint problémát felismerni másfajta intelligenciát igényel, mint a számszerűsíthető, mérhető IQ.

Czeizel Endre kutatásai szerint nem annyira a pogromok, inkább a szociokultúrális hatások és belterjes, családon belüli házasságok okozták ezt. Meg persze a rengeteg zsidóbajt, a mentális és fizikai betegségek széles sorát, ami sújtja őket.
Nagy árat fizettek ők azért, hogy ott lehesenek, ahol most vannak.

Serény Vélemény 2020.09.09. 11:59:03

@Frick László Intézet: Ezen egyébként sokat gondolkodtam, hogy mikor kellett volna egy átlagnémetnek felismerni, hogy Hitler probléma?

A következő a meggyőződésem: legkésőbb 1939. október elsején. Kb. ugyanis ekkor derülhetett ki, hogy 16 ezer német fiatal katonát ástak el lengyel fődbe. Ez pedig a "nem jó jel" kategória...

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.09. 13:16:25

@Serény Vélemény: Azért a Reichstag felgyújtása után bevezetett rendszernek már elég gyanusnak kellett volna lennie.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.09.09. 18:26:14

Részletek a Mein Kampf 1926-os francia kiadásának előszavából:
"Hitler... magához idomítja a lelkeket és uralkodik rajtuk, gonosz mágiával, mint egy boszorkánymester (...) ez Hitler műve: a totalitárius, egységesítő, konvergens, stb. eszme újraalkotása Németországban... napról napra világosabban látni enne eredményeit: egy teljes nép a rendszer szolgálatában, amely négy embertelen eszme fogságában egyre kezesebbé válik gazdája kezében, egyre befolyásolhatóbb és hajlékonyabb, tömegesen inoktrinált, és vak bölényként elindítható bármilyen dühödt és véres kalandba... tisztában vagyunk ezzel?"
(Georges Saint-Bonnet)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.09.09. 18:35:01

folyt.
"... egy fanatizmus született a Rajna túlpartján, Nárciszé, aki beleszeret a saját arcképébe... buta komédia, amely egy napon tragédiába fordulhat... tehát nem vonható kétségbe, hogy Hotler az ember ellen dolgozik. ... ez az ember felelős a nemzete félrevezetéséért és a pusztulásba vezeti. Előbb-utóbb összeütközésbe kerül a világ többi részével és széttörik... ez az ember felelős az emberek félrevezetéséért, rájuk kényszerítve a terror és a konformizmus minden eszközével, amik gy zsarnoki rezsim rendelkezésére állnak, egy dogmát, amely a szellem visszafejlődésével, az emberi méltóság tagadásával egyenlő, amely legfőképp a gondolkodás szabadságából áll.

fr.wikipedia.org/wiki/Discussion:Georges_Saint-Bonnet

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.09.09. 18:38:35

...illetve ez a 34-es kiadás előszavából van.

Wildhunt 2020.09.09. 19:53:59

@Dinamuki: A Mein Kampf sajnos tökéletesen illett az akkori kor filozófiájába. Mostani ésszel világos kellett volna legyen, persze. A szlávokról írt része az is volt Sztálinnak.

Frick László Intézet 2020.09.10. 05:14:18

@Szorgalmas Gyémánt:@Wildhunt: A Berlin,,Alexanderplatz Fassbinder miatt érdekelt-és utána sem néztem,semmit nemolvastam elő' sem Döblinról sem semmiről. Azután döbbentem rá: Döblin ezt már 1929-ben ennyire tisztán látta.

Haladványában,mindig csak a jelenidejűségéből nézve @Dinamuki:
m e g g y ő z ő volt,amit Hitlerék műveltek.

Fontosmotívum a reklám-marketing-pol-propmegújulása,ami akkorvilágtrend is volt, az USApolitikai kampányplakátjain is ugyanazok a mosolygóalmaarcok ésmunkás alkarizmok a feltűrt ingujjakból,mint a Szovjetúnióban is.

Dr Goebbels olyan módszereket dolgozott ki (vagyis újított fel) amiket ma is használnak.

Akik láttak,VILÁGOSAN láttak.Akik nem hittek nekik,tiszta, szent meggyőződésükkel nem hittek.

Szerintem a Berlini Olimpia voltaz egyik csúcs.Egy nemzetközi rendezvény. Ma szokásmutogálni a hófehéripariszoboralakokat,de ez akkoriban azértnemtűntfölsenkinek,mert az elkommercionálisodott építészetiartdekó-ban Tokiótól Singapoore-on átt Brisbane-től Buenos Airesig s fel New York,PAris,London,efféle ipari épületszobrok tartották vállaikon a nagysemmit -létezikma ...vagyis az elmúlt évtizedekben egy ürügyfilmkészítésben azzal a céllal, hogy a mézaranybarna-mahagónivörös-márványfehérmatrózblúzos,selyemharisnyás, vastagrúzsos...igen-igen romlott és züllött (legális a kokain,sőt, hölgyeknek főfájás ellen képes újságokban reklámozzák) amorális kor iránti nosztalgiát táplálják is.

Lindberg is náci érzelművolt.

Szintén ismétlés: A Bíró Lajosáltal gyűjtött anekdota,amiben a.... khrmmm... afro-amerikai gyarmatiegyenruhás a kérdésre,miszerint van-efehér ember a szigeten,simán azt válaszolja, hogy ő az egyetlen fehér a szigeten... És ez 1895-ben történt.

Nagy divat most a történészkedés,pedig adna munkát a jelentörténelmünk is, pl a demokrácia helyzete a jelentörténelmünkben.

2016-ig úgy kellett élnünk,azzal a tudattal, hogy van a világon a demokrácia,de még a világ demokráciái közül is a legkülönb az amerikaidemokrácia. ellenőrizhető, ebben a blogban szerepel többször,nagyjából 2015-tőlkezdve mutatok rá: Barack Obama lett az USA utolsó értelmes elnöke.

Vagyis számomra nem annyi a gond az amerikai demokráciával, ami Trump.

Nemannyi volt a botrány, hogy ez a Trumpelnöklehetett.
Számomra az volt a botrány, hogy az amerikai politikai elit ezt a "választás"-t kreálta,amiben Trumpalternatívája az Arab Tavasz egyik főközreműködője,egy tehetségtelen, a realitás irántminimális érzékkelsem tendelkező tipukus bosszúálló asszony, a túlzott ambícióit az ura keltette frusztrációi gerjesztik, egy egzaltáűlt hülye picsalett a "reménye a demokratáknak".

Feltaláltáka netokráciát,az elkurvult netokráciapolitikai szolgálatba állt...föltermelte Barack Obamáts azt hittem, hogy ebbőlmmost majd akkorrendszer lesz,különbözőfiatalnetokraták fognakjönni, nem.

Trumnp is az interneten jött föl(meg Hillary is...)ám....... vémn trottyok,lejárt szlogenek,ősi nixonista - mcnamariánus baromságok. 2016-tal visszatért a XX.század,annak is a második harmada vége és úgymaradt.
Mintha tegnap ölette volna még csakmeg ez az elit a két Kennedyt.

Ésmost, ha jót akarunkmagunknak,be kellállnunk a sorba és nem szabad másképpen mást gondolnunk a demokráciáról,kzárólag azt szabad gondolnunk, hogy TrumpGonosz Terve EZ VESZÉLYESÁllítsukmeg Trumpot,emeljük fel az öklünket és jaj annak,aki nem emeli föl.

Ül vcalaki egy széken és az arcába maszkban ugatóknak azt mondja,mindennelegyetért,egyszerűen neki van egy akarata,miszerint ő,bűrsokmindenben egyet ért,most nem szeretné az öklét felemelni,miért,azért,mert ő nemszeretné, ez egy szabad országésőebben a pillanatban az öklét így,a combján szeretnépihentetni akkor is,ha most sokan mások pedig felemelik.

Beszéltem egy emberrel,aki egy reklám-marketing körúton vett részt a Reich-ben két héttelaz olimpia előtt,minden nagyon szép,kérdezték is tőle hazafeléa vonaton ésminden nagyon is jóvolt. Voltneki egy véleménye -nemvolt annyira bátor,mint az, aki az öklátacombján nyugtatta,legfeljebb védekezésül, nyitott tenyerétmaga elő tartván, amikor amaszkos ugatók már nagyon közelrőlugattak az arcába,akkor,emelteföl.Ez az ember egy átlagos, vagys gyáva és opportunista ember volt,nem volt hajlandóelárulni a gondolatait,mindössze annyit közölt,hogy most nem szeretné,igen,meg fogja gondolni,de nem most,mégújak az élmények,minden nagyon szép,minden nagyon jóvolt, de MOST,ennyit kérne csak,most és MÉG NE ne kelljen döntenie.

Ezt ismeritek,a maimarketing rühelli a gondolkodóembert, ne gondolkozz, nincs időa fájdalomra, azonnalésvacillálásnélküllépj eszterre,mert nem kapsz rétest estére. Rétes vagy most van, vagy bezárt a bazár.

Az informátorom mosolygott és csak hajtoggatta, hogy ő mindig is aludni szokott a döntéseire és most is ezt fogja tenni, nem szeretne MOST dönteni. Ekkor ondták neki,hogy a kor forradaalmi..ezt szivesen elhallgatják a hitlerájból,miszerint a hitleráj is forradalminak tekintette magát.

Serény Vélemény 2020.09.10. 08:42:22

@Wildhunt: Sztálinnak volt egy hatalmas könyvtára, és rengeteg könyve, és a könyvek szélén, beleértve Biblia, kék tintaceruzával jegyzetek. Valószínűnek tartom, hogy Sztalin egymaga több könyvet olvasott el, mint amennyit a teljes dk, a teljes nyomentum, és a teljes nemtommégmi összes vezetője összesen.
Rákosi et. folyékonyan beszélt öt nyelven, és minden lényeges tárgyalására, minden szóra, amit valaha mondtak neki emlékezett, beleértve azt is, amikor Kádár et. a börtönben beismerte neki, hogy köpött.
Kádárt sose kínozták meg a Horthy börtönében, mert nem volt rá szükség. Két igazi detektív adott neki néhány igazi pofont, és utána keresztkérdésekkel sarokba szorították, az az akkor még naiv hülye meg mindent elmondott.
Ehhez képest amit ma a nemzetközi baloldal művel, egyszerűen szánalmas. EZEK még igazi művelt emberek voltak, és nem olyan google huszárok, mint a mai fostalicska nemzedék!

Serény Vélemény 2020.09.10. 08:45:29

@Frick László Intézet: Brck verte szét az USA-t. Annak a folyamatnak, ami végül is az usa bukásához vezet ő volt a katalizátora.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.10. 08:52:43

@Frick László Intézet: Én már az elős iraki háború óta áhnoyk az ameriaki demokrcáitól, pedig akkor még általánso iskolás voltam. Néztem a CNN live-ot, és hányingerem volt. Egy önelégült, végtelenül gonosz birodalmat láttam, aki élvezettel pusztít egy ellen semmit sem ártó népet. A WTC leomlása idején én komolyan ujjongtam a tévé előtt - ma már persze csak mosolygok azon az éretlen, tájékozatlan kisfiún, aki akkor voltam.

Obama megválasztásának örültem, de számomra óriási csalódás volt.

A Trump-Hillary "párbajon" Trumpnak szurkoltam, elsősorban szórakozástechnikai okokból, ha már két bohócból kell választani, akkor válasszuk azt, aki viccesebb.

Ez az egész USA a választásaival, az elnökeivel, a BLM_mel, a szobordöntéseivel, az ostoba diverzitás kvótáival (lásd oscar, cégvezetés, politikai vezetés) és a tiltott szavak listájával - végjáték.

A számomra legnehezebben emészthető tanítás, amit kaptam, így hangzik: minden úgy történik, ahogy történnie kell.

Ennek kell történnie, ennek a magjait vetették el annó, nem arathatunk mást, csak amit vetettünk. Mit tehetünk? Odafigyelünk a saját életünkben a magokra,és bízzunk benne, hogy az USA összeomlása nem temeti magával az egész világot.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.10. 09:01:12

@Serény Vélemény: Nagyájóbl én is így látom. Dolgoztam az elnöksége alatt BP-vel közös projekten. Elnökségének köszönhetően a BP az olajbotránya után nem hogy tönkrement, a világ negyedik legnagyobb profitját termelő multijává nőtte ki magát. A kicsiben mindig ott az egész: elnöksége alatt mindig a rohadékok jártak jól, a bankok, a multik, az SJW-k és egyéb felforgatók. Ha Obamát az első ciklusa után lehúzták volna a transzvécén, legalább elméleti esély lett volna a korrekcióra. 2016-ra Trumpék egy háborús pusztítással felérő dúlás utáni nemzetállam Amerikát vettek át. Nem véletlen, hogy rengeteg Obama szavazó Trumpra voksolt 2016-ban.

Serény Vélemény 2020.09.10. 09:15:20

@Szorgalmas Gyémánt: Ha jót akarsz olvasni, olvasd el ezt:
www.lira.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto-1/tortenelem-politika/gerilla-franciaorszag-vegnapjai?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202009

És ez a csávó, aki írta egy újságíró. Még csak nem is igazi próféta... egyébként 2016-ban írta, Franciaországról, és állítólag titkosszolgálati anyagokból dolgozott. Ami a probléma benne, hogy azok a karakterek, akiket megjelenít annyira valóságosnak tűnnek, hogy ember, ilyet nem talál ki.
Ezért én biztos vagyok abban, hogy a szereplők egy része - ha nem is úgy ahogy vannak, hanem mondjuk a tevékenységük és a személyiségük részeiből össze van gyúrva egy karakter - ténylegesen léteznek.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.09.10. 10:40:10

@Frick László Intézet: John Pilger szerint Obama főiskola utáni munkahelyei tipikusan a titkosszolgálatok által támogatott ifjoncok keltetői voltak. Ő is uo. politikai termék, mint Trump. Mikor Japánba ment Hirosima és Nagaszaki évfordulóján, 2 dologról egy büdös szót se ejtett: az USA szerepe, vagy bármiféle bocsánatkérés. (persze Trump ugyanígy tenne.) Ja hogy nem ő dönti el, hogy mint mondjon ilyenkor? Szvsz minden megszólalása ilyen volt.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.09.10. 10:44:53

Bidennek meg már láthatóan nagy erőfeszítésbe kerül végigmondani egy összetett mondatot, szóval lehet készíteni a popcorn-t a Trump-Biden vitákra... vszínű előtte sokszor elismételtetik majd az öreggel, hogy mit kell mondania, nehogy belezavarodjon.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.10. 11:16:52

@Dinamuki: Minden idők legszégyenteljesebb vitája lesz - már ha egyáltalán annak lehet nevezni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.10. 11:18:31

@Dinamuki: CIA pórázán tartott kvótanigger volt. Béke Nobel-díjjal a zsebében aláírni hét háborút... ez mindent elmond.

Wildhunt 2020.09.10. 13:16:07

@Serény Vélemény: Ha Dosztojevszkij ma írja az Inkvizítort-t, nem hosszabb 50 oldalnál. Vagyis igazad van.

Frick László Intézet 2020.09.11. 05:13:44

@Serény Vélemény: Ez a blog annyira régi szar, hogy mégObama feljövetelét is tárgyalja.negatívan értékeli. Veszélyesneklátta a szerző a netokráciát.Obamában..egyfajta kesztyűsbábnak látta akkor Obamát... Nemlehetett még tudni, hogy Obama TENNI mit tesz. Annyi látszott, hogy ObamaMinden Időklegtöbb Kampánypénzébőlminden időklegkevesebbjét költötte el.Sőt.A végén, hogy a hagyományoselavultmédiumok is szeressék,tökfölöslegesen elégetett jópármillió Dollárt hagyományos reklámokra.

Aztán Obama elnöklett és rugalmasabb,mint JFKpedig JFK is eléggé acélosan rugalmas volt.Obama azt a taktikátválasztotta, hogy negyvenszer engedett a Háborús Héjjáknak,a Joint Vision 2020.nixonista mcnamariánus alkotóinak éskb minden 40-ik esetben ellenállt.

Én mindig izgultam,amikor Obama a fékkarhoz vagy az ellensúlyok kallantyújához nyúlt.

JFK-nak ez,egy ilyen mozdulat az életébe került.

Voltpártippem,mi lesz Obamával,meg merik-e úgy öletnia HáborúsLobby hatalmi emberei, ahogy a kétKennedyt megölették.

Voltaktippjeim,de arra,ami aztán következett,nem mertem gondolni, hogy a HáborúsLobbi egyszerűbbnek fogja gondolni magának az elnöki Intézménynek a szimbolikussá gyöngítését.
Amihez Trumpkivállóürügy annyira, hogylám a 'választás'-ban megint nem Trump az igazi botrány, csak annyi,hogy megint kik közül választhat Amerika.

lábjegyzet: Szinte mindenki azzaljön nekem, mekkora egy szar volt Obama, gyönge,bábu,sőt,közreműködője a Joint Vision 2020-nak, nem.Ha valaki 100%-os közreműködője és egyben guminője is volt aJoint Vision 2020-nak,az Hillary Clinton. vagy pl a CNN. Amanpour.

SzerintemObamaelment a falig.Ez a fl nemvoltmagas,a térdéig semért,átléphette volna,nemléte át.

Apropó FAL,plaMexikói Fal-at Obama fejezte be,ma isú
gy áll,ahogy azt Obama befejezte.

Köszönöm a figyelmet.
süti beállítások módosítása